[REPLY]
We hebben een fantastische vakantie gehad in Wina Holliday Villa / Bali.
Alles was keurig geregeld door Arke en het hotel liet niets te wensen over.
Het enige minpuntje; toen we vertrokken uit het hotel kregen we een behoorlijke rekening voor de minibar waaruit we alleen maar een paar dingen hadden gebruikt.
De schoonmaker had gewoon iedere dag genoteerd wat wij in de supermarkt hadden gekocht... Niet netjes en we bleken niet de enigen te zijn die voor deze verrassing kwamen te staan!
We hebben echt leuke dagen gehad in Londen. De reis verliep perfect en het hotel was prima. Centrale ligging en vriendelijk personeel. Alleen het ontbijt zou ik overslaan. Buiten dat het eten ronduit slecht was, was het personeel in de ontbijtruimte onbeleefd en ongeïnteresseerd. Hadden wel veel plezier met elkaar..
Onze vakantie op Curacao, eindelijk na 39 jaar, was geweldig. De reis is en blijft een crime: te krappe stoelen ondanks de Comfort-plaatsen, te veel uren voor vertrek terug naar huis op Hato moeten zitten/staan.....maar de accommodatie in Avila Beach en het eiland zelf maken die paar negatieve elementen acceptabel. 9 dagen uit en thuis en alle hoogtepunten van Curacao gezien dankzij mijn broer. Chapeau!
We waren met z'n vieren en hebben een geweldige week gehad in Dubai. Genoten van strand, de souks en de enorme gebouwen.
Vliegreis heen in comfort class was prima, maar terug in de economy class was voor mij een ramp (1.98 m met lengte alleen in de benen). Gelukkig met stewardess tegen betaling een andere plaats kunnen regelen. Ik weet nu voor een volgende keer dat ik comfort of premium comfort class moet boeken.
Verder was alles goed geregeld.
Het personeel van Arke Wassenaar is kundig en vriendelijk; ze denken echt met me mee. De aanbiedingen zijn interessant, kortom ik kom binnenkort weer langs voor de volgende vakantie! Claudia Bernoski
Wat een heerlijk gevoel dat je weet dat alles prima en correct voor je wordt geregeld als je op vakantie gaat. Ik kom al een eeuwigheid bij Arke Mijdrecht en de dames doen met betrokkenheid alles om je vakantie naar genoegen te regelen. Sterker zelfs als er bij de luchtvaartmij iets mis gaat regelen zij dingen. Ik geef mijn vakantie met vertrouwen uit handen en breng mijn tijd liever in de tuin door dan alles zelf uit te zoeken!
Wij hebben nu 2x een vakantie geboekt via Arke. Allebei de keren waren wij tevreden over de service. In vergelijking met andere sites is Arke ook goedkoper; ook niet onbelangrijk! Kortom: het is voor herhaling vatbaar!
Over de organisatie van Arke niets dan lof. Voor augustus hebben we voor de ganse familie reeds onze volgende vakantie geboekt en we zijn van plan dit verder te doen voor onze volgende vakanties.
Een klein minpuntje over onze vorige reis naar Djerba we hadden ontbijt besteld voor de heenreis maar we kregen een vegetarische maaltijd voorgeschoteld wat we helemaal niet lusten.
Als wij op vakantie gaan gaan we eerst zelf op internet zoeken en bellen daarna onze vaste vakantiemanager José Martin Broekman, nu werkzaam in een ARKE reisbureau te Culemborg. Met veel enthousiasme voorziet zij ons van deskundig advies, geeft goede tips en regelt alle rompslomp er om heen. Geeft ons net dat stukje zekerheid om met een gerust hart op vakantie te kunnen gaan.
waren overboekt maar uiteindelijk beter resort terug gekregen.was geweldig alles zat mee ook arke ging prima...wie weet volgende keer weer.
was goede vlucht en viel alles mee en dus raad het u aan als u die kant op wil arke pakken.
Altijd persoonlijke aandacht bij Arke in Schiedam
Ze luisteren naar je persoonlijke wensen enkomen
Met leuke tips en hotels! Nog nooit teleurgesteld
Wil ook altijd boeken via de winkel! Top service!
In januari ben ik met mijn partner in Rome geweest en we
Gaan zeker nog eens terug!! Natuurlijk via Arke, in Schiedam!
Eigenlijk waren we n beetje bezorgd voor we op reis gingen.
Het was n.l de eerste keer dat we van de rolstoelservice van arke gebruik zouden maken,maar dat was helemaal nergens voor nodig.
Fantastisch zoals alles geregeld is bij arke.
Heen en terug een heerlijke ontspannen reis gehad.
Petje af !
We weten nu dat we met een gerust hart kunnen reizen ,ook al is mijn man slecht ter been.,en dit alles dankzij arke.
Verschillende keren bij Arke geboekt de eerste keren via de site en alles was goed geregeld maar de laatste keer via het reisbureau en de persoonlijke service is toch wel een pluspunt als je vragen of andere moeilijk heden heb kan je daar altijd terecht en zullen ze hun best doen om alles naar tevredenheid op te lossen,en het inchecken vind en wij altijd weer stressvol misschien omdat we nog niet zoveel gevlogen hebben en wat ik lees van andere mensen inderdaad de temperatuur in de vliegtuigen zou wat hoger mogen maar het cabine personeel is goed en behulpzaam en op de plaats van bestemming word je goed opgevangen en begeleid naar het hotel en ook daar kan je altijd een beroep doen op de reis begeleiding
Al met al een aanbeveling
Ik was er van 30-01 tot 03-02-2013. Er waren overwegend Nederlanders en Duitsers, prettig publiek. Het eten is lekker en het personeel is vlot en aardig.
Je kunt een kleine hond meenemen na overleg. (Die mag niet op het strand.)
Het strand is pakweg 20/25 minuten lopen en de bus gaat ook een paar keer per dag heen en weer. Ik leek wel de eerste gebruiker van de bungalow, hij leek wel nieuw! En ik had de mazzel dat ik vanaf 10 uur zon had bij mijn bungalow.
Heerlijke reis gehad naar Kenia!!! In alle opzichten goed. Eenvoudige maar schoon hotelkamer, vriendelijk personeel, heerlijk eten en een goed avondprogramma. Wij hebben genoten.
De reis was niet duur maar de kwaliteit was boven verwachting.
We zijn zeker van plan weer met Arke te vliegen!
De heenreis heb ik absoluut niets op aan te merken, behalve dan die tussenstop in Cuba, maar ja, dat wisten we vantevoren. Ook de aparte balie voor premium comfort vond ik heel fijn. Wat betrfeft de maaltijden en drankjes aan boord: heenreis matig, slechte smaakloze maaltijden, kleine glaasjes drinken, dit kan echt beter, zeker gezien de toeslag die je betaalt voor premium comfort. Op de terugreis was dit ronduit slecht. Wat betreft de vriendelijkheid van het personeel en de reisleiding: Prima!
De koffie staat altijd klaar en ken de medewerkers inmiddels na 4 jaar redelijk goed. Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen. Ik ken bij deze organisatie geen reis problemen, dus: blijf op deze vestiging in Vlissingen altijd terug komen zolang het mij gegund is om te reizen.
Onze trip met Arke naar Mexico was goed bevallen, eerst nog spannend of we wel in de sneeuw zouden vertrekken, maar de piloot legde ons uit dat het vliegtuig nog ge de-iced zou worden voor vertrek.
Elf uur is niet niets, maar we werden goed verzorgd en het cabinepersoneel was erg vriendelijk.
Ook op de terugweg ontbrak het ons aan niets.
Kortom een positieve ervaring met Arke.
Prima vlucht naar Turkije en ook het hotel keurig en verzorging príma. Cabinepersoneel aardig en bekwaam. Als je thuis geen stoelen reserveerd heb je pech bij inchecken op Schiphol. Heb daardoor niet naast mijn partner kunnen zitten. Mijn echtgenoot is groot en Comfortclass biedt uitkomst. Het mag wat warmer in het vliegtuig. Ik zelf heb een gluteninterolerantie en kan op de kortere vluchten niets te eten kopen in het vliegtuig. Idee om daarop in te spelen? Verder keurig op tijd vertrokken en ook weer teruggekomen.
Nadat wij vorig jaar met nile travel zijn geweest nu dit jaar toch weer met arke, omdat reisburo hier lekker dichtbij zit. We hebben ruim een half jaar van tevoren geboekt, en zouden de vroege vlucht hebben, maar hellaas bleek dat wij de laate vlucht hadden, en terug de vroege vlucht.
Worden er toch 2 dagen Egypte door je neus geboort.
snap niety dat mensen die zo vroeg boeken dan op de late vlucht worden gezet, lijkt me niet echt logies. verder was de vakantie heerlijk, en hoop ik volgend jaar weer te gaan, en wie weet kiewzen we dan toch wel weer voor ARKE.
In tegenstelling tot wat je vaak leest was mijn laatste vlucht naar Kaapverdie weer vlekkeloos verlopen met zelfs op de terugreis een te vroege vlucht.
De service holt jammer genoeg iedere keer achterruit.
Het inchecken vond ik ronduit onbeschoft.
In Nederland kon ik geen Comfort Class boeken meer, geluk werd dit in het vliegtuig geregeld. Heb ook al een paar maal Premium Comfort Class gevlogen, been ruimte nog iets beter, goed. Echter het eten vond ik waardeloos en smaakloos.
Het is de tijdsgeest in 2013 als je de krant leest, maar ik mis erg het vroegere Martin Air vakantie gevoel op het moment dat je instapte. Of vroeger bij Martin Air in de Comfort Class een borrel na de maaltijd met een bonbon erbij.
Houd hier echt rekening mee als je minimaal doet, er toch nog ca 30 euro bijkomt aan boord.
Reisleiding ter plekke, overal het zelfde zijn er om excursies te verkopen.
Echter je wist waar je ze kon vinden en ze was heel enthousiast. Riu Garope Sal.
Voor de zekerheid neem ik tegenwoordig een Fleece Trui mee in het vliegtuig, 9 van de 10 keer is het ijskoud op lange vluchten.
Stewardessen en stewards zijn over het algemeen vriendelijk en behulpzaam.
Zou liever iets meer betalen en bij het inchecken en bij binnenkomst in het vliegtuig het vakantiegevoel gelijk weer hebben.
Heb zelf gelukkig nog nooit echte vertraging met Arke gehad, vlieg 2 a 3x per jaar ben tevreden over Arke. Alleen het inchecken is waardeloos onbeschoft geworden.
Het vooraf kunnen reserveren van een plaats in het vliegtuig van zowel heen - en terugreis is prima geregeld. Tegelijkertijd ook het entertainmentsysteem gereserveerd erg makkelijk. Helaas duurde het op de heenreis nogal lang voordat onze systemen geactiveerd werden, waarbij we tevens onze reservering moesten laten zien. Op de terugreis was het eigenlijk direct na de start geregeld en konden we van het entertainmentsysteem gebruik maken. Het ergste was eigenlijk op zowel heen als terugreis dat het ontzettend koud was in het toestel. Voor ons zat een vrouw met een gewatteerde winterjas aan, mijn vrouw en ik met een fleecevest en een jasje tot bovenaan gesloten! Tweemaal vragen aan de stewardess of de temperatuur omhoog kon resulteerde tot niets, het zou volgens haar lang duren voordat het vliegtuig warm zou worden??? Verder bleek er bij mijn stoel geen dekentje te liggen en ondanks dat ik in de comfortklasse had geboekt bleken er geen dekens meer te zijn. Heel erg jammer en dit moet beter kunnen ArkeFly !!!
Vanuit Belgie is het een eind naar Schiphol maar het is de moeite waard. Ben nogal groot en heb graag beenruimte op het vliegtuig. Arke speelt hier goed op in met de verschillende passagiersklassen. De service op de vlucht mag er ook wezen. We gaan steevast naar dezelde plek in Fuerteventura dus hebben we niet direct vragen naar de reisleiding toe maar het is allemaal piekfijn geregeld. Alleen de vluchturen zijn soms een beetje wennen vooral het midden in de nacht terugkomen vinden we soms wat vermoeiend. Maar zeker tevreden klanten
Voor een week vlogen wij met ArkeFly naar Aruba voor een week. Een goede vlucht met bekwaam cabine personeel. Alleen jammer dat wij op onze plaats, comfort class bij nooduitgang,de stoelen niet naar achter konden. Wij hebben wel iets meer betaald om comfort class te vliegen. Op een 10 -11uur durende vlucht via Bonaire naar Aruba is het absoluut niet prettig om de hele reis rechtop te moeten zitten. Van cabine personeel kreeg ik te horen dat het altijd bij nooduitgang is. Onbegrijpelijk als je op 10.000 ft zit dan heeft nooduitgang niet veel nut.
De terugreis zaten wij,mijn zoon en ik,niet bij hoofdingang maar iets meer voorin,ook in comfort class. Prima service ook op terugreis,wij kwamen zelfs een uur voor schema op SPL aan.
Wij hebben onze reis geboekt bij bureau heksenwiel te Breda, al jaren hier klant. In het verleden geen positieve ervaring gehad bij dit bureau. Na een wijziging in het team voor ons geen ander reisbureau meer. Meedenkend en geen enkele vraag is te veel. Kregen zelfs een beterschaps kaartje naar de operatie van mijn partner. Gewoon SUPER!!! Hier kunnen veel bedrijven en reisbureau's wat van leren. Ga zo door.
De reis was minder omdat de beloofde faciliteiten er niet waren rolstoel etc.
Op de terugweg onnodig het vliegtuig uit (5 minuten) voor mijn schoonzus een hele toer.
Verder alles prima,
Geweldig hotel aan de Nijl alles een dikke 10.
Ineke Boumans
Voor onze trip naar NYC hebben de mensen van Arke Breda ons een bijzonder vriendelijke service gegeven. Een echte aanrader !!
Sneeuwstorm in NY, mogelijk werd onze vlucht geschrapt. Bij Arke Breda hebben ze dit op de voet gevolgd en ons op de hoogte gehouden. Ze zijn daar erg begaan met hun klanten en geven een persoonlijke en professionele service.
Raar of zelden zo een klantvriendelijkheid gezien !
Dank u wel Heksenwaag-team !
Fam Terloo
Via Arke 4 dagen Gent geboekt, hotel Ibis Opera Centrum.
Niets op aan te merken voor een 2 ** hotel een topper.
Ik ben tot nu heel tevreden met Arke webiste en Arke service. Het woord een van mijn favoriet vakantie websites. Ik ga altijd met aanbieding of korting en daar is ook goed bevalt tot nu. Beoordelen van hotels vind ik ook eerlijk tot nu en het is belangrijk voor mij. Ik hoop dat alles zo blijft.
Wij zijn al de nodige keren in benidorm geweest en in verschillende hotels, Maar dit is een van de betere. Vriendelijk personeel, kammers worden goed bijgehouden. Het eten is goed en voldoende variatie. Hhet enige min puntje was dat het eten soms wat lauw was.
Ook onze hostes Jenny was perfect legde alles leuk en goed uit bij onze uitstapjes.
Alleen bij aankomst op het vliegveld hadden wij een andere hostes, die niets zei of iets uitlegde tijdens de rit naar het hotel. Hierdoor miste we bijna het uitstapje op de volgende dag. Omdat andere gasten ons hiervan op de hoogte brachten konden we nog mee. Een ander echtpaar heeft hiet letterlijk en figuurlijk de bus gemist. Deze 55+ reis was oke en zeker aan te bevelen voor andere 55+ers.
Vorige maand een last minute reis gemaakt naar Tenerife en voor een leuke prijs een hele fijne vakantie gehad. Ter plaatse hebben wij geen contact gehad met de reisleiding, daar was onzerzijds geen behoefte aan. De vliegreis werd ook door Arke verzorgd met de Arkefly en dat was prima. Erg vriendelijk personeel. Vorig jaar hadden we ook al zo'n goede ervaring met Arkefly naar Florida. Het is dus zeer aannemelijk dat we een volgende keer weer voor Arke kiezen. Jeanine Vonk
In januari een weekje naar Egypte geweest. Vooraf wilden we informatie verkrijgen over de excursies en de richtprijzen en hebben daarom contact opgenomen met Arke. Dat was absoluut niet mogelijk en konden we alleen ter plaatse te horen krijgen (zelfs tot enkele dagen vooraf kon het niet). Achteraf blijkt dat de prijzen vergelijkbaar zijn met de afgelopen 5 jaar - dus een richtprijs geven had geen probleem mogen zijn. Sommige mensen willen voorbereid op vakantie, zowel qua spullen als qua financieen.
We besloten verder te gaan kijken op internet en hebben uiteindelijk een lokale (nederlandssprekende gids) ingehuurd. Dankzij hun eigen lompheid hebben ze inkomsten laten liggen. Excursies naar Luxor en Cairo waren via de Nederlandstalige gids Ahmed Khalil een stuk goedkoper, zeer informatief en dan nog eens als prive-excursie aangeboden voor ruim 25% minder! Absolute aanrader!
Bij aankomst op het vliegveld konden we ons groot Visum op Sharm El Sjeikh aanschaffen via een 'aparte balie' waar we heen moesten. Via de betreffende balie betaalden we 13 euro voor een visum die een balie verderop 10 US-dollar was. Dus betaal je ruim 30% meer, enkel en alleen omdat we via Arke reizen en een zogenaamde 'aparte balie hebben'. Ik hou niet van dit soort smerige verdienpraktijken en was oprecht pissed off.
De reisleiding de rest van de week niet meer gezien, maar daar was dan ook geen noodzaak toe. Reisleiding in de bus zag er overigens erg onverzorgd uit.
Van boeking tot en met vlucht alles perfect geregeld!
Lange reis, met tussenstop, naar Cuba maar eigenlijk geen enkel minpuntje kunnen ontdekken. Voor de tussenstop is alle begrip (reizigers vanuit Mexico ophalen) en dat neem je gewoon op de koop toe vooral omdat dit vanaf de boeking was aangegeven.
Met Arke naar Wengen in Zwitserland geweest. Met twee gezinnen weekje skiën na de kerst. Perfect en gezellig hotel met goed eten. De enige verbetering - maar daar kan Arke waarschijnlijk niet zo veel aan doen - is het afschaffen van 'life' muziek in de lounge door een slecht horende vals zingende eenmansband.
Wij gaan graag volgend jaar weer!
Wij zijn meerdere keren met Arke op vakantie gegaan, en altijd was alles uitstekend geregeld. Ook de website met een eigen omgeving waarin je alles kan bijhouden is erg prettig. Wij waren onlangs met een superaanbieding van de Arke Daily Dream naar Tunesië, wij hadden weinig verwacht gezien het lage bedrag dat wij betaalden. Wij waren echter blij verrast; de prijs-kwaliteit verhouding overtrof ver onze verwachtingen. Ook de Arke hostessen zijn veel beter, en vooral ook netter, dan bij andere reisorganisaties.