[REPLY]
hej
autofix.nu er en super leverandør af autotilbehør og det
er bestemt ikke sidste gang jeg har bestilt varer af dem.
hurtig ordrebehandling, hurtig levering og gode priser
johnny
Bestilte et sædeovertræk til min bil til 499 kr, præcise min model med splitbagsæde. Det viste sig at man ikke kunne folde sædet ned andet at betrækket blev lynet af i den ene side, absolut ikke en fornuftig/brugbar løsning.
Kontaktede autofix og de erkendte at det var en dum løsning men de havde ikke andet, så jeg kunne levere det tilbage. Dette undlod jeg da omkostninger for at returnere det var for store i forhold til varens pris, autofix burde måske have tilbudt at afholde fragtomkostninger når det nu ikke var en fejlbestilling med bare et ringe produkt.
Tør dog godt hande der igen da de var meget venlige og hjælpsomme, og der ikke var noget problem med bestiling eller levering.
Dog syntes jeg de skulle vurdere om de sædeovertæk de sælger er i den kvalitet de ønsker!
vh
Jørgen Pedersen
jeg har handlet der et par gange og altid fået det jeg bestilte handler gerne igen
Varen blev bestilt sen eftermiddag og jeg havde den næste dag, det er jo vanvittig hurtig levering :-)
Var lidt i tvivl om bestillingen og ringede derfor til Autofix som tog telefonen med det samme og gav en god forklaring på de spørgsmål jeg havde.
Tusind tak her fra.
De holder hvad de lover, og s´er det billigt : )
Bestilling, bekræftelse og levering skete fuldstændig perfekt.
Jeg anvender ofte alle typer nethandel og denne ekspedition får topkarter.
Overskuelig internetside med billige priser.
Hurtig levering.
Super side, med gode priser, og lynhurtig levering!!
Kan klart anbefales.
WEB-siden og finde det man søger = * * * * * (5 stjerner),
Betaling = * * * * * (5 stjerner),
Levering = * * * * * (5 stjerner),
Produkterne = * * * * * (5 stjerner),
Support = * * * * * (5 stjerner), allerede på selve bestillingsdagen kunne AUTOfix 'se' at et af produkterne ikke var hjemme. Jeg fik en venlig og beroligende telefonopringning om dette - Fantastisk Intetmindre Xtremservice
Reklamation (RMA) = ikke bedømt
Har handlet en enkelt gang hos autofix.nu og kan kun sige at servicen var i top. Da den bestilte vare ikke var på lager i første omgang, blev jeg ringet op den følgende dag af en meget venlig mand fra autofix, som beklagede og sagde at varen var bestilt hjem. Derefter ville den blive sendt til mig hurtigst muligt efterfølgende. Jeg modtog varen efter 3 dage.
Bestilt klokken 15.30, leveret næste morgen.
God oplevelse, fik varen dagen efter bestilling.
Vil gerne købe der igen.
jeg havde bestilt nogle kabler og vidste ikke helt hvad det skulle være for nogle, men efter et par opringninger + tilhørende mail korrespondance kunne handelen så gå i orden og jeg afhentede varene allered et par dage efter bestillingen.
Fin service, da de ikke lige havde varen på lager, ringede de og fortalte det, samtidig med hvornår jeg så kunne forvente varen.Det er kanon service
bare ring til autofix og du får en super behandling de fixer alt
Alt er kørt nemt og med god kommunikation. Den sidste stjerne er væk fordi specifikationen på produktet ikke svarer 100% til hjemmesiden. Søgning på 57 mm clamp - på produktet anført 58 mm - ikke et stort problem, men alligevel.
Der stod på hjemmesiden at betrækket passede til min bil, det gjorde det så bare ikke i virkeligheden. De sagde også, at de ville refundere portoudgiften ved returnering, men det har de indtil videre ikke gjort.
Hej
En lille kommentar til mit køb af lammeskindsovertræk til min Fiat Brava.
Det gav lidt problemer at få dem monteret med besøg hos mekaniker for at få vejledning i, hvordan man får nakkestøtter af. Dette er åbenbart et større projekt da der ikke er en knap, man trykker på, men sædet skal skilles ad. Det synes jeg var en dyr løsning.
Så istedet måtte jeg sprætte overtrækket op, trække hen over nakkestøtter og derefter sy sammen igen. Alternativt skulle jeg returnere dem til jer.
Jeg skriver ikke dette fordi jeg har været utilfreds med at handle med jer, men bare som en information.
Aase Jørgensen
Bestilte et sæt hjulkapsler som jeg modtog på en erhvervsadresse 2 dage efter (da fragtprisen til privatadresse er lidt pebret). Synes hjemmesiden er god og udvalget stort.
Jeg er meget tilfreds med den måde ordren blev behandlet, effektueret og leveret. Tak.
Den bestilte vare blev hurtigt leveret og uden problemer
Det er nogle utroligt billige og flotte, skræddersyede automåtter.
Flot indtræk - og pasform, nemme at montere og til en rimelig pris.
Min varmeste anbefaling.
Havde bestilt en radioramme. 3 timer efter ringer de og siger, at der desværre lige går en ekstra dag. Helt fint.
Men eftersom der står i betingelserne at varerne typisk bliver sendt inden for 2 hverdage, så synes jeg det er RIGTIG god service at man bliver kontaktet. Autofix havde slet ikke behøvet det, men det at de gør det, siger mig, at de tager deres kunder seriøse og vil yde en god kundeservice.
Næste gang jeg står og mangler et eller andet til bilen, så er det autofix.nu jeg kigger på først.
Tak for den gode service.
jeg har bestilt en vare og bliver ringet op at den er udsolgt så jeg kan få noget andet og så bliver der sent men ikke split bagsæde som min ordre lød på.
God pris, nem og overskuelig hjemmeside samt hurtig levering.
Ikke sidste gang jeg handler her.
Jeg er udemærket tilfred med levering - men brugsanvisning er en "tynd kop te" - f.eks virker alting vedr. bluetooth tlf, men modpart kan ikke høre hvad jeg siger og ingen steder i brugsanvisning eller fejlfinding kan jeg læse mig frem til en løsning - Kan I hjælpe mig ????
hejsa ,,tak,,
god service,, modtog pakken dagen efter bestillingen
mvh
Karsten
Sælgeren hjæp mig virkelig meget med at finde en reservedel til børnenes solskærme til min Ford Mondeo. tros varens værdi kun var 200 kr. Hvis ikke jeg havde fået hjælp fra Autofix var min mulighed kun at købe et nyt sæt solskærme til 1500 kr.
Kim fra Autofix var simpelthen en klasse for sig selv. En dygtig sælger med sans for business&service! Håber fanme han får en god løn også :)
Mange andre firmaer kunne lære af dem her...
Købte 2 x Optima Red Top batterier og dagen efter blev de leveret.
Ikke sidste gang jeg køber fra dem!
/Rolf
Hurtig ordreekspedition, trods kort ventetid på et produkt der ikke var på lager pt, - her ringede Autofix.nu straks for at informere om den midlertidig mangel, samt forespurgte om man evt ønskede sin ordre ændret pga manglen, hvilket jeg takkede nej til, og to dage efter ankom pakken til adressen.