[REPLY]
Har altid synes godt om Airborne, rigtig hurtig levering og en god service! :-)
Som altid - god og nem - hurtig levering - kan ikke finde på noget dårligt :)
Jeg har bestilt 2 par sko. Det ene par er i str 11 US selvom jeg har bestil i 11.5 US. På følgesedlen står der også det skulle være et par 11.5 US. Så nu står jeg med et par sko jeg IKKE kan bruge.. Og skal selv betale for evt. at sende dem retur.
Airborne leverede hurtigt og ringede endda og spurgte om det var med vilje jeg havde bestilt 2 næsten ensfarvede carhartt bukser.. Det synes jeg er god stil og god service.. Bestiller gerne derfra igen
Jeg bestilte en T-shirt og dagen efter var den her. Det oplever man ikke mange steder.
Så det var nemt og hurtigt. Endnu et plus er den gratis returlabel, der følger med, hvis
Str. Ikke passer. Kan kun varmt anbefale butikken.
hør lige engang,vi købte tøj til vores søn på Airborn streetwear.Vi havde fået en kode som gav 10% fordi jeg tilmeldte mig deres nyhedsbrev.Desværre skete der en fejl,så koden ikke blev læst.Jeg har skrevet frem og tilbage med Marc, som har undersøgt hvorfor den ikke gav % .Super behandling.Han indsætter differencen på vores konto, intet bøvl.Hurtig levering,gode priser,tilbud og høfligt personale må jeg sige.KAN VARMT ANBEFALES
Super god service i butikken, de var venlige at bestille min størrelse hjem så jeg kunne købe den fra deres website med en rabatkode jeg havde. Skoene er i god kvalitet og ja, alt i alt en god butik.
Billede på den vare jeg søgte , levet helt op mine forventninger , da den kom efter et par dage. Fedt med en hurtig levering .
Bestilte en carhartt jakke, den kom dagen efter. - Super pris forresten, god oplevelse i det hele taget. Kan klart anbefales
Jeg må sige god oversigt på hjemmesiden, hurtig levering og en kanonpris.
De har et lækkert udvalg til nogle fair priser, dejligt udvalg til dejlige priser!
Jeg har bestilt sko, tøj , og tilbehør på hjemmesiden.
Den er nem og overskuelig og okay tiltalende.
Leveringen er lyn hurtig... Vil absolut benytte mig af Airbornestreetwear en anden gang..
Jeg ringede og fik svar på tvivlspørgsmål. Så bestilte jeg og det var nemt. 5 min efter blev jeg ringet op og blev spurgt om det skulle pakkes ind som gave i een eller to pakker. Dagen efter fik jeg varerne i rigtig pænt drenget gavepapir. Håber også kvaliteten lever op til servicen. Det får vi at se når min søn åbner gaven.
jeg sad og surfede lidt på nettet for at finde nogle sko på tilbud. kom hurtigt ind på airbornestreetwear. de par jeg ønske allermest havde de ikke i min størrelse, heller ikke det par jeg faldt over bagefter. men tredje gang var lykkens gang var et par vans der var sat godt ned. bestilte dem om torsdagen ca 11:30 og havde dem allerede i hånden fredag kl 14.00. så hurtigt levering, gode tilbud dog ville jeg ønske de havde flere sko i str 43-44.
Varerne ankom hurtigt, og Airborne virker i det hele taget til at være et fremragende sted at købe sit streetwear på.
Let, nemt og enkelt hele vejen igennem.
Super hurtig levering.
Skønt med gratis fragt over 1000kr.
Flot med gratis gave, desværre var udbudet af størelser ikke relevante for mig, manglede str menium i kasketter.
Airbornestreetwear er et supersted at handele. mange modeller og størelser på lager, lynhurtig og sikker levering :-) Anbefaler 100 %
Jeg syntes i har været rigtig gode! Fik min ordre dagen efter jeg bestilte! Og alt gik som det skulle!;-)
min cap er ikke kommet endnu så jeg ved det ikke
Brugervenlig hjemmeside, men det nytter ikke meget når lagerstatus ikke er up to date. Jeg bestilte et par DC shoes, men fik respons om at de alligevel ikke havde produktet :-(
men nu har jeg sendt en vare retur da jeg gerne vil have den byttet til en størelse større nu må vi se hvor hurtigt det går ellers . rigtig god service
Havde ingen problemer med min bestilling. Super godt firma, som levere din bestilte vare rigtig hurtigt!
i levere til tiden altid, og i har altid varene hjemme, og det bedste udvalg i danmark derfor handler jeg hos airborne
Jeg bestilte min pakke, 2 dage efter kom posten med den. Kvaliteten er i top! 5 ud af 5 mulige stjerner :-))
Er meget tilfreds med hvordan bestillingen og til jeg har modtaget pakken. Fortsæt med det........
Mvh
Kasper melsted.
P.s. Hvis I fremover får flere varianter af nike air max ltd 2 så vil jeg helt sikkert købe sko oftere hos jer.
alt i top, super service og hurtig levering. Mine bedste anbefalinger
Bestilte en julegave og havde den med GLS-pakkeshop efter to dage.
Lige i tide til jul !
Nemt at bestille og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Super forretning, fin service, handler der ofte både online og forretning.
Kan bestemt anbefales.