[REPLY]
Det var der jeg købte mit første trommesæt og har så mange minder fra det fantastiske sted. Gode og venlige mennesker har arbejdet på at gøre alfred til en af de mest velkommende kundeservice relateret musik forretning. Jeg savner dette sted både som praktikant, som kunde og som en ven hos de ansatte
Svineri. Jeg købte en gavekort hus ham til min søns, efterfølgende, da han skulle hente sin gave var forretningen lukket . Han burde viste allerede, da han solgt gavekortet, at gavekortet kunne aldrig indløses.
Jeg har for snart 14 dage siden bestilt en vare fra firmaet.
Da jeg ikke har hørt, set eller modtaget noget, sender jeg dem en mail. Intet svar.
Nu er det så gået op for mig at man åbenbart skal på Trustpilot for at finde ud af at firmaet er gået konkurs. De viste ellers en fin bedømmelse på deres hjemmeside, netop fra Trustpilot, derfor bestilte jeg derfra uden at undersøge noget nærmere.
Det undrer mig meget at deres hjemmeside står som den gør, hvis firmaet er konkurs. Det er muligt at kigge på varer og bestille gennem hjemmesiden, der står informationer om levering og det hele.
Se at få lukket muligheden for bestilling via hjemmesiden, det er jo tåbeligt at andre skal spilde deres tid på sådan noget!
jeg synes at jeg som førstegangs kunde kun kan sige at det var alletiders. jeg fik den vare jeg bestilte lynhurtigt.
Mads Pontoppidan Kristensen found this review useful
Men godt at de med det samme refunderede beløbet jeg havde bestilt varer for.
Da jeg købte "høreværn" for nyligt skulle jeg have nogle gode af slagsen, da jeg gerne vil høre musik live og samtidig bevare min hørelse. Jeg så nogle gode anmeldelser og valgte at købe dem hos Alfred Christensen, da de var lette at finde på hjemmesiden og fordi de så ud til at være tilgængelige med det samme. Ganske rigtigt de dukkede op i postkassen kort tid efter så jeg må sige at det ikke kan gøres bedre.
Det var en fin vejledning, også om at skifte basrem, som blev påpeget kan være besværligt. Rigtig godt.
Varen kom dagen efter med posten. Bare perfekt.
MVH
Karl Erik Jakobsen
Fandt min Guitar hos Alfred Christensen ca. 300 kr billigere, end andre steder i Europa incl. levering.
Det er em fin faglig vurdering og en god kommunikation
Er musiker og købt forskellige instrumenter og Pa udstyr m.m. igenem mange år. Repereret og justeret instrumenter på værkstedet (Husted) altid fin service................Flipper musik Randers......
De 5 stjerner er for den hurtige levering.
Dog er jeg utilfreds med at min dirigentstok er skæv.
Hvad med noget rabat på en i glasfibre, istedet for at få en ny gratis?
Mvh.
Simon J. Standal
Jeg er meget tilfreds med at bestille en guitar ( Epiphone Les Paul) og få den leveret dagen efter. Endvidere fin telefonservice, da jeg spørger om den findes i sort. Det gjorde den desværre ikke.
Hvordan klargør i guitaren inde den skippes af?
VH
Jens
En af mine varer var ikke på lager, men de kontaktede mig og der gik kun tre dage så kom alle varerne.
Jeg har 2 gange bestilt node bøger, og sagt som lovet ,2 dage efter der lå der en seddel i post kassen, at jeg kunne hente min pakke på det lokale posthus, mine noder var pakket så godt og blødt ind, at der aldrig var faldet så meget som en node ud af kassen, det må jeg sige, de overraskede mig virkelig . Tak for det Alfred Christensen ingen tvivl at jeg handler hos jer næste gang også.
Jeg bestilte en vare over nettet og fik derefter en opringning vedr. leveringstiden som var forsinket.
Det synes jeg var godt.
Fik det jeg bestilte hurtigere end ventet.
Meget bruger venlig online shop.
Vi købte et keybord Korg m3 som efter 8 mdr fik et problem med joystikket. Vi kontaktede forhandleren. Vi fik en hurtig og udsøgt service. Keybordet blev afhentet her, bragt til Sverige repereret og bragt tilbage til os. Top service. Specielt tak til Axel for behagelige samtaler, også selvom vi ringede flere gange og var bekymrede for vores dejlige kebord. Vh. Marianne
God handel! Flinke folk, hurtig levering og tilfreds med varen. Sådan! - anbefaler varmt Alfred Christensen !!
Jeg har handlet flere gange gennem årene med A.C. og er blevet meget fint betjent,
også i små handeler.
Personalet er kompetent og venligt, hvilket bestemt ikke er en selvfølge i forretningerne i dag.
Jeg købte en guitar rem jeg skulle bruge til gave. Den var desværre udsolgt, men skulle komme nogle dage senere. Det begyndte at knibe med at nå at få den. Da jeg ringede til Alfred musik butik, var der ikke det de ville gøre for at jeg kunne nå at få guitar remmen til tiden. Jeg fik den samme dag med posten som jeg skulle give den væk. Når man ringer til dem får man den fineste behandling. Jeg kan varmt anbefale at købe vare her. Hilsen Anita Helsingør
Købte i foråret en Fender Hot Rod Deluxe III. Den var ikke i orden. Alfred Cristensens værksted ville gerne reparere den selv, men måtte ikke for Fender. Den blev sendt til Fender - men blev aldrig rigtig god. Ringede til Ole Thorsø (hos Afr. Chr.). Han sagde med det samme: "Det kan du ikke væree tjent med - kom og hent en ny". Jeg fik en ny, og den spiller fint.
Dette er anden gang jeg handler hos Alfred Christensen via Nettet! Kan kun anbefales! Nemt at afgive ordre og hurtig levering af rette vare! Er blot lidt ærgelig over det høje ekspeditionsgebyr denne gang, da den vare jeg stod og manglede ikke var så dyr!
I sidste uge oplevede jeg endnu en gang, hvordan Alfred Christensens kundeservice er helt fantastisk. Jeg skulle købe et kabel til en el-guitar og gik ind på deres hjemmeside, for derigennem at bestille det. Jeg blev imidlertid i tvivl om, hvilket der var bedst ift. guitaren. Derfor ringede jeg til dem, og i løbet af samtalen blev jeg guidet. Efter endt samtale bestilte jeg varen via deres hjemmeside. Og tænk: dagen efter lå kablet i min postkasse. Det er god og hurtig service:)
Jeg bestilte 3 nodehæfter til min datter og der gik kun 3 dage så havde vi dem hjemme. Det var super, når jeg havde været lidt længe om at får det gjort - og hun manglede dem.
Bestilt på webshoppen torsdag formiddag, kom med posten fredag formiddag!
På tilbud i webshoppen, så det bestilte (Boss GT10B) var 1600 kr billigere end normalprisen andre steder. Fantastisk :-)
Nemt at bestille og super hurtig levering - der var simpelhen ikke noget at klage over. Vil så absolut handle der igen.
Hilsen en super tilfreds kunde.
jeg kunne afhente min vare en dag efter bestilling, det gik stærkt. guitaren var lige som ønsket og flot pakket ind. alt i alt var det en god betjening.
Tog telefonen og kunne rådgive omkring valg af det rigtige. Måske lidt større forståelse for at alle ikke er musikkyndige, havde været dejligt. Dejligt at varen var på lager og de var hurtige så det blev sendt og nåede frem inden jul.
Her kan man trygt handle, og der er hurtig levering.