[REPLY]
Bestilte i går Buster Rake til en af mine killingekøbere og andre ting, og allerede i dag er varerne ankommet. Det er et rigtig godt sted at handle :-)
Jeg købte 'her vogter jeg'-skilt, klistermærker og hundetegn. Jeg troede hundetegnet ville blive sendt senere pga. produktionstid, men det viste sig at det var meningen det skulle have været med i den pakke jeg fik allerede næste hverdag efter ordrens afgivelse. Da det viste sig at det ikke var kommet med pga. en fejl fik jeg hurtigt opklaret sagen via e-mail og tilsendt skiltet dagen efter.
Bestilte net til adskillelse af førersæde fra bagagerum i en Smart. Kom dagen efter. Lidt dyrere end jeg ellers kunne få det, men nemt.
Hej Jette
Da vi ikke sælger den vare som du beskriver, og da vi ikke kan finde dig i vores kundeliste, tror vi du ved en fejl, har givet os de fire stjerner.
Din fine anmeldelse skal selvfølgelig gives til det rigtige firma, så vi håber du har mulighed for at rette din anmeldelse.
Hilsen Hundeogkattefoder.dk
Jeg har købe ting derinde, og var i tvivl om et produkt. Så jeg ringede derind, og de var yders venlige og hjælpsomme, og forklarede mig nogle ting om et produkt. Så det er helt sikket et sted jeg vil handle fremover.
Alttilhundogkat.dk kan anbefales - jeg bad om hurtig levering, og det ønske blev opfyldt til punkt og prikke, selvom der var udarbejdelse af hundetegn med i købet. Venlig og effektiv kundeservice.
Jeg ville egentlig give 5 ud af 5 stjerner, men de kan ikke altid overholde deres "bestil inden kl xx og vi sender samme dag".
Hvilket er rigtig ærgeligt da jeg stod og skulle bruge nogle vigtige ting og de først kom 2 dage efter.
Ellers god netbutik.
Hej Natascha
Jeg kan ikke umiddelbart finde din ordre ud fra dit navn, hvorfor jeg ikke kan kigge nærmere på hvad der er sket.
Men ja det hedder sig: "Ordrer modtaget før kl.13.00 sendes samme dag - dog op til 7-9 arbejdsdages levering ved udsolgte varer"
Dog ved bankoverførte ordrer bliver vi selvfølgelig nød til at vente på at pengene går ind.
Jeg vil meget gerne tjekke op på om det er fra os den er forsinket (om vi evt har stået og manglet en vare), eller om det er forsendelsesfirmaet der har gjort den er kommet senere.
Så er du sød at sende en email med dit ordreid til mig? :o)
Hilsen
Bettina
AltTilHundOgKat.dk
Købte 5 ting (Lygte til hund, jagtbjælde, labradorline, hundetegn og halsbånd), hvoraf de 3 af tingene ikke var ok. Bjælderne var for små i forhold til bestilt og betalt, halsbåndet var uden refleks som på billedet og linerne svarede slet ikke til billedet.
Linerne var et tilbud (køb 2 og betal for 1 (89 KR PR STK). Da jeg fik linerne var de mærket med 49 kr pr stk ( så kan man jo sagtens sige 2 for 89 kr) og de var af MEGET dårlig kvalitet og ikke engang 49 kr værd. Allerede lidt ødelagte ved modtagelse. Igen: De svarer slet ikke til det billedet viser - stadig ikke idag, selvom kundeservice er obs på det. Jeg har fået 89 kr tilbage og måtte beholde linerne alligevel. Halsbånd kunne jeg leve med selvom det ikke så ud som på billedet og bjælderne blev byttet.
En rigtig god kundeservice. Det kan man ikke afvise og tak for det. Bare synd man ikke får det man regner med og betaler for. Billederne er jo netop det, vi som kunde kan bruge til noget.
Hej Berith
Jeg beklager de fejl der var begået af os. Uden ekstraomkostninger for dig har vi sørget for at rette op på fejlene.
Halsbåndet valgte du selv at du ville beholde. Vi tilbød at bytte det til det rigtige, men det ønskede du ikke.
Linerne havde vi netop haft på tilbud i vores fysiske butik til 1 stk for 49 kr (istedet for som på nettet. 1 stk 89 kr, men så dobbelt op).
De koster normalt 89 kr stykket. Det var en fejl at tilbudsprisen for 1 stk ikke var blevet fjernet.
Vi har kigget på billedet og sammenlignet med de liner vi har på lager. Og de stemmer overens. Derfor har vi ikke ændret billedet.
Skulle der decideret være en fejl på dem du har modtaget, så må du gerne sende et billede af det til vores mail.
Mvh.
AltTilHundOgKat.dk
Der er ikke så meget at sige end at jeg anbefaler siden til alle andre. Jeg har handlet der en gang, og jeg fik en positiv oplevelse. Priserne er gode og lidt billigere sammenlignet hos andre sider, men det gør deres service ikke ringere. Jeg fik leveret min pakke hurtigt og til tiden.
Har handlet der flere gange og der har kun været en fejl én gang med forkert leveret vare, som hurtigt blev byttet. Gode priser og altid dag-til dag levering. Billig fragt.
Jeg mailede først lidt frem og tilbage med Bettina derindefra, for at finde den mundkurv der passede i størrelsen til hunden herhjemme.
Ender med at finde frem til den rigtige størrelse, bestiller, så går der 2 dage og mundkurven ankommer.
Desværre er der en fejl i læderet, jeg mailer til dem med vedhæftede billeder - og de sender straks en ny afsted!
Det er altså i orden - tak for en super handel
De glemte et halsbånd og efter jeg skrevet til den og fortalt dem om manglen fik jeg et tilsendt i en forkert farve.
Jeg bestilte 2 stk hundetegn ved dem og fik dem tilsende med stavefejl.
Hvad er der galt med copy/paste.
Hej Claus
Jeg beklager at du har oplevet fejl. Det er absolut ikke normalen. Og vi betaler da også alle udgifter der er i forbindelse med eventuelle fejl.
Mht. til hundetegnene, så bliver teksten manuelt tastet ind på vores dybdegraverende maskine, derfor kan vi ikke copy/paste fra ordren.
Jeg reger med at du har fået de rigtige ting nu, og uden stavefejl?
Ellers send en mail til mig.
Mvh.
Bettina
AltTilHundOgKat.dk
Her er ingen problemer! en god hjemmeside , gode varer og til den rigtige pris ! efter flere handler har jeg ikke oplevet svigt
At handle med netbutikken er en rigtig god oplevelse, som andre skulle prøv. Altid hurtig levering
Jeg bestilte for ikke længe siden en hel del til min vovse derinde.
Jeg bestilte en sele i sort og en masse andet godt.
Dagen efter ringede de og sagde de desværre ikke havde flere i sort, men om de måtte finde mig en anden farve.
De spurgte pænt ind til om det enten var en han eller en tæve - og da jeg så havde fortalt det var en han. Sagde de pænt at hun havde i både lyseblå og mørkeblå.
Super service!!! Super hurtig levering!
Jeg giver 5 for denne handel! Tak til jer - og tak for en super overskuelig hjemmeside.
Super nemt at finde rundt på deres hjemmeside og hurtig og sikker levering.
Har handlet hos Alttilhundogkat.dk to gange, og begge gange har været en fornøjelse: gode varer, super service og hurtig levering. 5 stjerner herfra!
Bestilte varer i går og har fået dem i dag, alt er gået som siden lover, herligt :)
Jeg havde problemer med at afmelde nyhedsbrevet, men fik så hurtigt og personlig et venligt svar. Det gør indtryk. Får jeg et husdyr, så bliver jeg kunde igen!
Arktiske hilsner fra Grønland
Barbara
En side, hvorpå der altid er en masse knaldgode tilbud at finde.
Samtidig yder de også en kanon service samt hurtig levering.
Jeg har efterhånden købt rigtig mange ting hos dem og de levere altid dagen efter eller 2 dage efter! Det hele var bare perfekt!
Der var en fejl på den vare jeg købte, og de betalte retursendelse og sendte mig en ny, uden problemer.
Billig forsendelse, kommer inden for få dage.
Jeg giver ikke 5 stjerner, fordi jeg har oplevet den samme fejl på flere af deres buster dækkener (remmen om maven går i stykker).
Lynhurtig levering - bestilte torsdag og pakken ankom allerede fredag. Super god service på det punkt.
Men varen stemte ikke overens med billedet på hjemmesiden. Lidt træls, men det går nok, når det bare er et legetøj til hunden.
Hej Sigurd
Vi er desværre ikke bekendt med at du har henvendt dig til os, omkring den forkerte fremsendte vare?
Vi er kun mennesker, og der sker en sjælden gang en fejl, men vi retter den også uden omkostning for kunden. Så vi er meget interesseret i at høre fra dig via mail eller telefon.
Vi har selv forsøgt at ringe til dig. Men du tog ikke din tlf.
Hilsen Bettina
Suveræn service. Hurtigt levering. Billig porto. Bare alletiders sted at handle
Købte en del varer til min lille ny hund og varene var alle tip top. God tlf service da post dk var noget tid om at levere...
Bedste anbefalinger
De er ikke de billigste men de er meget hurtige til at levere.
Jeg bestilte en sød madskål til min kat gennem pointshop.dk for 27000 point. Jeg fik min vare efter kun 2 dage. Utrolig hurtig levering.
Bestilte varer lige over middag fredag, og modtog dem lørdag formiddag.
Kan det mon gøres hurtigere.
Jeg forsøgte at bestille torsdag aften, men betalingssystemet var gået ned. Sendte dem en mail desangående. Modtog en venlig mail, fredag formiddag om, at de var klar over problemet. En time senere en ny mail, med besked på, at fejlen nu var rettet, hvorefter jeg bestilte varen.
Kan kun anbefales
Preben Frederiksen
butikken er bare noget af det mest suveræne og forstår slet ikke gitte nedenunder.. da jeg bestilte hos dem gik det super godt og syntes alle derinde er meget venlige :O)
Købet af flere artikler svarede ikke til mine forventninger. Ved reklamation fik jeg af vide, at den der laver varebeskrivelserne ikke sidder med varerne, og at jeg ikke kan forvente, at beskrivelserne er nøjagtige. Absolut ikke tilfredsstillende. Når man handler i en webbutik, er beskrivelserne jo det eneste, man har at forholde sig til.
Tillige en temmelig arrogant person i telefonen. Alt i alt en dårlig oplevelse.
Hurtig levering - fra dag til dag!! Billig porto!! Utrolig hjælpsomme når man ringer ang. en vare!!
Har handlet en enkelt gang hos alttilhundogkat.dk og det var absolut en positiv oplevelse. Varerne kom meget hurtigt og kvaliteten er rigtig god, navnlig de super priser taget i betragtning. Absolut et sted jeg vil vende tilbage til i fremtiden.
2 gange har jeg nu bestil vare til min hund hos Alt Til Hund Og Kat - og jeg må tilstå at jeg er yderst tilfreds, alt er som det skal være og jeg vil absolut benytte mig af denne fremover :-)
Hurtig og nem bestilling - hurtig levering!
Har efterhånden købt meget hundetilbehør her og har altid været tilfreds med både varer, service og pris. Leveringen er desuden billig. Kan klart anbefales.
Jeg synes det er noget fusk at loppemidlerne ikke står som "udsolgt", når de faktisk ikke er på lager.
Nu har jeg købt loppemidler, fordi vores katte harfået et massivt loppe-angreb, og så duer det bare ikke at man køber noget som så slet ikke er på lager.
Endnu værre er, at de 2 loppemidler STADIG står på hjemmesiden, og kan købes af andre. Man ku' sgu da godt være ærlig og skrive "midlertidigt udsolgt".
man få gavekort og en lille gave når man køber hos dem:)
Jeg har flere gange bestilt varer hos altilhundogkat.dk og hver gang modtaget varerne hurtigt.
Sidst modtog jeg loppemiddel til hund, selvom der var bestilt loppemiddel til kat. Den fejl rettede de nemt ved at sende den rigtige vare sammen med en frankeret svarkonvolut, som jeg kunne sende fejlvaren tilbage med. Det synes jeg var en nem måde at får løst problemet på.
Så den detalje skal ikke afholde mig fra at bestille hos alttilhundogkat.dk igen.
S Olesen found this review useful
Bestilte et kattehalsbånd og et navneskit med gravering. Jeg modtog pakken 2 dage efter"