We are hiring!

• Reviews (66)
  • København, DK
  • 4 Reviews

Kun for børn!

3. februar 1998 var den dag, hvor børne- og ungdomsnetfaciliteten Arto.dk blev grundlagt. Det var tider. Unge over hele Danmark (og diverse steder på Grønland bl.a.) begyndte at oprette en profil for at komme i kontakt med vennerne. Siden har ændret sig meget, og der er kommet nogle flere hårboller i den uskyldige suppe.

Nu handler det om at presse de sidste lommepenge ud af den hormonforstyrrede målgruppe. For meget slik rådner muligvis tænderne, mens for meget tid på Arto.dk kan let give mor et slagtilfælde, når hun får et overblik over P0PriNsesSens telefonregning.

Det handler skam kun om at være ballets dronning på Arto. Og hvad er disse arto-points? Er det en slags såmegetlivharduspildtbarometer?

Who cares anyway?

René Kirk Ranum found this review useful

Arto

Fusk, pengemaskine, og meget mere.

Arto lokker penge ud af børn og unge, de lover utrolig meget men hvad får man? intet, der er reklamer overalt, hvor før i tiden kunne man betale sig fri for reklamer, en klart forringelse at siten, anmeldelse knappen gør ikke nogen nytte på arto, eftersom der kan gå måneder for at der bliver taget hånd omkring den andmeldelse man har givet, arto kopiere alt fra facebook, da de ikke selv kan finde deres egne ting. Selv et år efter man har deaktiveret ens profil, kan alt genskabes ved at logge ind, hvilket jeg vil mene er i strid mod datatilsyntet. Det det samme med facebook, (http://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/article1127732.ece) (arto giver sig selv til at ege brugernes indhold også selvom man har deaktiveret ens profil, for den bliver deaktiveret til evigtid, så den bliver aldrig slettet.

PENGE MASKINE

PENGE MASKINE, FAKE PROFILER, VENNER. FLYT MED FOLK DA VIL HAVE VIP,
REKLAMER OVER ALT. REN PENGE MASKINE LORTE SIDE.

Alex and Frederik found this review useful

Arto

Arto.com mødestedet for alle!

Jeg har personligt aldrig haft noget imod siden. Arto er stedet hvor alle unge mennesker mødtes for at chatte, dele billeder, debattere. Siden er brugt af mange hundrede tusinde unge, som bruger siden ofte, da det der populært blandt unge. Jeg vil mene at sikkerheden på arto er i top, i forhold til andre ungdomsportaler. Redaktionen på arto overvåger beskeder, debatter, billeder, vitser, videoer og mange flere ting, for at sørge for brugerens sikkerhed.

Det koster ikke penge at bruge Arto. Ønsker man flere egenskaber på siden, kan det dog ændres mod betaling.

De unge mennesker kan udfolde sig på siden, fortælle deres historier, fortælle om deres hverdag og derfor lære en masse nye mennesker at kende.

Jeg mener at brugen af arto gør at de unge bliver bedre til dansk, da de får øver deres danske sprog, ved at skrive og læse andres beskeder.

Jeg har personligt brugt Arto i en del år :)

Arto er fantastisk

5 *****

Arto er en rigtig god side for børn og unge mennesker. Supporten på Arto er super. Deres responstid er forrygende og meget tit hurtigere end lynet. :-)

Har haft min profil i mange år og kan ikke nikke genkendende til de misforståelser der er med de negative sider om Arto.
Arto kan gøre ens minus dag til en plus dag. :-)

På Arto sker der tit nyt, så der er nye udfordringer og det gør sitet Arto.com endnu mere spændende end andre netværkssites.

Hussein Hussein and Facehunter found this review useful

Ikke særlig spændene.

Børnelokker, Fake profiler, Folk bliver svinet til, for mange reklamer.

I starten var det en hyggelig side men ikke mere, det er blevet for
kedeligt, og der er kun børn der har profiler derinde. Bryder mig ikke om Arto.

Peter K. and Frederik found this review useful

Super site.

www.arto.dk er et fantastisk ungdomssite.
Jeg har selv været der i 5 år. Rigtig gode side.

Noget jeg rigtig godt kan lide ved det, er at de får de rigtige budskaber ud, frem for ALT!
F.eks. til nytår, havde de en reklame over det hele, hvor der står at man skal tænke mht. nytårskrudt. Altså opføre sig ordenligt.

Sitet formår at give børn og unge, mulighed for at få nye venner. Jeg har personligt mødt 2-3 stykker.

Jeg synes ikke man kan gide dårlig omtale, da alt det der med pædofile osv. bliver taget hånd om.

Hvis du opfører dig uansvarligt på arto.dk, får du lukket din progil.

Fremragende side.

Siden har lidt af det hele.
Spil, debatter, artikler, vitser m.m.
Derudover behøver man ikke finde sig i ikke at blive behandlet ordentligt, da der altid er hjælp at hente.

Hyggeligt og god service

Jeg har kun oplevet positive ting på Arto.

Jeg kan heller ikke følge folk i, at der er dårlig service derinde, da responstiden er god.

Jeg har haft min bruger i flere år, og har ikke oplevet nogle ubehageligheder derinde, og hvis man gør det er det ikke værre end at man kan blokere folk.

Arto hyggested

Arto er et rigtig hygge sted, hvor børn og unge kan skrive med hinanden. Der er god support :)

René Pedersen, Morten, Tim, Dan Madsen and Facehunter found this review useful

Fantastisk kundeservice!

Deres kundeservice, eller såkaldte "supportere" er fantastiske" sammenlignet med fx facebook. deres responstid er hurtig, og de ved hvad de gør.

Mo.Jensen :D, Morten, Dan Madsen and Facehunter found this review useful

Favorabelt!

Sjov og ballade, spil, debat, chat og stakkevis af nye venner..

Købsmæssigt ingen problemer, alle regler overholdes.

God tidsrøver!

Tim, Morten, Mo.Jensen :D, René Pedersen, Dan Madsen and Facehunter found this review useful

Arto

Arto kan klart anbefales !

Jeg har som bruger af Arto, aldrig oplevet problemer. Jeg er ikke barn, men oprettede min Arto som 16årig og er i dag i 20'erne. Jeg kan slet ikke genkende alle de dårlige anmeldelser folk kommer med. Det virker meget som om, at folk taler i blinde uden egentlig at vide hvad det drejer sig om. Ja, Freeway som ejer Arto, tjener penge, men siden hvornår har meningen med en virksomhed ikke været at tjene penge? Arto har faktisk ikke mange reklamer synes jeg i forhold til andre lignende sider jeg færdes på. Dernæst har jeg altid kunne få fat i en supporter eller admin på Arto hvis jeg er blevet svinet til eller lign. I langt de fleste tilfælde har jeg fået svar inden for 24 timer. Medmindre ens klage er meget kompliceret og kræver at de øverste på Arto tager sig af den, bør svartiden ikke være så lang.

Dernæst er det rigtigt at ungerne sviner hinanden og andre til - men er det Artos skyld? Efter min vurdering er det vist nærmere noget manglende opdragelse, der fx uopfordret kan få en 12årig til at skrive diverse nedgørende skældsord til mig. Måske I forældre burde tage en snak med jeres børn om hvordan man taler til andre mennesker, for det er der vist mange børn der endnu ikke har lært.
Hvad angår pædofile, så er der vist ikke flere pædofile end nede omkring skolegården. Det vil vel ikke kunne undgås at der er pædofile på hjemmesider med børn, men så vidt jeg ved anmelder Arto faktisk ofte mistænkelige til politiet, og herfra er det jo så politiets opgave at tage affære og fælde personen.

Når alt dette har sagt, så husk at Arto har sikkerchat mærket, de samarbejder med red barnet, og man kan under normale omstændigheder sagtens få svar på sine anmeldelser. Men i bund og grund handler det vel om at opdrage jeres unger til at begå sig på nettet, og ikke midst til at tale ordentligt til andre mennesker.

Tim, Morten, Mo.Jensen :D, René Pedersen and Dan Madsen found this review useful

God side

Jeg har aldrig haft nogen problemer med siden.

René Pedersen, Tim, Morten and Mo.Jensen :D found this review useful

Skriv en titel der passer til 5 stjerner

Jeg kan bedre lide Arto frem for andre sider, for der er altid nogle debatter jeg kan deltage i, og supporterne gør alt for at holde orden på debatten.
Så er de medlem af sikker chat, og henviser de unge mennesker til at teste de unge mennesker om de nu ved hvordan og hvem de skal passe på derfor er der et link til www.sikkerchat.dk det kan jeg godt lide ved Arto.

Dan Madsen, Tim, Morten, Mo.Jensen :D and René Pedersen found this review useful

Vil kunne tjene penge

Det er stort set kun reklamer på den side.

Alt indholdet er stort set forsvundet, og der tænkes ikke så meget på brugerne længere.

For dårligt

arto er hvad jeg kalder en børnelokker der misbruger små børns penge.

Frederik and Alex found this review useful

Umoralsk pengemaskine...

Arto.dk viser gang på gang at deres første prioritet er penge og at de gerne "ofrer" børn på deres side hvis det kan give profit.

Der finder SÅ meget lort sted derinde og intet bliver stoppet. Man kan skrive sig helt til blods med klager over klart vanvittige ting der foregår men ikke een eneste gang har jeg været ude for at de har reageret. Ja de har ikke engang nedværdiget sig selv til at skrive et svar tilbage når man henvender sig med en klage.

arto.dk er IKKE et sted jeg personligt kan anbefale forældre at lade deres børn færdes for arto.dk gør INTET for at beskytte børn på deres side.

Det de gør kan sammenlignes lidt med at tage penge for at komme ind i skolegården og når børnene så er derinde så er der ingen gårdvagt til at sørge for ro og orden og at alt foregår som det skal.

Frederik and Alex found this review useful

Ringe Kontrol

Folkene bag arto skulle istedet for at hele tiden få arto se at se smartere ud, se at få noget kontrol på al det der foregår.

Pædofile svin der udnytter børn.
Unge der sviner hinanden til med de groveste ord.

Jeg har set det fra mine egne børn, og krummer virkelig tær og det sprog der bruges på arto.dk

Mine børn er blevet blokeret på arto.dk

arto.dk burde ved lov forbydes og lukkes permanent!

Frederik, Alex and David found this review useful

Ganske udemærket

Arto er i mine øjne ganske udemærket.
Ja der er fake profiler, ja der er mennesker der sviner en til, men det er ikke anderledes end andre sider.

Arto gør dog noget aktivt for at komme det til livs, og selvom der kan være lang svartid, få man altid svar.

Mo.Jensen :D, René Pedersen, Tim, Morten and Dan Madsen found this review useful

Ikke til at stole på.

Man kan ikke stole på Arto.dk.

Pigerne derinde er så falske som noget kan være, og drengene er ikke rigtigt drenge... Mere en underlig blanding af wanna be thugs og forkælede metroseksuelle personer.

Faktisk... Alt på den side er falsk. Forholdene, følelserne, kyssene, krammene, folks udseende og alt hvad man ellers kan tænke på.

Arto.dk, børnehave for de 10 - 12 årige.

Skod firma.

Rigtig rigtig skod sted.

Arto er 100% til at stole på

Jeg har bestilt ting og sager på Arto, jeg har købt VIP en masse gange og altid har jeg fået det med det samme og uden problemer. En sikker handel! Siden er også sikker chat mærket.

Tim, Mo.Jensen :D, Morten, Dennis, Jeppe Carlsen, Dan Madsen and René Pedersen found this review useful

Ringe

Sitet ødelægger sig selv gang på gang!

Arto.dk!
det kan kun anbefales

Tim, Mo.Jensen :D, Dennis, Dan Madsen, Morten and René Pedersen found this review useful

Arto

Vedr. Arto's kundeservice kan jeg ikke rigtigt finde nogle negative ting at skrive.

Dennis, Morten, Dan Madsen, Tim and Mo.Jensen :D found this review useful

Is Arto your company?