[REPLY]
I forhold til mange andre steder på nettet, som også sælger kopholder fra Abena, så er det meget billiger at købe direkte.
Det var både nemt hurtigt og billigt.
Fik pakken 2 dage at jeg havde bestilt, skønt.
Jeg kan anbefale AbenbaPrivat for hurtig levering og ingen bøvl.
Der var god oversigt over varerne og nemt at bestille og betale.
Leveringen kunne jeg følge på mail.
Det gik let og nemt.
Vi bestilte nogle plastposer
Det kom som lovet
Torben Hansen
Formand
ejerforeningen sofievej 40-246
Du kan trygt og roligt benytte Abena, - det er helt enkelt.
Godt sortiment, godt informationsniveau og godt kvalitetsniveau.
Det er meget nemt at shoppe i Abenas vebbutik. Overskueligt med god beskrivelse af produkterne. Hurtigere levering end lovet, herligt.
Mine to leveringer fra Abena har begge levet op til forventningerne.
God information om produkterne før bestilling.
Fragten nu nedsat, og det betyder, at jeg nok vil vælge mindre leverancer næste gang og så hellere lidt oftere.
Fremragende og hurtig leverance og gode varer til rimelige priser. Absolut et godt og troværdigt sted at handle.
Det er nemt at bestille - man får hurtig status via e-mail - og få dage efter har du varen :-)
Jeg fik pakken meget hurtigt, selvom der var en helligdag, og en søndag imellem.
Det var første gang, men absolut ikke sidste gang, jeg købte varerne online.
Jeg havde købt varer et andet sted, 30 stk. = 170,00, her 56 stk. = 147,00 m/fragt
jeg bestilte på nettet lørdag aften og fik varerne tirsdag, leveret til døren og til en fin pris.
dejligt, at Abena har en side for privat handel, og det er samme gode historie til institutioner, super! :)
Karen-Margrethe Madsen
Det var hele tiden en positiv oplevelse fra den telefoniske forespørgsel til online-bestillingen - og varen ankom efter 3 dage.
De er hurtige til at rette en fejl.
Bestillingen blev leveret med det samme. Det var super. Kan anbefales.
Hej Anne
Jeg vil anbefale dig at handle hos Abena online privat, da det er nemt at gennemskue, der er et stort udvalg og samtidig er det billigt, jeg har købt alt engangs service til min fødselsdag det kom hurtigt og jeg har sparet en del penge, så det er jo meget godt
Ses der Lone
Abenas hjemmeside er nem at gå til og meget professionel. Vareudbudet er stort, leveringen hurtig og priserne i orden :0)
Fra jeg bestiller varer og til jeg modtager dem går der normalt kun 1 døgn.
Det er dejligt.
Min første handel med Abena var en utrolig dejlig oplevelse. Ved bestilling er det meget nemt og overskueligt, nemt at søge rundt i et stort udbud af vare. Hurtig levering, et firma som jeg finder 100 % troværdig, og som jeg trygt vil anbefale til andre.
efter den gode og hurtge bestilling er det absolut et firma jeg kan anbefale til alle
Alt forløb uden problemer, dog er der så mange produkter at det kræver et vist kendskab inden man finder det rigtige.
Det var nemt, hurtigt, der blev leveret til tiden, så alt var i orden, da jeg handlede hos AbenaPrivat på nettet. Kan anbefales.
Kvalitetsprodukter
Meget bredt sortiment.
God beskrivelse af produkter.
Hurtig levering.
Kan spore leveringen.
Lav fragtpris.
har bestilt noget og det var hurtig afleveret ,jeg er meget tilfreds.
Jeg har kun prøvet at bestille varer 1 gang indtil nu.
Men havde en god oplevelse og føler mig tryk ved at handle med Abena.
Det er godt som privat person, at kunne betille ting man har brug for, da det også kan bruges i hjemmet. Og det er alt hvad man evt bruger i hverdagen eller i rengøringen.
Så jeg vil stadig bruge det fremover, når jeg bruger de ting jeg betiller en gang imellem.
og det er så som cremer, som jeg ikke kan købe andre steder.
Abena Privat har en nem og overskuelig hjemmeside, det er nemt at bestille, og varerne kommer hurtigt.
dårlig søgefunktion. Ikke let at finde ind til privat køb. ved bestilling bliver den ved med at bede om et nummer ( enten var det kundenummer eller frakturanummer) og selv om jeg har bestilt før fremgik dette ikke af tidligere fraktura.
Ellers gode produkter.
det er første gang jeg handler hos abena
er meget tilfreds