We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (95)

Fungerede rigtigt godt

Vi var et smut til Grækenland, Kos mere specifikt. De var nemme at få øje på super flinke og meget informerende, desuden så vejlederne da bestemt ikke skidt ud.

Super ferie

Har lige haft en uges ferie på las Playitas på Fuerteventura med Apollo. Super lækkert hotel, omgivelser og vejr...alt perfekt og så var det billigt :) Det er ikke sidste gang.

Super rejsearrangør

Med apollorejser kommer man aldrig galt afsted - der er altid styr på alting

godt tilfreds

Jeg rejser altid med Apollo, fordi jeg syntes at pris og kvalitet hænger sammen.

Fuld valuta for pengene.

Jeg har rejst med Apollo en del gange og synes det er det rejsebureau hvor jeg får mest rejse for pengene. Rejseudbuddet er varieret (ikke mindst for Grækenland som er mit favoritrejsemål) og servicen er fin.

Apollorejser

Forsinket både frem og tilbage

Flyet kunne ikke lette til tiden vi blev forsinket.. og under hotel beskrivelsen stod der at der er AC på hotelværelset.. men da vi kommer frem finder vi ud af at det koster 50 euro for en uge at have AC på værelset... dårlig info!!!
Ingen danske guider... kun svenske..!!
Flyturen hjem blev forsinket en time... bagagen blev forsinket..
Hvad kan man sige? alt bliver forsinket med Apollo og der var ikke rigtig nogen kontakt til guiderne!!

Kreta i uge 26 + 27

Vi er lige hjemvendt fra en top fin tur med apollo. Alt i skønneste orden, levede helt op til vores forventninger med 3 små børn.
Hotel ellina app. på Kreta

Ingen Danske Guider!!

Er lige kommet hjem efter 14 dage på Kreta, med Apollorejser.
Det er første gang vi rejser med Apollo og nok også den sidste.!
14 dage afsted og man møder ikke EN Dansk guide....

Min erfaring er at man ligeså godt kan klare det på egen hånd, når man ikke kan få en Dansk guide, men kun Norske og Svenske. (jeg vil personligt hellere have det på Engelsk så... da vi ikk rigtig forstod dem og skulle have gentaget det flere gange).
Man booker ved et dansk bureau fordi man vil have Danske guider, især på udflugterne.
Jeg vil aldrig anbefale Apollorejser til nogle, især ikke folk i mine forældres generation, da jeg ved de ikke er gode til fremmedsprog og derfor vil føle sig mest tryg ved at have en Dansk kontaktperson.

Vi havde trods det, en rigtig god ferie, fint hotel og Kreta er en fantastisk Ø osv. Men det kunne vi have klaret selv.
Jeg føler det essentielle som et rejsebureau skulle kunne tilbyde og grunden til man vælger at booke derigennem kan Apollorejser ikke opfylde og det er under al kritik.

Vi har før rejst med Nazar og Bravo Tours og har altid haft mulighed for at kontakte en Dansk guide, hvis vi havde brug for det.

Andre selskaber plejer også at kunne servicere folk, hvis man henvender sig til dem og det var Apollo heller ikke istand til efter min mening.
Vi får en folder, hvor der står at de kan arrangere en Spa-dag hvis man kontakter guiderne, hvilket vi gør og herefter bare bliver spist af med en SMS som indeholder en adresse på et spacenter. (Det vil jeg jo ikke mene er en arrangeret Spa-dag som der blev lovet.

alt i alt... VI havde en fantastisk ferie, men ikke med Apollorejsers hjælp!

Super udvalg!

Jeg har rejst med Apollo mange gange og er MEGET tilfreds med deres udbud og service!

1 uge på Lefkas i Grækenland

Dejlig nem internetbestilling.
Fik gode informationer undervejs, synes dog at muligheden for at booke udflugter kunne have været bedre/nemmere.
Dejlige udflugter de arrangerede, men de "skandinaviske" guider var alle svenske - og det er altså ikke så børnevenligt, så næsten gang spørger jeg mig nok for først - snakkede med andre "medrejsende", og de havde taget ture uden om apollo og haft danske guider, så er ikke sikker på at jeg ville vælge deres udflugter næste gang - men selve rejsen, hotellet og informationsnivauet ellers var glimrende :-)

Helene found this review useful

Super kundeservice

Er super glad for at rejse med Apollo - jeg har aldrig noget at beklage mig over. Servicen er helt i top. Kan desuden rigtig godt lide chat-muligheden på Apollos hjemmeside, så man ikke behøver at sidde i kø på telefonen.

Blandet fornemmelse

Rigtig lækre rejsemål, men guider kan være svenske eller norske og svære at forstå. De bruger SAS på nogle ruter. Her er det samme med svenske stuardesser som er svære at forstå samt flyene er uden tv/musik + avis på hjemrejse. Har set samme billede på de tre rejste jeg har været på med dem.

Gør ikke det store ved selve rejse men det er da starten og enden.

• Viborg, DK
  • 6 Reviews

Ikke deres ansvar værdig.

Rejse til Fuerteventura.
Varighed: 1 uge

Ved ankomsten til destinations lufthavnen d. 6 marts 2011, blev vi af rejsteguiden informeret om at vores hotel var overbooket og at vi derfor skulle overnatte på et andet(Bahia Playa) og først d.7 kunne tjekke ind på det hotel vi rent faktisk havde bestilt.

Ikke at Bahia Playa var et dårligt hotel, men vi kunne ikke få pakket ud og falde til ro oven på rejsen da vi vidste, at vi skulle rejse til vores "rigtige" hotel næste dag og der går en masse tid som vi ellers ville have benyttet på det vi kom efter - at nyde og slappe af.

Vi ankom til Pajara Beach Hotel d. 7 marts kl 14.10, fik at vide vores værelser først var klar kl 14.40, mere ventetid, hvorefter vi skulle vente 25 minutter bare på at få udleveret vores nøgler som vi fik kl 15.05.

Kl. 16.00 sharp - d. 7 marts - altså mere end 24 timer efter vi ankom til lufthavnen lå vi endelig ved ved poolen og kunne slappe af på det hotel vi oprindeligt havde booket.

I vores øjne spildte vi en hel dag på ingenting. Feriens pris var på 15076 (2153 pr dag).

Ovenstående resulterer naturligvis i en forventing om en kompensation, for den tabte dag, vi ikke fik noget ud af. Det var ikke den vare vi havde bestilt og betalt for.

Apollos vurdering af kompensationen var symbolske 1.200,- som var noget under hvad vi synes var rimeligt, og de er hverken til at hukke eller stikke i og siger de følger gældende regler i pakkerejseloven - fair nok - man ligger som man har redt.

Jeg vil hermed ikke kunne anbefale nogen at rejse med apollo i tilfælde af at man skal til at søge kompensation efterfølgende, hvis noget går galt.

Apollorejser

De er rigtig professionelle.

Da der opstod sygdom skete tilbagebetaling på mindre end 2 timer, jeg kunne se pengene poå kontoen straks eller i hvert fald indenfor 2 timer.

Apollorejser

Dårlig oplevelse af Apollo som rejseselskab

Det var første gang jeg rejste med Apollo, og formentlig også den sidste...

Jeg ringede til deres kontor for at høre, om der var pool-håndklæder på hotellet (det plejer der at være, når vi bor på 4*). Efter en grundig undersøgning fra hans side, får jeg at vide at det var der. Hvilket jeg bliver glad for at høre. Vi tager afsted uden håndklæder, for at finde ud af at der IKKE er håndklæder på hotellet. Vi tager fat i en guide, som blot siger, at det er der ikke, men hun vil da gerne undersøge det nærmere, hvis det skulle være (i håb om at vi sagde nej) - det sagde vi ja tak til, og kort tid efter fik vi et opkald fra hende, hvor hun blot sagde at det var der ikke, og det var der ikke noget at gøre noget ved. Altså skulle vi ud og købe 5 badehåndklæder :/

Vi havde også bestilt en tur, som blev aflyst. Da vi stod op om morgenen, var der skubbet en seddel under vores dør, hvor vi fik det at vide. Denne seddel var blevet smidt ind efter kl 22.30 hvor vi gik i seng, og turen var næste morgen kl. 8!

Alt i alt en dårlig oplevelse af Apollo som rejseselskab

Apollorejser

Rejser til Gran Canaria og Tenerife om vinteren.

Selve servicen synes jeg ikke vi ser noget til når vi er på destanationen, men stedet vi bor på er suveræn. Kunne dog også godt tænke mig guider som talte dansk en gang i mellem.

• Langeskov, DK
  • 10 Reviews

Fyn er fin, nu også med fly

super dejligt Apollo flyver fra Beldringe, det gør det meget lettere at beslutte sig til en hurtig ferie.

Apollorejser

Klage afvist: end ikke en lille indrømmelse "erkendtlighed"

Dyr såkaldt 4 1/2 stjernet rejse til Egypten, Sharm El Sheikh!
Reef Oasis Senses Resort.....................................................................

Jeg har aldrig i mit liv klaget før, men da jeg så gør det angående min rejse til Egypten, Sharm El Sheikh, hvor vi var 3 afsted, hvoraf 2 var voksne (min egen datter på 18 år), bliver min klage pure afvist. Besynderligt.

Vores hotelværelser lå direkte ud til hovedgaden, og terrassen var blot et sted, hvor der var sat 2 stole, men man kunne ikke sidde der, for enten kom der store feriebusser forbi...eller også kom vinduespudseren. Billedet er taget om morgenen, hvilket kan ses af det meget svage solskinsindfald.

Klagen blev pure afvist, blandt andet fordi vi ikke klagede på stedet til Apollo Rejser. Nej, fordi hotellet lovede, at de nok skulle finde bedre værelser - eller i hvert fald komme tilbage med resultatet...langt de fleste værelser var faktisk af fin kvalitet - med uforstyrret terrasse til f.eks. pool. De kom aldrig tilbage til os.

Det er forkert varebetegnelse at sælge en rejse som værende 4 1/2 stjerne værd, når den kun var 3 stjerner værd, hvorfor et afslag i prisen burde komme på tale. Alt andet er da småligt.

Jeg føler mig så uretfærdig behandlet. Dybt skuffet over Apollo Rejser, som jeg har rejst med meget tit blandt andet til Grækenland, Fuerteventura, Gran Canaria, Hurghada og Sharm El Sheikh. Altid været tilfreds - aldrig klaget over noget.

Apollo til Las Playitas

Bestilte en rejse til Las Playitas på nettet. Alt fungerede fint, det var nemt at finde rundt på deres hjemmeside. Ingen problemer med afgangen fra Billund, og vi blev vejledt af guiderne i den spanske lufthavn. Alle guider var søde og rare, og kunne svare på alt, hvad der blev spurgt om. De vidste alt hvad der var værd at vide om stedet. helt perfekt rejse, som vi garanteret vil gøre om igen.

Fantastisk rejsebureau!

Jeg var afsted med Apollo sidste sommer og skal det igen i år!

Vi tog en uge til Grækenland og havde den skønneste ferie, Apollo sørgede for at alt gled som det skulle!

Det duer ikke

Flyveturen til Portugal gik godt, men vi ankom til hotellet så sent at alt lys var slukket i hele komplekset. Måtte finde vej i mørke til værelset. Værelset var bestilt fordi der stod at der var 2 SENGE, men det var en sovesofa som skulle slåes ud og redes hver gang. Første nat faldt bunden ud af sengen. Den blæser som skulle skaffe ventilation, virkede ikke, og hotellet kunne ikke skaffe en anden. Ingen hjælp fra guiderne. Efter hjemkomsten skrev jeg flere gange til Apollo, men uden at få svar. Først da jeg truede med ankenævnet. Herefter fik jeg en mindre godt gørelse. Et er sikkert, ALDRIG mere Apollo!!!

Mads Vagner Herlev found this review useful

godt selskab.

Har fløjet med dem nogle gange. Har ikke rigtig haft det store med dem.

Pengene værd

Har rejst flere gange med Apollo, og helt overordnet må man sige, at de leverer, hvad de lover.

Apollorejser

For dårlig kontrol og for lidt fleksibilitet

Var med Apollo på Fuerteventura i uge 7/2011. Betalte en høj pris, men fik alligevel et meget udslidt hotelværelse. Alle skabslåger i køkkenet hang og bestikskuffen kunne slet ikke åbne. Vi var 4 personer, men alligevel var der kun 2 havestole, 1 kop, 3 glas osv. Det værste var dog, at 2 af sengene knirkede så voldsomt, at vi ikke kunne sove ordentligt. Klagede til både hotellet og Apollo. Hotellet (Sunrise Maxorata) gjorde lidt nødtørftigt, men Apollo vendte blot retur med besked om, at de ikke kunne hjælpe. Svensk guide der egentlig virkede flink nok, men det hjalp jo bare ikke rigtig noget.
En alt for dårlig oplevelse til en dyr pris.

God ferie til Egypten

God ferie og hjælpsomme guider ved ankomst lufthavn. Min kæreste havde glemt sin pung i flyveren. Ikke den bedste start, og de lokale guider havde meget travlt med at få os igennem paskontrol mv. men da vi fik fat i en dansk guide, gik det hurtigt med at få den mistede pung tilbage.

Prisen var dog lidt høj i forhold til 4 stjernet all inclusive resort. (kvaliteten af mad kunne være bedre)

Vil ikke have betænktligheder ved at vælge Apollo igen.

Okay...

Men heller ikke mere

Meget skidt tlf. service og svært ved at overholde det lovede på destinationen.

1. og nok sidste gang hos dem

God og dejlig ferie

De lover hvad de holder også selv om der skulle opstå problemer

Altid god service

Har rejst med Apollo mange gange og har altid fået gode billige rejser og fin kundeservice.

Apollorejser

Dejlig tur - valuta for pengene

Ros : Vi rejste sidste vinter med Apollo til Sharm El Sheik og det var både en dejlig opevelse, men rejsen levede også op til forventninger vi havde. Der var ingen problemer overhovedet, så vil fik ihvertfald valuta for pengene.

Ris : Det er ikke meget service man får når man går ind hos i Apollo's butik i Kbh., de henviser til at man køber rejsen på nettet, så i år rejste vi med Spies fordi da vi ikke servicen i Apollo butikken så gik vi lige over i Spies butikken og fik servicen, og endte med at købe rejsen til Londan af dem... l

Super priser

Jeg har rejst med apollo de sneste år, og har været utrolig glad for den service de har ydet. Det er ligeledes super gode priser og tilbud de har og så syntes jeg deres hjemmeside er meget overskuelig.

Apollorejser

Forvent ikke at apollo vil hjælpe jer!

Apollo acceptere åbenbart, at deres flyrejseleverandør, Primera Air, snyder deres kunder. I forbindelse med hjemrejse, blev vi opkrævet betaling for overvægt i bagagen imens andre passagere fik deres bagage med samme overvægt med gratis. Vi har efterfølgende klaget til apollo, men de ønsker ikke at forholde sig til det. De mener at det er en sag imellem os og flyselskabet... Forvent ikke at apollo vil hjælpe jer, hvis du får bøvl med deres flyselskab, hotel eller lign.

SEJ service!

Har haft årets ferie, virkelig god planlægning, gode guider, der virkelig kendte området godt(Egypten, Hurghada!). - Har før rejst med mange forskellige selskaber, men aldrig noget der kan måles med, føler mig virkelig tryg hos Apollo, og man får noget for pengene!

God Service

Hej

Ja har nu ikke rejst med Apollo, men på vores tur med Falk Lauritsen, kunne vi ikke købe en udfulgt da de havde taget den af programmet.

Kontaktede så Apollo i Alanya via chat og spurgte om de ville sælge til os til trods for vi ikke var rejst med dem og det ville de meget gerne, som de sagde det er jo penge i kassen. (for os var det super service).

På hotellet hvor vi boede var Apollo også tilstede og ved poolen kom deres guider gerne en tur rundt og snakkede med forskellige gæster, også selvom de var rejst med Falk Lauritsen (ved godt det er samme ejer) men flot at snakke med andre gæster end deres egne når der ikke var Apollo gæster i nærheden.

Så med den service vi så og mærkede Apollo ydede gør at de bestemt ikke vil være udelukket i fremtiden.

Tak for den gode service fra jeres guider i Alanya.

Ingen brok..

Apollo leverer hver gang.. og det er vi meget glade for i min familie..
6 gange har vi rejst med dem over 4 år og du får hvad du betaler for, hver gang..
Tak Apollo..

Is Apollorejser your company?