[REPLY]
rigtig god information ,stort udvalg,gode priser
kan helt klart anbefales
Bestilte forkert. Sendte retur med besked. Bestilte ny. Fik penge retur på første bestilling og det rigtige kabel på kun 4 døgn. Super.
nem side at finde lige de stik eller kabler du skal bruge. lynhurtig levering. har handlet der flere gange uden problemer. kan kun anbefales.
peter
Jeg kan anbefale av-cables.dk, da de har et bredt udvalg af kabler og tilbehør. Jeg har købt fra dem flere gange og det har været en fornøjelse. Deres varer er blevet leveret hurtigt, og de har været foruden fejl.
Hurtig og nem bestillingsprocedure med hurtig ordrebekræftelse og levering.
Löpande leveransmeddelanden om försändelsens status, gillas!
Jeg bestiller om aftenen, og det er afsendt næste dag. Som jeg altid har oplevet er der kun en leveringsdag og pakken er fremme dagen efter.
Super
Fin vejledning.
Varen kom hurtigt som lovet. Kan kun anbefale av-cables.
Dejligt med et firma der levere billige kvali produkter og med lynhurtig levering. Det er ikke så tit man oplever det.
Det er helt sikkert at jeg handler her igen.
Mange mange tak.
Det er nemt at finde de ting man mangler på siderne, og der var passende info om produkterne. Jeg valgte at købe der fordi at de var en del billiger end de andre hjemme sider som jeg havde kikket på.
Meget hurtig levering og ingen rest ordre :-)
Av-Cables skal jeg tilbage til næste gange, jeg skal bruge av-udstyr. De har det, jeg har brug for, og det kommer hurtigt og smertefrit frem. Et totalt i orden sted.
Kanon god service.. Og ikke mindst billig levering.. 8 kr i fragt ;)
Fik varene dagen efter bestilling, og de rigtige varer, alt i beskrivelsen passede.
Bestilling, betaling, levering uden problemer.
Hjemmeside er nemt at finde rundt og de sendt rigtige hurtigt ... kan anbefale at handle her
Kan varmt anbefale AV-Cabels.dk som yder en super hurtig levering.
Modtog pakken dagen efter bestillingen og alt var som lovet
Jeg bestilte mine varer 20 minutter før lukketid, og de blev leveret til mig dagen efter. Jeg tror ikke umiddelbart, at jeg behøver sige mere. Jeg er fuldt ud tilfreds med bestillingen, leveringen og den services Av-Cables.dk gav mig.
Jeg fik min vare dagen efter jeg havde bestilt det, så fuldt ud tilfreds
Varene var de billigste på nettet. 10 klik og de var bestilt. Sendt samme dag. Havde dem dagen efter. Bum!
Super service. Leveret til døren som aftalt, allerede næste dag.
Har brugt denne side nogle gange - Har virket tilfredsstillende hver gang!
Helt igennem perfekt handel. Betaling og levering var uden komplikationer. Særdeles anbefalelsesværdigt!
Hej fra det første spørgsmål jeg stillede, hvor jeg fik et godt svar, og til jeg
fik varen jeg bestilte, kan jeg kun sige at jeres service er i top
M.v h Poul Jensen
Jeg sad derhjemme en sen aften og havde problemer med at få lyden til at virke fra min DVD til mit nye led tv, hvorefter jeg søgte en løsning i kabler på nettet.
Det skulle være billigt og fungere optimalt. Av-Cables er en de 3 første muligheder jeg stødte på da jeg googlede. Forskellen fra de to andre steder der har med kabler at gøre, var at jeg først fandt den løsning jeg havde brug for her.
Jeg bestilte, betalte og på andet døgn modtog jeg en fejlfri pakke. PERFEKT.
Bestilte kl 16 og dagen efter kl 11 var kablerne med posten
Hurtig levering, stort udvalg og rimelige priser. Kan klart anbefales!
Jeg bestilte et mini jack til min jack og fik det dagen efter - og endda til meget billige penge. Kablet fungerer rigtig fint.
Skal du bruge kabler eller andet til dit AV og wifi udstyr så kan jeg kun anbefale AV Cables
Kan kun anbefale, at handle hos AV-CABLES .... ikke så mange dikke-dare - billigt, hurtigt ekspedition - og så virker det!