[REPLY]
købte den ene dag,og varen kom den næste dag.
Det er service.
Tak.
ATM Engros's hjemmeside er let at finde rundt i.
De varer jeg har søgt efter har jeg ikke fundet billigere andre steder.
Dertil kommer superhurtig ekspedition.
Absolut anbefalelsesværdig.
Mine brødposer kom hurtigt, men var blot pakket i en plastpose som var delvist gået i stykker, så poserne stak ud. Ikke så lækkert når det er fødevare indpakning man har bestilt.
Har været meget tilfreds med min handel. Jeg kan kun varmt anbefale ATM Engros til andre.
Jeg fik mine varer allerede 2 dage efter de var bestilt.
Min mening og rating behøver vist ikke flere ord med på vejen.....
Jeg har handlet med ATM Engros flere gange, og har altid fået en god service og hurtig levering.
Jeg anbefalder ATM Engros. Det er så nemt at få varener bestilt, betalt og leveret.
Jeg fik min bestilling hurtigt og som ønsket. Information på
Internettet er meget nøjagtig.
Alt meget fint! Jeg anbefaler denne forettning.
Simpelthen bare super hurtig levering, bestemt et firma jeg vil handle i fremover.
jeg kan anbefale at handle hos jer for jeg har længe søgt efter
den varer som jeg fandt hos jer og det var ok.
Handlen var let at gennemføre, men desværre var pakkerne ikke forsynet med de leveringsoplysninger, der var opgivet ved handelen. Med mere end 250 ansatte er det et detektivarbejde at finde den rigtige modtager. Det har taget mange dage at matche pakke og modtager
Hurtig levering. Fik en bedre vare til samme pris.
Bestilte over nettet - varen blev sendt næste formiddag og alt gik ukompliceret.
Hurtig og effektiv, samt fuld tilfredshed med den bestilte vare.
Jeg købte en vare på ATMEngros og var fuldt ud tilfreds med den service de ydede.
De sendte med det samme en kvittering, og varen var fremme inden for det tidsrum de lovede.
Jeg var alt i alt fuldt ud tilfreds med oplevelsen.
Bestilte poser til min store Vipp 24 spand. De original Vipp affaldsposer koster en bondegård. Hos ATM koster poser der passer 1/5 del af prisen ;)
Hurtig levering og god service
Det kan kun anbefales at gøre sine indkøb hos ATM Engros, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med dette firma, alt som bliver lovet bliver også overholdt, efter min mening er det svært at gøre bedre.
Alt fungerede som lovet og der var ikke noget at beklage sig over. Lige som webhandel og levering skal være...
Jeg har bestilt brødposer og har tre gange i træk fået de forkerte... der har dog ikke været noget problem i at få pengene retur til slut uden at returnere de 1500 poser.
God oversigt på hjemmesiden. Nemt at finde rundt - godt med søgelinje, hvor del af ord kan indtastes.
Når du går ind på hjemmesiden, møder du en logisk, funktionel og let bestilling af dine varer. Der er ingen uforståelige handlinger og hvis man trykker forkert, får man besked om det og det er let at rette i bestillingen.
købte nogle ting på hjemmesiden det var nemt at overskue, nemt at betale og super hurtig levering (ca. 2 dage)
SUPER!!!
Jeg havde dårligt nok slukket computeren før budet var her med varene
Oversigtlig og meget hurtig handel