[REPLY]
Kunder service er super! Dækningen er lækker! Min datatæller tæller op til 15gb inden jeg får advarsel med at 80% af datamængden er brug! Tale tiden er skildt ad, så selvom jeg ringer til andre acn mobiler, tager det ikke af mine taletid, det er rart lækkert synes jeg! Det eneste som jeg godt kunne tænke mig, er at det blev det samme abonoment uanset om jeg var i danmark, sverige eller norge.
Alexandra R. Herbert found this review useful
This review has been reported to customer service by a Trustpilot user
for violating other Trustpilot Guidelines.
Customer service is in the process of investigating this review.
Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.
See our review guidelines here.
Er godt tilfreds som kunde :-)
Alexandra R. Herbert found this review useful
Mit ACN abonnement det svigter ikke.
Der er ingen snyd, regningerne er som fortalt og jeg har hverken oplevet ingen netforbindelser eller ekstra gebyrer, der er
Helt reelt og troværdigt, for en gangs skyld, er alt som det skal være :)
Alexandra R. Herbert found this review useful
Klø på! Super dækning til skarp pris! En vinder !
Alexandra R. Herbert found this review useful
Jeg skiftede til ACN fordi jeg har prøvet alle telefon selskaber og ingen af dem har ordentlig dækning på 3G når jeg bor på landet! Men nu har jeg forbindelse hvor jeg bor og derfor er det et konge selvskab :D kun gode ord og ros fra mig af!!
Alexandra R. Herbert found this review useful
Det er en super godt produkt og være det jeg anbefaler til alle mine venner
Alexandra R. Herbert found this review useful
Jeg skiftede til ACN Mobile, da mit gamle selskab ikke kunne dække der hvor jeg befandt mig og deres kundeservice ikke var til at samarbejde med, men det er ACN Mobiles, så jeg er super glad for mit nye abonnement, også bare fordi det er billigt!
Alexandra R. Herbert found this review useful
Har skiftet til mobil ACN og anbefalede til alle.
Alexandra R. Herbert found this review useful
Jeg kan ringe, jeg kan SMS'e og gå på nettet + det er billigt. Det er sku meget godt
Alexandra R. Herbert found this review useful
ACN Mobile fungere perfekt. fantastisk dækning, god service og billige priser. Der er ikke andet at sige.
Alexandra R. Herbert found this review useful
Jeg anbefaler selv denne mulighed til alle i min familie og venner, da jeg selv har acn mobil, og er helt igennem tilfreds med den service jeg har fået, og samtidig er prisen så billig at du umuligt ikke finde andre steder hvor prisen er vildt billig i forhold til den kvalitet jeg har abonnement, jeg mangler ALDRIG Signal!!
Bobbi Dennis Petersen
Alexandra R. Herbert found this review useful
Aldrig har jeg været mere tilfreds med et mobilselskab. Billige priser, fremragende dækning både på landet og i byerne og rigtig god kundeservice!
Alexandra R. Herbert found this review useful
ACN Mobile virker bare, kommer aldrig til at skifte til en anden udbyder!
Alexandra R. Herbert found this review useful
Har ALDRIG oplevet noget bøvl med det. Ingen ekstra regninger, ingen lige pludselig tab af forbindelse.. Billigt og pisse godt..
Virker som det skal uden alt muligt udenoms bøvl. Skide nemt og simpelt og rigtig billigt faktisk.
Efter jeg skiftede til Acn mobile har jeg oplevet en væsentlig forbedring i dækningen, hvor jeg før havde periodevise problemer med mit tidligere selskab - specielt når jeg var ude og rejse med tog, hvor jeg tit mistede forbindelsen helt. Det har jeg fortsat ikke oplevet med acn mobile. Prisen kan man heller ikke klage over, har aldrig betalt så lidt for min mobil regning. Alt i alt har de 5 måneder jeg har været acn kunde været en rigtig positiv oplevelse.
fantastisk selskab. de har en virkelig god forbindelse, og en rigtig god service - mere er der vist ikke at sige til det!
Alexandra R. Herbert found this review useful
ACN har givet mig glæden af billig mobilregning, konkurrencedygtig grøn energi og til sidst et omsætning som hjælper min konto måned for måned.
Jeg har lært hvordan man taler med mennesker, udvidet min netværk gevaldigt og jeg har simpelt sagt fået et helt anderledes syn på livet.
Det er ret sjov måde at spare og tjene penge på.
Klart anbefales til alle!
Alexandra R. Herbert and Alan Daniel Kelana found this review useful
Har aldrig været så tilfreds med et mobilselskab før!
Telias netværk, vildt billige priser og det Kundeservice der behandler en så godt!
Kan klart anbefales!
Til alle jer der går og tror at det er pyramidespil og spreder rygter som små skolepiger.. I skal sku begynde at vågne op. Velkommen til det 21. århundredes form for markedsføring.. - get used to it
Joachim, Alexandra R. Herbert and Alan Daniel Kelana found this review useful
Jeg havde ikke hørt om ACN førend min veninde præsenterede det for mig. Jeg er glad for abonnementet og har fået god support fra kundeservice. Alt i alt er jeg tilfreds og vil klart anbefale det.
Mohammad Ali Mirzade found this review useful
Jeg har haft mange mobil abonnementer, men jeg har aldrig haft det så nemt med et teleselskab.
ANBEFALES HERFRA!
Jeg tror ALDRIG at jeg har haft et selskab der kunne komme med samme kvalitet og service, som ACN har kunnet levere! Og jeg har haft en DEL forskellige selskab, til at levere mobil og internet abonnement!
Men som sagt! ACN har kun været mig til gavn!
BRAVO til ACN og alle deres medarbejder!
Hilsen en MEGET tilfreds kunde!
Nagibula Imba Mozafari, Mohammad Ali Mirzade and Alexandra R. Herbert found this review useful
For noget tid begyndte jeg bare at modtage regninger fra det her firma, selvom jeg ikke er medlem af det.
Hvordan kommer man ud?
jeg har aldrig tilmeldt mig eller betalt de regninger, jeg har snakket med 4 af medarbejder og de har alle sagt de nok skulle stoppe med at sende regninger, men intet er sket??
Hvordan gør man så, man er helt ude af det? jeg gider ikke blive ved med at snakke med dem, deres medarbejder gør jo åbenbart ikke som man beder dem om.
Nogen der har erfaringer?
Jeg var ACN representant.
Og jeg fik at vide at jeg skulle finde 6 personer, som kunne modtage et simkort, som de så skulle aktivere for at jeg kunne blive kvalificeret som repræsentant.
Jeg aktiverede ALDRIG simkortene (fik dog ikke engang alle), og benyttede mig af min fortrydelsesret. Men står nu idag med de 6 personer som bliver opkrævet for et mobil abn. som aldrig de aldrig har fået aktiveret, aldrig haft noget forbrug på det, og nogle af dem modtog aldrig simkortet, men alligvel bliver de alle 6 opkrævet for det.
Det sku' da bondefangeri.
ACN er ikke ansvarlig for den måde deres repræsentanter arbejder på, de har jo hjernevasket sig selv ( i hvert fald mit team).
Mit team har begrænset sig kun til de bonnus man bliver udbetalt hvis man rekruttere. Personligt hvis jeg havde haft mulighed for at arbejde selvstændig jeg ville havde gjort det. Men man er "afhængig" af det team man bliver medlem af. De siger alt muligt bullshit for at opnå deres mål og man kan ikke arbejde som et team de er psykisk indelukket og vil ikke acceptere nogle bud.
Thomas Daniel Reinfeldt Madsen found this review useful
God dækning, service, priser osv.
Alle de mennesker der flakker rundt siger pyramidespil, ulovligt & alt det pjat der, skal i ikke stole på! - Har selv været repræsentant hos ACN & det er loyalt nok. (:
Men synes ikke om måden virksomheden handler & er opbygget på.
Kan godt anbefale deres produkter ! ( har også selv haft deres ACN simkort )
Alexandra R. Herbert found this review useful
ACN er muligvisikke et arbejdet bygget op på almindelig vis, men det er til gengæld genialt. Det er ikke for sjov!
Nicolai Jensen, Alexandra R. Herbert and Alan Daniel Kelana found this review useful
ACN er verdens hurtigt voksende marketing virksomhed. Det har absolut intet med pyramide spil at gøre. Pyramide spil er ulovligt. Og de er cvr registreret. betaler moms og dansk skat. Med flere milliarder i omsætning årligt, gobalt set, er der her virkelig tale om en virksomhed i vækst. Det handler om at tænke morderne. Hvorfor bruge penge på salgsfremmende omkostninger? Når vi lever i er moderne samfund, perfekt til at netværke? Jeg har været med noget tid nu. Aldrig brugt mere end nogle timer ugentligt. Jeg har da snart en indtjening på 20.000 ugenligt. Jeg vil snart bruge min tid, fuldtid, på dette erhverv.. Håber at opnår en høj stilling og en voldsomt høj og solid tilbagevendende inkomst!
Hvis folk opfatter dette som pyramide spil er det sku fordi de ikke har nok mellem ørene. Det kræver benarbejde. ACN er verdenskendt. ACN abonnomenter er ikke så hørt om i DK.. Men er begyndt at blive det på deres alternativ til skype med eksempelvis ACN WORLD MOBILE APP.. Det er skype stærkt overlegen, digital telefonservice? Inter alternativ er bedre - især ikke hvis man er erhvervsdrivende og kan benytte sig af den nemme mulighed for video konference internationalt. Mobil abonnomenter og bredbånd, her hører man ikke om ACN, fordi de har aftaler med "call me" og "skyline" . Men der er rigtig mange der benytter sig af ACN services.
Anita Mortensen, Lars Kofoed Mortensen, Mohammad Abed Mirzade, Nicolai Jensen, Mohammad Ali Mirzade, Alexandra R. Herbert and Alan Daniel Kelana found this review useful
I ACN gør de meget ud af at fortælle folk, at pengene ikke kommer af sig selv. Der skal arbejde til, venner! Folk går ind i ACN og regner med at pengene kommer med det samme, og når de ikke gør det bliver de utilfredse.
For mennesker, som gider at arbejde for sagen og ikke behøver en hurtig gevinst, vil ACN være et fornuftigt valg på lang sigt.
Anita Mortensen, Marie Kühn Paulsen, Lars Kofoed Mortensen, Nicolai Jensen, Mohammad Ali Mirzade, Alexandra R. Herbert and Alan Daniel Kelana found this review useful
Aldrig hop for deres trick. Jeg var til en af deres møder, og jeg siger jer, de hjernevasker en med alle deres fristelser.
J. V., Morten Grønhøj Knudsen, Charlie, Henning Juul Hansen, Thomas Daniel Reinfeldt Madsen and Simon Jensen found this review useful
ACN rekruttere unge menesker til at drive forretning for dem. De unge menesker forsøger at tjene penge på deres venner, for at få del i en bonus. En bonus ikke eksistere. Firmaet er fup. Her du måske nogensinde hørt om nogle med et ACN abonnement?
Durim Hetemi, Charlie, Henning Juul Hansen, Thomas Daniel Reinfeldt Madsen and Simon Jensen found this review useful