We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (60)

Dårlig opdatering af hjemmeside

Jeg bestilte en vare som stod til at være på lager men som var udgået.

Hej Anna

Vi beklager fejlen.
Engang imellem kan der desværre ske fejl i lagerbeholdningen.

Forkælelse til hunden

Rigtig god side.. og også når hunden skal forkæles.. elsker jeres gratis fragt, så bliver hunden lige lidt ekstra forkælet :-)

Alt Til Hund Og Kat

Ingen brug af reklamation - dårlig service - mistillid til kunder - køber ikke der igen

Vi har købt en hundetaske hos www.alttilhundogkat.dk
Efter 2 dage går lynlåsen i stykker når bare jeg lyner op. Jeg har været der hele tiden når vi har gjort brug af tasken.
De nægter at ville give en ny taske eller returnere pengene med den begrundelse at det er hunden der har bidt i den, hvilket ikke er tilfældet.
Det ser ud til at man kan være glad for hurtig levering, men hvis der er problemer med varen, er der ingen hjælp at hente.
Så jeg må kun konkludere køb ikke fra dem, da service er for lav og de har mistillid til deres kunder.

Man regner med som kunde, at der er 2 års reklamation og at man bliver stolet på, trods der gå 3 måneder. Billederne er iøvrigt fra den 18.11, lige efter min henvendelse.

Alttilhundogkat kunne også have besvaret min email i stedet for at ringe, da der alligevel intet var til diskussion. Meddelelsen var kun, at I vurderede at hunden havde bidt i tasken og ikke hørte på at det skete da jeg lynede den op.

Grunden til at jeg ikke henvendte mig første gang den gik i stykker, var at tasken på det tidspunkt var brugbar. Men da det skete igen efter 3 mdr. var tasken ikke brugbar, så derfor henvender jeg mig, for at gøre brug af reklamationen.

Hej Sofie

Dette er ikke en berettigede reklamation. Da en skade som vist på billedet ikke kan opstå som følge af fejl på/ved lynlåsen.

Du køber pågældende taske d. 6. august 2012.
Den 1. november 2012 kl. 19.39 kontakter du os pr. mail og fortæller at lyslåsen på tasken er gået i stykker 2 steder.
Det første sted i toppen / fronten skete kun et par dage efter, I modtog den (dette kontaktede du os ikke om), og det næste i siden skete efterfølgende.

Vi svarer tilbage den 2. november 2012 kl. 11.41, hvor vi spørger dig om det er muligt at du kan sende os et par billeder af tasken.

Herefter hører vi intet fra dig.
Før du den 3. februar 2013 (3 måneder efter første henvendelse) sender billeder af tasken.

Fra den første “fejl” melder sig, og indtil den anden “fejl” melder sig, samt i de 3 måneder, hvor vi har ventet på billeder fra dig, ved vi ikke hvordan tasken har været behandlet.

Citat fra forbrug.dk:
“Når du opdager en mangel, skal du klage til sælgeren inden for rimelig tid. Det er svært at sige præcis, hvad der er ”rimelig tid”, men sælgeren har mulighed for at afvise din klage, hvis du er for længe om at klage. Hvis du klager, inden der er gået to måneder, fra du opdager manglen, vil du altid have klaget inden for rimelig tid.”

Det vi kan se ud af billederne er, at der er noget der ligner bidmærker i lyslåsen.
En lynlås vil aldrig kunne komme til at se sådan ud, ved almindelig brug. Se billeder her:

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte skader opstået af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb, efter kunden har modtaget varen.

Vi forsøger derfor forgæves at komme i telefonisk kontakt med dig, så vi kan få en dialog om denne taske.

Det tog os over 4 uger, da du ikke har besvaret alle vores opkald, og først i går selv har vendt tilbage.

Dette er desværre ikke en reklamation.

Tiptop

Fik min bestilte vare efter 2 hverdage...super service

Alt Til Hund Og Kat

Perfekt Betjening, Hurtig - Nemt - & Hjælpsomme.

Jeg bestilte en bold den. 07.01.2013.

& posten kom til døren & afleverede den. 08.01.2013.

Nemmere kan det ikke blive, Bolden levede op til det jeg havde forventet & min hund Lola elskser denne Boomer gummi bold

Stjerne betjening

Jeg har handlet med Alt til hund og kat i lang tid - det samme har mine venner - og jeg har aldrig skullet klage over noget - tvært om!
Jeg er endda blevet ringet op af dem - kun for at de kunne forsikre sig om at hundesele og snor havde den korrekte størrelse - det er service.
Til det sure opstød her på siden:
Man bliver som regel behandlet som man selv behandler andre.

Alt Til Hund Og Kat

Kina varer i lorte kvalitet

Dårlige varer. Jeg venter på et fragt brev så jeg kan sende de defekte skod varer tilbage. det er falsk markedsføring på deres side, ting der lover noget og intet holder af det. solgt under falske betingelser.

Hej Anders

Vi afventer at modtage varerne retur fra dig, jf. mail af 28. December 2012.
Derefter vil vi og leverandørerne kigge nærmere på tingene.

Vi har solgt mange af de 3 ting du reklamerer over, og har aldrig haft lignende reklamationer. Det undrer os også, at du ikke har henvendt dig før efter 8 måneder efter du købte hundekurven.

Men lige så snart du har sendt dem retur, så kigger vi på tingene, og vender tilbage herefter.

Alt Til Hund Og Kat

Dårlig service og nedladende servicemedarbejder

Jeg bestilte et hundetegn, men fik leveret en størrelse mindre end den, jeg havde bestilt - og betalt for. Da jeg henvente mig for at få fejlen retten, blev jeg kontaktet af en medarbejder (telefonisk), som sagde, at teksten ikke kunne stå på det nye skilt, selvom dette var større end det tilsendte(=læs forkerte) og at andre kunder let kunne læse skriften på det lille tegn. Hverken jeg eller min datter og svigersøn kunne læse teksten uden lup, og vi må derfor gå ud fra, at andre heller ikke kan læse teksten. Medarbejderen nærmest lo af mig, og jeg bad derfor om at få mine penge retur. Det kunne jeg kun, hvis jeg sendte det forkerte hundetegn retur. Det gjorde jeg, og fik pengene igen, men måtte selv betale for portoen for at returnere de forkerte tegn :(

Hej Gitte

Det er rigtigt at vi kom til at forveksle 2 hundetegn, og jeg beklager vi er kommet til at sende dig et forkert.

Da hundetegnet var skrevet med standardstørrelse i bogstaver, tilbød vores medarbejder at lave et hundetegn der var størrelsen større end det du havde bestilt, da teksten ellers ikke kunne laves større, selvom vi sendte det rigtige hundetegn du havde bestilt.( Det bestilte tegn kunne kun have 2 linjer på hver side og der var bestilt 3 linjer på den ene og 2 på den anden.)

Dette ønskede du ikke. Du ville bare have pengene retur.
Jeg beklager hvis du har følt at nogen har grin af dig, da dette ikke er tilfældet.
Vi er i vores ret til at udbedre fejl og mangler, men du afslog dette.
Vi ville uden omkostninger have sendt dig et nyt hundetegn, men vi ville gerne tilbyde dig et større og have din accept på dette, så tegnene kunne laves større end standard.
Derfor kontaktede vi dig.

Da du nægtede at lade os udbedre fejlen, bad vi dig om at du sendte de forkerte hundetegn retur.
Vi har efterfølgende tilbageført hele det hævede beløb til dit kort.

Vi har ikke mulighed for at føre flere penge retur til dit kort end det beløb vi har hævet.
Hvis du sender dit regnr og kontonummer sender vi 8 kr til dig.

Hilsen AltTilHundOgKat.dk

Bedste service

Har fået den bedste service, og vil helt klart handle hos dem igen. De er utrolige hjælpsomme og man kan finde alt på deres hjemmeside.

Jeg vil så ikke brugt fragt firmaet, som man kan få tingene leveret af, da de ikke kan finde ud af deres arbejde.

Rigtig god :)

Adressen til hjemmesiden siger alt, for de har virkelig ALT til hund og kat. Selv jeg kunne finde det jeg manglede til mine hunde, selvom jeg er ekstrem kræsen med, hvad de skal have.
Noget af legetøjet er dog riiiimelig dyrt, fx fyrtårnet, som der står er beregnet til vand (som vi ikke har prøvet endnu) og langkast koster 150 kr., og det er ikke særlig godt til langkast, desværre :-/ Men ellers rigtig god hjemmeside! Kan klart anbefales

Alt Til Hund Og Kat

Kan anbefales af Dansk Svensk Gårdhund og ejer af samme.

Vores lille Jackson er en lille hvalp, der ikke var glad for at skulle ud i regnen, så vi gik ind og bestilte en regnjakke samt en lille vinterjakke, da han er lidt kuldeskær.
Vi bestilte i fredags og modtog pakken tirsdagen efter, det må man da kalde god service.
Det er helt klart et sted vi vil handle fra igen, da vi modtog pakken, hoppede Jackson op og ned, så hans julegaver skal bestilles ved Alttilhundogkat.

Alt er perfekt :o)

Kan klart anbefale alttilhundogkat. De leverer hurtigt. Varene er tiptop, og de har et dejligt stort udvalg.

Varen kom da frem...

Når man lover hurtig levering, forventes det også. Fra bestilling til modtagelse gik der næsten 1 uge. Når det handler om loppemidler, er det ikke ok i mine øjne.

Det er sidste gang jeg handler loppemidler her!

Hej Tinna

Jeg beklager også her, at pakken blev ødelagt under forsendelsen, hvorfor den blev leveret retur, og derefter samme dag sendte vi en ny pakke afsted med fragtmand istedet.
Det er en fejl du ikke blev ringet op i går ang. at pakken var kommet retur.
Du bestilte onsdag aften, og modtog 4 hverdage senere, pga. den ødelagte pakke. Det er desværre en meget beklagelig ting der kan ske, mens varene ikke er i vores hænder.

Alt Til Hund Og Kat

Altid søde, stort sortement og hurtig levering.

Har efterhånden handlet der en hel del gange, og det er altid positivt. :o)

passende priser

Alt til hund og kat. gjorde det muligt for mig at få alt det til min kat jeg skulle bruge uden at gå ud og indvisteer flere 1000 kr på alle de ting jeg skulle have :D

Ok oplevelse

Jeg købte nogle legetøjsmus til min kat hos AltTilHundOgKat og er overordnet set tilfreds. Jeg savnede noget mere information omkring hvornår de afsendte mine varer, og så var musene lidt dyrere end hvor jeg tidligere har købt dem.

Tinna Lilly Niemann found this review useful

Rigtig god

Jeg har kun positive ting at sige om dem. Produkterne er af god kvalitet og priserne er hverken for dyrt ej heller for billigt. hjemmesiden er nem at manøvre rundt på og overskuelig. Hurtig og god levering. Kan varmet anbefales.

Lynhurtig service

Bestilte i går Buster Rake til en af mine killingekøbere og andre ting, og allerede i dag er varerne ankommet. Det er et rigtig godt sted at handle :-)

Alt Til Hund Og Kat

Hurtig ekspedition og god service

Jeg købte 'her vogter jeg'-skilt, klistermærker og hundetegn. Jeg troede hundetegnet ville blive sendt senere pga. produktionstid, men det viste sig at det var meningen det skulle have været med i den pakke jeg fik allerede næste hverdag efter ordrens afgivelse. Da det viste sig at det ikke var kommet med pga. en fejl fik jeg hurtigt opklaret sagen via e-mail og tilsendt skiltet dagen efter.

Kan anbefales

Bestilte net til adskillelse af førersæde fra bagagerum i en Smart. Kom dagen efter. Lidt dyrere end jeg ellers kunne få det, men nemt.

Hjælpsomme og venlige..

Jeg har købe ting derinde, og var i tvivl om et produkt. Så jeg ringede derind, og de var yders venlige og hjælpsomme, og forklarede mig nogle ting om et produkt. Så det er helt sikket et sted jeg vil handle fremover.

Alt Til Hund Og Kat

Perfekt service, lynhurtig levering!

Alttilhundogkat.dk kan anbefales - jeg bad om hurtig levering, og det ønske blev opfyldt til punkt og prikke, selvom der var udarbejdelse af hundetegn med i købet. Venlig og effektiv kundeservice.

Heldigt med god kundeservice

Købte 5 ting (Lygte til hund, jagtbjælde, labradorline, hundetegn og halsbånd), hvoraf de 3 af tingene ikke var ok. Bjælderne var for små i forhold til bestilt og betalt, halsbåndet var uden refleks som på billedet og linerne svarede slet ikke til billedet.
Linerne var et tilbud (køb 2 og betal for 1 (89 KR PR STK). Da jeg fik linerne var de mærket med 49 kr pr stk ( så kan man jo sagtens sige 2 for 89 kr) og de var af MEGET dårlig kvalitet og ikke engang 49 kr værd. Allerede lidt ødelagte ved modtagelse. Igen: De svarer slet ikke til det billedet viser - stadig ikke idag, selvom kundeservice er obs på det. Jeg har fået 89 kr tilbage og måtte beholde linerne alligevel. Halsbånd kunne jeg leve med selvom det ikke så ud som på billedet og bjælderne blev byttet.
En rigtig god kundeservice. Det kan man ikke afvise og tak for det. Bare synd man ikke får det man regner med og betaler for. Billederne er jo netop det, vi som kunde kan bruge til noget.

Hej Berith

Jeg beklager de fejl der var begået af os. Uden ekstraomkostninger for dig har vi sørget for at rette op på fejlene.

Halsbåndet valgte du selv at du ville beholde. Vi tilbød at bytte det til det rigtige, men det ønskede du ikke.

Linerne havde vi netop haft på tilbud i vores fysiske butik til 1 stk for 49 kr (istedet for som på nettet. 1 stk 89 kr, men så dobbelt op).
De koster normalt 89 kr stykket. Det var en fejl at tilbudsprisen for 1 stk ikke var blevet fjernet.
Vi har kigget på billedet og sammenlignet med de liner vi har på lager. Og de stemmer overens. Derfor har vi ikke ændret billedet.
Skulle der decideret være en fejl på dem du har modtaget, så må du gerne sende et billede af det til vores mail.

Godt sted at handle

Der er ikke så meget at sige end at jeg anbefaler siden til alle andre. Jeg har handlet der en gang, og jeg fik en positiv oplevelse. Priserne er gode og lidt billigere sammenlignet hos andre sider, men det gør deres service ikke ringere. Jeg fik leveret min pakke hurtigt og til tiden.

Alt Til Hund Og Kat

Gode priser og hurtig levering

Har handlet der flere gange og der har kun været en fejl én gang med forkert leveret vare, som hurtigt blev byttet. Gode priser og altid dag-til dag levering. Billig fragt.

Alt Til Hund Og Kat

Jeg mailede først lidt frem og tilbage med Bettina derindefra, for at finde den mundkurv der passede i størrelsen til hunden herhjemme.
Ender med at finde frem til den rigtige størrelse, bestiller, så går der 2 dage og mundkurven ankommer.
Desværre er der en fejl i læderet, jeg mailer til dem med vedhæftede billeder - og de sender straks en ny afsted!
Det er altså i orden - tak for en super handel

Aldrig igen

De glemte et halsbånd og efter jeg skrevet til den og fortalt dem om manglen fik jeg et tilsendt i en forkert farve.

Jeg bestilte 2 stk hundetegn ved dem og fik dem tilsende med stavefejl.
Hvad er der galt med copy/paste.

Hej Claus

Jeg beklager at du har oplevet fejl. Det er absolut ikke normalen. Og vi betaler da også alle udgifter der er i forbindelse med eventuelle fejl.

Mht. til hundetegnene, så bliver teksten manuelt tastet ind på vores dybdegraverende maskine, derfor kan vi ikke copy/paste fra ordren.

Jeg reger med at du har fået de rigtige ting nu, og uden stavefejl?
Ellers send en mail til mig.

Bettina

Alt Til Hund Og Kat

Altid korrekt og hurtig levering

Her er ingen problemer! en god hjemmeside , gode varer og til den rigtige pris ! efter flere handler har jeg ikke oplevet svigt

Dejlig let hjemmeside

At handle med netbutikken er en rigtig god oplevelse, som andre skulle prøv. Altid hurtig levering

Alt Til Hund Og Kat

Super behandling og dejlig kundeservice

Jeg bestilte for ikke længe siden en hel del til min vovse derinde.
Jeg bestilte en sele i sort og en masse andet godt.

Dagen efter ringede de og sagde de desværre ikke havde flere i sort, men om de måtte finde mig en anden farve.
De spurgte pænt ind til om det enten var en han eller en tæve - og da jeg så havde fortalt det var en han. Sagde de pænt at hun havde i både lyseblå og mørkeblå.

Super service!!! Super hurtig levering!
Jeg giver 5 for denne handel! Tak til jer - og tak for en super overskuelig hjemmeside.

Alt Til Hund Og Kat

Super nemt at finde rundt på deres hjemmeside og hurtig og sikker levering.

Alt Til Hund Og Kat

Gode varer, super service og hurtig levering

Har handlet hos Alttilhundogkat.dk to gange, og begge gange har været en fornøjelse: gode varer, super service og hurtig levering. 5 stjerner herfra!

Fantastisk service.

Bestilte varer i går og har fået dem i dag, alt er gået som siden lover, herligt :)

Alt Til Hund Og Kat

Venlig og seriøs kundeservice!

Jeg havde problemer med at afmelde nyhedsbrevet, men fik så hurtigt og personlig et venligt svar. Det gør indtryk. Får jeg et husdyr, så bliver jeg kunde igen!
Arktiske hilsner fra Grønland
Barbara

Super side

En side, hvorpå der altid er en masse knaldgode tilbud at finde.
Samtidig yder de også en kanon service samt hurtig levering.

SINDSSYG GOD SIDE

Jeg har efterhånden købt rigtig mange ting hos dem og de levere altid dagen efter eller 2 dage efter! Det hele var bare perfekt!

Alt Til Hund Og Kat

fine varer samt god service, hurtig levering

Alt Til Hund Og Kat

Der var en fejl på den vare jeg købte, og de betalte retursendelse og sendte mig en ny, uden problemer.
Billig forsendelse, kommer inden for få dage.
Jeg giver ikke 5 stjerner, fordi jeg har oplevet den samme fejl på flere af deres buster dækkener (remmen om maven går i stykker).

Tina Jensen

Suveræn service. Hurtigt levering. Billig porto. Bare alletiders sted at handle