We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (5)

uspiselig vildsvin

Aldrig før har vi været så skuffet over nogen resturants mad som Artikoks.
Da vi klagede over det extremt seje-hårde vildsvin uspiseligt, sagde tjeneren at sådan skulle det være, hårdt sådan var vildsvin, Men det passer ikke !!! de har fyldt os med løgn, fordi vi har nemlig i aften spist det mest lækre vildsvin. Endog tog de 400,00 kr for en vin som du kan købe for 30,00 kr . og som var deres billigeste, meget uproffesionelt og en meget arrogant stil .
Føj for en dårlig behandling vi fik og aldrig oplevet noget lignende. Vi gik sultne derfra og havde betalt mange penge for en totalt dårlig oplevelse.

Artikok

Kan absolut ikke anbefales...

Har ALDRIG før ventet så længe på at få maden serveret...og maden var absolut ikke en oplevelse..
Kedelig beliggenhed og en ikke særlig hyggelig stemning...alt i alt en dårlig oplevelse.

Fantastisk!!!

Min kæreste og jeg havde købt et spotdeal til Arti'kok og det var bare super lækkert! Hyggeligt lille sted, sød og venlig betjening. Enestående lækker mad og ja, det hele var bare skønt.
Kommer der sådan et tilbud igen - så kan de godt regne med at se os igen.
Kan kun anbefalde dem til alle!

Altid pengene værd!

Artikok er en fantastisk mulighed for at få udsøgt mad for en meget rimelig pris, sikkert på grund af beliggenheden. Stedet ser ikke ud af meget udefra, men der er altid rart at være, god og personlig service og ikke mindst lækker mad og vin.

Anbefales på det højeste :-)

Altid i top..

Igen igen har min kærste og jeg spist udsøgt mad hos Artikok.. Maden er altid i top og ikke mindst deres nye servitrice, sød og smilende byder os pænt velkommen.. Lille hyggelige restaurant, hvor maden og vinen flot blir præsenteret ret for ret.. Lige til en michelin stjerne til.. Selv fisk som min kærste ikke kan li blir tilberedt så lækkert at den glider lige ned med et hav af smagsoplevelser.. Vi blev enige om at de har den stærkeste vin i byen for vi blir sgu altid stive og i godt humør når vi forlader restauranten ca 3 timer efter..*SS*
Stor ros til kokkene og deres høflige betjening som aldrig kan sættes en finger på..
Det ikke sidste gang vi spiser her..

Lasse fra Hvidovre..

Is Artikok your company?