[REPLY]
abc-netshop.dk tilbød mig en Sony NV-U82 navigator til en god pris.
Men - bagegefter var der ikke noget der lignede "udsalg" ved den handel.
Alt er kørt perfekt. Ikke mindst en superhurtig levering.
Bestilte radio ramme til min bil.
Blev leveret 24 timer senere flot og hurtigt.
Men jeg havde oplyst en alternativ leverings adresse men kom til min privat adresse. ( oplysninger står på ordre bekræftelsen )
Derfor ikke top karakter..
Vi købte 2 dele til den ene af vores biler. Tingene kom meget hurtigt og i det hele taget en kanonoplevelse. Desværre var den ene med manglende beslag så montering var ej mulig. Efter nu i 14 dage at have ringet, sendt mails til de 2 oplyste mailadresser på hjemmesiden, har vi nu valgt at returnere den ene af varerne. Her 1 uger efter har vi endnu ikke set eller hørt fra firmaet. SKRÆMMENDE ringe behandling. Vi er nu nok nødt til at inddrage forbrugerrådet - ikke hensigtsmæssigt, men hvad kan man gøre når alle muligheder er udtømte - sidder nogen inde med nøglen så sig endelig til.
Jeg bestilte en lagervare fredag formiddag og modtog fredag aften kl. 23 en bekræftelse på at varen var sendt afsted. Pakken kom mandagen efter, så alt var helt fint her.
Der hvor der er plads til forbedring, er på hjemmesiden, hvor informationen kunne være meget mere fyldestgørende. Jeg tog chancen og regnede med at jeg havde købt et SÆT og ikke et STK, hvilket jeg heldigvis havde.
Købte en foldecykel, og den blev leveret utrolig hurtig. Deres kundebetjening var megetvenlig. Det viste sig efterfølgende, at den medfølgende taske til cyklen var defekt - dette opdagede jeg først efter 1,5 måned, sendte en mail til ABC og fik oplyst, at jeg bare kunne komme og få den byttet (havde ønsket selv at komme og ombytte). Helt sikkert et sted jeg handler igen!
En fuldstændig uproblematisk handel og en særdeles kort leveringstid og så oven i købet et kvalitetsprodukt, som er er en fornøjelse at benytte.
Har købt en Øltøndekøler. Og pga af sygdom, havde de ikke set min ordre. Men fik min vare alligevel, leveret personligt :-) Så de holder hvad de lover, 2 dages levering ? Kan kun anbefale :-) GOD SERVICE :-) :-) :-D
Jeg skulle have 2 højttaler rammer til min bil, så bestilte jeg self 2. Men da jeg får pakken har jeg fået 2x2 altså 4 stk. Det er jeg lidt irriteret over man ikke skriver på deres side. Men ellers kom pakken dagen efter jeg bestilte den.