[REPLY]
Alletiders webshop for børn på farten.
Nem og overskuelig og meget venlig kundeservice.
Jeg fik hvad jeg forventede og fik det leveret meget hurtigt.
Super levering hurtigt og god service.
Jeg har sendt sms'er to gange, da et af mine produkter ikker er fine... men har ikke hørt noget. Det er naturligvis dårligt...
Så ven venligst tilbage. Det er den pinke ske, som er grim... har vedhæftet billeder med sms'erne.
Mvh
Liljan
liljan_nielsen@jubii.dk
Altid god service og specielt stor fleksibilitet omkring returnering af varer
Der stod at hvis man bestilte inden kl. 17, blev varen sendt samme dag - min søn er begyndt at få skævt hoved, så jeg så frem til at modtage dagen efter, men måtte desværre vente yderligere :( Dog er jeg tilfreds med varen, og køber gerne igen.
Fin oplevelse.
Ringede omkring en babymaskine, fik mit svar, bestilte inden kl 17 og varen blev afsendt kort efter samme dag.
Desværre er GLS gode til at lyve om deres besøg, så min levering blev en virkelig dårlig oplevelse. Dette er ikke Babygears skyld, men de bør overveje at fraråde folk at få hjemmelevering med GLS. Ved af erfaring at GLS pskkeshop er mere pålideligt.
An easy to use website with good choice and service
Fik mine varer hurtigt, prisen var afgørende for at handle hos BabyGear.dk. Jeg var meget tilfreds.
rigtig fin service
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling! Har netop bestilt endnu en ordre hos dem.
Siden babygear.dk lød lidt andenrangs i forhold til hvilke sites jeg ellers kender/har hørt om/har surfet forbi, men jeg har kun haft en virkelig god og professionel oplevelse.
Siden var overskuelig at navigere rundt på, fx kunne man let se om noget var udsolgt eller ej. Priserne var yderst rimelige i forhold til andre sites. Levering var lige så hurtig som lovet - 3 dage gik der fra bestilling til jeg havde mine ReimaTec-futter.
Eneste minus var, at det var lidt svært at skelne de forskellige Reima-futter fra hinanden. Det er de også på Reimas egen side, men det kunne være fint med en samlet guide/oversigt, så man får det, man har brug for. Den service får man ofte bedre i en fysisk butik, og her halter webshops lidt efter. Men det er kun et meget lille minus, som heldigvis kan afhjælpes med lidt research. Jeg vender helt sikkert tilbage når der skal købes flyverdragt og andet.
det er bare fedt man kan bestille en stor mængde og få det dagen efter. alt er gået hurtigt og rigtig god service, da jeg ringede og bestilte.
Gratis fragt til gls butik, og alt andet fragt billig, hurtig levering og dejligt stort udvalg :) Har handlet på Babygear.dk masser af gange og gør det garanteret igen!
På denne hjemmeside kan du finde ting til dit barn, og der er altid gratis levering via forretninger der ligger hvor du bor.
Har handlet flere gange på babygear.dk, da de dels har nogle gode priser, og dels har nogle supergode produkter. Hver gang er der hurtig og gratis levering til GLS pakkeshop, og de medfølger altid returseddel, så man ikke skal bøvle med returnering.
Kan varmt anbefales!
Lynhurtig levering og altid fri fragt - Super!
Fik min vare hurtigt, bestilte fra to børneshoppe samme dag, og fik denne her vare hurtigst.. Intet at klage over, kommer gerne igen :)
Nemt at bestille, hurtig levering og en vare som fuldt ud lever op til forventningerne.
Vi brugte baby gear og var meget tilfredse med bestilling, levering og kundeservice ved spørgsmål.
Bestilte omkring kl. 15 og hentede varen dagen efter omkring kl. 10. Gratis levering er stort plus, og at man desuden også har helt til kl. 17 med at bestille, og stadig modtage sin vare dagen efter. Herligt! :)
Nemt og hurtig levering
Trine Hansen found this review useful
Nemt at finde rundt på hjemmesiden, hurtig levering, godt produkt. Kan varmt anbefale at handle her.
Lagde en ordre i går kl 13. Pakken ankom i dag! Det kan ikke blive bedre.
Gratis fragt er et plus og, en gratis kalender gør bare det hele super.
Nu skal det her produkt ikke retur, men at babygear.dk alligevel lægger en "gratis retur" fragt label ned i kassen, viser at de tager service seriøst. Noget, selv meget store webbutikker kunne lære noget af.
fandt hurtigt det jeg søgte, betalte og næste dag lå varen i postkassen... skønt at det gik så stærkt :0) har allerede handlet der igen
Jeg vil helt sikkert bruge babygear igen, der er en masser af ting og sager jeg gerne vil have mine to tvillinge pige skal have. Babygear indeholder en masse udstyr, dog oplevede jeg en del udsolgte vare og jeg mener ikke der bør reklameres med de udsolgte vare men at de hellere bør fjernes. Det lidt som at give et barn en slikpind for derefter at tage den tilbage igen. :) Så hvis ikke varen er på lager, så vil jeg slet ikke se den. Udover de mange udsolgte vare fik jeg dog det jeg kom for og jeg vender helt sikkert tilbage igen :) I håbet om at de så har fået det jeg vil have.
Jeg kendte ikke babygear, men fandt dem ved søgning på nettet. Deres priser er fair og betjeningen er hurtig og uden problemer. Jeg vil købe hos dem igen!
Når man kombinerer en skarp pris med god kundeservice, får man den bedste købsoplevelse. Det var netop, hvad babygear.dk leverede, da vi for nyligt handlede der. Vi havde et spørgsmål til leveringen, efter der var bestilt, og det blev klaret på under et minut via telefonen. Vi kan bestemt anbefale butikken.
Godt udvalg, gode produkter og hurtig og problemfri forsendelse.
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og stort udvalg af leveringsmetoder. Det er kort sagt god service.
Sender med det samme og levering dagen efter bestilling. Har bestilt flere gange med samme service.
Rigtig mange ting på deres hjemmeside. Og til billige penge.
Og så er der gratis fragt og de er hurtig til at sende varen til mig.
Altid hurtig levering og hurtig ekspedition ved returnering