[REPLY]
Fandt nemt og hurtigt alt hvad jeg søgte. Billige varer, billig fragt og lynhurtig levering!
bestilte lejer ved dem og der gik ikke mange dage så var de i postkassen.bedre kan det ikke blive
Købte en taphane til en palletank. Den kom 2 dage efter. Der er ikke så meget at sige. Sådan!
Jeg købte et par låg til palletanke. Der blev leveret for få af en vare, men b2b-shop løste i to omgange fejlen uden diskussion. Ethvert firma kan begå fejl, men viser i særdeleshed klassen i løsningen af problemerne. I anden omgang henvendte b2b-shop sig selv for at høre, om ikke de havde lavet en bøf, hvor mange andre firmaer havde afventet reklamation på reklamationen i håb om at slippe afsted med det. Det er service ud over det sædvanlige, og derfor en sjælden topkarakter herfra.
Sendte mail til b2b hvor jeg bad om tilbud på en del trykluftgrej. Blev ringet op af ejer Michael Hansen, som brugte den fornødne tid på at vejlede mig til nogle bedre løsninger. Vi endte op med en aftale om, at han sender mig et udvalg i en prøvepose - inden jeg bestiller nogen varer. FANTASTISK SERVICE
Har købt forskellige rustfaste fittings. Jeg havde bl.a bestilt 2 dele der var inkompatible og blev kontaktet af b2b-shop telefonisk. Jeg mailede et billede af min installation hvorefter jeg dagen efter modtog et billede af de fittings b2b shop ville foreslå. Det er da service!
Michael Nielsen
Indehaveren er umulig at få kontakt til, både via telefon og mail.
efter en ny chance må de have ros. denne gang var der en kanon service og varene landede efter blot 2 dage. mange tak
Jeg har d. 03.12. bestil vare hos B2B-shop, men ikke hørt fra dem siden, og man kan ikke komme i kontakt med deres kundecenter, hverken via Email eller telefon.. Dårlig service, når nej INGEN service.....
Jeg skulle bruge nogle dimser, og var i tvivl om varenr osv. B2B-shop svarede lynhurtigt på min email, og efter et par emails frem og tilbage var tingene på plads. Fremragende betjening, de bedste anbefalinger herfra.