We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (659)
AV-Connection A/S

Sådan burde alle køre deres onlineshops !

Super hurtigt, Super billigt, og fri fragt - Hvad mere kan man ønske sig? :-)

AV-Connection A/S

Hurtig levering med de aftalte produkter som altid.
Perfekt!

Lynhurtig ekspedition

Jeg bestilte tv-kabler fredag eftermiddag og mandag eftermiddag får jeg pakken med Postvæsenet. Kunne oven i købet kunne følge pakkens rejse gennem track og trace.
Intet overladt til tilfældighederne. Super betjening

SUPER SERVICE pr tlf

Ringede og bad om hjælp til hvilke kabler jeg skulle bruge til mit B&O anlæg, men fik oplyst at man ikke havde den store viden omkring lige dette produkt og henviste til Sønderborg afdeling.Ærligt og reelt svar, det kalder jeg ekstrem god service, yderligere fik jeg super info omkring andre produkter,sammenkoblinger af lyd og billede - alt det pr tlf, aldrig aldrig har jeg oplevet at få så god service.
I kan helt sikkert vente mig i butikkerne som kunde , jeg MÅ bare anbefale denne forretning.
FLOT FLOT FLOT
Bo

Super opfølgning på afterservice

Rigtig god service.
Hurtigt svar på mailforespørgsel.

AV-Connection A/S

super pris, service og levering.

Bestilte en vare til meget fin pris. Korresponderede med kundeservice, der svarede hurtigt, og holdt alt hvad de lovede. Varerne blev leveret meget hurtigt og bestemt inden for den lovede tid.
Handler meget gerne hos AV-Connection igen!

SUPER

Har handlet her flere gange, altid hurtig og effiktiv levering. Kan klart anbefale denne webbutik.

Hurtig

Efter at have talt med butikken gik der ca. 35 minutter før ordren var afsendt. Top service og lynhurtig behandling af ordren. Super personale

Hurtig og god

Har altid leveret hurtigt og varerne er i orden

Hurtig levering, super kundeservice

Vi oplevede problemer med antennesignalet, efter frigivelsen af LFE (4G), jeg spurgte AV-Connection om hvad jeg kunne gøre, og fik en komplet indkøbsliste. Jeg har nu indkøbt og monteret stumperne, og antennesignal og signalkvalitet ligger begge på 100% :-)

Hjalte RMC found this review useful

AV-Connection A/S

Hurtigere end sin egen skygge!

Bestilte onsdag. Modtog torsdag og senere samme dag fik jeg en mail om at ordren var afsendt. Altså hurtigere end mail på Internettet :-)

Jesper Mains found this review useful

Nemt og hurtigt

Bestilte 2 kabler 27. december havde dem leveret derhjemme dagen efter. Det er da bare i orden.

Great

I love this company.
I ordered few times and never ever had any problems.
Delivery is fast, prizes are wonderful

Thank you

udsøgt-betjening

Av-connection.
Tak for god vejledning og betjening.
mvh finn arp

Nul Problemer

Aldrig problemer, kæmpe udvalg, lave priser.

AV-Connection A/S

AV-Connection hjælper med din leverance

Ingen problemer med at finde og bestille dine varer.
Skulle dine varer være delvist udsolgt kontakter AV-Connection din for at fortælle at de tager hånd om det og fortælle hvad du kan forvente.
Meget prof.

hurtig og billig

Ingen problemer, billig og enda hurtig levering

Enestående

De fem stjerner er virkelig velfortjent. Igennem et langt og bøvlet forløb, som virksomheden var uden skyld i, var de vedholdende, effektive og pålidelige med en kundeservice i særklasse.
Anbefaler varmt og handler gerne der igen.

AV-Connection A/S

Rigtig godt udvalg og info

Super godt udvalg af kabler, og en masse god information.
Fordi jeg ikke kan give fuldt hus, er fordi jeg følte mig lidt "tvunget" til at vælge et dyrere HDMI kabel, for ellers følte jeg at jeg betalte alt for meget i forsendelse.

Kender desværre godt PostDK's vandvittige priser, dog syntes jeg et kabel til 39kr er lidt voldsomt at skulle give 25kr i forsendelse.

lyn hurtig forsendelse

Bestiller lørdag og pakken kommer mandag, hvilket er super service. :-)

AV-Connection A/S

De ligger ikke på den lade side...

Ikke første gang og heller ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Pakken er allerede i posten, og forløbet var sådan her (bemærk tidsstempler):

Ordre Status
Ordre nr. 202XXX
Ordren er bekræftet via web 22-11-2012 16:24:28

Ordre varelinier
1x NC-5EUTP050W: RJ45 UTP Netværks kabel - CAT5e, Hvid, 5 meter 29,00 DKK
1x 06-093: Lindy 41233 DVI-I genderchanger-adapter, guldbelagt (DVI-I hun - hun), Sort 79,00 DKK
1x 07-584: König electronic König High Speed HDMI 1.4 kabel med ethernet og 270° vinklet stik, Sort, 10 meter 399,00 DKK
1x 99-010: Forsendelses omkostninger, privatpakke/porto (momsfri) 40,00 DKK

Oprettet 22-11-2012 16:34:20
Afsendt 22-11-2012 16:51:45
Postdanmark pakke: 003707148353XXXXXXXX

Hurtig ekspedition

Varen kom hurtigt og var godt emballeret.

Super service og ekspedition

Jeg ringede for at få et godt råd og fik en fantastisk vejledning om hvilken antenne jeg havde behov for. Fragten virkede lidt dyr og jeg spurgte derfor om jeg kunne få det til samme pris som hos konkurrenten. Jeg fik hurtigt det svar tilbage at jeg bare skulle skrive det i kommentarfeltet så skulle de nok korrigere. Jeg har nu fået bekræftelse på at antennen er sendt fragtfrit - det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med AV-Connection.

Upåklagelig service

Købte et DisplayPort kabel der desværre havde en løs forbindelse. Oprettede en retursag hos AV-Connection, og de sendte et nyt kabel den følgende dag. God stil!

Dejlig nemt, god service

Ikke en stor ordre, men blev stadig behandlet rigtig godt. Post budet kunne ikke finde vores hus, så pakken blev returneret. Av connection henvendte sig hurtigt, og var super effektive med både mullighed for at få refunderet pengene eller få sendt pakken igen. Tak for det, god oplevelse.

Problemfrit

Varerne blev hurtigt leveret, og der var tilstrækkeligt med info på e-mail.

Manglende vare i forsendelse

Bestilling gik hurtigt men den dyreste vare manglede i pakken ved afhentning på posthuset. Ringede og fik beskeden at det var en beklagelig fejl at man ikke havde oplyst, at visse varer sendes direkte fra den pågældende fabrikant og ikke fra AV Connection. En noget skræmmende oplevelse, at stå ved posthuset og se varen på fakturaen, og det fulde beløb trukket fra min konto, uden at se den i pakken. Simpelthen ikke tillidsskabende. Venter stadig på varen. 3 til 5 dage ved fjernlager levering holder ikke helt. nu er der gået 7 dage. Jeg krydser fingre for at varen kommer snart. Opdate d 5 nov : ok jeg svinger et par stjerner mere- fik min vare idag ! De var alligevel til at stole på og jeg var nok lidt hurtigt ude med min kritik. Anbefaler gerne til andre 👍

Perfekt

Nemt at bestille
Kan anbefales

AV-Connection A/S

Jeg købte en ny ledning til mine hovedtelefoner, men det var det forkerte stik jeg fik købt. Jeg sendte en mail til dem om at jeg ville returnere pakken. 3 dage efter at jeg sendte pakken retur stod pengene på min konto. Kan helt klart anbefale dem til andre.

AV-Connection A/S

Meget bedre bliver det vidst ikke

Der er langt imellem man kommer i en butik hvor personalet faktisk ved hvad de taler om og hvor de rådgiver frem for bare at få noget kastet i nakken på en.
Det er en fornøjelse at handle hos jer og ud over at være absolute eksperter på jeres område, har i jo faktisk også nogle fantastiske priser.
Tak for en rigtig lækker butik...

AV-Connection A/S

Hurtig levering og god service

Fik bestilt med et forkert varenr., men det var ikke noget problem, fik beløbet refunderet omgående og kunne returnere varen uden udgifter for mig. Så kunne jeg bare bestille den rigtige vare omgående...
Det er god kundeservice... ---- smiler----

DE ER HURTIG TIL AT SEND

jeg købte et kabel schuko 3-polet c5 stik ude jordben
mandag og fik det tirsdag
så ok der køber jeg igen

Donald Andersen found this review useful

De får 5 selv om jeg ikke har modtaget min vare

Fordi jeg er sikker på den er i postkassen i morgen uden bøvl

Upåklagelig sagsbehandling

Jeg har benyttet mig af min returret inden for 14 dage. Sagen blev behandlet til ug og købsbeløbet blev returneret til min konto.

Donald Andersen found this review useful

Perfekt handel.

Jeg har købt et sæt danske Dynaudio højttalere og fik leveret som lovet.

En særlig tak skal lyde til Thomas fra salgsafdelingen, som har givet mig en fremragende behandling udover det sædvanlige.

Jeg handler meget gerne hos AV-Connection igen.