We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (16)

Siden er tit nede!!

Siden er da ok, men har som en stor svaghed stabilitet. Det er tit serveren ligger ned så man ikke kan komme ind.

Og kritisk må man ikke være og det er da lidt ærgerligt hvis ellers man er saglig nok.

god side

God side,men kun 4 stjerner pga den er meget nede

Akvariesiden

Bedste danske forum med akvariefisk.

Akvariesiden er danmarks mest benyttede internetforum for akvarister. Der er altid hurtig svar på problemer og en livlig debat. Desuden findes der et hav af artsbeskrivelser og billeder af fisk.

En rimelig god side.

AS er vanskelig at bedømme objektivt, og der er heller ikke nogle reelle alternativer til siden, hvilket gør at bedømmelserne ofte bliver meget polariserede.

Jeg synes at siden dækker ret godt, hvis man er begynder i hobbyen, men erfarne brugere får ofte meget lidt, udover glæden ved at hjælpe nye akvarister i gang, ud af den.

Det største problem er faktisk sidens succes; De mange brugere, heraf en stor del nye, skaber et behov for en enorm spændvidde, som i brugerforummet ofte resulterer i problemer med omgangstonen. Disse problemer kan ligeligt fordeles mellem brugere der er urimeligt grove, og brugere der simpelthen er for sarte til at begå sig...

Ang. sidens politik omkring negativ omtale af forretningerne i branchen; Den er nødvendig, og den eneste rimelige måde at forhindre at forummet oversvømmes af debatter med sure opstød om butikker der, rigtigt eller forkert, bliver udsat for subjektiv kritik de ikke har mulighed for at forsvare sig mod.

AS er med andre ord et godt sted at finde basal information om hobbyens mange facetter, men måske ikke det optimale sted at lede efter de mere nuancerede udvekslinger af erfaringer der rækker ud over begynderstadiet, og det helt forkerte sted for dem der mest interesserer sig for at komme af med deres utilfredshed over det sidste fejlslagne indkøb...

Akvariesiden

Har fået god hjælp flere gange.

Jeg er tilfreds med akvariesiden da jeg flere gange har fået god hjælp af mere erfarende folk.
Har også fundet flere gode forhandler igennem siden.
Havde på et tidspunkt store problemer med at siden ikke virkede og gik ned, men så skiftede jeg browser til google chrome og lige siden har jeg ikke haft nogen problemer.
Det der nok er mest træls er at man ikke kan få et rigtig billede af de dårlige forhandler da man jo ikke må snakke dårligt om nogen forhandler derinde.
Men ellers er jeg godt tilfreds

Akvariesiden

mange som tror de er så dygtige

en side hvor man ikke må komme med nye og andre ider.kun hvad de faste personer som behandler nye meget dårligt.i denne hobbe er der mange meninger og muligheder og jeg kan ikke lide at man ikke kan skrive ting som er godt for en selv hvis de på siden mener at det er noget vrøvl man skriver så bliver man svinet til.samtidg kan man ikke skrive om de mange svindler som sælger på den side.rigtig mange forhandler tager røven på deres kunder og det kan man ikke skrive om en penge maskine det er hvad den side er .og samtidig en meget dårlig side gammel og tit ikke til at komme ind på.godt det samme.luk det lort.det er synd man ikke kan give 0 stjerner de fortjæner nemlig ingen

Akvariesiden

Solid side med tekniske problemer

Jeg er ret meget på linie med de positive tilkendegivelser, der allerede er afgivet til Akvariesiden.

Vedr. negativitet ift. forhandlere gælder dette jo ikke eksklusivt for sidens annoncører, så det argument er ikke gangbart. Jeg mener, politikken på området er udmærket belyst i sidens T&C.

Pengemaskine

De unge mennesker som Martin kalde dem, har desværre ret i deres utilfredshed med måden siden bliver kørt på.
Jeg har ikke mere en bruger på siden af de samme grunde. Og jeg er ikke et af de "unge" mennesker. Men en mand på 51år, som har kendt til siden i 7-8 år. Altså også inden Akvariesiden er blevet en forretning, hvor pengene ( Annoncørerne) altid har ret og ikke må kritiseres.
Tonen er også som andre skriver, meget bedrevidende og folk er kørt fast og uvillige til at tage ny information til sig omkring akvariehobbyen.

Martin kan ikke være andet end en bruger med økonomisk forbindelse til siden, siden han kan være udelukkende positiv overfor Akvariesiden.

Skide god side

må ærlig talt sige at de unge her med deres bedømmelse hverken er gamle eller erfarne nok til og sige noget dårligt om siden. at folk har en stor del erfaring på akvariesiden burde da ikke være provokerende for nogle, så må det jo netop være den bedømmende part der har et problem i hovedet.

ellers skide god sige, nem at finde rundt i, svar på langt de fleste spørgsmål findes i kartoteket, folk er generelt hjælpsomme og god til at dele ud af erfaringerne for at hjælpe, dog går siden ned for ofte og er langsom i loade tid. det kan være generende men absolut ikke nok til at give bund karakter.

Mvh Zefirous

må ikke tale negativt

syntes det er useriøst at have en side hvor man ikke må sige noget negativt om forhandlere?

desuden er siden meget ofte nede

Akvariesiden

Alt for topstyret og dårlig teknik

Store problemer med tilgængeligheden på siden, den er alt for ofte nede

Der sidder en flok admins som syurer stedet med hård hånd, der er alt for lidt plads til rigtig diskution, og specielt kritik af siden og forhandlere er bandlyst

Er flere gange blevet udelukket i en periode fordi jeg har sagt min mening, som så ikke har passet diktatorerne bag siden

Udemærket side.

Jow jow.. der kan forbedres ved flere ting.. lange load tider, nedbrud og lidt log in biks.. osv. - Men det sagt, så finder man hurtigt ud af opbygningen af siden.. Det er let at oprettet artikler/spørgsmål - og svarene er meget ofte brugbare.

De har et omfattende opslagsværk og du kan finde svar på stort set alt mellem himmel og jord.

Jeg opfatter generelt brugerne derinde som meget hjælpsomme og positive - man får svar på tiltale, specielt hvis man har handlet imod dyrenes trivsel.. og det er vel i grunden okay.

Jeg har ikke fundet et reelt alternativ til dette site. Det er et super fora til nybegyndere og entusiaster.

dårlig side

Et sted hvor forhandlere der er annoncører på siden må udtale sig falskt og hvor man overhovedet ikke må være kritisk til forhandlere der støtter siden med reklamer,det uanset om deres dyr lider og deres forretning er usle.og sidens admins er en joke

Akvariesiden

Et forum der runder det hele

På trods af de mange gange man forgæves må vente, fordi siden er brudt sammen, er det en side som kan vejlede omkring det meste indenfor akvarieverdenen.

Hvis man ønsker at vide bare en lille smule mere end hvad forhandleren har fortalt en ved køb af akvariefisk, er dette helt klart stedet.

Som alle andre forums kan der opstå dårlig stemning i visse tråde. Ironi og sarkasme misforståes ofte som fornærmelser og erfarne brugere kan blive misfornøjede ved at svare på de samme basale spørgsmål igen og igen. Hvis man kan væbne sig med en voksen (moden) attitude og en smule tålmodighed, kan man få svar på langt det meste.

To stjerner for mængden af information på siden og muligheden for at få hurtigt svar på spøgsmål.
Én stjerne for det dejligt simple layout.
Én stjerne for brugsmuligheden (køb-salg-bytte, artbeskrivelser, galleri, forum. etc).
- Det bliver ikke fem stjerner da siden ofte kan være nede.

Akvariesiden

Side der oftes er helt nede.

Jeg har et utal af gange kommet forgæves ind på akvariesiden.dk.
Den er konstant ude af drift og faktisk bare en generelt irriterende hjemmeside. Og så er største delen af brugerne "bedrevidende" overfor begyndere, og det er ærlig talt ret provokerende. Det var en fejltagelse af oprette mig der!

Johnny Lefevre and olev found this review useful

Ikke for begyndere

Desværre går deres side ofte ned i tide og utide. Langsom om, at loade. Og der er for mange, som tror de ved det hele....Desuden må der kun tales pænt om deres sponsorer!!! Meget utroværdig side.

Kasper Thorbech and Johnny Lefevre found this review useful

Is Akvariesiden your company?