We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (5)
A GOOD SALE A/S

Godt koncept, fede varer, billige priser, god service

Jeg har købt flere gange hos A GOOD SALE og har kun positive erfaringer. De har fede produkter, de har store rabatter på det meste og leveringen fungerer super. Jeg fik sågar besked fra Post Danmark om hvornår varen ville blive leveret - det har jeg kun oplevet før hos Nespresso.
A GOOD SALE er virkelig et premium koncept jeg varmt kan anbefale.

En tilfreds kunde

AGoodSale er i min optik et genialt koncept, med lækre mærkevarer til budgetvenlige priser, & hjemmesiden er dejlig nem & overskuelig.

Jeg aflagde min første bestilling & blev sat i udsigt, at der ville gå op mod 16 dage, før jeg ville modtage den. Positivt overrasket har jeg allerede modtaget varen, mere end en uge før forventet.

Firmaet yder en rigtig god & personlig service ved henvendelse til kundeservice.

Så herfra en stor ros for en rigtig god førstegangs oplevelse. Der er ingen tvivl om, at jeg forsat vil handle hos AGoodSale!

A GOOD SALE A/S

Gode mærker til gode priser

Jeg var uheldig at modtage et par sko i en forkert størrelse. Fik hurtigt svar på min mail, at de ville undersøge sagen og vende tilbage. Få dage efter havde jeg et par nye sko og AGS bad mig returnere de fejlleverede som pakke, og jeg ville få portoen krediteret. Meget positivt, da jeg helst ikke sender som brev. AGS er gode til at informere om sagsforløbet, så trods en fejl en positiv oplevelse og ikke sidste gang, jeg handler her.

Meget tilfreds...

Jeg har bestilt for første gang hos Agoodsale.dk. Der gik ca. 2 uger, som jeg var sat i udsigt, før jeg fik mine sko hjem.

Jeg modtog dem tirsdag, men desværre havde skoene en lille fejl.
Jeg tog et billede af det og sendte det på mail til deres kundeservice samme dag(tirsdag).
Torsdag ringede postmanden på min dør med et par nye sko... Det kalder jeg for klasse kundeservice!!

Selvom der var et lille bump i min første oplevelse med firmaet, så fik de med god service imponeret mig meget - jeg kan varmt anbefale dem =o)

Hurtig, præcis og billig

Agoodsale.dk er absolut anbefalelsesværdigt. Ikke alene er konceptet genialt, samtidig formår firmaet også at tilfredsstille mine behov som kunde. Jeg har for nylig købt et ur på siden (i øvrigt langt under den originale købspris), hvor betaling og levering skete helt uden problemer. Rent faktisk ankom min vare rigtig hurtig til mig.

+++++