We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (94)

Review by confirmed purchaser

god service over nettet, men ikke i butikken

Bestilte mine varer mandag, og fik dem tirsdag. Rigtigt god servise.
Dog har jeg tidl besøgt butikken i kbh hvor de sender varer ud. Og her fik vi den værste behandling, for personalet havde ikke tid til os og følte at de så ned på os.

Reply from Anton Dam A/S

Kære Ellen.

Tak fordi du har besøgt vores webshop, vi er rigtig glade for, du har haft en god oplevelse med købet, men det er selvfølgelig meget beklageligt, at du har haft en dårlig oplevelse i butikken, det er bestemt ikke meningen, da alle vores kunder skal føle sig velkomne og mødt. Vi håber meget, at du vil gøre forsøget en anden gang, da det jo kan ske, vi har haft en hektisk dag herinde, hvor overskuddet ikke har været helt i top, som det altid bør være.

Bedste hilsner
Anton Dam møbler

Review by confirmed purchaser

Super service og hurtig levering.

Jeg skulle bruge en kedel af en japansk designer, og fandt den hos Anton Dam, bestilte den ene dag, vist nok lidt senere på dagen, men den blev sendt med det samme. Nåede desværre ikke omdeling med Post Danmark dagen efter, men lørdag formiddag modtog jeg kedlen. Det var hurtigere levering end jeg havde forventet, super dejligt.

Review by confirmed purchaser

Helt fantastisk god og hurtig service

Stod og troede, at jeg havde styr på konfirmationsgaven, da jeg så fik en mail (fra en anden internetbutik) om, at pudefarven var i restordre. Jeg kontaktede Anton Dam møbler, som straks fandt den rigtige pude og sendte den i den smukkeste indpakning, så jeg kunne skulle tænke på at gøre mig klar til konfirmationen.....
Stor roser og tak for hjælpen ;-)

Review by confirmed purchaser

Nemt, hurtigt, meget fin service.

Jeg vil til enhver tid anbefale venner og familie at handle hos Anton Dam Møbler, meget fin service, nemt hurtigt. Så hvorfor rende byen rundt, når det kan klares over computeren på få minutter.

super service

det var en utrolig god oplevelse at handle online hos Anton Dam. Servicen er i top og jeg fik straks svar og god information. Seriøs flot behandling.

super fin service

hjemmesiden er nem at finde rundt på og varen bliver hurtigt leveret

Super fin handel

Hurtig og nemt kun +++ herfra

Review by confirmed purchaser

Er du betænkelig ved at købe på nettet? Køb trygt hos Anton Dam!

Jeg skulle bruge en kubus lysestage som gave, og besluttede mig for at bestille den på nettet. Jeg valgte at bestille den hos Anton Dam, da jeg anså firmaet for at være meget velrenommeret.
Min formodning viste sig at holde stik. Efter ganske få dage, modtog jeg en vel emballeret pakke. Jeg havde under transporten mulighed for at følge pakken og se, hvor langt den var nået.
Jeg kan kun anbefale køb hos Anton Dam. Jeg vil være helt tryg ved at bestille varer der, hvis jeg igen skulle få brug for det.

Super service!

Jeg køber fremover hos jer!

Super service Super behandling

Jeg kan kun anbefale Anton Dam til alle ,jeg fik en fin behandling og en hurtig levering

Super og hurtig levering

Vil helt sikkert handle der igen, nem og overskuelig side at kigge på..

Rigtig fin service

De bestilte varer kom meget hurtigt og ingen fejl. Vil absolut anbefale til andre..!

Fin oplevelse. God pris

Alt gik fint. Intet at bemærke

Review by confirmed purchaser

Nem ekspidition og hurtig levering, generelt intet at klage over. Kan varmt anbefales at handle her!

Antondam.dk havde den lille kubus stage nedsat med 10% da jeg bestilte, så jeg slog selvfølgelig til. Jeg kunne jo ikke leve uden den! Nem ekspidition, altså nemt at finde varen, putte den i kurven og til man havde betalt. Hurtig levering, der var ikke noget at komme efter. Så alt i alt en god netbutik, som varmt anbefales herfra :)

Perfekt sted at handle

Hurtig og let handel til en rigtig god pris.

Perfekt - De har styr på det

Varerne blev købt med 10% rabat.
Der var sket en lille fejl i pakningen. Efter min henvendelse blev fejlen øjeblikkeligt rettet til min fulde tilfredshed.

Hurtig betjening og afsendelse

Varen blev sendt meget hurtigt efter bestilling og der blev afsendt e-mail om afsendelsen. Eneste minus var at track & trace URL der blev tilsendt ikke virkede.

Hurtig levering-god pris

Nem bestilling. Hurtig levering og en god pris.

Hurtig leverance

Har oplevet en leverandør som har mange varer og som er meget hurtig til at levere varen til den distination, man ønsker det.

Super levering

Super fin betjenning hurtig og god information om selve leveringen
Alt var i top

Hilsen

Pia

Review by confirmed purchaser

Nem og overskuelig hjemmeside at bestille fra - helt klart et sted jeg skal handle igen

Kan varmt anbefale at handle hos Anton Dam - Hurtig bestilling og hurtig levering. Og så koster det ikke noget i fragt - perfekt :0)

Review by confirmed purchaser

DAM; Dejlig nemt at bestille, Altid hurtig levering, Meget god service ;;-) Sådan er det at handle hos D A M

Nemt og hurtigt at bestille, hurtig levering, lækkert udvalg af vare, service i tip top !! Klart en 'ommer' ;-)

Fantastisk

Jeg har for første gang bestilt varer hos Anton Dam, men absolut ikke sidste. Varerne blev leveret næsten før jeg fik trykket på SEND :-)

OG SÅ ENDDA FRAGTFRIT......

Mange hilsner
Ulla

Rigtig godt firma

God til at give dig besked om hvornår du vil få din bestilte varer

Review by confirmed purchaser

Hurtigt og rigtig levering.

Jeg fik mine varer leveret dagen efter bestilling. Alt gik som aftalt, så jeg kan kun være tilfreds

Hurtig levering!

Jeg bestilte en lysestager hos Anton Dam, to dage senere modtog jeg den.
Virkelig hurtig levering, Så kun ros fra mig.

Professionel vejledning – hurtig levering

Torsdag var jeg forbi Anton Dams butik for at se på en pendel jeg havde set på nettet. Her fik jeg svar på mine spørgsmål omkring pendelen.
Har her mandag netop modtaget den med posten (det var ikke en i butikken lagervarer).
Det vil jeg kalde hurtig og effektiv service
Tak
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Anton Dam

Billigt og effektivt!!

Jeg skulle købe en gave, som ikke kunne købes, hvor jeg bor. Så googlede jeg og fandt Anton Dam Møbler, bestilte varen og vupti - en bekræftigelse retur og to dage efter, varen i hus! Og så kostede gaven mindre hos Anton Dam Møbler end andre steder, og fragten var gratis. Det kalder jeg billigt og effektivt!

Nemt, enkelt, hurtigt

Meget prof hjemmeside, enkel og hurtig bestilling og levering

Super effektivt

Hurtigt og nemt og varen kom dagen efter - super

Pålidelig hurtig levering

Vi bestilte en Montanamodul via websitet, som var meget brugervenligt. Vi modtog modulet 1 1/2 dag senere om aftenen, mens vi var hjemme. Perfekt.

Alle bør handle som Antom Dam

Jeg bestilte, betalte og fik mail om at varen var afsendt. Varen blev forsøgt afleveret på min adresse. Efterfølgende afhentet på Posthuset.
Varen var helt i orden og jeg er glad for mit valg af leverandør.

Review by confirmed purchaser

Virkelig hurtig levering. Flot vare.
Anbefales værdigt

Super handel

Jeg købte en lampe og havde en længere dialog med direktøren vedr. samme inden købet. Alle mails blev besvaret promte, og jeg er meget tilfreds med handlen.

Review by confirmed purchaser

Sådan som en handel bør være

Let at bestille på Anton Dams hjemmeside. Bestilte min vare den ene dag, og modtog den dagen efter.

Perfekt

Perfekt service, hurtig levering og fantastisk personale.

Servicering i top ;-)

Alt var som bestilt, leveret til tiden. Kan klart anbefales.

Review by confirmed purchaser

Super hurtig service, ikke sidste gang vi handler her.

Overskuelig hjemmeside og hurtig ekspedition. Ingen fragt, fordi jeg købte for mere end 500 kr. Bekræftelse på købet kom straks, så jeg følte mig tryg ved købet. Tror helt sikkert, at jeg tjekker firmaet næste gang jeg skal have købt gaver.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering af korrekt produkt

Fin service og hurtig levering

Tillidsvækkende

Overskuelig hjemmeside, nem bestilling/betaling, med gratis fragt v. køb > 500 kr., hurtig levering. Alt-i-alt som en internet shop skal fungere