We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (5)
Australian

Lækker buffet til billige penge

Da min kæreste blev 30 her i weekenden, holdt vi stor fest, hvor vi besluttede at bestille maden udefra, så vi ikke skulle stå med det selv. Det blev til Australian Barbeque, da han før har fået mad derfra til en kammerats fødselsdag, og det havde været godt (det havde dog ikke været buffet).

Vi bestilte en kings canyon buffet med en forret og en hovedret til 109 kr. kuverten:

Forret:
Røget laksemousse: rigtig god, prikken over i'et ville have været en dressing.
Chicken-salad med bacon og karrydressing: Simpelthen en genial forret, som fik meget ros. Karrydressingen var utroligt lækker og kyllingen mør, saftig og velkrydret.

Hovdret:
BBQ marineret skinke: lige som den skulle være
kalvecuvette: rosastegt og virkelig mør og saftig. Lidt salt til min smag, men det er i småtingsafdelingen.
Kyllingelår: lidt stærke, men meget velsmagende, møre og saftige.
Flødekartofler: de bedste jeg nogensinde har smagt
to slags salat: ganske fint, ikke den vilde oplevelse, men bestemt ikke dårligt.
Bearnaise sovs (selvvalgt): fin, passede godt til oksekødet

Generelt var det en rigtig god oplevelse. Alt maden var rigtig god og fik stor ros for gæsterne, der var flere der ville vide hvor det var købt. Leveringen var også helt i top. De ringede og spurgte om de måtte komme med maden tidligere, men da vi ikke var klar der, var det intet problem, så kom den bare som aftalt. maden var pakket fint i en termokasse, og var derfor varmt da vi skulle bruge det. Mængden af mad var tilpas, alle blev mætte og der var lidt rester af det meste. Måske der godt måtte have været lidt mere oksekød ift kylling og svin, men det er jo fordi vores gæster var mest til okse.

Jeg kan klart anbefale buffeten til andre, det er minimalt hvad man skal gøre selv (man skal faktisk bare skære kødet ud, man skal lige være obs af der ikke er fade med til cuvetten og skinken), og det var bare rigtigt godt og levede fuldt op til vores forventninger.

Australian

Laaang ventetid og misset order..!

Efter 2 timers ventetid valgte jeg at ringe igen, da jeg skulle have fået min mad for ½ time siden,
Så får jeg afvide at min order ikk er eksisterende!!

Vælger sulten at genbestille min order på 2 skippy steak og får afvide at der nu går en halv time før maden er her.

Nu må vi se hvor længe det tager!
Håber maden er kanon med alt den ventetid!
Ikke populært for en ny kunde!

Super fesent måltid

Det er billigt, men oplevelsen er også derefter! Meget kedelig salat og kødet slet ikke mørt.

Kedelig mad

Vi bestilte spareribs, bagt kartoffel, hvidløgsflutes og salat.

Spareribs blev lovet med barbecue, men de havde hverken fået nok på grillen eller fået noget barbecue overhovedet!
Levering var dog hurtig på ca 20 min.

Salaten var også kedelig og vi var enige om, at salaten i Super Best havde været mere frisk.

Når man betaler 210 kr for det hele for 2 personer, havde vi håbet på en smagsoplevelse. Men her får man bestemt ikke hvad man betaler for.

Dejlig mad

Mørt og velsmagende kød, lækre forretter, god is.
Leveret til tiden og rygende varmt.
Eneste problem, der er aldrig flutes nok

Is Australian your company?