We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (124)

Review by confirmed purchaser

God service og flot resultat

Købet levede helt sikkert op til forventningerne

meget tilfreds

Alt forløb som det skulle med orderen..

Super

Flot produkt og ingen problemer.

Review by confirmed purchaser

Lidt lang leveringstid ellers super

Det tog fem uger, var dog også et stort maleri.
Fik det leveret personligt af en Art at home medarbejder da han alligevel skulle her forbi.
Maleriet er som forventet og ok.

Generelt super

Et super godt koncept

Der var rigtig stort udvalg - noget for enhver smag. Dejligt fleksibelt produkt og hurtig og sikker levering. Stor tilfredshed,

Review by confirmed purchaser

Meget nemt ar bestille og supet flot maleri

Billedet var bedre end vi havde forventet.

Mere en perfekt

Vi havde kontakt med dem, både pr. mail og tlf. når vi havde nogle spørgsmål, og de malerier vi købte, og til den pris, kan vi stærkt anbefale, de oversteg vores forventning.

Review by confirmed purchaser

Vi er bare fuldt ud tilfredse med vores nye oliemaleri og også med indpakningen.

Vi kiggede begge to, hver for sig og sammen. Så blev vi enige om et maleri og så bestilte vi det og det var meget nemt. Vi ventede spændte på at det kom. Ca. 4 uger senere ankom maleriet på min arbejdsplads og det var pakket rigtig godt ind i både bobleplast og bølgepap. Og nu hænger det flot på vores væg. Det kan godt anbefales og måske vi gør det igen.

Review by confirmed purchaser

God service og materieler af god kvalitet

God service, hvor man bliver informeret om detaljerne vedr. levering.

god betjening

billedet er flot og fin service

God kvalitet

Dette er mit første billede fra Art at home, og jeg må sige at jeg er meget tilfreds med kvaliteten. Jeg ventede godt nok ca 5 uger på det, med vente tiden hver. Skal helt sikkert have flere billeder fra Art at home. Mangler stadig 2 billeder til stuen :--D

Rigtig flot maleri.

Fik malet et familiebillede ud fra et fotografi hos art-at-home, hvilket til fulde levede op til forventningerne. Det var faktisk rigtig flot arbejde og det pynter allerede i stuen. Vi går og tænker på at få lavet et mere af børnebørnene. :)
Tak for en god handel.
Mvh. Birthe

art-at-home.dk

En rigtig rigtig god oplevelse..

Når man ikke kan sætte en finger på hverken produkt, kvalitet, levering eller kundeservice, så fortjener de 5 stjerner hos Art-at-home.
Bestem ikke sidste gang for mit vedkommende..

Perfekt!!

Muligheden for at selv at bestemme størrelse på malerierne var tungen på
vægtskålen for mig. Mine ønsker om et portræt billede som krævede
specielle mål blev leveret ganske som ønsket. Jeg var medbestemmende på
selve udførelsen og blev holdt orienteret undervejs. 5 stjerner herfra!

Meget sløvt!

Bestilte min ordre 5. februar og fik med det samme en mail med besked om, at dette ikke var den endelige ordrebekræftelse, men den kom aldrig...
Der stod, at der var 3-4 ugers leveringstid.
Jeg hører intet fra firmaet før den 14. marts, hvor jeg modtager en personlig mail med besked om, at der har været problemer med produktionen i Kina og den efterfølgende skibsfragt...
Den 20. marts modtages ordren.
Varen er fuldt ud tilfredsstillende og svarer til forventningerne, men kundeservice - og pleje er der ikke meget af.
Kunne aldrig finde på at handle der igen!

Reply from art-at-home.dk

Kære Sussi

Jeg er glad for, at du er fuldt ud tilfreds med dit maleri, men selvfølgelig ked af din oplevelse omkring vores kundeservice.
Som der står i den mail, du modtager ved bestilling er dette…. "en autogeneret bekræftelse". Det vil sige, at den gælder som bekræftelse, så jeg ved ikke helt hvor du har set ordlyden "at det ikke var den endelige bekræftelse" henne.

Hvad angår forsinkelsen på de ca. 2 uger på dit maleri, kan dette desværre opstå af og til. Dette kan skyldes en længere tørringsproces, problemer med luftfragten osv.
Men har vi forsinkelse på en ordre, skal vores kunder informere straks, vi opdager denne forsinkelse, hvilket jeg giver dig ret i er sket for sent her.
Vi gør alt for at træne vores medarbejdere til at yde den bedste mulige service, men det glipper desværre en sjælden gang, som er tilfældet her.

Jeg håber trods alt, at oplevelsen ikke været for skræmmende og at du fortsat vil nyde dit nye maleri

Mads Schytz Haaning

Adm. Direktør

Meget imponeret

Det var med en vis skepsis og en del overvejelser at jeg bestilte et
stort
maleri hos art at home - men efter at have fået mit billede kan jeg kun
glæde mig over at jeg tog chancen med denne hjemmeside. Flot arbejde!

art-at-home.dk

Fantastisk serviceniveau og meget lækre kvalitets kunstværker til hjemmet til en billig pris

Jeg kan kun anbefale art-at-home.dk til alle, hvis man, som jeg, ønsker flotte kunstværker til hjemmet eller kontoret til en super skarp pris. Jeg bestilte et oliemaleri i 100x100, fik det leveret til til tiden, og produktet lever 100% op til mine forventninger, og mere til. Blev meget overrasket over den super flotte og gennemførte kvalitet. Et kæmpe plus er også at man selv kan bestemme størrelsen. Så hvis du skal have flotte kunstværker til hjemmet eller kontoret, så bestil hos www.art-at-home.dk! En yderst tilfreds kunde.

Review by confirmed purchaser

Super god service undervejs i et lidt langvarigt forløb

Det tog rigtig lang tid at få billede igennem ordren. Det skulle males om 2 gange. Fred være med det, måske det er mig, der er perfektionist. Da det endelig blev afsendt til mig, var det med en forkert ramme. Den interne kommunikation haltede noget. Men uanset disse forviklinger, så har det været en fornøjelse at kommunikere med Art At-home. Altid super service mindede og hurtige til at afklare problemstillinger.

Fantastisk service

Det har været en super god service fra jer, man fik præcis hvad med forventede og en leverance til tiden.
Varmest anbefalinger.

Flotte malerier

Proffesionel information fra ordre til levering.

Kvalitets malerier. 4 stjerner

Vi købte 3 malerier hos Art-at-home efter at have ledt længe efter noget
til vores nye lejlighed. Servicen var upåklagelig og kvaliteten er som
ønsket. Vi kan varmt anbefale art-at-home til andre, og vil helt sikkert
vende tilbage igen.

Hold dig langt væk

God service indtil vi havde betalt...... Da vi modtog billed var ramme forkert og ridse på malleriet, vi ringede og ønskede nedslag eller pengene retur, men det kunne ikke lade sig gøre og hver gang vi mailer eller ringer, der den person som vi skal tale med [name removed] i møde og der bliver aldrig vendt tilbage på, så et godt råd er hold dig væk hvis du vil være sikker på ikke at blive snydt.

Kære Mads, som svar på dit indlæg.
Jeg har aldrig truet, men flere gange skrevet på mail, at Jeres behanling af mig er urimelig og aldrig har oplevet noget lignende. Det er korrekt jeg kunne få pengene tilbage, men skulle betale fragt og havde ikke bobleplast og hvad ellers skulle bruges og ville først få pengene retur når i modtog billederne, men ikke mine omkostninger dækket på trods alle de fejl i havde begået og i har haft mine penge over 1 mdr.
Hvad angå , at komme i kontakt med(jer) [Name restored], så havde sendt 5 mail, 3 SMS og ringet 3 gange til kontoret hvor du lovede [Name restored] ville ringe inden 1 time hver gange ringede, men han vendte aldrig tilbage, men kan jeg godt forstå han ikke ville,med den behanlig han havde givet, ville også skamme mig.

Reply from art-at-home.dk

Kære Henrik

Vi er naturligvis kede af din oplevelse af forløbet. Imidlertid er vi stærkt forundret over det standpunkt, du har taget i forbindelse med vores forsøg på at imødekomme dine ønsker.

Det er ikke korrekt, at du ikke har mulighed for at få dine penge tilbage. Selvfølgelig overholder vi altid vores 30 dages returret og gør vores absolut bedste for, at vores kunder bliver tilfredse.
I dit tilfælde har vi strakt os langt ud over, hvad rimeligt er, hvilket du kun har besvaret med en usympatisk og meget truende adfærd. Endvidere har du fremsat ublu krav, alt med henblik på at få malerier gratis.

Vi anerkender, at vi har lavet en fejl på denne ordre, men vi skal samtidig understrege, at vi har gjort alt for at rette op på den (herunder at tilbyde pengene retur). Derfor er vi særdeles forundret over, at du finder det nødvendigt at lyve åbentlyst i din anmeldelse. Derudover er vi uforstående overfor det forhold, at du nu alligevel ønsker at beholde dine billeder!

Vi driver en seriøs virksomhed, som servicerer kunder i 4 lande, og vi gør hver dag vores ypperste for at imødekomme deres ønsker efter bedste evne.

Det er heller ikke korrekt, at vi ikke har været mulige at træffe. Vores kundetelefon er åben hver dag fra kl.10 til kl.16, hvilket også har været tilfældet i forrige uge. Vi er således altid meget opmærksomme på at være tilgængelige for vores kunder både på mail, telefon og via livesupport.

Mads Schytz Haaning
Adm. direktør

SUPER service

Vi har handlet med Art-At-Home flere gange, og hver gang har det været en super oplevelse. Malerierne lever fuldt op til forventning.

Review by confirmed purchaser

fantastisk billeder og super service

Vi bestilte 2 billeder ved Art at home, og fik den hjælp vi havde brug for i form af farver leveringstid osv. Jeg er meget imponeret over, hvor hjælpsomme og kundevenlige de er hos Art at home. Jeg er desuden imponeret over at billederne blev afleveret personligt af en af medarbejderne fra Art at home. Vi er meget tilfreds med resultatet af billederne, de svarer fuldstændig til vores forventninger. Vi er igang med bestilling af nyt billede, hvor Art at home har sendt ideer til billede matchende til de billeder vi lige har fået.
Vi kan kun anbefalde Art at home til andre.

rigtig fint

Alt i alt et meget serviceminded sted, dog var der desværre problemer med fragten så det kom til at vare et par uger mere end forventet, de var lidt svære at få fat i, men gav mig et gavekort på 500 kr som plaster på såret :) jeg er tilfreds!

Første klasses service

Købte et oliemaleri hos Art at Home til vores nye hus. Det var nemt at finde det ønskede motiv og bestille på deres hjemmeside. Vi fik med det samme oplyst leveringstid. Da maleriet var færdig producerer fik jeg en mail om at nu var der på vej. Et par dage efter fik jeg det leveret på min arbejdsplads. Lige til at tage med hjem og hænge op :) Det var desuden meget godt pakket ind, så det ikke blev beskadiget under transporten. En meget positiv oplevelse.

Fin service

Betalingen var ikke gået igennen (som jeg troede), så jeg fik et venligt opkald, hvorefter alt faldt på plads. Fin service.

Er meget tilfreds

Jeg er meget glad at jeg har bestillt mit maleri på art at home. Det anbefale jeg til alle. Er sikkert at jeg vil gøre det igen. Flot arbejde :)

art-at-home.dk

Meget flot maleri, god kundeservice, men lang ventetid

Jeg bestilte maleriet 24 september og modtog det 7. november.

Et problem var, at det det begyndte at være tid til at jeg skulle modtage billedet, viste det sig at der var der revne i billedet, hvilket Art-at-home opdagede 24. oktober, inden de sendte det.

De skrev høfligt, at de ville give mig pengene tilbage, reparerer det, hvis det kunne gøres uden at det gik ud over kvaliteten, eller få malet et nyt, alt efter hvad min tilbagemelding var. De tilbød at give mig opfølgning eller kontakt pr. telefon eller mail ift. hvad jeg ville foretrække. De var således lydhøre og til at tale med.

Og så 7. november fik jeg et meget flot maleri, som bestemt viste sig at være både pris og ventetid værd. Trods ventetid - og rigtige malerier kan være værd at vente på og kan ikke males på akkord - så kan jeg i høj grad anbefale Art-at-home, hvis de holde den standart jeg har oplevet.

glimrende service - super produkt

hurtig service

god kvalitet i produktet

Superflotte malerier.

Vi har lige modtaget 4 stk malerier som som fuldt ud svarer til vores ønsker og forventninger. Leverance til aftalt tid, vi handler sikkert her igen.

Super fin handel

Da jeg endelig havde fundet det maleri jeg bedst kunne li, gik alt ting så nemt. Fin information under vejs og supre levering.

skønt billede

Dette er anden gang jeg handler hos art at home. Begge gange med fint resultat, men det sidste billede jeg har modtaget er jeg super glad for.

Review by confirmed purchaser

God og flot kunst til til en pris alle kan betale

Har handlet med ART AT-home 2 gange nu, og begge gange til min fulde tilfredshed.

Lige i skabet!

Det tog lidt længere tid end forventet at få billedet, men blev varslet om det af AAH. Forsinkelsen skyldtes opfølgning på kvalitetskontrol. Fik billedet og er super happy - super fedt og virkeligt lækkert!

Review by confirmed purchaser

En service uden et eneste kritikpunkt

Super dejligt med noget andet en bare IKEA-plakater. Jeg var fra start en smule skeptisk og nervøs overfor en noget eksotisk løsningmodel, men efter levering sidder jeg tilbage uden et enste kritikpunkt. Processen har været flydende, resultatet er over alt forventning og prisen er uhørt lav! En kampagnepris til lige under 500 kr for et oliemaleri er jo til at blive helt høj af... Bestemt anbefalelsesværdigt

<3 Love it <3

Fede malerier...super priser og fantastisk service;-D

Review by confirmed purchaser

Fantastisk oliemaleri modtaget til tiden, - som lovet! God service!

Jeg bestilte et billede hos Art-At-home og fik det leveret til tiden som lovet. Kvaliteten af min reproduktion, - et oliemaleri, - er helt i top! Jeg har fået det op på min væg og NYDER at se på det!
Leveringstiden på 4 til 6 uger kan måske for nogle virke lang, men for mig var det helt i orden, da jeg blev oplyst om det ved købet af billedet. Jeg kan varmt anbefale Art-At-home.
VH Marianne

FIN HANDEL

Fin vare. Ingen anmærkninger.

Varer til tiden..

Jeg har nu bestilt 2 flotte malerier i Art at home, de har begge opfyldt mine forventninger fuldt ud.
Billederne har været emballeret rigtigt godt, så der ikke sker noget ved forsendelsen. Jeg kan anbefale dette firma hvis du vil have flot kunst til overkommelig pris.
Kirsten Laursen