[REPLY]
Ik ben niet allergisch ofzo, maar als ik het wel was, dan was ik maar wat blij met zo'n ongelooflijk goede en snelle ter post bestelling! Ik zocht gewoon een goede binnenhoes voor om mijn donsveren-kussen om mijn kussen een second life te geven...
Ik heb mijn anti allergeen kussen besteld. het kussen was binnen 24 uur bij me. en het is een prima kussen. ben er erg blij mee!
prima service toen er een bestelling verkeerd geleverd werd.
heb het binnen 2 dagen binnen dus echt super bedankt hiervoor!!
ik kan iedereen aanraden om het via deze site te bestellen.
inm een huisstofmijt allergie van onze zoon een dekbed kussen en matrashoes besteld , werd de andere dag al bezorgd, alles keurig verpakt en onze zoon slaapt er heerlijk onder, het kussen kan je naar eigen keus maken door een deel van de vullling eruit te halen.
Of hij er baat bij heeft kunnen wij nog niet zeggen omdat het nog maar een paar dagen in gebruik is.
de levering was supersnel , keurig verpakt
en vooral niet duur .
hier kom ik zeker nog een keer terug .
bedankt
Product gezocht en gevonden op Allergieshop.nl. Na het plaatsen van bestelling ben ik netjes op de hoogte gehouden van status per e-mail. Het product is binnen enkele werkdagen ontvangen. Snelle service. Ben er tevreden mee.
De spullen matras en kussenhoes zijn van goede kwaliteit, Ik had verwacht dat ze sneller geleverd zouden woden, duurde nu 5 dagen, verder geen problemen ondervonden
Ik gebruik de matrasbeschermer en de kussensloop nu al een paar dagen en ik heb er wel vertrouwen in. Het voelt schoner en ik wil er denk ik nog een paar alhoewel ik niet weet of het totaal beschermd. Een mooie uitvinding.
Jullie hebben een supersnelle service en mijn pollenhor werkt als een tierelier. Ik slaap eindelijk weer goed, zonder dat er bomen gesnoeid hoeven te worden!!! Bedankt...
Nadat ik een bestelling plaatste bleek op de site dat ik een hoge korting kon krijgen wanneer ik via een iets andere weg zou bestellen (dit vanwege een overeenkomst met mijn zorgverzekeraar). EEN mailtje was genoeg om mijn bestelling te annuleren en de betaling was binnen twee dagen teruggestort.
Ondanks dat ik via Allergieshop uiteindelijk dus geen bestelling heb gedaan, een prima service!
Geen kwaad woord over de afhandeling van de bestelling.
Allergieshop bood de Medinose voor de laagste prijs aan.
Heb de indruk dat het apparaatje soulaas biedt, maar het is nog te vroeg om te juichen.
Ik heb eerst vrijblijvend informatie aangevraagd ivm de juiste luchtreiniger, de informatie was duidelijk en aan de hand van de informatie even later besteld, de bestelling is gewoon toegekomen op paaszondag. Nog nooit meegemaakt! De bestelling kon mooi online worden opgevolgd en was geleverd na amper 2 dagen.
Wij kochten Medinose en de prijs bepaalde dat wij dit deden bij de Allergieshop. Het artikel werd snel geleverd en wij konden de voortgang van de levering tracken.
Ben alleen maar positief over de afwikkeling en levering van mijn aankoop van de HP-cartridges. Compliment is op z'n plaats!
Binnen 48 uur geleverd
Orderbevestiging per mail
Bericht dat het pakket verzonden is
Prijs goed (bij vergeleijking andere sites)
ben zeer tevreden over de afhandeling en de levering van jullie product. ben blij dat ik jullie gevonden heb!
woensdag's besteld en betaald, donderdag's in huis.
Via mail direct een reactie betreffende bestelling.
Super service
Zeer goed.Ben zeer tevreden.
Na de bestelling een e-mail ontvangen en dezelfde dag nog 1 waarin stond dat het artikel was verzonden en te volgen was.
Volgende dag keurig afgeleverd.
snelle service, aardige medewerker, prima spullen
Zoals vooraf aangekondigd is de bestelling ook verlopen. Geen problemen ondervonden.
Duidelijke site en klantvriendelijke benadering aan de telefoon.
Goede voorlichting via de website goede producten en snel geleverd
donderdag besteld, vrijdag in België in de bus!
Wij hebben de Allergieshop ontdekt via hun website. Op de website wordt alles duidelijk toegelicht en geïllustreerd. Wij waren aangenaam verrast door de zeer snelle en correcte levering. Bovendien zijn de producten kwaliteitsvol, duurzaam en makkelijk in onderhoud.
Allergie kussensloop waren van prima kwaliteit en lage prijs. Ook snel thuis bezorgd.
snelle levering en de webshop is zeer gebruiksvriendelijk
Gewoon goed,zoals de titel al zegt ze zijn snel en zakelijk.
Soms gewoon net wat je nodig hebt.
Ik had hulp en advies nodig, en ze hebben me prima geholpen.
Uiteindelijk heb ik de matrashoezen nog in de kast liggen hahah.
Maar dat komt omdat je matras met zo'n hoes helaas eraf glijd enige oplossing zou zijn de hoezen aan de onderzijde te voorzien van een stof dat zich aan matras verklikkers kan hechten.
Samengevat goede zaak
Omdat ik te maken heb met een allergie voor huisstofmijt, heb ik een matrashoes besteld. Eén dag na de bestelling werd de hoes bezorgd.
Er was een duidelijke beschrijving bij over hoe de hoes te gebruiken. Ik ben erg tevreden over het geleverde product.
Heel gemakkelijk bestellen, goede snelle service. Hartelijk bedankt.
Erg tevreden. Produkt naar verwachting en zeer snel in huis. Goede kwaliteit. Wij zullen hier zeker nog eens kopen.