[REPLY]
I morges kl ca. 7 besluttede jeg mig for at prøve apotekets webshop og få mit lokale apotek til at levere det per bud, da jeg ligger syg med influenza og store smerter i halsen. Efter en nat uden speciel meget søvn virkede det som min redning, og jeg fik da også en ordrebekræftelse med det samme. For god orden skyld checkede jeg lige under min profil og kunne se ordren var der.
Da kl. blev 12 ringede jeg til apoteket for at checke hvornår de normalt leverede og fik at vide at det var efter kl 16. Okay - lidt øv men siden der ikke var oplyst noget nogen steder så kunne et par spande te nok holde smerten nede.
Kl. 17:50 ringede jeg til apoteket igen. Denne gang for specifikt at få at vide hvornår min ordre blev leveret. Damen i røret spurgte om det var mig der ringede tidligere, hvilket jeg bekræftede. De havde gentagende gange siden mit første opkald prøvet at finde min ordre. Så sent som 10 minutter før jeg ringede, men uden resultat.
Apoteket var ved at lukke, så der var ikke noget at gøre. Nu må jeg prøve at holde smerterne ud natten igennem og så trave ned på apoteket med håbet om ikke at smitte mine medmennesker.
Det er fandme ikke okay! Jeg håber ikke de trækker beløbet for ordren på mit kort, for så bliver jeg sgu endnu mere sur.
Skulle checke en vigtig recept og kan slet ikke logge ind. Generelt yderst uimponerende. Virker halvfærdigt/underfinancieret.
Oprettede en ordre med kryds i "SMS besked når varen er fremme". Ventede i en uge, uden besked, hvorefter jeg ringer til support. De siger jeg skal (lidt næsevist) henvende mig hos apoteket, hvis der ikke kommer en besked. Så spørger jeg om de kan se om varen er kommet - nej det kan de sandelig ikke. Fik fornemmelsen af at jeg forstyrrede "damen" i hendes arbejde. Måske gjorde jeg det.
Har en recept på receptserven. Mit job gør, at jeg fysisk ikke kan nå på apoteket. Men så findes jo muligheden for at få sendt receptmedicin med posten. Det er noget jeg kan bruge. Så slipper jeg for at bruge min tid på køen, lørdag inden middag.
Men ak. Da den medicin jeg har recept på, har midlertidigt har været udgået (4 uger i marts), så er varen nu permanent udgået af websortimentet, men kan altså stadig fås på det fysiske apotek (det der sted med den lange kø!!).
Det er godt nok ringe service. Det værste er så, at man ikke kan gå andre steder hen.
Apotektet magter simpelthen ikke deres opgave.
bestilte vare på dalgas apotek via apotek.dk de annulleret ordren uden nogen forklaring,de havde sendt ordren til et andet apotek,helt fint budet kommer og forlanger 400 kr æh jeg havde jo bestilt med mit dankort,jeg havde ikke så mange kontanter, så budet og medicinen måtte retur,kunne dalgas apotek ikke ha advaret mig og sagt at handlen skulle foregå uden kort, nu må jeg undvære min medicini 2 dage takket være en ekstrem dårlig kundeservice fra dalgas apotek, sidste gang jeg handler der
Da der er lavt om p apoteket tager det mere end 3 dobblt tid nu!
Intet er frdig til afhentning men skal findes på nettet når man skal hente medicin. Drfor er der meget længere ventetid, hvilket betyder at kunderne står tæt pakket uanset tidpunkt på dagen!
Alt i alt en meget ringere service
Fejlmeddelelser i en lind strøm..... "der er ikke kontakt til apoteket" mv.
Var endelig nået hele vejen igennem "kassen", hvorefter den fejler da jeg trykker "Godkend ordre".
Det er en ommer.
Jeg har som andre anmeldere oplevet køb på apoteket.dk meget uprofessionelt.
Personalet på apotekerne er tydeligvis ikke klædt på til at ekspedere ordrerne, og systemet er vist heller ikke gearet til at håndtere løbende prisændringer m.m. Jeg har flere gange fået besked på at annullere min egen ordre for at lave nøjagtig den samme fordi der var noget galt med recepten eller prisen.
SMS-advisering virker kun når ordren annulleres, ikke når den er succesfuldt gennemført, hvilket betyder at man ikke er sikker på at ordren er gået i orden. Og når apoteket så sender med B-post og man først har sin vare 4 dage efter at ordre nr. 2 er indtastet, så bliver det en noget usikker oplevelse.
Jeg anbefaler at man kun bruger denne mulighed hvis der er mindst 14 dage til man løber tør for piller. Man kan ikke forvente hverken ekspeditionstid eller information på niveau med andre ehandels-butikker.
Er ikke imponeret over apotekernes site:
Mandag eftermiddag foretager jeg bestilling på sitet.
Bestillingen skal leveres med Post DK.
Tirsdag morgen fortryder jeg og annullerer ordren.
Ordren står omgående som annulleret på sitet, og jeg tror at alt er ok.
Onsdag eftermiddag ringer det på min dør.
Det er et bud fra apoteket som kommer for at levere medicinen!
Jeg tager imod medicinen, da jeg tænker at pengene med garanti bliver trukket på mit kort - det er dog ikke sket endnu.
Bruger ikke dette site igen.
Apotekerne er ikke klædt på til at behandle ordre fra deres egen webshop. Lad gå med at siderne er meget langsomme, men ordrene annulleres i en lind strøm uden fyldestgørende forklaring. Advisering via mail/sms kommer dage senere. Recepter der er udløbet står stadigvæk på siden osv.osv.
Og personalet i det lokale apotek kan ikke hjælpe.
Kom nu ind i kampen inden vi køber det hele over nettet via amazon eller lign.
Trine L. Appelby found this review useful
Forleden læste jeg på nettet, at apotekerne var overraskede over, at så få danskere bruger deres webshop. For knap et par uger siden forsøgte jeg mig så, og det blev en mærkelig oplevelse.
Godt:
- at man kan se sine (og sine børns) recepter
- at man kan logge sig på med Nem-ID og ikke skal huske endnu et brugernavn og en adgangskode
- at man ikke skal på apoteket (forretningen altså...) to gange for at hente det, der skal findes frem først.
Skidt:
- at jeg troede, bestillingen var gået igennem, hvad den åbenbart ikke var i første omgang, men at den var registreret
- at jeg efter nogle dages forgæves venten på den lovede sms/mail gik ind på apoteket.dk igen og så, at bestillingen var låst (den skulle i hvert fald "genåbnes" af mig uden at det blev forklaret, hvad det betød)
- at jeg derfor kom til at bestille dobbelt op uden at opdage det
- at pengene tilsyneladende ikke er trukket på dankortet, fordi "det andet apotek vist ikke har afsluttet bestillingen"
- at sms og mail ikke oplyser, hvilket apotek varen kan hentes fra.
Når apotekerne får styr på teknik og brugervenlighed i deres webshop, og når butikkerne vænner sig til, at kunderne bruger den, skal det nok blive godt. Vi er der bare ikke endnu
Selvom jeg kan forstå at andre har haft dårlige oplevelser med apoteket på nettet. Så må jeg sige at jeg faktisk blev positivt overrasket.
Jeg bestilte lidt forskelligt håndkøbsmedicin. Valgte nemt nærmeste apotek at få det leveret fra, og vupti - fik allerede de bestilte varer ind af døren næste dag.
For mig var det en god oplevelse uden nogen problemer.
Jeg lagde i går en ordre i deres webshop på noget håndkøbsmedicin og fik valgmuligheden at betale nu eller på apoteket. Jeg valgte det sidste.. Jeg valgte at hente varene på det lokale apoteksudsalg. Så da jeg skulle hente de bestilte varer, lignede ekspedienten et ? i hovedet. Jeg havde mit ordre-nr og legitimation med. Eksp. ringede til en kollega og hun sagde så at den ordre var slettet fordi jeg havde valgt, at jeg ville betale i butik og at de varer jeg havde bestilt, ville de ikke behandle, da jeg selv kunne finde dem når jeg var inde i butikken.. Mit spørgsmål hvorfor f.... tilbyder man så muligheden i webbutikken, når de i virkeligheden ikke gider behandle ordren og annulerer den, fordi man selv skal finde det i deres butik.. Jeg har ofte oplevet det lokale apoteksudsalg i min by ikke have de håndkøbsmedicin varer jeg søgte (typisk udsolgt eller slet ikke lagerført), derfor fandt jeg det genialt at kunne bestille på apoteket.dk. Men når de ligefrem annulerer ens ordre på overnstående grundlag er det helt umuligt at tage foretagendet seriøs.
Jeg var en af dem der savnede en god apotek side men skuffet er jeg da blevet. man kan stort set ikke købe noget som helst i butikken uden en recept, heller ikke håndkøbsmedicin. Så jeg kunne ikke bruge webshoppen til det jeg ville.
Da jeg skulle finde det apotek jeg mente lå ved hovedbanen fandt jeg det aldrig ved hjælp af websiden endte med at google noget i retning af apoteket-der-ligger-ved-hovedbanen før jeg fandt det. Ret belasende at det skal være så besværligt.
Så nej ikke nogen succes med apoteket på nettet.
Blev ringet op dagen efter jeg havde bestilt, og fik på en pæn måde afvide, jeg selv kunne hente mine ting på apoteket.
>Du har bestilt nogle ting fra os, kunne du ikke bare gå ned og hente dem selv?
Jo, det kunne jeg vel egentlig godt? Men..
>Så dem henter du bare selv ik? Farvel.
Hvorfor så have en webshop, er min tanke?
Line and Thue found this review useful
Web siden er meget besværlig at anvende og proceduren for at hente recepter fra sundhed.dk er uforståelig. Hovorfor skal den skridt til i det hele taget?. Siden er meget meget langsom
Henning found this review useful