[REPLY]
Hurtig levering og vare i god stand.
Nemt overskueligt site. God købsoplevelse. Fint med en gratis returlabel i kassen - selvom jeg ikke fik brug for den.
Købte et bælte (1100,-) på webshoppen onsdag eftermiddag, rykker tirsdag og får at vide at betaling er afvist af køber ! Opfordres til at købe igen, da de ikke kunne sende varen. Check kontoen og kan se pengene er trukket, først onsdag til middag har de checket med pibs - og sender bæltet.
Betalingen var først trukket torsdag, men så bør de checke dagen efter bestillingen ikke kunne gennemføres. Det kan gøres bedre.
Ellers god webshop og service.
Deres website er overskueligt og pålideligt, og handlen blev gennemført uden problemer. Pakken var fremme dagen efter
Godt overblik på siden og nem ekspedition og derefter bare læne sig tilbage og vente for det er jo altid spændende med størrelse, farver mv. når man får varen i hånden. Og det gør man heldiogvis hurtigt ;)
Hejsa. Super betjening, samt hurtig levering, brugte webshoppen.
Overskuelig hjemmeside og meget nem checkout.
Leveringen var noget hurtigere end jeg lige havde troet - så det var da godt jeg stadig havde ferie, og ikke skulle hente pakken på posthuset.
God service, hurtig levering & godt pakket ind.
Kan anbefales
Nemt og bekvemt. Hurtig levering og tøjet var som forventet.
BESTILTE OMKRING MIDDAG OG PAKKEN KOM DAGEN EFTER PÅ ARBEJDET. DET KUNNE IKKE GØRES MEGET BEDRE
Pakken kom til tiden og blev afsendt samme dag, selvom bestillingen skete efter kl. 12.00.
Meget hurtig betjening og varer som ønsket
Pisse fedt at handle med Axel, altid super service!
- Også dejligt man kan gå i butikken og få hjælp!
Fantastisk webshop med lækre varer og god service!
Hurtig og fin service. Et stort plus, at man kan bytte varerne i butikkerne fysisk, når man har købt via nettet.
Dog synes jeg 6 dages leveringstid er lidt for meget, men fair nok det er jo midt i ferien.
Indpakning var lækker og pakket rigtig pænt, så det var rigtig fedt!
Vil helt sikkert bestille igennem Axel.dk igen.
Axel.dk er en god, nem og tryg måde at købe tøj online på. Jeg rejser meget, og har ikke altid mulighed for at tage ind i en butik og vælge. Derfor er det lettere at bestille online. Jeg ved hvilken størelse jeg have, og så er det enkelt. Axels.dk s udvalg er fint, og der er altid noget man kan bruge.
Servicen er god, der er ikke nogen problemer med dem, jeg har købt to gange, hvor jeg køber flere ting, og det har jeg været fuldt tilfreds med.
Pakken kom hurtigt, varen var i den stand den blev bestilt. Alt i alt god service og vil gerne bestille der igen. Dog kunne det være rart pakken ikke kun var pakket ind i plastik.
Rimelige priser og et godt udvalg. Billig og hurtig fragt. Kan kun være tilfreds.
Jeg bestilte en jakke og fik den leveret dagen efter! Super hurtig service.
Skulle desværre levere varen tilbage da det var til en gave og fødselaren havde fået en lignende jakke. Afleverede pakken torsdag aften og pengene var retur på min konto mandag.
Jeg har intet negativt at sige. Virkelig fin service.
En professionel og hurtig service, både i forbindelse med søgning, bestilling og levering.
Elsker når man får varen dagen efter! :O) Service!
Rigtig god oplevelse. Blev ringet op af en ekspedient dagen efter jeg havde lagt ordren, som fortalte mig at varen kom på tilbud dagen efter og at jeg selvfølgelig fik varen til den nedsatte pris. Pakken kom med posten to dage efter jeg havde købt den og var rigtig fint pakket ind. Og gaven faldt i god jord, så det kunne ikke være bedre.
Varer var sendt den samme dag. Mail fra buttiken med track&trace nr. kunne være en god idé
Super service, hurtig fragt og varen var omhyggelig pakket så den ikke tog skade under forsendelsen.
Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen i fremtiden, uden tvivl.
Det er første gang jeg har benyttet Axel, men bestemt ikke sidste gang.
Super fin gave, som var perfekt til min kæreste.
Hurtig levering ! Og meget fin indpakning !
Vil helt klart anbefalde jer til andre, står selv i butik, så ved hvor stor en pris kunden sætter på det, hvis pakken kommer til tiden ;)
Tak for god service !
Alt var, som Axel lovede det. Rigtig god oplevelse.!
Fik mine varer dagen efter bestillingen - levede fuldt ud op til forventningerne
Fantastisk hurtig levering.
Rigtig god og overskuelig shop.
Vil klart anbefale Axel.dk til andre.
Modtog 2 t-shirts fra Samsøe & Samsøe, og den ene af dem er allerede gået i stykker. kvalitetet var simpelthen for dårlig
Bestilte en skjorte søndag aften og fik den tirsdag fint pakket ind. Super service helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der
Fik vare hurtigt og levede op til billed og beskrivelse.
Kunne måske tænke mig at str. guide passede til specifikke viste tøj og ikke som en generel anvisning. Passede dog fint mht bestilte str.
Hurtig levering, og varen levede op til mine forventninger.
God service og hurtig levering, savnede dog en besked om at min ordre var afsendt og et track og trace nr.