[REPLY]
Jeg vender meget gerne tilbage som kunde :)
Varerne kom meget hurtigt og alt var der og uden skrammer, så det var rigtig godt. Desværre skulle jeg selv hente varerne, selvom jeg havde skrevet at varerne kunne stilles i opgangen uden kvittering. Men det var fordi varerne kom med postvæsenet, som ikke stiller noget uden kvittering, men det gør alle pakkefirmaerne (GLS, Danske fragtmænd m.fl.).
jeg havde brug for nogle varer. søgte på internettet og faldt over ATM Engros, der så ud til at have hvad jeg skulle bruge. sendte en ordre ganske hurtigt, og modtog varerne næste dag... det må da siges at være professionelt, så det er ikke sidste gang jeg handler der.
fin fin service, blev ringet op om forsinkelse - super - dog var en del fløder itu :-( sikkert forsendelses metoden øv for et sjaskeri.... men handler der igen...
Jeg ventede 8 dage på min pakke, før jeg ringede til ATM Engros. Der fik jeg at vide, at varen desværre var udsolgt, men kom hjem i uge 30, hvis dette var ok. Jeg annullerede ordre(håber jeg), og har bestilt en anden tilsvarende vare i andet materiale, som heldigvis kom efter 2 dage. Servicen på telefonen var god.
Hurtig og fin levering. Gode varer. Køber sikkert der igen en anden gang. Kan anbefales.
Hjemmesiden er meget overskuelig og jeg fik mine varer få dage efter bestilling. Meget tilfreds.
Skulle bruge en film-dispenser inden weekenden. Bestilte onsdag og skrev en mail hvor jeg bad om ikke de kunne forsøge at få varen afsendt hurtigt. Jeg modtog den torsdag! Bedre service kunne jeg ikke bede om! Handler helt sikkert hos ATM Engros igen og kan varmt anbefale andre det samme :D
Der gives ikke kredit til personligt ejede firmaer.
Det er en mærkelig kredit politik, da Aps og A/S ikke giver større sikkerhed for pengene.
I har sagt nej til en stor seriøs kunde.
ok med levering men er lidt skuffet over siden og håndteringen af ordren.
Varerne ja det er varer uden vidre garanti så der vil formentlig ikke kunne blive noget så på den front kan det ikke vurderes..
købte den ene dag,og varen kom den næste dag.
Det er service.
Tak.
Mine brødposer kom hurtigt, men var blot pakket i en plastpose som var delvist gået i stykker, så poserne stak ud. Ikke så lækkert når det er fødevare indpakning man har bestilt.
Har været meget tilfreds med min handel. Jeg kan kun varmt anbefale ATM Engros til andre.
Jeg fik mine varer allerede 2 dage efter de var bestilt.
Min mening og rating behøver vist ikke flere ord med på vejen.....
Jeg har handlet med ATM Engros flere gange, og har altid fået en god service og hurtig levering.
Jeg anbefalder ATM Engros. Det er så nemt at få varener bestilt, betalt og leveret.
Jeg fik min bestilling hurtigt og som ønsket. Information på
Internettet er meget nøjagtig.
Alt meget fint! Jeg anbefaler denne forettning.
ATM Engros's hjemmeside er let at finde rundt i.
De varer jeg har søgt efter har jeg ikke fundet billigere andre steder.
Dertil kommer superhurtig ekspedition.
Absolut anbefalelsesværdig.
Simpelthen bare super hurtig levering, bestemt et firma jeg vil handle i fremover.
jeg kan anbefale at handle hos jer for jeg har længe søgt efter
den varer som jeg fandt hos jer og det var ok.
Handlen var let at gennemføre, men desværre var pakkerne ikke forsynet med de leveringsoplysninger, der var opgivet ved handelen. Med mere end 250 ansatte er det et detektivarbejde at finde den rigtige modtager. Det har taget mange dage at matche pakke og modtager
Bestilte over nettet - varen blev sendt næste formiddag og alt gik ukompliceret.
Hurtig og effektiv, samt fuld tilfredshed med den bestilte vare.
Jeg købte en vare på ATMEngros og var fuldt ud tilfreds med den service de ydede.
De sendte med det samme en kvittering, og varen var fremme inden for det tidsrum de lovede.
Jeg var alt i alt fuldt ud tilfreds med oplevelsen.
Bestilte poser til min store Vipp 24 spand. De original Vipp affaldsposer koster en bondegård. Hos ATM koster poser der passer 1/5 del af prisen ;)
Hurtig levering og god service