We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (343)

Hurtige og effektive

Intet at påtale. Hurtig afsendelse!

Super nemt :)

Let og overskuelig hjemmeside. Hurtig og gratis levering :)

Review by confirmed purchaser

God og hurtig ekspedition!

Skoene kom lynende hurtigt. :) Det er jo altid rart når man spændt venter på nyerhvervelsen.

DET FUNGEREDE GLIMRENDE

ja det kørte bare fint.

Bedste service til dato!

Jeg købte et par sko på Ashoeaffair - for første gang. Hjemmesiden så flot og tiltalende ud og det holdt stik, da skoene kom - virkelig kvalitets sko. Desværre viste det sig, at str. alligevel var for stor til mig. Og kunne så se på deres hjemmeside, at str. mindre ikke kunne bestilles. Jeg sendte derfor en mail til dem og spurgte, om de kunne skaffe den i en mindre str. STRAKS fik jeg svar retur - kunne de desværre ikke skaffe, da de så skulle købe et helt parti hjem. Uden videre forespørgsel fra mig, undersøgte de selv, hvornår de sidst havde solgt min str., og om der så evt. var mulighed for, at den kunne komme retur fra en anden kunde. Dette var der dog ikke stor sandsynlighed for. Men at de gider undersøge det, uden at jeg selv spørger, er bare GOD service og det er bare så vigtigt med god kundeservice - betyder så meget - også selvom købet i sidste ende ikke bliver til noget - og gør, at jeg helt sikkert vil handle der en anden gang igen. Pengene retur kom også ret hurtigt. Men god mail korrespondance med dem under hele forløbet - er bare helt i top. Fortsæt endelig med dette :-). Virkelig service minded personale. TAK!

Perfekt

Modtog min pakke hurtigt og godt pakket ind.
God service og tryghed hele vejen igennem.

Jeg er meget tilfreds!

Fantastisk service

Altid super hurtig og god service samt lækre varer

Review by confirmed purchaser

Super service og hurtig levering:-)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, fin vare :o)

Problemfri handel. Hurtig levering og fin vare.

😀😀😀😀😀😀😀

Det er super dejligt med jer

god net butik

Godt udvalg og hurtig ekspedition - også ved ombytning

Super hurtig levering

Jeg bestilte sko en lørdag og modtog dem tirsdag.. Kunne følge dem hele vejen. Super. ;-)

Review by confirmed purchaser

Lækre sko leveret i ninja-fart :)

Fantastiske sko og altid hurtig levering!

hurtig levering

Hurtig levering og varen lever fuldt op til forventningerne :-) ++ herfra

Helt perfekt

De rigtige mærker, gode billeder og beskrivelser af varen. Super hurtig levering. Handler gerne her igen...

lidt skuffet

Pakken blev hurtig afsendt men blev desværre aflevert på det forkerte afhentning sted i den forkerte by det syntes jeg er virkelig dårligt da jeg skulle til at skaffe bil for at få den afhentet og der er ellers et afhentnings sted 100 m fra hvor jeg bor

Smukke sko.

Kunne jeg give 10 stjerner, gav jeg det. Hurtig levering, smukke sko, rigtig god oplevelse at handle hos aShoeAffarir, kan kun anbefales. Her handler jeg igen.

Review by confirmed purchaser

God service og hurtig levering

Super service og vejledning i valg af størrelse. Skoene kom allerede dagen efter bestilling.

Review by confirmed purchaser

Alt fungerede til UG - fra første klik - til bestillingen var i hus. Min varmeste anbefaling!

Super oplevelse - alt fungerede til UG.Fik straks orderbekræftelse samt besked om afsendelse - og modtog pakken 2 dage efter bestilling. Varen svarede til fulde til mine forventninger. Vender gerne tilbage.

Enestånde hurtig service

En god og overskuelig hjemmeside. Synes virkelig at det var en hurtig service. Bestilte mine støvler onsdag aften, og modtog dem allerede fredag.. super dejligt. En hjemmeside, som jeg varmt vil anbefale til andre.. Tak for Jeres gode service og den hurtige levering..

Perfekt!

Hurtig svar på mail og rigtig god vejledning vedr. størrelse.
Skoene kom hurtigt og passede perfekt!

Supershop

Hurtig levering nemt at handle der kan varmt anbefales++++++ herfra
Tak:)

Hurtig levering.

Fine sko og hurtig levering.

Højt service niveau

God og venlig kundeservice, hurtige besvarelser og levering - absolut anbefalelsesværdigt.

Anders, København

Super

Havde den lækre støvle allerede dagen efter bestilling så perfekt.

Sko til tiden

Godt og velvalgt udvalg af såvel børne- som voksensko.

Kunne dog godt tænke mig, at de leverede uden fragtomkostninger - også ved mindre køb.

Den perfekte skobutik

har nu handlet for anden gang og har været ovenud tilfreds hver gang. Hurtig levering og alt var som forventet. Super service.

Review by confirmed purchaser

God information og hurtig levering

Alt spillede. Levering på 1-2 dage.

Perfekt

Perfekt og hurtigt

Review by confirmed purchaser

Perfekte støvler, god pris, hurtig levering, fin kundeservice

Jeg fandt lige de støvler, som jeg havde drømt om - og endda til en god pris. Jeg fik dem hurtig leveret. Da jeg havde spørgsmål til størrelse, fik jeg et hutigt og udførligt svar. Jeg har allerede anbefalet butikken til andre.

Hurtigt, nemt, og godt.

Der var intet at sætte en finger på. Halv pris på et par Poul Smith sko, og de var perfekte.

Fint

Alt gik som forventet!

Review by confirmed purchaser

De sko jeg ville ha til en god pris og til tiden

Jeg kunne ikke finde de sko andre steder så blev lykkelig da i havde dem (: det var billigt og de blev sendt kort efter bestillingen.

Review by confirmed purchaser

Godt tilbud og hurtig levering:-)

Godt tilbud og hurtig levering:-)

Review by confirmed purchaser

fine priser på kvalitetsvarer og hurtig ekspedition

Jeg ledte efter en webshop, som solgte Bumper støvler og tog forbrugsforeningens kort. Fandt det jeg ledte efter hos aShoeaffair, til reduceret pris, og brugte mine bonuspoint for 2012 på et par nye, fede Bumperstøvler. Fik dem sendt til jobbet, og sparede lidt der. Happy trouper!

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og god kundeservice

Jeg har været meget tilfreds med aShoeAffair.dk. De er hurtige, rimelige i pris og frem for alt har de en yderst venlig og kompetent kundeservice, der gjorde alt, hvad de kunne for at hjælpe mig.
Eneste anke er, at der ikke følger en GLS-returlabel med. Lige netop sko skal være nemt at sende retur.

Godt og nemt at bruge

God beskrivelse af hvordan du skal forholde dig til evt. behov for at sende vare retur

Super!i

Superdejligtognemt!i

Rigtig god service!

aShoeAffair kan i den grad anbefales! Hurtig ekspedition og hurtig returnering af betaling, da støvlerne måtte sendes tilbage. En meget positiv oplevelse :-)

Fint

Kan anbefales