[REPLY]
Købte for lidt over 600 kroner. Produkterne var ikke helt hvad vi havde forventet, men det var vel hvad det var.. Tilgengæld blev der lovet en 'gave' ved køb for minimum 600 kroner... Hvilket var en ring, der næppe kunne have haft en værdi på mere end 40-50 kroner (hvilket stadig er overpris).. Ikke en voldsom generøs gave, men ironisk nok har det været den der har været mest brugbar, i kontrast det det dyre udstyr.
Jeg ville gerne have returneret en af tingene, men efter at have læst anmeldelserne herinde (burde jeg have gjort før vi bestilte) tror jeg bare jeg nøjes med at sælge den videre.
Modtog en dildo hvor vibratoren var defekt i. Prøvede alt virkede ikke. Sendte den retur til firmaet og skrev en udførlig mail til dem. Fik intet svar så skrev igen, har stadig intet hørt fra firmaet nu tre år efter og har indset pengene er tabt.
Forkasteligt dårligt firma og service, find en anden netshop det er simpelthen ikke værd at risikere at købe hos dem.
Jeg bestilte nogle varer om eftermiddagen, og allerede næste dag modtog jeg min pakke.
Virkelig god service, og handler gerne der en anden gang.
Rart med en side hvor udvalget er så stort, og at man har varerne dagen efter man har bestilt.
Super hurtig levering varerne kom til tiden, nemlig dagen efter. 5 stjerner herfra.
Har handlet hos abeline flere gange og hver gang har der været super hurtig og diskret levering som lovet.
Da jeg en enkelt gang havde brug for at bytte et produkt, var der ingen problemer og jeg blev mødt med venlighed og professionalisme.
Der er en god og rar tryghed i at der er en fysisk butik tilknyttet som jeg også har besøgt et par gange.
Ved byting af undertøj er ejeren ikke til at komme i kontakt med. VI sendte en pakke retur fordi de havde sendt en anden størrelse end den vi havde bestilt (at den var en størrelse for lille i skålen syntes han nu ikke var et problem). De har modtaget pakken men vi har aldrig hørt nogen fra dem igen. De tager ikke telefonen eller svare på vores Email, så vi står uden undertøj eller pengene. HOLD JER LANGT FRA DEM...