We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (67)

Prima

Bestelling gedaan bij Agradi via Bol.com. Agradi heeft scherpe prijzen. Geen verzendkosten. Levering snel, helemaal volgens verwachting.

Verzendkosten

Weten jullie of er verzendkosten zijn ?

Leuke winkel, levering slecht

Leuke spullen! kwaliteit ok! kwaliteit heb je zelf in handen, koop je van harry's horse, dan weet je dat de kwaliteit niet zoals BR ofzo is.
Levering duurde lang. Het werd dan ook nog eens op een verkeerd adres geleverd. Gelukkig zijn dat eerlijke mensen die mij kennen en zijn ze het komen afgeven aan mij. Voor het zelfde geld zie ik mijn bestelling nooit meer terug!
Tweede keer Agradi? Ik weet het niet...

www.agradi.nl

Agradi heeft alles voor de ruiter en paard.

Agradi is een hele fijne site om spullen te bestellen. Het wordt altijd optijd geleverd. Ik ben er super tevreden over!

Fijne webwinkel

Ik vind Agradi een fijne webwinkel, niet al te lange leveringstijden.
Goede kwaliteit van artikelen.

www.agradi.nl

Snele service, leuke aanbiedingen en veel producten

Ik bestel hier altijd mijn glucosamine voor de hond, ze hebben altijd wel aanbiedingen, in de vorm van kortingen, geen verzendkosten dus ik ben veel goedkoper uit dan in de winkel.
Ook hoef ik de deur niet meer uit, dus dat bespaard tijd en brandstof! Voor mij nog vele jaren bij Agradi!

Top webwinkel!

Ik heb al meerder malen spullen voor mijn paard en cavia's besteld. Wanneer er iets mis is met de bestelling wordt dit geregeld en opgelost zonder enige moeite. Alles is makkelijk te vinden en de acties die zij hebben zijn ook top!

Kortom dit is gewoon een top webwinkel!

Prettige winkel, wel langzaam

Ik heb hier meerdere keren producten gekocht. Elke keer duurt het eigenlijk best lang tot ik mijn producten krijg. De indicatie die je krijgt (aantal werkdagen voordat het product beschikbaar is), klopt lang niet altijd. Helaas 2 producten die toch heel wat minder waren, in het echt. Deze teruggestuurd. Het heeft 2 weken gekost eer ik mijn geld terug kreeg. Toen ik hierover een mail stuurde werd mij gezegd dat die dag het geld overgemaakt zou worden. Zeg dan gewoon eerlijk dat er iets fout gegaan is. Ze hebben het gedeeltelijk op mijn rekening en gedeeltelijk op mijn pay-pal account overgemaakt. Een beetje vreemd, maar wel netjes mijn geld terug.

Ik ben wel erg tevreden over het assortiment, erg veel leuke paardenspullen. Kijk altijd graag even bij de aanbiedingen (er zitten echt wel vaak mooie spullen tussen!!!). De site is wat onoverzichtelijk.

Zo lang je geen haast hebt prima site. Ik zal vast nog wel eens iets bestellen en hopelijk gaat het dan beter dan de laatste keer, zodat ik weer helemaal positief ben over agradi!

www.agradi.nl

Goede producten voor een aangename prijs en snelle levering!

Overzichtelijke website, artikelen duidelijk zichtbaar, goede informatie

Levering altijd snel en artikelen netjes verpakt

Telefonisch alleen contact gehad en werd altijd keurig geholpen. Bij problemen met de bestelling wordt je ook altijd netjes gebeld.

Al jaren een zéér tevreden klant.

Ruime productkeuze, snelle levering

Wij hebben al regelmatig besteld bij Agradi en zijn enorm tevreden!
Altijd netjes verpakt en op tijd afgeleverd.
Staat ook duidelijk bij of het op voorraad is en hoelang het duurt mocht het niet op voorraad zijn
Zeker een aanrader!

Voor herhaling vatbaar...

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en de levering hiervan duurde toch wel langer dan ik had verwacht... Voor de rest niks op aan te merken en een voordeel was zeker dat er op het moment dat ik mijn bestelling plaatste, er geen bezorgkosten betaald hoefden te worden.

heel tevreden

ruime keuze en snelle afhandeling. perfect.

heel tevreden

heb al meerderen keren dingen besteld bij agradi ben heel tevreden over de service en de snellen lever tijd

www.agradi.nl

goede service en leuke prijzen...

Agradi is voor mij de eerste site waar ik op zoek naar artikelen voor de paardensport, je kunt er alles vinden, kleding en schoeisel voor de ruiter en amazone, alles wat je voor de verzorging van je paard nodig hebt en ook stal materiaal zoals bezems kan je er vinden. Heb je een probleem dan staat de klantenservice voor je klaar, zij lossen het voor je op!

Snelle levering met topkwaliteit

Agradi, bied ruime keuze uit het gehele assortiment. Het is betaalbaar en de levering is erg goed.

Hartstikkeprimawebwinkel.

Ruim assortiment, veel keuze, prima service, goede prijs/kwaliteitverhouding en keurige leveringen!

prima

Prima winkel. Veel keus en goede en snelle afhandeling

uitstekend

erg goede service.
heb je iets vergeten mee te bestellen dan kan het in een andere bestelling maar wordt het in een keer verzonden zonder extra kosten ook worden de producten vrij snel geleverd.

www.agradi.nl

Goede produkten, vriendelijke helpdesk, alleen levertijd te lang!

Bestel al jaren bij Agradi, altijd alles goed geweest. Alleen de levertijd is meer dan vijf werkdagen, dit kan beduidend korter zijn.

Helaas lange levertijd

Helaas moet ik voor de tweede keer lag wachten op mijn bestelling.

Prima producten goede bezorging

We bestellen regelmatig en het wordt netjes op tijd bezorgd.

prima produkten

Bestel regelmatig bij agradi, nooit geen problemen gehad. na 2 a 3 dagen in huis en altijd netjes verpakt.

www.agradi.nl

Makkelijk, vlotte levering en een ruim aanbod.

Agradi levert veel spullen. De voorraad is goed, de levering snel en accuraat. Een prettige webwinkel.

www.agradi.nl

Tevreden met de artikelen en levering

Ben tevreden hoe ze met hun klanten omgaan en artikelen die ze op voorraad hebben.

www.agradi.nl

Groot assortiment ruime keuze aan kwaliteit artikelen.

Veel keuze uit kwaliteits artikelen met gepaste afprijzingen en akties. Snelle en goede levering, zeker een aanrader!

www.agradi.nl

Een fijne online winkel, waar je genoeg keuze hebt.

Agradi is een uitstekende online winkel waar je genoeg keuze hebt in atrikelen voor bijna elk dier. Van klein tot groot en je kan het zo duur maken als je zelf wil. Agradi is voor paarden artikelen wel mijn winkel.

een openbaring

Je wordt snel en uitgebreid geinformeerd over levering enz.
Een aanrader!!

www.agradi.nl

Agradi is één van de betere webwinkels !!!

Agradi heeft een duidelijke website en voordelig geprijste artikelen.
Altijd wel leuke aanbiedingen.
Grootste pluspunt is de snelle correcte afhandeling van de bestelde artikelen.

www.agradi.nl

ze leveren altijd hun produkten uit.

goede prijs kwaliteit verhouding.
snelle uitlevering en als 1 produkt er niet is dan worden de andere produkten wel uitgeleverd en de andere wordt nabezorgd.

Netjes

Agradi had een actie: als je vanaf een bepaald bedrag besteedde, had je geen verzendkosten. Dus daar heb ik gebruikt van gemaakt. Mijn vriendin en ik wilden namelijk al een tijdje een dekensingelgespen bestellen. Nu dus vanaf dat bepaalde bedrag meerdere van die gespen besteld, zij de helft, ik de helft. Ik heb betaald met mijn kaart. De afwikkeling was echt netjes geregeld, een paar dagen later had ik de bestelling al in huis en ik heb keurig een aantal mailtjes gekregen over de status van mijn bestelling. Ze sturen nu wel wat vaak reclame, maar vooruit. Over mijn bestelling ben ik heel tevreden.

Duidelijke website

Ik deed deze maand mijn eerste bestelling bij Agradi en ben gelijk enthousiast geworden.
Keurige levering van de goederen en een zeer aantrekkelijke prijzen!

Klantgericht

Zeer klantvriendelijke internet winkel, dat snel zorgt dat het bestelde product bij de klant is. Duidelijke en makkelijke site.

www.agradi.nl

snel service gericht prima kwalitei

agradi levert snel tegen een prima prijs , de service is goed , telefonisch goed te bereiken.

BEN ZEER TEVREDEN OVER AGRADI

DE PRIJS / KWALITEIT VERHOUDING IS OOK SUPER.
WE BESTELLEN AL ENIGE JAREN EN NOOIT PROBLEMEN GEHAD.

www.agradi.nl

Een goed bedrijf die hun afspaken nakomen en snelle levering.

Als je iets nodig heeft wat Argadi heeft, kan je dat daar gerust bestellen.

Heel goed bevallen!

Heb eerder besteld en alles keurig afgeleverd en netjes binnen de tijd. Het assortiment is groot en hebben leuke dingen voor een goede prijs. Regelmatig goedkoper dan de normale winkels. een echte aanrader dus!

Gebruiksvriendelijke site & behulpzame klantenservice

Zeer tevreden over de diverse artikelen, levering en persoonlijk te woord staan via de klantenservice. Ook als artikelen niet meer leverbaar zijn wordt het geld zonder problemen teruggestort op je rekening; daar kunnen andere postorderbedrijven een voorbeeld aan nemen.

Goed

Erg snel geleverd, geen problemen gehad.