We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (91)

4 dage med computer

Jeg havde min nye computer i 4 dage. Derefter brændte den sammen. Min leverandør sagde at jeg intet kunne gøre, og at acer ikke ville tage den tilbage. Jeg var ung og naiv og smed den ud. Acer er for mig lig med skrammel.

GPS fra ACER noget lort.

Synd at det mindste er 1 stjerne, ville gerne give minus 10:

Købte for 5 år side en Acer GPS p630, tog glad hjem, og begynte at downloade de cder som var med over på SD kortet, fik den opladt og skulle så afprøve den.

1/ den kunne ikke vise rundkørsler som var 8 år gammel, den viser at man skal dreje skarpt til højre og igennem et autoværn ned ad en skrænt og ud i vandet, der er den ca 50 år fremme i tiden.

2/ veje der for længst er gjort ensrettet vil den havde mig igennem, men helst mod trafikken.

Efter ca 6 mdr: kontaktet jeg den forretning hvor den var købt og de kunne intet gøre, ring til ACER support, de kan hjælpe.

1/ De ansatte er Inkompetente og aner intet om egen produkter, efter flere opkald til Acer og at havde talt med nok 10 forskellige fjolser hos ACER support, kom lyset fra en der sagde, jeg finder lige ud af noget opdatering til den og ringer tilbage, DET ER NU 4 ÅR SIDEN:::: og har stadig ikke fået opkald tilbage.

Så nu har jeg haft min GPS liggende i skuffen i 4 år og kan ikke sælge den, da man må regne med at den er defekt når opdatering ikke findes.

Så til alle andre, hvis i har for mange penge så køb ACER: her får i lort og Dårlig service.

Acer Denmark A/S

Har aldrig haft problemer med Acer-produkter

Jeg har pt. købt 4 computere fra Acer, hvoraf den ældste er fra 2007. Alle er købt gennem en autoriseret forhandler, og alle fungerer problemfrit.

Mia R. Skoubjerg Andersen found this review useful

Lorte mærke lorte computer

Ja køb ikke acer

batteriet har kun 1 times levetid og de går hurtigt i stykker

Acer Denmark A/S

Ringede flere gange med intet svar og dårlig betjening

Hej. Til min fødselsdag for ca. 1 og et halvt år siden sparede jeg sammen til en ny bærbar. Jeg fandt dette her helt fantastiske tilbud, som så blev til et maridt.
Dette var denne Acer Aspier 7535G. Den kørte super i starten men efter en lille tid på 3 måneder gik det galt for første gang. Problemet var at den nogle gange gik i sort efter en dvale og vi måtte slukke og tænde computeren igen så jeg mistede al min data. Det viste sig så at være at være en ting der ikke ville stoppe så jeg blev nød til at genoprette hele systemet og gen-installere mit system, så jeg igen mistede alt.
Efter ca. 5 måneder gik det galt igen. Batteriet blev "defekt" den kunne ikke være uden for opladeren i over 10 minutter. Jeg ringede flere gange hvor jeg ventede i over 1 timer uden svar. Jeg blev ved med at ringe igennem et stykke tid. Efter en 4-5 gange kom jeg igennem. Jeg sagde det der var galt med batteriet og jeg fik bare svaret "det kan jeg desværre ikke hjælpe dig med" meget uvidende og dårlig service.
Jeg fik snakket med nogle der kendte bedre til computere og fik at vide jeg skulle ringe igen og sige at det faktisk ikke kunne passe at en batteri kun kunne holde et halvt år. Jeg fik så det svar at "din garanti er desværre udløbet". Jeg kunne intet gøre imod deres dårlige service.
Efter så ca. 2 måneder gik det igen galt. Selv om min computer var i oplader, gik den bare lige pludselig i sort. Jeg ringede ind igen og fik så det samme uvidende svar "det kan jeg desværre ikke hjælpe dig med".
Så jeg gik til en "computer ekspert" der brugt 10 minutter på at finde ud af at jeg igen skulle miste min data og geninstallerer mit system. det gjorde jeg så og det hjalp lidt i hvert til fælde.
Efter nu 1 og et halvt år med ekstremt dårlig kommunikation og service kan det simpel hen ikke være rigtig at jeg stadigvæk ikke har fået noget ud af min over 50 opkald til ACER "kundeservice". Det kan ikke være muligt at man kan have så dårlig service i sådan et stort firma! Jeg har haft mange computere igennem årene som jeg ingen problemer har haft, hvor når der har været et problem er det blevet løst kort og kontant med god service og hurtig reaktion.
Hold jer for alt i verden fra ACER computerer !

hatten i sækken

At købe en Acer er ikke just katten i sækken...

Rigtig ringe bærbar

Mit råd til ALLE der så meget som tænker på at købe en ACER bærbar... LAD VÆR! Jeg har haft mange bærbare, men har aldrig været ude for nofet så ringe, trods det er den dyreste jeg har haft (10000kr)! Den opfører sig generelt mærkeligt, meget langsom, disk drevet er i stykker... kunne blive ved.. Jeg har god viden indenfor bærbare computere, og umiddelbart er ACER meget godt når man kigger på hardwaren i computeren, men virker det.. Nej! Jeg er åbenbart heller ikke den eneste der har en uheldig oplevelse med ACER, har kun hørt negativt om ACER på dvs. bærbar forum'er. Når man køber en så dyr bærbar, skal den sgu bare virke.. Dårligt arbejde ACER!

Acer Denmark A/S

positiv og negativ oplevelse - mest negativ

hej,

købte i august 2010 en acer bærbar computer. En af tasterne faldt af en dag, og det blev fikset af acer indenfor få dage = positivt

Efter noget tid gik computeren ved et uheld i stykker (totalskadet). Heldigvis havde jeg tilkøbt en ekstra acer advantage forsikring. Der gik omkring 2-3 uger, hvorefter de bekræftede at jeg kunne få en ny computer eller pengene tilbage. Jeg fik afvide at jeg ville blive kontaktet af acer eller forhandleren for at afslutte sagen. Dette skete ikke, og efter noget tid kontaktede jeg dem selv igen. Det virkede som om at de ikke havde styr på sagen, og jeg fik nu en anden email-adresse som jeg selv skulle kontakte for at få afsluttet sagen. Jeg fik igen afvide at jeg ville blive kontaktet når der kom noget nyt i sagen. Dette er heller ikke tilfældet efter endnu et par ugers ventetid. Oprettede sagen 18-07-2011, og den er den dag idag stadigvæk ikke afsluttet på trods af, at jeg har brugt ekstra penge på en acer advantage forsikring :-(

blandede oplevelser af acer herfra - dog mest negativt.

mvh

Har haft utallige...

Jeg har haft utallige ACER bærbare pc'er og også købt dem for kammerater og familie.
Til prisen er det her du får mest for pengene.

Jeg kan anbefale at handle i Bilka. De har en fortræffelig kundeservice, når noget går galt. Det har jeg dog ikke oplevet med ACER endnu.

Det har jeg desværre med de billige Lenovo udgaver - og dem købte jeg ikke hos Bilka :(
Så der var jeg henvist til at sende ind til reperation og vente i flere uger.

Kan ikke anbefales!

Jeg har en Acer bærbar. Den har ikke været pengene værd!
Batteriet er utroligt dårligt, selvom computeren har været til reparation.

super bærbar

vi har nu 3 acer bærbare i familien. Dejligt at arbejde med og god service

Acer Denmark A/S

Vi har ikke mindre end 4 " Acer " i huset.

Jeg desværre sige, at når man har problemer og vil have fat i hjælp på en eller anden måde, - er ventetiden pr. telefon meget lang, pr mail det samme.
Det lader til at " Acer " når først varen er solgt er vedkommende personer/selskab fuldstændig ligeglade.

Hilsen ( en sur Acer-bruger )
Sven Erik Priebe
6000 Kolding

Gode computere so far.

Jeg har altid hørt dårlige rygter om Acer computere men aldrig har nogle af dem være sande endnu. Acer er en fantastisk gamer pc, men deres udstyr som mus og tastatur er noget bras, der køber jeg hellere logitech.

Super :)

Købte i sin til en acer aspire til KÆMPE over pris i expert (men ting er jo dyre i expert).....

Altså det er jo en ''lorte computer'' ide at grafik kortet og alt det er ikke er så stort.

Men computeren har holdt i 3 eller 4 år nu, og bruger den stadig, aldrig været nogen problemer med den, trods at den er blive kastet med mange gange, i frustrationer over mistet ned forbindelse. Super kvalitet!

Batteri problem

Jeg er super positiv over en reklamation over et batteri som ikke kunne lades op. Jeg ringer ind til Acers kundeservice og oplyser mine data for computeren, og han spørger meget korrekt om jeg har prøvet de ting der ligger lige for, og det havde jeg, så siger han bare at jeg får sendt et nyt batteri til dig. Jeg mnodtager allerede dagen efter et nyt batteri og skal ikke foretage mig andet end at sætte batteriet i og starte op igen. Jeg er meget tilfreds med min service ved Acer, har ingen problemer med min computer.

Kenneth

1½ år

Har jeg nu haft min acer computer i, de har normalt ry for at være dårlig bygge kvalitet, men har været super glad for min der stadig kører uden nogen problemer, eneste men jeg kan sætte er at det er alt for besværligt at rense blæseren, måtte bogstaveligtalt splitte HELE computeren ad for at kunne komme ind til blæseren, ikke noget den normale bruger ville gøre, men eneste måde man kan sikre sig at støv ikke hober sig op desværre, her har mange andre computer firmaer gjort det noget nemmere at komme ind til blæseren...

Kundeservice er ikke-eksisterende

Min acer pc har nu i nogle måneder været et irritationsmoment, da den fryser på skærmen og bliver brændvarm efter 10-15 min.

Så beslutter jeg mig endelig for at gøre noget ved det. Først prøver jeg at ringe - taster de mange tal de ønsker - lytter til de skiftende, klamme personer, der fortæller mig, hvad jeg skal gøre - og da jeg så endelig når til, at en person skal tage røret, bliver der lagt på. Dette er sket 4 gange, og email-kontakt er lige så udueligt.

Så går jeg ned, hvor jeg har købt den. De tager imod den, og sender den til reperation. Da den så er klar 5 uger efter, prøver jeg at tænde pc'en. Selvom der står de har ordnet og gennemtestet produktet, er problemet der stadig. Men jeg kan se de har renset min skærm, selvom jeg ikke har bedt om det...

Jeg mener at Acer leverer virkelig gode computere, til forhold til priserne - men nu hvor de kun lader som om de har en kundeservice, bliver det ikke til flere Acer-produkter! Øv!

Acer Denmark A/S

det værste jeg nogensinde har været ude for

har en acer aspire som har været 4 gange i tyskland og stadig ikke virker, sidste gang kunne man slet ikke komme ind i windows, så maskinen var ubrugelig.
Med hensyn til service er den ikke eksisterende. De er ikke til at få fat i, deres nummer udenfor garanti virker ikke, og deres email support svarer ikke, selv om der står at de svarer næste dag.
feltet hvor man skal skrive serienummer virker ikke.
Hold jer langt væk fra acer, og håb på, at i ikke får problemer med jeres ting, hvis i har købt.

Simpelthen uacceptabelt!!

6 gange har jeg ringet op til acersupport og bliver kastet af når jeg kommer igennem, - efter at have brugt 5 minutter på at klikke mig ind 10 forskellige steder og dernæst ventet 10 minutter!! De kan jo se vores numre på deres skærm når vi ringer, - det mindste de kan gøre er at ringe os op!! Ydermere har jeg også 2 gange nu her fået af vide at jeg måtte ringe igen senere!

Acer sender mig en mail jeg skal bruge for at få opdateret min acer-computer (købt hos telia med telia internet i) og da den ankommer efter 45 minutter er filen jeg skal bruge ikke vedhæftet!!

Og da jeg 3 timer senere får fat i en medarbejder er han flabet og kan ikke forstå at jeg er en anelse frustreret over stadig ikke at have fået løst mit problem..

Acer Denmark A/S

Røvrendt for anden gang (Måske snart tredje)

I Maj 2010 købte jeg en Acer Aspire TimelineX 4820GT.
Det er da også en utroligt dejlig maskine - Altså.. Når den ikke crasher med blue screen.
I starten crashede den ret ofte. Der sendte jeg den ind, og de lavede den. Det tog 2 uger så der var ingen problemer. De skiftede harddisken som var defekt. Så var alt jo godt.. Indtil den efter et par uger blue screenede igen. Jeg sendte den ind, og da rammen på skærmen var begyndt at drille, sendte jeg det med. De siger de fiksede blue screen fejlen, men de kunne ikke finde noget på skærmen. Da jeg fik den tilbage blue screenede den selv samme dag, og det første jeg høre da jeg åbner skærmen er et lille knæk fra det øverste venstre hjørne. Jeg sendte den ind igen altså for tredje gang på under et år. Computercity med deres dejlige service kørte nogle tests på den, men desværre uden held. De sendte den ned så de kunne lave skærmen. Jeg skal lige sige at teknik lederen i computer city oplevede selv det lille knæk i skærmen da han åbnede den.
Acer sendte den tilbage til mig med en regning på 350 kr for at spilde deres tid. Selv teknik eksperten blev irriteret på Acer på dette tidspunkt og sagde at dette var under ingen omstændigheder i orden!
Han sendte den omgående tilbage til Acer (Der var nu gået 2 uger) med en besked på ikke at sende den tilbage før det var lavet.
efter en uge ringede Computercity til mig og sagde at Acer ikke kunne finde fejlen lige meget hvor meget de søgte. Han sagde at de ikke skulle sende den tilbage til Aalborg, da det er en åbenlys fejl på maskinen. Det sagde han for at holde mig underrettet. Det er jo dejligt nok. Efter yderligere 1 måned og adskillige besøg hos Computercity for at høre status, og de ringede til Acer hver gang for at få den samme besked: "Vi har desværre ikke den nødvendige reserve del på lager. Der kan gå op til 1 uge".. Computercity kan jo forståeligt nok ikke gøre så meget da det ikke er deres valg at give mig en ny eller pengene tilbage.
Efter lidt over 2 måneder fik jeg den endelig tilbage hvor de havde skiftet hele rammen. Efter en uge lød der et ret voldsomt knæk i bunden af skærmen - Jeg fandt ud af at rammen, som holder skærmen fast på computeren, var gået ud af hak. Den ser ikke ud til at være knækket, den holder bare ikke. Den er så med tiden faldt af skærmen hele vejen op til det øverste hjørne og ind til Acer logoet i bunden. Altså - Nu hænger skærmen kun på 1 hængsel, og den gynger en del.
Da jeg ikke kunne sende den ind den gang da jeg skulle bruge den til mine eksaminer, og jeg skal bruge den igen om en lille uge, kan jeg ikke sende den ind.
PS. Jeg får stadig en random blue screen.
Når jeg åbner den skal det gøres meget forsigtigt, ellers knækker den skrøbelige ramme bare på midten. Lige så når jeg lukker den.

næste gang den ryger ind vil jeg kræve pengene tilbage.

Acers support er heller ikke i verdensklasse. 75% af gangene du ringer ind til DANSK support for du fat i en eller anden person der overhovedet ikke kan snakke dansk, som man fatter hat af hvad siger. Jeg har prøvet at ringe ind 6 gange du hvor jeg endnu ikke har fået fat i en dansker, men jeg vil blive ved med at prøve.

Min mening om Acer: UNDVIG FOR ALT I VERDEN ACER COMPUTERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ACER Aspire 5741G

Jeg var dum - købte en ACER Aspire 5741G i starten af april 2011.
Der følger ingen recovery-skiver med, dem skal man selv lave under Windows-installationen. Efter at have prøvet med 5 DVD-skiver og brugt 18-20 timer på IKKE at få lavet de anbefalede recovery-skiver (det virker simpelthen ikke!) gik jeg videre med WIN 7 installationen og fik alt til at virke.
Så en uges tid efter ville WIN 7 opgradere, det lod jeg den gøre og efter utallige genstarter døde maskinen. Der er nu bare en blinkende tankestreg på skærmen.
D. 13 april kontakter jeg ACERs support og får at vide, at hvis jeg udfylder en mindre roman med alskens oplysninger (dog ikke mit nummer i underbukser!) vil jeg efter 3 uger modtage de ønskede recovery-skiver. Denne dag talte jeg med Martin med ACER-nummer 1401, han virkede rar og imødekommende.
Den 27.4. kontakter jeg ACERs support for at sikre mig at de har modtaget min "roman". Mikkel med ACER-nummer 1373 fortæller mig at "alt er i orden og at jeg vil modtage skiverne i løbet af næste uge" (dvs. uge 18).
I uge 18 sker der intet, så i dag d. 10. maj kontakter jeg atter ACERs support og taler med Kjeld med ACER-nummer 1617. Jeg forelægger ham problemet og får den besked at han "lige vil tale med sin chef" - jeg venter i lang tid inden han vender tilbage med flg. besked: " noget er gået galt og jeg vil måske modtage skiverne inden udgangen af næste uge" (dvs uge 20).
Da jeg brokker mig over at han intet vil love og beder om at tale med hans chef får jeg at vide at "han sidder i møde i Sverige og ikke kan kontaktes".... (Underligt – han sagde jo lige at han havde talt med chefen).
Faktum er at jeg nu har haft en ubrugelig ACER-maskine i en måned og at ACER intet vil love om hvornår jeg får DVD med den Windows jeg betalte for da jeg købte maskinen.

ACERs supportere virker rare og flinke, men det kan jo ikke bruges til noget når ACER nægter at levere den vare jeg har betalt for. Jeg sidder tilbage med en fornemmelse af, at der bag "flinkheden" gemmer sig en samling svindlere og bedragere som har været på kursus i at fylde kunderne med tom snak.

Jeg må tilstå at ACER med denne svinske behandling har påført mig en livsvarig ACER-allergi – lignede behandling ønsker jeg ikke en gang til.

Acer Denmark A/S

Fin computer nu. Efter rep.

Købte en lille Acer computer til min kæreste. I Elgiganten, en af de små. Der var 5 forskellige af de små computerer, tog den dyreste, da sælger sagde den spillede max. Men så gik der 2 uger. Så virkede musen ikke. Det syntes jeg er for dårligt. Den blev dog lavet. Men det tog da alligevel 3 uger.

Forfærdelig behandling og computer

Jeg købte for nogle år siden en acer bærbar i en computer butik (husker ikke hvilken) Alt gik som smurt, og jeg betalte købsprisen på dengang 10.000 kr for min bærbar computer med 17 tommer skærm.

På et tidspunkt gik noget i bærbaren i stykker, vel og mærke inden der var gået to år, og det ville jeg naturligvis gerne have ordnet. Det er så længe siden idag, at jeg ikke kan huske præcis hvad der var i vejen med computeren, men jeg mindes at det var handisken. Det burde de IKKE tage betaling for, men de valgte alligevel at gøre det.
Deres svar ved, at selve harddisken kostede det ikke noget for mig at ordne, men da de skulle have andre kombinenter ud af maskinen og der derved var chance for at ødelægge noget derpå, kostede det mig et vis beløb.

Efter 2-3 år med computeren kan min bærbar overhovedet ikke starte selv. Skal bærbaren virke, skal opladeren sidde i, og med det samme man hiver stikket ud går computeren kold. Altså et batteri der ikke kan holde mere end to år.

Dårligt !

Acer Denmark A/S

Lav pris og ekstraordinær service ifm. reklamation!

Min bærbare (discount) computer, som jeg købte i juni 2010, gik for nyligt i stykker og nu frygtede jeg at jeg nu skulle undvære den i månedsvis og slås med en netbutik langt væk, som sikkert ville være på tværs, nu hvor de 6 måneders garanti var udløbet. Acer skød dog min pessimisme fuldkommen i sænk.

Computeren, en Acer TravelMate 8371 blev købt via netbutikken laptops.dk for 8 måneder siden og for et par uger siden begyndte der er komme løs forbindelse i skærmens baggrundsbelysning, så jeg gik ind på laptops.dk for at finde nummeret/e-mail adressen til Laptop.dk's reklamationsafdeling. Under support oplyste de et telefonnummer til Acer, så jeg tænkte at det nok ville gå hurtigere at sende bærbaren direkte til Acer, da laptops.dk alligevel ville sende den videre. Jeg ringede til nummeret og fik en dansk medarbejder med det samme.

Jeg fortalte hende problemet og hun oplyste mig uopfordret at jeg havde 2 års fuld garanti på produktet. Hun oprettede straks en reklamationssag og sendte herefter en pakkelabel til min e-mail adresse med instruktioner. Acer ville betale fragten af computeren og sende en fragtmand til min hjemmeadresse for at hente den, uden beregning. Jeg udskrev pakkelabelen som angav en destination i Tyskland, forfattede en fejlbeskrivelse og ringede til det nummer som stod i den mail Acer supporteren sendte - det var UPS kundeservice. Jeg spurgte hvornår de kunne afhente pakken med computeren og de sagde at de kunne være der allerede inden for 3 timer, hvis jeg var interesseret. Så sagde jeg ja tak.

Det var i onsdag eftermiddag. Nu er det mandag eftermiddag - 5 dage senere og jeg har lige fået computeren retur af en UPS fragtmand. I god stand!

Hele processen fra jeg afleverede bærbaren til fragtmanden, til at jeg fik den retur har været på 3 arbejdsdage. Under hele processen fik jeg e-mails og sms-beskeder med status på reklamation. Jeg fik en besked torsdag morgen, da UPS afleverede pakken til Acer. Jeg fik en besked torsdag ved middagstid, da Acer påbegyndte reparationen. Jeg fik en besked fredag om eftermiddagen, da Acer færdiggjorde reparationen og jeg fik en besked lørdag morgen, da UPS registrerede computeren i deres fragtsystem.

Og nu har jeg modtaget den. Skærmen er skiftet. Den virker upåklageligt.

Resultat
1) Jeg fik min computer retur på 3 arbejdsdage.
2) Det har ikke kostet mig en krone i fragt og jeg skulle ikke røre mig ud af stedet. UPS både afhentede og leverede computeren.
3) Computeren var rigtig billig, da jeg købte den, så jeg er dybt forundret over at reklamationsprocessen er så velfungerende. Jeg vil ikke tøve med at købe et Acer produkt på internettet igen efter denne oplevelse. Jeg har simpelthen aldrig oplevet så effektiv en garantihåndtering.

Fortæller ikke sandheden

Jeg indsender min monitor til reparation, og den vender hjem en uge senere uden at være blevet repareret. Da jeg henvender mig til kundeservice får jeg af vide at man desværre har glemt at reparere den og blot har returneret den. Oven på denne uprofessionelle og nærmest komiske kommentar, vælger jeg at sende den af sted igen. Denne gang i håbet om at den kommer retur og virker. Men ak, 6 mdr. senere var den ikke kommet retur, trods det at jeg både blev lovet at få min skærm igen, og senere hen at jeg ville få mine penge tilbage da den ikke kunne repareres alligevel.
Jeg var i kontakt med samtlige inkompetente og uprofessionelle kundeservicemedarbejdere. Alle fortale mig noget forskelligt, og beskylde endda hinanden for ikke at fortælle deres kunder sandheden om deres produkter.
Da jeg for anden gang indsender min skærm til reparation, får jeg fortalt at man vil sende den som høj prioritet og at der max vil gå en uge. Da jeg intet høre efter en uge, ringer jeg for at spørge hvad status er, og bliver fortalt at skærmen ikke kan laves og jeg bliver tilsendt en ny, men der kommer nok til at gå en uge mere. Efter yderligere en uge, og uden at have modtaget en ny skærm, ringer jeg igen. Denne gang for jeg fat i en ny medarbejder som siger det samme som den første, bortset fra, at de mangler en underskrift fra en eller anden i ledelsen jeg skal nok forvente der går en uge mere. Det brokker jeg mig over, men bliver spurgt om jeg selv mener jeg har noget andet valg…?!!!! Choking comment..
Da jeg efter 3 uger stadig intet har hørt, ringer jeg igen til kundeservice. Tredje medarbejder fortæller mig at jeg er blevet misinformeret, for min skærm venter på reservedele. Han fortæller at de venter på endnu en underskrift, fra en eller anden nede i Tyskland, og jeg skal nok forvente der går yderligere 3 uger. Men at han alligevel ikke helt kan garantere noget, for der er jo ferie….!!!! Jeg fortæller ham at det er mere end meget utilfredsstillende for mig, men får af vide at ”sådan er det desværre bare”. Vorherre bevares!
Jeg nåede at få adskillige skideballer og blive kaldt en løgner ”bare” fordi jeg tillod mig at stille spørgsmålstegn ved deres håndtering af sagen.
Jeg blev til sidst lovet at jeg kunne få mine penge retur, men heller ikke dem så jeg skyggen af.

Sagen fortsatte sådan i en uendelighed, og til sidst fik jeg nok. Jeg endte med at skrive en email til deres direktør, og fortalte at jeg ønskede at få sagen afviklet, da jeg ikke kunne bruge mere tid og flere resurser på deres inkompetente forehavende. Jeg er studerende og måtte købe en ny skærm i mellemtiden, som jeg slet ikke havde råd til. Alt dette kun fordi de ikke kunne håndtere noget så simpelt som en reparation, eller ombytning. Først der fik jeg mine penge tilbage som de havde lovet mig 3 mdr. tidligere.

Acer Denmark A/S

De sucks og du kan ikke forstå de fucking svenskere hvis du ringer til dem

Min far var så sød at han købte 2 acer aspire 8935g til mig om min bror.. De første måneder var den pisse god men så efter det blev den for varm og gik i "Rainbow screen" Og sagde en mærkelig lyd og det var dem begge! Vi kunne kun spille i 15 min max og så skete det. De har nu været til reparation 5 gange og dur stadig ikke.. Acer support sucks de kan ikke se deres fejl og vil slet ikke lave dem. De siger at vi skal sende dem til shg der hvor vi har købt dem og det gør vi så og så bliver de sendt til acer fra shg. og der sker ikke en skid. F**K ACER!

Generelt godt indtryk

Jeg har købt op mod 6 forskellige Acer´e primært laptops, men også en enkelt stationær.

Der har kun været problemer med den ene, men den var der også seriøse problemer med: 2 gange udskiftning af harddisk (iflg. FONA Hillerød), men de andre har kørt upåklageligt. man kan så undre sig over at de ikke, og især i nye bærbare PC´ere med en i7-proccesor ikke smider sådan noget som Bluetooth i som standard?
Det kan ikke koste mange basseører. Det er lidt tyndt. Men ellers tilfreds

Dårlig produktkvalitet + tvivlsom service

Kun kan opfodre til at styre HELT uden om Acer Extensa. Har selv store problemer med min Acer Extensa 5430: Batteri dør efter 20 minutter, DVD-brænderen laver hele tiden fejl, det trådløse net har utrolig dårlig rækkevidde. Og den er ikke specielt gammel (købt i 2009). Forinden disse problemer havde den allerede fået udskiftet bundkortet (det gamle bundkort brændte uden videre sammen).

Nu kunne man så godt tro, at jeg måske havde en dårlig mandagsmodel. Men nej, jeg stod for at skulle se til en andens Acer Extensa (ikke en 5430, derimod en 56-et-eller-andet), og den var der OGSÅ lignende hardware-problemer med. Så altså to forskellige Acer Extensa’er, men med masser af de samme hardware-problemer.

Gør dig selv den tjeneste og køb noget andet og bedre end Acer Extensa - så slipper du for masser af ærgrelser. Acer Extensa er simpelthen et af de produkter, som aldrig skulle være kommet på markedet! Jeg skal aldrig købe Acer Extensa mere. I det hele taget tror jeg bare, at jeg fremover vil undgå Acer og så i stedet for investere i et ordentligt mærke.

En ting til: Acers service er tvivlsom og utilstrækkelig: Fx vil Acer ikke engang anerkende, at det elendige batteri er deres ansvar !

Ekstrem dårlig service

Jeg har en Acer Travelmate 8371, og firmaet har desværre købt ca 10 af disse notebook. Først fik vi portreplikatorer der ikke virkede, der gik 6 mdr. inden de kunne komme med en ny model.
Dernæst har vi tegnet Acer Advance 3 years NBD Onsitre. NBD står for Next Business Day On Site, vi har nu i mere end 3 uger forsøgt at få en Acer reperatør ud, i skrivende stund uden held, de første 14 dage gik med at de påstod, at vi ikke var registreret på trods af vi har servicebeviserne her. Så fik vi at vide vi var registreret, det er over en uge siden, nu venter vi fortsat på at servicefirmaet kontakter os.
Det er fuldstændigt uanstændigt at sælge et serviceprodukt til erhvervslivet, som Next Business Day On Site, når dette tilsyneladende ikke eksistere.
Fejlen er i øvrigt beskrevet andensteds på Trustpilot, skærmen starter med at blive mørk i det ene hjørne nu ca 1/3 af skærmen, samt at skærmen går i sort når den åbnes eller viser billedet med en hyletone

Acer Denmark A/S

Ringe kvalitet og uanstændig service

Jeg købte en Acer Timeline laptop i marts 2010. To måneder senere begyndte baggrundsbelysningen at svigte sporadisk i den ene side, men man kunne stadig sagtens se skærmen. Jeg havde ikke på noget tidspunkt tabt computeren, men blot transporteret den til arbejde i min rygsæk, hvilket man skulle mene en laptop burde holde til. Et par måneder senere blev problemet værre. Hele venstre side var stort set uoplyst. Og så en måned senere igen gik al baggrundsbelysningen og computeren var ubrugelig. Jeg har flere vidner på at skærmen langsomt holdt op med at fungere og altså ikke gik ud af funktion ved et enkelt slag eller lignende.
Jeg sendte den til reparation og regnede med at garantien ville dække. Ifølge aftale med Acer hentede UPS computeren og sendte den til Acers værksted i tyskland. To dage senere kom den tilbage igen med en seddel på tysk. Det var noget med at min papkasse var uegnet til forsendelse. Og det på trods af at jeg havde viklet et tykt lag bobleplast omkring og stabiliseret med avispapir. Jeg købte en ny papkasse på posthuset og sendte den igen, nu med mere bobleplast. Igen fik jeg den tilbage med samme besked. Jeg købte nu noget flamingo og gik igang med et større kreativt pakningsprojekt. Tredie gang accepterede den den. Og to dage senere skrev de at skaden var mekanisk og at garantien ikke dækkede, da de mente jeg havde tabt produktet, hvilket ikke er sandt. Jeg kunne vælge at få betale DKK 2,206.97 for at få den repareret. (Laptoppens nypris var ca. 3500) Eller de kunne sende den tilbage, hvis jeg vel at mærke betalte dem 303 kr. i administrationsgebyr. Og jeg kunne ikke ringe eller emaile mit valg. Det skulle sendes i et gammeldags brev.

Jeg må indrømme at jeg stadig er målløs og vil naturligvis undersøge mine juridiske rettigheder, og hvorvidt en sådan kundeservice er lovlig.

fryse problem aser 5300

I nu et halvt år, har min aspire 5300, cirkuleret mellem Aser værkstedet i i Tyskland, og min adresse, uden at fryseproblemet er blevet løst. Efter 6 gange forsendelse,er computeren stadig ubrugelig. Aser, kan ikke være deres kundebehandling bekent. Jeg advarer kraftigt mod at handle med dette firma

Super service ved reparation

Min Acer PC gik i stykker indenfor det første år. Da sælger ikke reagerede på mine henvendelser, henvendte jeg mig i stedet til poducenten Acer. De reagerede prompte, mailede UPS fragtbrev og afhentede samme dag. PC'en blev repareret og returneret, så jeg havde den 5 dage efter afsendelse - super service!!!

Acer Denmark A/S

Skulle bruge en Acer driver.

Jeg skulle bruge en driver til mit Acer TV, da det har indbygget "media center" jeg google lidt samt var inde på Acer.dk, jeg kunne ikke finde noget nogen steder.
Jeg besluttede at ringe til dem, fant tlf nr. via Acer.dk fik fat i en service med arbejder, han ville maile til mig med driver inden for kort til , der gik ikke mere end 20 min så havde jeg en mail med driver i, det er da go service.

acer

købte en m5300 måtte sende den til rep 3 gange med samme fejl hvor den frys fik den byttet den ny var der også noget galt med så ringede til acer support om hjælp de slettet hele pceren og måtte sende den til acer til rep fik den hjem med en skade ikke nok med det måtte sende den til rep igen denne gang var det dvd drevet der ikke virket den kunne ikke brænde gendannelsesikkerhedskopi eller spille cd siger også de skal lave skaden og de må sende 3 nye tomme cder med da de andre ikket virket mere dvd drevet virket skaden ikke lavet ingen cder det gør de ikke og om support de gider heller ikke at hjælpe til med de fejl der opstå med en ny pc der inde når man spørg den om noget jo hurtiger de kan få smidt dig ud af røret jo bedre og ikke nok med de sviner dig næsten till når man taler med dem men der imod har jeg også en hp pc og der inde er der service så det batter og de laver opfyldning på det de har hjulpet dig med ros til dem så aldrig mere acer hp næste gang

Købe aldrig acer

Jeg har købet en acer aspir 5220 for lidt over 2 år siden, og har været til rep en gang, for ca 9 mdr. under gararnti, hvor bundkort var gået i stykker, nu er det nye bundkort også gået i stykke, og acersupport siger der kun er 3 mdr. garanti på repation.
konklusion man skal ikke regne med man har en Acep efter ens garanti på 2 år er udløbet.
Sidste gang jeg køber acer i mit liv.

Acer Denmark A/S

dårlig service, meget langsom og upålidelig

Jeg har købt min computer for et halvt år siden og har endnu ikke kunnet bruge den. Har endda advantage på den. Først var den 6 gange til reparation. Senest har det taget over 2 måneder at få den ombyttet og nu har de send mig en dårligere computer end den oprindelige. Så nu kæmper jeg videre med dem.
Jeg kan kun opfordre alle til at melde sig til diverse forbrugerprogrammer på dr/tv2 så der kan komme noget fokus på det. Jeg køber aldrig acer igen.

Acer Denmark A/S

Extrem dårlig service, incompetence og fulde af løgn

Min nye PC er defekt og jeg fik lovet at fejlen kunne udbedres på mellem 1-3 uger. De service folk jeg har talt med lovede at sende en mail med information om hvornår jeg kunne forvente min PC tilbage, men det er bare ikke sket
Efter mere end 6 uger og mange henvendelser blev den "færdig" og sendt til en forkert adresse. Da jeg så fik den i dag efter 7 uger kunne den ikke engang boote og skærmkortet virkede ikke, så nu er den sendt afsted igen.
Nå man først har betalt en Acer PC, skal den mindst til service 4 gange med den samme fejl før de vil overveje at betale pengene tilbage. Jeg får måske mine om 6 måneder.

Acer Sucks!

Acer Denmark A/S

Extrem dårlig service og fulde af løgn

Nu er der gået næsten 4 uger og jeg kan ikke engang få at vide hvornår den bliver færdig.
Jeg har talt med 3 service folk og de har alle lovet at sende en mail med information om hvornår jeg kan forvente min PC, men ingen af dem har holdt ord.

Jeg vil gerne have mine penge igen så jeg kan købe mig en anden PC.

Damian Szerel found this review useful

Acer Denmark A/S

Dårlig service og ukompetent og løjnagtige service-supporter.

Efter at have købt en defekt acer revo i bilka (slukker umotiveret), havde den været en tur på acer værksted. acer skræv til bilka at jeg havde ødelagt windows og de har geninstalleret den. derfor var det udført uden for garantien. efter jeg kom hjem slukke computeren efter 15 min brug og kunne ikke tændes igen. igen har acer sagt til bilka at brugeren har ødelagt windows og den skulle geninstalleres. (har været på værkstede hos acer i 3 måneder i alt) efter den kommer fra repration til bilka beder jeg bilka tekniker om at tænde computeren i bilka servicecenter for at se om fejle er blivet rettet. computer ville slet ikke tænde, men efter en tids forsøg løkkedes det bilka medarbejderen med at få liv i den men den genstartede under færdig installationen af nyinstalleret windows efter 1 minuts brug og installationen skulle påbegyndes på ny. bilka siger at jeg ikke kan få en ny computer eller penge tilbage da de vil sende den tilbage til acer. nu har de haft min computer i over 4 mdr til reperation. Det kalder jeg en elendig service.

Damian Szerel found this review useful