[REPLY]
Langt fra tilfredsstillende i fm. en helt enkel reklamation. Ringe kan man heller ikke - man kan i hvert fald ikke kommer igennem (27/6). Angiveligt grundet det store lagersalg (der i øvrigt begyndte 1. maj!!).
At svare på en mail bør anstændigvis ske inden for 5 arbejdsdage - højst.
Rigtig god og super professionel betjening. Tlf.kontakt helt suveræn og hurtig tilbagemelding!
De var hurtige til at trække pengene da jeg skulle have mine ting, men da jeg desværre var nødt til at returnere nogle af tingene har jeg endnu ikke fået penge tilbage - og har rykket dem op til flere gange uden så meget som enmail retur..
Kan anbefale andre at bruge hjemmeside, men den er desværre lukket nu :o(
Tasken kunne ikke lynes.
anbefaler 100% på alle måder. Flot udvalg, hurtig levering. Alt i alt en fantastisk service.
Altid god service, hurtig levering, varen beskytter godt under leveringen
Det er nemt at se varen, man går efter.
De er hurtge til at få, varen afsted.
De varer, jeg har fået leveret gennem tiden, har været præcis som beskrevet på hjemmesiden.
Hjemmesiden har fungeret perfekt, billederne gode og teksterne supergodt beskrevet.
Ikke en finger at sætte på leveringerne.
Lykke til fremover.
Super shop. Hurtigt levering trods travlhed pga af ophørssalg...
Kan helt klart anbefales.
Alle tiders hendel fik svar på mail da jeg ville bytte til en anden taske hører det er ophørsudsalg det var kedeligt. Rigtig mange skønne tasker nåede da at få en meget flot toiletpung. Gode tilbud er der hvis vi kigger i butikker så kan det godt svare sig at købe her. :-) så kun positivt at sige om jer og vil klart anbefale andre at handle hos jer.
Gode varer til gode priser, hurtig ekspedition og et helt fantastisk ophørsudsalg. Nu har jeg Julegaver til alle taske-tosser i min omgangskreds.
Det har været en udelukkende positiv oplevelse fra bestilling til modtagelse af varerne
Det maglede någet i forsendelsen og har ikke fået svar på mit mail. Ellers kom varerne hurtigt nok. Et mail om at pakken er blevet sendt ville også være godt.
Bestilte en taske, som jeg skulle bruge i weekenden onsdag eftermiddag - og voila; tasken var til afhentning fredag på posthuset! Nemt, hurtigt og let.
Overskuelig hjemmeside med masser af spændende Oilily tasker - og ikke mindst gode tilbud :-)
Se oven for tak. Gode priser.
Dumt at skulle skrive både overskrift og her på bestemt antal ord, der gider man ikke bruge tid på, når det er skrevet ovenover
Har handlet her 2 gange. Begge gange perfekte.
Det fungerede. Dog manglede jeg en besked om hvornår jeg ville kunne forvente at modtage varen. Derfor måtte jeg ringe, men så blev det hele 9ordnet. Men en ca dato for levering ville være perfekt.
...det var virkelig en af de flotteste netbutikker! ...eneste der har holdt mig fra var den høje porto ellers var alt sammen eksemplarisk..i vil efterlade en stor hul på markedet...øv
Varen kom med posten hjem til mig, dagen efter den var bestilt. Nemmere kan det ikke blive.
Jeg savnede lidt oplysninger på hjemmeside om udsolgte vare. For jeg kunne bestille en pung som så var udsolgt. Men fandt heldigvis en anden. Dejlig nem og overskuelig hjemmeside.
Jeg bestilte to tasker hos jer, hvor den ene var udsolgt, jeg sender samme dag en mail om at jeg så gerne vil købe en anden, hvis den er på lager. Jeg ønskede svar ret hurtigt, da jeg skulle bruge "gaven" samme dag. Det var 31/8-11, i dag skriver vil 9/9-11, og I har fortsat ikke svaret mig.
Fik tilsendt Ordrebekræftigelse via mail, med et link, hvor jeg skulle henvende mig, hvis der var noget i forhold til de varer, jeg havde bestilt.
Henvendte mig to gange via mail, den 5 sept. 2011 uden at få nogen respons, da jeg havde en forespørgsel, jeg gerne ville have svar på, inden de sendte varene.
Men stadig ingen respons, men en ny mail, fra firmaet den 6 sept. 2011, om at varene var afsendt, og jeg fik dem samme dag.
Så skriver jeg en vred mail i dag, og der går ikke mere end et par timer, så FÅR JEG RESPONS! FØRST NU! Med en sur undertone...og at jeg kan sende varene retur m.m.
Sådan...Jeg har ALDRIG været ude for lignende behandling..og vil klart aldrig handle hos Abecca mere.
Venligst Pia G. Th.
Vi bestilte om lørdagen og allerede tirsdag formiddag var bestillingen fremme. Desuden rigtig fint at vi fik besked pr mail fra postvæsenet :o)
Super effektivt!
Desværre modtag jeg aldrig den vare jeg bestlit, den var udsolgt men ellers fin service - måske er portoen lidt dyr :0)
Der gik næsten 3 uger inden jeg fik min taske. Jeg havde bestilt 2 , men den ene havde de åbenbart ikke. Prøvede både at sende mail og ringe uden held. Dog fik jeg gratis fragt for ulejligheden
Produkterne er gode, hvis man ellers får hvad man bestiller.
Jeg købte og betalte en dyr paraply, men fik tilsendt en billigere paraply. Jeg beholder den, men har så ikke fået det som jeg har betalt for.
mit arbejde som gymnasielærer bliver nu forskønnet med tasken og penalhuset købt hos abecca