[REPLY]
De nægtede at levere flere gange men trak pengene alligevel. De sagde der var problemer med døren i opgangen, men de må først levere fra kl 7, og det var der døren i opgangen blev låst op.
Har været kunde i over 10 år, men efter jeg er blevet arbejdsløs, har vi desværre ikke råd. Savner kasserne rigtig meget.
Har altid været tilfreds med både og kvalitet af varerne.
Jane Nilsen found this review useful
Fin hjemmeside, god beskrivelse, men udvalget kunne være bedre, og priserne er for høje.
Jeg har handlet hos årstiderne i flere år. Jeg har aldrig fået en rådden frugt. Jeg har fået et utal af fiskekasser. Og altid flot frisk fisk. Jeg nægter at tro på nogle af de anmeldelser der står her. Enten er det fri fantasi eller en anden årsag. Jeg ved af erfaring at årstiderne er meget optaget af kvalitet. Og servicen er helt utrolig hos kundeservice. Altid søde damer. Kan kun foreslå dem der er i tvivl, at gå ind på årstidernes hjemmeside og selv kigge rundt. Det der er af kasser og ekstravarer er lige så flot i kasserne man får, som på billedet.
Jeg er meget bevist med mit frugt og grøn og gerne have en masse af det, det er både sundt og godt for en, men smager oz skønt, når man ved det er økologisk og behandlet godt, jeg har lige meldt mig ind sidste uge og fik min første levering i onsdags, det var super klasse det hele og gjorde rigtig gavn og især her i weekend, hvor vi rigtig har hygge os med gode og friske varer.
Det er en glæde at se frem til flere kasser leveret lige til døren for en god pris, når det er god kvalitet, man får i huset.
Det eneste jeg lige kan se af lidt øv, det er at man sætte det ude foran døren og ikke i det mindste lige ringer på, så man ved det står der, det ville være super, hvis man evt kunne det, da visse mennesker omkring ikke altid er til at stole på med ikke at pille i andres ting her, hvor jeg bor.
Michael Vestergaard found this review useful
Har ikke bestilt vare til levering, men har været til arg. oppe ved Årstiderne. Og det kan varmt anbefales til firmafest.
...det kunne jeg skrive om alle online dagligvare forretninger. Det virker - man sparer penge og tid. En fed feature kunne være afhendtningscentraler, så man sparede leveringsomkostningerne og kunne hente varene på vejen hjem fra arbejde. FÅ EN AFTALE MED TANKSTATIONER !!!
Er man ikke typen der er god til at få nok med frugt og grønt og lige så få prøvet nogle ting man sikkert vil købe, så er aarstiderne et godt valg her får man mulighed for at prøve noget nyt og ikke mindst får man opskrifter med så man kan få brugt det hele mens det endnu er friskt.
Man kan vælge mellem at få det leveret hver uge eller hver 14. dag, har man brug for at ekstra leveren hvis man skal have gæster kan det også lade sig gøre.
Jeg elsker idéen om friske, økologiske varer lige til døren, men i praksis er jeg blevet skuffet for mange gange over gamle varer. Jeg synes, det er nærrigt at lægge indtørrede auberginer og slatne agurker i en kasse til flere hundrede kroner. Dråben var dog at få leveret 1 kg jomfruhummer, der stank af ammoniak. Jeg tænkte, at de bare lige skulle lufte lidt efter at have været pakket ned, så jeg begyndte at rense dem. Men tarmen kunne man ikke trække ud som på en frisk hummer, for skaldens indhold var bare en gang fordærvet smadder. Det kostede 200. Gys. Skaldyr bliver ikke så ulækkert, før der er gået mindst 2-3 dage fra de er fanget, og jeg synes, det er lavmål at sælge sådan noget gammelt skidt. Synes egentlig heller ikke, det kan være rigtigt, at man som kunde skal tage affære, når der er gamle varer - man har lov at forvente, at forretningen selv sikrer, at alt er frisk, inden det bringes ud. En for gammel vare burde være en absolut undtagelse.
Oprettede en konto og fik middelmådig mad et par måneder.. Lige pludslig ud af den blå luft, der havde ingen problemer været med betaling, syntes de ikke at jeg var kreditværdig..????? og ville ikke levere flere varer..
Jojjoojo, det smager jo fint, men vi har bare haft så mange problemer med leveringer nu at man kan ikke sætte sig ind i det.
Jeg handler ofte ved aarstiderne og har altid fået god service og hurtig levering. Kan varmt anbefale til andre.
Årstiderne lever op til mine forventninger, dog synes jeg at den kasse jeg modtager er lidt for ens. Jeg kan jo bare vælge en anden kasse.
Nemt og i 98% af tiden kvalitet i topklasse (de ekstremt få gange der er noget galt får man varen trukket fra næste levering). Nemt at afbestille næste uges kasse via Internettet hvis man ikke lige er hjemme og på ferie og der er aldrig nogen sure miner. Og så kan man bede dem om at sætte varerne et andet sted end uden foran ens hoveddør, fin service.
er begyndt for mange år siden oår Årstiderne. Vi har nu været kunder i over 10 år, hvor vi har fået masser af frugt og spændende nye grøntsager masser af opskrifter og ideer leveret lige til døren hver eneste uge. Hvornår mon den øvrige dagligvarehandel finder på noget der kan matche?
Det helt væsentlige i konceptet er kreative, afsindigt velsmagende opskrifter, videokøkken osv. kombineret med høj kvalitet.
Man får dækket sit behov for grøntsager, for naturligvis spiser man det når man nu har købt det. Sundt. Man får afprøvet masser af spændende opskrifter uden man behøver købe ind, for man har jo fået leveret til døren. Man kan skifte kasse fra uge til uge. Man kan prøve de øvrige koncepter, f.eks. måltidskasserne. Og man kan få lækre flæskestege til jul og andre gode ting. Og nej jeg er ikke hverken ansat eller på anden vis tilknyttet aarstiderne.
Konceptet er simpelthen fremtiden, - fremfor Bilka-helvedet hver fredag eller indkøbsmareridtet med to-tre overfyldte plastposer ud til bilen. Inden man kører hen til næste butik, samme helvede, gennem kassen med stabler af varer op og ned i kurven og op og ud i bilen.
Kvaliteten hos aarstiderne? Jo vi har da også måttet reklamere nogle gange. Efter min opfattelse langt færre gange end når man kommer hjem med varer fra et supermarked og opdager en beskadiget vare. Og man har ikke noget cirkus hos aarstiderne med at finde bon osv. for at få refunderet penge. Det foregår som tillidssag via en mail el. telefon.
Det er simpelthen let og behageligt. Man sparer masser af penge på ikke at skulle køre på indkøb og man sparer masser af tid fordi det bare går automatisk. Til gengæld er varerne lidt dyrere, men jo også af god kvalitet. Det er nødvendigt når det er via nettet.
Fuldt hus herfra...
Nadia Angelica Lambaa found this review useful
at kampagnen med vennekasser hvor man kan spare % ikke kan leveres i mit område, post nr 7361. Øv.
Dejligt og forfriskende med øko.grønt mv. leveret til døren.
Dog kan det ikke tælles hvor mange gange vi har måtte klage over leveringen,- kasserne leveres ikke som ønsket (bor i etage ejendom,- så det er essentielt at der leveres ved modtagerens dør), derudover bliver det ofte glemt at der skal tomme kasser retur.
Har i en periode købt "frisk fisk" kasser- og det var på ingen måde en fornøjelse. Fisken blev leveret fint på is og var således dejlig kold, men desværre var fisken af en alt for ringe kvalitet - det virkede som om at det var mere end daggammel fisk. Denne oplevelse bygger på gentagne leveringer og ikke en enkeltstående dårlig levering.
Giver trods alt 3 stjerner idet initiativet med at levere øko.grønt bør belønnes.
Deborah Cooley found this review useful
Har været fast kunde hos Aarstiderne i mange, mange år, men har nu svigtet dem, fordi jeg hos Irma selv kan sammensætte min "kasse", som jeg vil - og tilmed få leveret andre økologisk dagligvarer samtidigt.
Men - har altid fået super kvalitet hos Aarstiderne, der har aldrig været problemer, når vi har klaget over en vare - er blevet krediteret uden videre. Men - vi har savnet fleksibiliteten og det store udvalg, som vi nu kan finde hos flere udbydere af dagligvarer.
Generelt er varerne fortræffelige; sommetider er vægten i underkanten, men firmaets refunderingspolitik er mønstergyldig.
Har gennem en årrække modtaget en kasse hver 14 dage fra Aarstiderne, er generelt tilfreds med indholdet, har dog nogle enkelte gange oplevet dårlige grønsager, men har altid fået pengene refunderet ved at henvende mig til Aarstiderne.
Ville helst slet ikke have givet en karakter, for det var mildest talt en temmelig utilfredsstillende oplevelse.
Fik leveret en stor frugtkasse sidste torsdag, som viste sig at indeholde en del overmoden og rådden frugt. Tog et billede af frugten og sendte en mail med det til Årstiderne, indeholdende en anmodning om at få hvad jeg har betalt for - altså frisk, spiselig og sund frugt til en familie med 2 børn.
Har desværre endnu ikke hørt fra dem, så altså en rigtig ringe og dyr oplevelse.
Deborah Cooley found this review useful
Alletiders gode vare.Lækre opskrifter, som er gratis. Hurtig service. Sød og rar chauffør
Jeg handler primært grønt og frugt hos aarstiderne, men har også prøvet deres måltidskasser samt købt enkelte varer ved siden af mine kasser. Jeg synes altid, jeg får en god service og et venligt og hjælpsomt menneske i røret, hvis jeg har brug for hjælp eller reklamerer over en vare, der ikke er tilfredsstillende .... De sletter varen fra min regning uden at blinke, og de hjælper gerne over telefonen med at skifte kasser ud for en enkelt uge, hvis jeg har behov for hjælp til dette ....
Jeg har intet at udsætte på dem - jeg elsker at handle der!
- Servicen er superb
- varerne er tip top
- Ved reklamation refunderer de uden at blinke
- Leveringen kan jeg heller ikke klage over ....
Derfor får de 5 stjerner fra mig
Varerne er ikke altid friske og havd skal man stille op med et hårdt japansk græskar? Lidl har ofte langt friskere varer.
Jeg har i flere perioder bestilt kasser fra Aarstiderne over årerne. Jeg har udover grøntsagskasserne været specielt været glad for kvikkassen, når det skal gå lidt hurtigt og fiskekassen, når det er lidt svært at nå til fiskemanden. Super dejligt at udvalget er blevet tilpasset løbende. I mine øjne stemmer pris og kvalitet rigtig godt overens og det letter virkelig hverdagen at få leveret varerne.
Vi har opsagt abonnementet, fordi man ikke kan være sikker på om en afbestilling registreres. Jeg fik flere gange kasser, der var afbestilt på websiden. Da jeg henvendte mig til kundeservice mente den unge sælger, at det var mit ansvar, at serveren ikke havde sendt en mail!
Det er så uanstændigt, at jeg opsagde abonnementet på stedet.
Jeg forsøgte at ændre min bestilling, men overså, at når jeg har klikket bestillingen væk, så skal jeg også klikke et andet sted, for at gemme ændringen.
Når jeg så lukke min browser i sikker tro på at nu kommer der ikke en levering næste uge, så bliver jeg naturligvis temmelig overrasket over at finde for 500 kr mad foran døren.
Og det er der så ikke noget at gøre ved. Jeg håber ikke maden er dårlig, for så kan jeg bare smide 500 kr i skraldespanden, for aarstiderne er helt ligeglade med at deres system er besværligt at bruge. Betale det skal jeg!
Nu skal jeg ikke have noget leveret mere. Det er alt for dyrt, når deres system er så besværligt at bruge, at det giver fejlleverancer.
de har orm i deres broccoli
Jeg har i mange år modtaget grønt-kasser fra Aarstiderne.com og kan varmt anbefale dem til alle – det tilfører vores hverdagsmad masser af grønt og ikke mindst variation. Kvaliteten er altid i top og de få gange det ikke har været tilfældet, har der aldrig været tøven omkring kompensation. Og så leveres det jo lige til døren – fantastisk
Jeg er gået væk fra at få leveringer fra årstiderne, da jeg ganske enkelt ikke synes kvaliteten er god nok til prisen. Jeg er med på, at det kan være meget praktisk at få leveret til døren, men konceptet skal helst understøttes af kvalitetsvarer - og det synes jeg ikke altid er tilfældet. Og så bliver det hurtigt lidt overflødigt når man bor i byen, hvor man har let adgang til alskens frugt og grønt - og selv kan udvælge efter den kvalitet man ønsker.
Jeg abonnerer på frugt og grønt fra www.aarstiderne.com, da jeg bor et sted hvor økologi ikke er rentabelt for de lokale dagligevareforretninger.
For en som mig er det fantastisk at man kan købe frugt og grønt over nettet, men hvis jeg boede et sted med bedre indkøbsmuligheder ville jeg selv købe ind i forretningerne, så jeg kunne vælge de varer jeg allerhelst vil have.
Det er altid spændende at modtage kasserne med frugt og grønt, og for det meste er det lækre og brugbare varer jeg får.
Der var dog en overgang en tendens til at spidskål hobede sig op i min grøntkasse...
Hvis der er varer som ikke er ok kan man bare skrive til kundeservice (jeg plejer at tage et billede af varen og sende med), så får man beløbet krediteret.