[REPLY]
Idag den 8/2 overholder de ikke engang lovgivningen. Af deres hjemmeside, som er ajourført idag, står der, at alle rejser til og med den 20/2 er aflyst. Lovgivningen siger helt klart at fristen er 14 dage. Ikke engang det kan de finde ud af.
Kan ikke forstår hvorfor de, som de eneste, ikke kan finde ud af at aflyse længere end 14 dage frem, hvilket de endda knap nok gør, og er dermed i strid med lovgivningen.
Den fremgangsmåde levner ikke deres kunder reel mulighed for at finde en erstatningrejse.
Vil helt klart anbefale alle ALDRIG at benytte Atlantis Rejser, de kan ikke håndtere en unormal situation.
Kan ikke forstå hvorfor alle andre rejsebureauer aflyser rejser til Egypten indtil d. 26 april, mens Atlantis først vil give besked 2 uger før afrejser. De kan ikke garanterer en anden rejse, og hvis du vil ombooke nu, så skal du betale 500 kr., hvilket er en sevice hos andre bureauer. Dette betyder at man risikerer at stå med en ferie, i mit tilfælde i påsken, hvor alt er udsolgt og ikke mindst meget dyrt. Jeg er også vidende om, at Atlantis er det eneste bureau som ikke flyver kunderne hjem, men skider på den sikkerhedsmæssige risiko der er ved at lade kunderne blive i den usikre situation. Alt i alt så kan jeg absolut ikke anbefale Atlantis kundeservice, og vil anbefale alle, at undgå det bureau.
her pr. 29 jan. har Atlantis besluttet at refundere, hvilket vi er meget tilfredse med, nu har vi mulighed for at finde et alternativ.
Det betyder at når det engang bliver muligt at tage til Egypten ja så skal det være med Atlantis, tak.
Ministeriet fraråder allle unødvenduge rejser til Egypten, enhver der har været i denne verden kort tid kan indse at problemerne i Egypten ikke forsvinder på få dage eller uger. Dette klarsyn omfatter ikke Atlantis Rejser, der kun er interesseret i eget velbefindende. Adspurgt mener de at aflysning 1-2 dage før afgang må være rigeligt. Men hvordan finder 11 personer en anden rejse med det varsel. Jeg vil opfordre til under ingen omstændigheder at rejse med et selskab med en etik så lav.
Line found this review useful
Er lige komme hjem fra Sharm El Sheik, Egypten, efter en uges ophold. Alt var sådan set fint, især ud fra den pris vi gav! Flyselskabet de benytter, JetTime, skal dog oppe sig. Der har været forsinkelser begge veje, og informationen herom var elendig. Personale ombord var ikke noget at råbe hurra for, og dette må tages i betragtning.
Lille hotel vi boede på, men servicen og de ansatte var af en gylden karat, jeg aldrig har set ligende! Dejlige pools, god rengøring, og god information og Atlantis Rejsers' udflugter, som vi dog ikke benyttede; på trods af det var både et godt og blandet udvalg, vi fik stillet til rådighed!
Vi fik meget for pengene, og det den slags der tæller - når man er studerende! Atlantis Rejser kan kun anbefales!
Bestilling af ferie, få lov til at rykke betaling til senere tidpunkt og kundeservicen herhjemme hos Atlantis fejler intet, stor professionelisme og helt i top!
Bare man kunne sige det samme om dem efter en ferie med dem til Egypten.
Starter rejsen med forsinkelse på flyet på 2 timer, som blev til 3.
Ankommer til lufthavnen i Sharm El Sheikh og bliver vist ud til busserne der skal køre os - når jeg har rejst med andre selskab, har det være ganske normalt at få en masse information i bussen til hotellet, bruchurer, gode råd ved ankomst m.m., istedet hopper en guide ind og siger, "I skal køre selv" - og så sidder man der uden guide og ved ingenting omkring det ene eller andet:(
Dagen efter kan vi læse på et papir at vi skal til informationsmøde på et søsterhotel, varighed: 1 time!
Vi ankommer med bus til søsterhotellet, vi er samlet fra 6 forskellige hoteller til onformationsmøde, med én guide. Mødet tager godt og vel 10 min, hvor vi egentlig bare for det at vide, som man kan læse sig frem til hjemmefra om serværdigheder. Så sker der det, at folk enkeltvis kan gå op til denne ENE guide og bestille på skift, problemet er at alle stort set gerne vil bestille, så der går 2½ time før vi er tilbage på hotellet, hvor os der ikke skulle købe en tur, måtte side i en varm bus og vente i de to timer uden information om hvad der foregik - STORT irritations moment, når man bare gerne vil slappe af og evt. bade lidt.
Det kunne Apollorejser snild have gjort 10 gange bedre allerede ved de to ting.
Vores sene ankomst til hotellet betyder at der ikke er nogen liggestole tilbage ved vores eget hotel.
Personligt har jeg altid godt kunne lide, at høre lidt om, hvor man bør befinde sig hvornår og omvendt - lidt om hvordan og hvorledes med hotellet, drikkepenge, butikker m.m. Men hos Atlantis rejser står man selv for alt dette.
Desuden får man ingen gode råd om, hvorvidt man skal handle/shoppe det ene sted frem for det andet for at spare mest muligt m.m
Indtil videre mangler jeg/vi, en masse, som Apollorejser for længst ville have opfyldt - kun dem har jeg rejst med, men havde hørt en masse godt om Atlantis, desværre kan jeg ikke stå inde for det jeg har hørt.
Med atlantis vil der også kun være guider til rådighed 2-3 gange om ugen på hotellet i en såkaldt halv time. Jeg skriver en såkaldt halv time, da vi den først kommende dag, hvor der er en guide til rådighed efter ankomst står at denne skal være der kl 900, efter 20 min ringer vil til ham, og får at vide at guiden er forsinket i en halv time, så vi går ned og spise morgenmad og kommer tilbage efter 25 min, vi venter igen 20 min og ringer igen til guiden. Nu får vi at vide, at han har været der og han gik en runde i receptionen for så at køre igen efter 5 min. Så står man der og må vente til 3 dage efter før de komme til træf på hotellet igen. En ting er at være forsinket, men når der står de er der en halv time, så skal de fa.... da os være der den halve time- forsinket eller ej!
Da vi efter 4 dage ialt har mulighed for træf med en guide, kan denne ikke rigtig svare på simple spørgsmål og er ret usikker, uimødkommende og virker sur. Dette gør bestemt ikke atlantis til en god rejsearrangør oveni alt det andet - hvor kan det da ikke være rigtig at man skal på nettet for at finde informationer fordi guiden ikke ved om det er godt at dykke i f.eks. sharm bay eller om der er billigt i Soho centret.
Hotellets pool område står til 5 stjerner. Maritim Royal Peninsula, men restauranten, udvalget af mad og at der er morgenbuffet fra 630-1030 - kommer man efter 800 kan man med garanti opleve at der ikke er ret meget tilbage at vælge imellem.
8 ud af 10 personale, især i de forskellige barer, restuaranter m.m. på hotellet er sure, smiler ikke så meget som én gang og virker egentlig mest af alt som om de ikke vil være det, de får også nemt en til at føle sig til besvær når der bestilles en ekstra vand til maden.
Men dejlig poolområde og skønt stort værelse :)
Desuden var vores fly en time forsinket da vi skulle hjem igen.
Apropos flytid: Når jeg og min kæreste bestiller ferie er første prioriteten altid at der ikke er nogen mellemlandinger - på hotellet ser vi en seddel hvor der står vores fly nr og Billund via København, det er os helt fint, men da jeg så snakker guiden efter munden siger hun bare, ja i kan altså ikke regne med det der står, på flydagen får i at se om det bliver omvendt, så i skal mellemlande i Billund - det er sådan lidt alt efter hvad de har lyst til, siger hun!
Alt i alt os en dejlig ferie - det er bare så synd at man skal døje med de små irriterende sager hver dag.
Er netop hjemvendt efter en tur til Djerba Tunesien med Atlantis Rejser. 5 dage før afrejsen, blev vi informeret om, at vi skulle stoppe i Kastrup på vejen hjem (vi skulle til Billund). Dette resulterede i, at vi ville ankomme til Kastrup midt på natten til søndag, istedet for lørdag aften. Da vi kontaktede Atlantis for at spørge til ændringerne, fik vi oplyst, at dette skyldtes Ramadan'en. Nu er det sådan, at Ramadan'en skubber sig fast med 11 dage om året, og kan derfor forudsiges flere år ud i fremtiden. Derfor undrede denne "undskyldning" os meget. Da vi fløj fra Billund stod det os klart, hvorfor flyplanerne var ændret: Flyet var langt fra fyldt (tror der var ca. 35 - 40 med flyet). Dette var selvfølgelig skønt, fordi vi havde god plads, men det afslørede også tydeligt argumentet for ændringerne. Vi var herefter uforstående overfor, hvorfor Atlantis ikke var ærlige i tlf'en, men istedet for følte, at de skulle binde os en hvid løgn på ærmet. Modtagelsen i lufthavnen var okay, og guiderne sørgede for at vi kom med de rigtige busser til de rette hoteller. Ombord på bussen kom guiden rundt og fortalte, at der var nogle ændringer ift. hoteller, og mange af de der skulle have boet på Hotel Abir (3 stjerner), blev forfremmet til nabohotellet Isis. Tilbage på Abir var vi som de eneste danskere, hvilket resulterede i, at vi var omringede af frankmænd og fulde svenskere under hele ferien. På bussen fortalte guiden desuden meget kort om destinationen, og opfordrede os til at møde op til info-møde næste formiddag for at høre nærmere om ture mm.
Info-mødet fandt sted i en kæmpe sal på hotel Isis, hvor der var stillet en masse stole op foran en scene. Da vi alle var samlet, gik de 3 guider igang med at fortælle, og så kunne vi ellers sidde der og lytte i 3 kvarter, uden der var lagt op til spørgsmål mm. Synes info-mødet i den grad manglede stemning og atmosfære. Samtlige andre rejsearrangører jeg har rejst med, har sørget for en velkomst drink af en art, samt holdt det på et sted, hvor der var en varm lokal stemning. Efter info-mødet kunne man melde sig på turene, og vi kontaktede derfor en af de kvindelige guider med et par spørgsmål. Hun svarede kort og upræcist på det første spørgsmål, hvorefter hun vendte ryggen til os, og sagde at hun ikke havde tid til flere spørgsmål, og at bussen kørte tilbage til de respektive hoteller NU.
Næste dag mødtes vi med guiden i det tidsrum, hvor hun besøgte hotellet. Her stillede vi også et par spørgsmål, bl.a. om hotellet brugte lokalt vand til at skylle grøntsagerne i? Hertil fik vi det upræcise svar: Der kan være dårlig køkkenhygiejne alle steder, det kan man også opleve i København! - Hvordan skulle vi forholde os til det svar???
Nå, men vi kom på ø-rundtur, hvor vi bl.a. så et historisk museum, keramik butik, en historisk borg, byen Houmt Souk incl. marked mm. Turen i sig selv var faktisk en god oplevelse, og Guiden havde en kæmpe og meget interessant viden om Djerbas historie, som han fortalte lystigt om. Problemet opstod ved, at vi skulle gøre stop 2 steder:
1) Keramik butikken, blev anbefalet på det kraftigste af vores guide, og det blev fremhævet at det var billigt, fordi der ikke var nogen mellemmand. Det var spændende nok at se, men det var absolut ikke billigt, hvilket hurtigt gik op for os, da vi besøgte de små lokale markeder omkring hotellet næste dag.
2) Guldsmeden på markedet i Houmt Souk. Her var afsat minimum 20 minutter. Alle kiggede ind i butikken, konstaterede at det var meget dyrt, og gik herefter undenfor butikken og ventede i samtlige 20 minutter.
Det undrede os meget, at guiden absolut skulle vente i et hvis antal minutter ved hvert af disse steder, samt at netop disse steder blev fremhævet, da de synes irellevante ift. resten af turens indhold. En af de øvrige deltagende på turen, fremhævede dette for guiden, og stillede spørgsmålstegn ved, hvor mange penge Atlantis får, for at gøre disse stop? Til dette smilte guiden bare.
Hotel Abir, hvor vi boede var et fint hotel, og personalet var altid smilende og imødekommende. Der blev gjort meget ud af at rydde op på fælles arealerne osv, så det var lækkert. Vi havde bestilt alt inclusiv hjemmefra, og det fungerede ved hjælp af et armbånd, som man skulle bære hele ferien. For at få drikkevarer skulle man indenfor i baren. For at komme derind, skulle man være påklædt og tør, hvilket var et kæmpe irritations moment, når man lå ved poolen det meste af tiden. Maden i buffeen var spiselig og variede fra dag til dag, men ikke noget særligt at fremhæve.
Da vi skulle hjem blev vi afhentet i bus på hotellet, og kørt til lufthavnen, som planlagt. Da vi var tjekket ind, og tidspunktet for vores flyafgang var nået, blev det råbt op over højtalerne, at vores fly var forsinket med 2,5 timer, hvilket reelt endte med at blive godt 3 timers forsinkelse. Det skyldtes dog tekniske problemer, samt security lukning af KBH's lufthavn, og var derfor ikke Atlantis' skyld. Det var dog alligevel et stort irritationsmoment, idet vi nu først var i Billund kl. 03.30 natten til Søndag.
Vil ALDRIG rejse med Atlantis rejser igen...
S Olesen found this review useful
Vi var en tur til Egypten med atlantisrejser i april. det hotel "Amarante Garden Palms" vi var på må siges at være et russer hotel der var konstant larm og 80% af gæsterne var russer. Maden på hotellet var rigtig dårlig der var aldrig rene glas så man skulle vente 10 min på at få noget at drikke der var beskidt over alt og de såkaldte kokke ja de kunne ikke en gang skære et stykke kød rigtig.dette var også noget vi skrev i tilbagemeldsen men jeg tror ikke at de læser dem. jeg vil også sige at alle de andre danske gæster på hotellet havde samme oplevelse. Den enste grund til at de får 2 stjerner er at vi har rejst med atlantis før også til Egypten men til et andet hotel "Sharm Cliff" og det var en rigtig god tur. vi vil dog også stadig rejse med atlantis men aldrig til Amarante Garden Palms
De har nogle rigtige professionelle og meget vidende guider som kan fortælle om en masse spændende. Alt var arrangeret rigtigt godt og vi var meget tilfredse med turen samt nogle tilsvarende gode dagsturer, såsom luftballon flyvning og tur til cairo
Jeg har aldrig rejst med Atlandtisrejser før, men denne gang vil helt sikkert ikke være den sidste. Det kan varmt anbefales, deres service er helt i top - de holder hvad de lover og mere til!
Helt sikkert den bedste rejse jeg har været på - og vil vælge dem igen næste år.. fantastisk er ordet!
Jeg havde aldrig før været i Egypten, og jeg blev bestemt ikke skuffet - hverken over landet eller den service jeg fik fra Atlantis.
Der var styr på alt, lige fra bestilling til hjemkomsten, og undervejs var der utallige grunde til at jeg vil bruge Atlantis igen.
Ved ankomst til lufthavnen i Sharm el Sheik gav guiderne gode råd til at få mest muligt ud af byen, og til at undgå problemer.
Samarbejdsaftaler med et lokalt (og yderst professionelt) dykkercenter sikrede gode dykkerture, og Atlantis egne ture var også en succes.
Alt i alt en fantastisk tur!
Jeg har sammen med min kæreste været på den store rundrejse i egypten med 1 uge cruise, 3 i Cairo og 4 dage i Sharm. Guiderne er yderst kompetente og kan deres stof til fingerspidserne. (Jeg skrev en lang mail og roste dem, da vi var kommet hjem) Hotellerne var super lækrer og alt var i top og til ugplus. Jeg kan varmt anbefale turen og atlantisrejser Mvh Kim
Jeg var en tur i Egypten, og trængte til en afslapningsferie.
Jeg har aldrig været så afstresset som da jeg kom hjem derfra.
Guiderne var gode og venlige, og altid klar til at hjælpe.
Jeg fik en fantastisk tur til egypten med min veninde. prisen var super og turen var god. Servicen var i top, ringede ind for min bestilling og snakkede med en vernlig medarbejder der sørgede for at vi fik alt på plads. Gode og hjælpsomme guider på destinationen der ikke var nyudklækkede 18-årige fra guideskolen men voksne mennesker med erfaring. Køber gerne en rejse igennem dem igen. Hotellet Sharm Holiday vi boede på levede op til alle forventninger.