[REPLY]
Jeg oplever, at Andelsnet er umilige at komme igennem til.
Jeg oplever, at Andelsnet har intet ønske om, at udbedre problemer, og har intet ønske om at yde teknisk support.
Jeg kan på ingen måde anbefale denne amatøragtige TV-udbyder.
Vores andelsboligforening fik et godt tilbud på hurtigt Internet og hoppede på.
På grund af den langstrakte vinter, gik der nogen tid, før der kunne føres lyslederkabler frem til os. Alligevel kom forbindelsen op at køre inden for den frist, vi var blevet stillet i udsigt.
Forbindelsen er superhurtig. De gange, vi har målt på hastigheden, har den altid været på den gode side af de 20/20 Mbit/sek., vi er blevet lovet. (Og 20/20 er GODT nok hurtigt!)
Supporteren, Bob, er effektiv og dygtig. Da vi eksempelvis havde nogle problemer i forbindelse med brug af IP-telefoni, fik han hurtigt åbnet de relevante ’porte’ i routeren.
Og så er han altid hjælpsom og i godt humør.
Alt i alt kan det ikke blive til mindre end 4½ stjerne (som rundes op til de 5).
Den sidste halve stjerne får Andels.net, når de udvider deres hotline til også at være åben i weekenderne ;-)
A/B Præstøgade 5A & 5B
v./ Olaf
Kort fortalt: internettet går, jeg ringer og klager min nød og 30min senere svinger der en teknikker forbi der finder en fejl i den centrale netværksserver. Den ordner han lige og konfigurerer endda også min router oveni med et smil på læben og et glimt i øjet. Props til den sejeste teknikker endnu!
Havde problemer med at sætte min nye Linksys router op. Supporten svarede med det samme. De bad mig kigge forbi, satte det hele op for mig og tilbød endda en kop kaffe
Er helt igennem tilfreds med internetaftale og behandling hos andels.net - derudover super service af deres medarbejder Bob - kan kun anbefales!
Efter at have skiftet internetudbyder i min andelsforening og en router der ikke fungerede optimalt, hjalp Andels.net og Bob med til at få alt op at køre indenfor en time. Hurtig, professionel og rigtig god betjening. Tak til Bob og Andels.net.
Paw Henriksen, skuespiller
Jeg har haft kommunikeret med bob fra Andelsnet og jeg må ærligt inderømme, at jeg aldrig har fået hverken så god hjælp eller service andre steder fra.
Andelsnet er stabilt, billigt og har super god service!
Da vi for knap et år siden skrev kontrakt med Andels.net om trækning af fiber og installation af netværk i vores ejendom, havde vi desværre ikke de negative tilkendegivelser at støtte os til, som man kan læse herinde. Vi blev, som skrevet i kontrakten, lovet et fungerende netværk inden for 3 måneder. Dette skulle have været etableret i august 2012. I stedet blev det slutningen af december.
En forsinkelse kan altid forekomme, men vi har undervejs følt os henholdt og nedprioriteret gang på gang.
Forsinkelsen afstedkom godtgørelse i form af 2 måneders gratis TV og Internet til beboerne.
Vi har nu kun mulighed for at få 20/20 Mbit forbindelser, da de tilsyneladende har et kapacitetsproblem, som kan vare frem til august.
Forløbet har været præget af ufattelig dårlig kommunikation fra Andels.net.
- Der er ikke varslet udsættelser af planlagt arbejde.
- Der har været rod i nøglerne til ejendommen.
- Vi er ofte blevet mødt med en aggressiv tone ved henvendelser.
- Vi har ikke fået det lovede produkt.
Jeg har, som kontaktperson, haft mindst to særdeles ubehagelige telefonsamtaler med Asger fra Andels.net, hvorfor vi i bestyrelsen overlod kontakten til vores administrator. Først her i marts har de færdiggjort installationen, sådan at der ikke er synlige kabler og løse kabelbakker i vores to opgange. Dette først udført efter utallige henvendelser. Jeg kan derudover konstatere, at der periodevis er driftproblemer, som ikke logføres på hjemmesiden.
Til de andelsforeninger, som overvejer at tegne kontrakt med Andels.net:
- Sørg for at få indført klausuler vedr. forsinkelse af installationen.
- Få lavet en plan, sådan at det er klart hvornår de enkelte delinstallationer skal være udført.
- Spørg jer selv om det er umagen værd, at bokse med et firma, som kommunikerer på et meget lavt og uprofessionelt niveau.
- Undgå som bestyrelsesmedlem at stå som ophavsmand til beslutningen. Man føler sig hurtigt trængt, når man som jeg, har promoveret en lovende aftale over for foreningen. En aftale, som desværre munder ud i et forløb uden sidestykke for vores efterhånden 30 år gamle andelsforening.
På vegne af bestyrelsen i A/B Park Østerbro.
Mikkel
Vedr. Asgers 1. kommentar
Jeg fik et telefonisk tilbud om at vi kunne få pengene tilbage, hvilket ville betyde at alle installationer i lejligheder og opgange ville blive pillet ned. Tilbuddet blev samme dag trukket tilbage pr. mail, da fiberen allerede var trukket, og det ville være for omkostningsfuldt for Andels.net. Det var i november.
Vedr. Asgers 2. kommentar
Ja vi fik et tilbud, i slutningen af september. Det vil jeg medgive dig. Heri garanterer du, at I kan levere inden for 2 måneder. Da denne garanti ikke kunne overholdes er vi fremme ved hændelserne i min første kommentar.
Vedr. Asgers 3. kommentar
Kontrakten er underskrevet af jer d. 7. maj. Hvornår vi har indleveret, er vel næppe relevant. Det er i hvert fald sket før d. 7 maj. Fra d. 7 maj. står der, at etableringen vil foretages inden for 2-3 måneder.
Jeg er ikke helt klar over, hvordan du får en periode fra 7 maj til 22 december til at blive 6 måneder. Det er lidt for kreativt vil jeg mene.
Vi fik signal d. 22 december. Altså et forløb på 7,5 måneder eller 4,5 måned for sent. Herefter skulle der gå adskillige måneder før diverse kosmetiske reparationer var ordnet.
En sådan forsinkelse kan forekomme, det er jeg klar over. Det jeg efterlyser, er professionel kommunikation i denne sammenhæng.
At du nu ikke finder en sådan forsinkelse mere problematisk, kan vel kun betragtes som bonus-info, for dem der skal skrive kontrakt med jer i fremtiden. Mht. prisen, så anfægter jeg ikke, at det er billigt, men jvf. overskriften.
Simon Sejer Nielsen found this review useful
Vi havde problemer med at få vores internet til at virke, men så fik vi besøg af Bob, som var super venlig og fiksede det lige med det samme.. super god service ! :)
Bob Shivers found this review useful
Skift fra analog til digital. Havde problemer med urgammelt udstyr og myriader af kabler (hader at købe nyt), der endte både ingen og alle steder. To venlige medarbejdere kom hjem, kiggede på sagerne og viste vejen til højere kabel-til-port-visdom.
Mange tak og tommelop!
Bob Shivers found this review useful
Nemt, billigt og lover ikke mere end de kan holde! Oprettelse af abonnementet gik nemt og smertefrit.
Da det ikke fungerede for mig at få signalet til at virker kom de gladeligt hjem og hjalp mig. Super tilfreds kunde herfra :)
Delitanterri!! Alt for ofte er der problemer med forbindelse. Det er nu 2. gang inden for 6 måneder at et kabel et blevet gravet over. Selvom det jo er hvad der kan ske, er Andelsnets håndtering heraf omend endnu dårligere. Det tog to dage før man på hjemmesiden kunne se en lille meddelse om hvad årsagen var(forøvrigt er der ingen dato på denne meddelse, så hvis man går ind for at kigge kan man kan ikke vide hvor gammel den meddelse er).
Derud over virker det ekstremt amatøragtigt, at der ikke på hjemmesiden findes en oversigt over driften. Således at man løbende kan følge med.
Tag nu og få styr på jeres pis.
Christian H. found this review useful
Jeg havde ingen internet og og ringet til andels net og gik i gennem med det sammen. fik fat i en flink fyr og der gik ikke længe så var han her hos mig med hans makker og på 10 min var mit internet hele oppe og køre igen. super dejlig service mange tak.
Æv, sidder nu igen med en rykker fra Andelsnet, her flere måneder efter at jeg er fraflyttet min lejlighed.
Andelsnet lovede ellers over telefonen at det intet problem var at opsige mit internet abonnement telefonisk, men jeg blev klogere.
Da jeg henvendte mig til dem og fortalte at der stadig blev trukket penge via BS fik jeg at vide at aftalen kun kunne opsiges skriftligt og at det var fast politik i firmaet.
Jeg fortalte at jeg var blevet oplyst noget andet telefonisk. Men der var ikke noget at gøre. Det var åbenbart mit problem og ikke deres, at deres folk lover noget de ikke kan holde... (what?). Andelsnet ville dog gerne opsige mit abonnement pr. januar 2013, 3 måneder efter jeg er flyttet...
Tak for kaffe!
Jeg er nu tvangsindlagt til at betale for en vare jeg ikke har mulighed for at få eller anvende - fordi Andelsnet ikke har informeret deres folk korrekt.
Jeg vil råde Andelsnet til at optage telefonsamtaler med kunderne fremover, så vil de nemmere kunne få rettet op i deres egne fejl i stedet for at give kunden skylden (og regningen) for egne fejl.
Fik en særdeles glimrende service af de to medarbejdere, som var yderst hjælpsomme og løsningsorienterede. Kan kun anbefales herfra. Hilsen Nikolas
Vi har i vores andelsforening skiftet både TV- og internet ud med Andels.net (og Østerbro Antenneforening). Det har mildest talt været en blandet oplevelse.
Vi skrev kontrakt for et pænt stort beløb i marts måned, 2011, for at få oprettet netværket, og da hed det sig at netværket ville være oppe indenfor 2 måneder. Meget kort efter endte det med at blive udskudt - og det skete flere gange siden. De fleste af gangene nåede deadlinen at blive overskredet med adskillige dage før jeg kontaktede dem og fik et yderst fornærmet svar tilbage. Jeg måtte da "kunne forstå at der kan komme forsinkelser" blev der både råbt og skreget i telefonen af mig - og det kan jeg, men jeg kan ikke forstå hvorfor man vælger ikke at informere om det.
Senere prøvede Andels.net at snyde os med mange regninger. Dette gælder aftalte beløb der var inkl. moms - hvor moms pludselig blev pålagt, opkrævninger for ikke udført arbejde mv. I hvert eneste tilfælde var kontakten sløv og ikke tilstrækkelig.
Da netværket til sidst kom op at køre skrev vi 15. december. Det er altså mere end et halvt år forsinket i forhold til den oprindelige aftale. Da vi fik aftalt kompensation var det med holdningen at så skulle vi i hvert fald også være taknemmelige. Det mener jeg nu stadig ikke, at vi skal.
Vi har ligeså haft nedbrud på TV-siden, hvor vi i en periode på 14 dage ikke havde TV-signal i vores lejlighed. Det viste sig at de havde byttet rundt på nogle kabler, hvilket jo er en ærlig fejl, men ejere og bestyrere af hhv. Andels.net og Østerbro Antenneforening har den holdning at det er mærkelig at man ringer, uanset hvad. Da jeg klagede over det manglende TV-signal fik jeg at vide at jeg ville blive kontaktet af en tekniker. Jeg venter et døgn og kontakter dem igen, for at få vredt at vide at det jo er "umuligt at gætte hvordan teknikerens kalender ser ud!". 2 uger - og 5 telefonopkald - senere, var der så hul igennem, og jeg blev kompenseret sådan at vi ikke betalte for TV. "Men så skal du også være glad!" fik jeg at vide.
Nu har vi så haft Andels.net i snart et år. Generelt er Andels.net ikke meget for at melde ud hvad der foregår. Vi oplever ganske tit nedbrud, og her kan Andels.net på deres Facebook-side altid være behjælpelige med at give TDC-skylden. Dette dog altid efter en forsinkelse på 2-3-4 dage, hvilket er meget utilfredsstillende. Hvis der kommer kritik af Andels.net på samme side bliver den blot slettet, og kun de sjældne rosende kommentarer står tilbage. Det er en mærkelig form for censur, der virker utroligt utroværdig.
I dag, søndag, er netværket mærkeligt sløvt. Det er det hver eneste søndag. Det brokker mange sig over på Andels.nets hjemmeside hver søndag. Intet sker. Ingen reaktion.
Firmaets holdning kan opsummeres ved en klage der kom 5. november på Facebook. De svarer på dette 14. november, altså 9 dage senere, ved at bede personen om at ringe og aftale et tidspunkt de kan komme ud og inspicere udstyret. Personen der klagede svarer ved at indvende at Andels.net jo selv har nøgle til at komme ind til udstyret i foreningen. Det er der pt. stadig ikke svaret på 7 dage efter.
Det er - kort sagt - horribel service, og en fuldstændig mangel på hensynstagen til sine kunder.
Vores billede pixelerer og går i opløsning. Vi har haft besøg af deres "serviceteknikker" uden resultat. Han var sur og meget ubehøvlet, han styrter ind i lejligheden og hiver stikket ud af væggen og prøver at tænde vores tv, så siger konen til ham pænt, at han ikke kan se noget billede når han har trukket stikket ud af stikdåsen? Han svarede at han vidste hvad han lavede, så rodede han lidt rundt og sagde at jeg havde samlet antennestikket forkert og han rettede det, og så gik han uden et ord og smækkede med døren. Uden det hjalp der fjerneste. Jeg har prøvet med andre kabler, og jeg har købt et på 2 m. med extra spoler til at tage støjen med og det hjælper heller ikke. Der har været en oppe fra vores bestyrelse med en digital modtagerbox for at se om der var noget galt med vores tv, men med samme resultat, dårligt billede. Når man ringer til Andelsnet for at få løst problemerne er de ikke meget for at gøre noget. Jeg foreslog dem at de kom med et måleapparat til at måle styrken på signalet med, men det havde de ikke! Det sidste jeg har hørt er at der går yderligere 8 dage for deres teknikker er på ferie, hvad så hvis anlægget går ned i hans ferie så kan folk bare sidde og vente på at han kommer hjem?????? Skal man købe en stueantenne for at få et ordenligt billede.
Min oplevelse med andels.net er at det er en pengemaskine.
Kort sagt kunderne kommer i anden række og det at tjene penge kommer i første række.
Deres service niveau er decideret uacceptabelt, igen får man fornemmelsen at de kun er interesseret i at tjene penge og at de egentlig ikke gider servicere deres kunder. Grundet problemer med internettet har jeg flere gange ringet op til et uoplagt service team, hvor jeg hurtigt fik indtrykket af at jeg var til besvær.
Min mening om internet er at det bare skal fungere, og det stemmer ikke overens med min oplevelse af Andels.net, mit råd er at overveje andre internetudbydere, som levere bedre løsning, både hvad angår hastighed, pris og service
* Svar til Asger Siiger
Hej Asger
Jeg synes at det er positivt, at du er åben for at gå i dialog. Lad mig uddybe ovenstående "lidt skarpe kritik"
Ovenstående kritik bygger på erfaringer, som jeg har gjort mig i perioden 2007 og indtil vi skiftede til Fiberby (2011), altså en længere periode en du umiddelbart giver udtryk for.
I denne periode har i været vores "officielle" internet leverandør.
Ved henvendelse til TDC ang. opsigelse af internet aftale fik jeg beskeden, at denne opsigelse skulle komme fra jer, vores administrator fik rigtigt nok regningen fra TDC, men Andels.net stod som kunde og vores forening stod som betaler. Ud fra dette anser jeg udelukkende Andels.net som vores internet leverandør. Problemerne der skyldes TDC's internet er udelukkende Andels.net's problem.
Som jeg ser det har vores forening betalt for en service hos Andels.net, at i så har vælger at videreformidle denne opgave til TDC, er optil jer, men det er stadig Andels.net som står som den endelige leverandør.
Jeg kan hverken be- eller afkræfte, at foreningen selv aktivt har valgt at administrerer løsningen, da det er før min tid. Men i perioden var den generelle overbevisning i foreningen, at Andels.net var vores internet leverandør.
Hvis i vil kunderne det bedste, forstår jeg ikke hvorfor i valgte at supportere en løsning, hvor kunden skal betale for internet og service aftale hos TDC (som i videreformidler), samt jeres service aftale. Det er en løsning som har voldt en del problemer, og kan muligvis forklare jeres modvillige service team, så meget desto mere grund til at fokusere på egne produkter, frem for at være grossist og eks. videresælge TDC's produkter.
Ydermere skal jeg ikke gøre mig klog på hvorfor der er behov for to service aftaler (jeres og TDC).
For mig at se burde det have været oplagt for jer at komme med et bedre tilbud, hvor i selv stod for at levere internet til en konkurrence dygtig pris. 110 kr. pr. andelshaver for en delt 20/1 Mbit delt mellem 20 beboer/forretninger er ikke ligefrem noget at råbe hurra for i 2011.
Problem: lav og ustabil hastighed op og ned på nettet.Hurtig reaktion på min henvendelse. Besøg og løsning af problemet samme dag som jeg ringede op. God og fremfor alt forståelig kundebetjening.
Jeg har aldrig haft problemer med min internetforbindelse hos Andelsnet, og da jeg fik oprettet trådløs forbindelse var servicen professionel og i top - tak til Bob.
Over det sidste halve år har jeg oplevet over 10 udfald på deres Internetforbindelse, 2 af dem med en varighed over flere dage. Feedbacken på hvad der sker, og hvornår man kan forvente en udbedring er sparsom.
Hvis der skrues op for serviceniveauet ved nedbrud og udfald, så får de mine 4 stjerner.
Som formand for en andelsforening og ansvarlig for netværk er det altid lidt spændende, om de løfter, udbydere udsteder, holder. Andels.net stod for skifte af alle signalleverancer til vores netværk - TV, internet og telefoni. Dertil kom, at de opsatte et komplet dørtelefonianlæg.
Såvel kommunikation med andels.net som selve skiftet gik over al forventning. Det hele har fungeret fra dag et. Og bedre bliver det ikke.
Efter at have talt i kort tid med support om problemer med min netopsætning, -sender de en medarbejder ud, som ordner problemet på stedet.
Alt i alt tror jeg at problemet er løst indenfor en time, -og det er inklusiv besøg på adressen!
God, effektiv og venlig service hele vejen igennem...
Ringede onsdag fordi jeg havde mistanke om min nye lejlighed ikke var tilsluttet antenne nettet, fredag før middag havde de en medarbejder ude og det blev ordnet, gratis.
Jeg har lige haft besøg af Bob fra Andelsnet. Bob satte en trådløs forbindelse op og tilsluttede mine computere. Han gjorde altsammen hurtigt og venligt og hjalp mig med de spørgsmål jeg måtte have i den forbindelse. Det er længe siden jeg har fået så god og venlig service i forbindelse med mine middelmådige kvalifikationer indenfor computer og internet brug.
Tak Bob!
hilsen
Boris
Da vi havde problemer med netværket , kom Bob inden for en halv time.
Han ikke bare løste problemet, men hjalp os også med trådløst netværk og iPad-opdateringer .
Bob var meget behaglig og serviceminded og gik først da alt fungerede
Pernille og Mikkel i Silkeborgade
Jeg kontaktede andels.net for at blive tilmeldt dette. Det gik let - de sendte en super sød person ud (Bob) der sørgede for installationen, med det der var brug for. Der manglede dog en router for at mit net kunne være trådløst, som jeg ønskede men ikke havde oplyst ved dent telefoniske henvendelse og Bob var så fleksibel at han ville komme retur efter et andet kundemøde, imens kunne jeg smutte i byen og købe routeren. Den blev derfor installeret samme dag og det hele har kørt upåklageligt siden. :o) Herligt.
Havde problemer med netforbindelsen, og kontaktede Andels.net ang. problemet. De sendte en super fin, rar og venlig mand ud, som var villig til at kigge på problemet kl. 17:30 om aftenen - Det var fan'me fedt! Han undersøgte problemet, og foreslog endda at han kunne komme og løse på problemet om lørdagen! Super fedt for en børnefamilie!
På trods af utallige henvendelser til kundeservice og endda med medsendt dokumentation for pakketab og pakke-uorden på internet-forbindelsen kom mit ip-telefoni aldrig til at virke.
Tilbuddet er: Billigt men ubrugeligt bredbånd til ip-telefoni!
Jeg har fundet anden udbyder, da mint telefoni "bare" skal virke.
Bredbånd kan åbenbart også købes for billigt!!!!!!!!!!
Jeg har været kunde hos andels net i snart et år...den andlsboligforening jeg flyttede ind i havde allerede en aftale med dem så det eneste jeg skulle gøre var at stikke kablet i boksen, vælge hvor hurtig forbindelse jeg ville ha og vupti 20/20 MBit for kun 100 om mdr...jeg har oplevet små udfald hvor internettet ikke har virket men det har ikke varet over 10 minutter og det sker måske 1 gang om mdr....så alt i alt er jeg meget tilfreds!!!
vi haft andelsnet i ca. 7 år både TV og internet og har ikke haft nogne problemer.
jeg selv har en 50-50mbit den er god og billig. og det gør at jeg kan downloade hurtigt og streame
HD-film uden at det hakker og det er jeg glad for.
jeg kan ikke forstå dem der siger at der ingen servies er
jeg har da fået al den hjælp jeg har ønsket .
mvh. Michael.
Svarer stort set ikke på henvendelser og man er hele tiden nødt til selv at tjekke op på anmeldte sager. Fakturer dobbelt ved flytning (løbende måned) så man både betaler for eksisterende og ny forbindelse. Derved får Andels.net betaling for to forbindelser.
Opdatering 24-04-2013
Valgte at prøve en fiberforbindelse hos Andels.net og det skulle vise sig at være en ligeså stor fejl som oprindeligt antaget i min første anmeldelse.
De lover høje forbindelser (endda med garanteret hastighed (i mit tilflæde 100/20 med garanteret 50/20)), men kan slet ikke levere det de lover eller hvad man betaler for.
Målinger foretaget med jævne mellemrum viste forbindelse på ca 25/25 som de højeste målinger, men tit lå forbindelsen på 8-12/18 (jeg betalte for en 100/20 best effort forbindelse med garanteret 50/20)
Ved henvendelser om problemet blev jeg mødt med uforskammet mails eller manglende svar. En mail svinede oveni købet min emailadresse til. Den var spamlignende, mente de. Hvad der er forskel på den brugte hotmail og andre folks hotmail, ved jeg ikke, men det mente andels.net. De kunne åbenbart ikke finde ud af at fjerne den blokeringen af min emailadresse, de påstod der var, efter første gang det var et "problem".
Da jeg forsøgte at finde ind til roden af problemet, blev jeg bare tilsendt en liste de problemer de mente det skyldtes. Og det var selvfølgeligt alt sammen i min ende. Routere, kabler, programmer og den slags. Det til trods for at de godt vidste jeg havde gjort alt hvad jeg skulle og tingene ikke fejlene noget i min ende af forbindelsen. Sidste mail med spørgsmål til opbygningen af deres "anlæg" her i ejendommen, blev selvfølgeligt heller ikke besvaret.
Jeg opsiger abonnementet og beder om pengene tilbage, da de jo ikke har leveret det produkt jeg betalte for. Prompte får jeg en mail tilbage (nu kunne de godt svare og min emailadresse var åbenbart ikke længere noget problem) som fortæller mig at abonnementet kører måneden ud og næste måned med.
Og for at gøre det tydeligt, også for andels.net, så ved jeg altså godt hvad jeg taler om. Jeg er Tele-Tekniker til dagligt.
Hold Jer langt, langt væk fra denne udbyder.
-------
Kigger i øjeblikket efter ny udbyder der kan levere en højere hastighed og tog kontakt til Andels.net.
Jeg sendte dem en mail, hvori jeg havde nogle spørgsmål til deres forbindelser, bl.a. omkring fast/dynamisk IP. Fik svar fra dem, men følte ikke det var fyldestgørende nok og sendte yderligere en forespørgsel om det var muligt at få dynamisk IP.
Jeg blev henvist til deres "tekniker", og sendte derfor en mail til vedkommende. Det er nu 3 uger siden. Intet svar og på trods af yderligere et par mails fra mig, hvor jeg gentager mit spørgsmål, har der kun været larmende tavshed fra Andels.net.
Det virker ikke som om Andels.net har synderligt meget forstand på hvad de laver. Jeg mener hvor svært kan det være at svare på om man er i stand til at levere en forbindelse med dynamisk IP?
Arbejder selv i telebranchen og det kræver altså ikke synderligt meget at tildele en forbindelse dynamisk IP.
Hvis de ikke er interesserede i nye kunder er det selvfølgeligt deres vælg, men det er da ikke en udbyder jeg vil anbefale nogen at tage kontakt til.
Og i et marked der er præget af megen og hård konkurrence kan det da undre mig at Andels.net har en så ligegyldig holdning til nye kunder og deres omdømme.
Kan jo af åbenlyse årsager ikke svare på om deres linier kører stabilt eller ej. Hvis de har så svært ved at svare på eller levere så simple ydelse, så har jeg da mine tvivl om deres forbindelser. Har nu hvor jeg er opmærksom på denne udbyder lagt mærke til de problemer der er med deres forbindelser her i ejendommen.
Andels.net er både personligt og i vennekredsen noteret som værende en udbyder man skal være varsom med eller holde sig fra.
Michael Nielsen found this review useful
Når det virker, så er det godt.
Men kvaliteten af deres support, er ikke noget at skrive hjem om.
For lang tid siden besluttede den andelsboligforening jeg bor I at vi ville hoppe med på fibernet bølgen og tilmeldte os derfor et af elselskabernes udbud fra DBNet. Efter den første eufori havde lagt sig må jeg sige at selv om hastigheden ikke fejlede noget så bar deres pris tydeligt præg af deres position på markedet. Monopol derfor ingen til at konkurrere med og (igen) som følge deraf høje priser. Det fik os (i andelsboligforeningen) til at lede efter nye alternativer når vores enormt lange bindingsperiode udløb.
Her var det så vi stødte på Andels.net og vi har ikke kigget os tilbage siden. Det er en virksomhed med stor transparens og med en forretningsmodel der rent faktisk tilgodeser kunderne og ikke aktionærerne hvilket er et frisk pust i denne jungle. Der er ikke noget som helst at sætte en finger på, det virker bare og generelt med højere hastighed end lovet. Pludselig var der ikke brug for modems og det ene og det andet der skulle tilsluttes elnettet. Det var bare at sætte kabel fra stikket i væggen så kunne man registrere sig. Detefter ligger internettet ved ens fødder og man sidder og tænker: "Ja ja what is the catch" men undertegnede vil i første omgang vælge at glemme Murpheys Law :) Dette virker for godt til at være sandt ..... men det er det ikke. !!
+billigt
+høj oppetid
+venlig og hurtig betjening i tilfælde af problemer
+synkrone linier
Jeg har været kunde i ½ år, og har aldrig oplevet problemer. Hvis jeg igen kommer til at bo et sted hvor de dækker, er jeg ikke i tvivl om hvem jeg vil vælge.