We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (309)

Een uitgekomen droom!

Mijn man en ik zijn studenten. Vanaf de eerste keer dat we de stokke xplory zagen waren we direct verkocht, maar helaas lag dit niet in ons budget. Toch was er laatst een prachtige aanbieding waardoor we toch een prachtige stokke konden halen.

Dankjewel babypark voor de prachtige deal! Goed service en ook nog thuis bezorgd.

Groetjes de trotse eigenaars van een Stokke xplory

perfect geholpen

Ik had met spoed een buggy nodig voor de vakantie maar bij diverse zaken bleek de buggy die ik zocht niet op voorraad. Toen naar Babypark Gouda gegaan alwaar ik zeer vriendelijk en deskundig werd geholpen. Toen mijn keuze wederom viel op de Koelstra buggy bleek deze ook bij Babypark niet op voorraad. Maar Babypark heeft deze de volgende dag gratis bij mij thuis laten bezorgen vanuit het magazijn. Geweldige servie waarvoor veel dank!

Babypark

Personeel met veel kennis en empathisch vermogen

Na een aantal bezoeken aan de verschillende filialen, zijn we uiteindelijk teruggegaan naar Babypark Wormerveer. Het personeel was er empathisch, vriendelijk en konden ons adviseren in de "miljoenenkeuze" aan produkten, welke worden geboden.
Ze maakten een goede inschatting van produkten die aan onze voorwaarden voldeden.
Eenmaal alles besteld te hebben was er uiteraard de tijd waarop we moesten wachten tot alles keurig netjes werd in elkaar gezet. In deze tussentijd hebben we de tijd gehad om rond te kijken en kwamen we forse kortingen tegen bij de concurrent. De volgende dag hebben we gelijk gebeld naar babypark, via de klantenservice in Kesteren hebben we van alle produkten de korting gekregen die we bij de concurrent ook zouden krijgen. Als service daarbovenop kregen we vervolgens aanvullende korting op de produkten die bij de concurrent niet te verkrijgen waren. Inmiddels staat alles klaar en zijn we erg tevreden over de service en produkten die we hebben gekocht. We raden iedereen in onze omgeving aan die een kindje verwachten om bij Babypark Wormerveer langs te gaan om spullen te kopen.

Bedankt voor de goede service!

Babypark

Super snelle en goede service

Babypark!!! Babyparadijs bedoel je.
Hele snelle service, ook bij schade. We hadden een speelgoedkist besteld via internet, volgende dag in huis maar hij was beschadigd. Op gebeld, foto gemaild en geregeld. We kregen een nieuwe. Top!
Nu weer een kamertje besteld voor mijn dochter, alles super geregeld.
Geen personeel die zich opdrinkt.
Fijne winkel dus!

Babypark

Compleet aanbod, meedenkend en vriendelijk personeel

Wij hebben goede ervaringen met Babypark. Wij zorgen voor pleegkinderen en daardoor kom je soms voor uitdagingen te staan... Hoe zorg je er voor dat je twee kinderen van 4,5mnd. en 1 kind van 16 mnd. kunt vervoeren? Koop je een drielingwagen die je waarschijnlijk niet lang nodig hebt? De oplossing was: een tandemwagen met een zijspan eraan... Zo zijn er wel meer lastige kwesties goed en en naar tevredenheid opgelost.
Als we nog iets niet in huis hebben, weten we waar we moeten zijn!

Babypark

De droom van elke zwangere vrouw!

Een zeer breed scala aan babyspullen van veel topmerken. Ook de service is zeer goed. Medewerkers nemen de tijd voor je en laten je waar nodig mee kijken op de pc voor kleuren en modellen. Wij zijn super tevreden!

Babypark

overzichtelijke winkel en goede service

Na even op ons gemak te hebben rondgekeken zonder opdringerige verkopers, hebben wij ons kamertje uitgezocht en zijn uitstekend geholpen! Duidelijke uitleg, vragen zijn met al het geduld beantwoord en erg klantvriendelijk.

Nu met smart wachten totdat het kamertje geleverd wordt!!

Babypark

Super service en ruime keuze

Ik heb een paar weken geleden een lamp bij Babypark besteld, nadat er met de levering vanuit PostNL van alles verkeerd liep, heeft een medewerker van de klantenservice van Babypark alles in het werk gesteld om de lamp toch bezorgd te krijgen. Nadat dit niet lukte heeft ze gezorgd dat ik de lamp in de dichtsbijzijnde vestiging kon ophalen. En om het ongemak te verzachten, heeft ze me een giftcard toegestuurd. Hiermee ben ik naar de winkel in Heerlen gegaan, alwaar ik deze met veel plezier heb uitgegeven, want hebben ze toch veel keus.

Babypark

Goedkoper dan verwacht, twee kleine minpuntjes, maar uitstekende service!

Via internet eerst prijsvergelijkingen gedaan tussen Babypark en andere winkels. Het verbaasde ons eerlijk gezegd dat Babypark redelijk vaak als goedkoopste naar voren kwam. Veel mensen in onze omgeving beweren dat Babypark behoorlijk duur is. Jammer dat de website van Babypark op zondag niet bereikbaar is, maar we hebben respect voor de beweegredenen. Wel een aantal items elders besteld (online) in verband met prijsverschil, maar gewoon langs gegaan bij Babypark. Die zit toch lekker in de buurt.
Eerst eventjes zelf rondgekeken en daarna hulp gevraagd. Wel vervelend dat op heel veel artikelen geen prijs staat vermeldt. Uiteraard begrijpen we dit vanuit het sales oogpunt, maar vinden het niet erg klantvriendelijk.
Met al onze vragen werden we keurig geholpen en antwoorden werd eventueel opgezocht in de computer. Zelf nog een item met 15% korting kunnen scoren omdat deze uit het assortiment ging en wij het showmodel aanschafte.
Een item, van 12,50, was niet voorradig, maar werd desondanks keurig gratis thuis bezorgd. Gratis omdat we in de winkel wel ruim hadden besteed.
Kortom; zeker een winkel om vaker terug te komen!

Babypark

Er wordt met je meegedacht, wij zijn zeer goed geholpen!

We hebben een fijne middag gehad en zijn prima geholpen. We hadden een duidelijke lijst, maar er wordt ook nog steeds hartstikke goed met je meegedacht.
En alle vragen zijn super beantwoord!
Het enige wat nog verbeterd zou kunnen worden volgens ons is het afrekenen.
Pinnen in de winkel of (voor €15,-) bij het afleveren.
Het zou fijn zijn als het bijvoorbeeld via een link in een mail ook via IDEAL zou kunnen.

Goede service, overzichtelijke store en vooral veel keuze!

De eerste keer dat ik aan kwam rijden dacht ik al meteen wow, wat een mooie park!

Nadat we naar binnen liepen keken wij als aanstaande ouders ons ogen uit. Zo veel keus en zo'n grote assortiment.

Maar goed, als nieuwe ouders zijnde heb je toch behoorlijk wat nodig en is hier dus alles te vinden.

Na een paar bezoekjes aan Babypark Kesteren weten we precies waar we zijn moeten. Alles is erg overzichtelijk ingedeeld en hierdoor is alles ook makkelijk te vinden.

Al met al een bezoekje waard voor al je baby spullen.

Babypark

goede service vriendelijk personeel en goede uitleg

Wij als onwetende aanstaande ouders moesten dus alles voor het eerst kopen voor onze kleine die dus nog niet geboren is. De verkoopster was erg vriendelijk nam de tijd voor ons en legde alle producten goed uit zoals kinderwagen matras etc.
We hebben dus alles daar besteld en nu afwachten tot we het geleverd krijgen.
Maar onze eerste indruk van deze winkel is in ieder geval erg goed!

Babypark

DE ideale winkel voor al uw baby/kinder aankopen !!!.

Wij waren op zoek naar een geschikte buggy en gingen naar het babypark en tjee wat een enorme keus hebben ze daar.We werden prima geholpen en kregen een uitgebreide demonstratie en kwamen zo tot onze keus van de quinny zapp extra.Op het moment van aankoop was er een actie waarbij we een parasol bij de buggy kregen,helaas was die op dat moment niet op voorraad maar die werd meteen voor ons besteld en geheel gratis naar ons huis verzonden helemaal prima dus en ja inderdaad een aantal dagen later werd die zoals afgesproken netjes bezorgd !!!.Wij zijn dus echt helemaal tevreden en gaan echt nergens anders meer heen voor een aankoop voor onze kids dan naar het babypark !!!.

Babypark

Mooie aanbiedingen en veel keuze

Goed geholpen. Alleen duurde het wel lang voordat we een bevestiging van onze mailbestelling kregen. Dat maakte ons onzeker of de bestelling wel zou doorgaan. Alles is goed gekomen. Nu nog de definitieve levering afwachten.

Babypark

Verkoop is prima, aftersales service is slecht

Verkoop en bestelling van de meubels in de winkel ging prima, en bestelde artikelen (Flexa tienerkamer) zijn op tijd geleverd zoals afgesproken (ca 8 weken levertijd). Bij het uitpakken bleek echter dat bij maar liefst drie artikelen verkeerde kleur van onderdelen (fronten van ladenkasten, werkblad van het bureau) of onjuiste onderdelen geleverd werden (waardoor een van de lades helemaal niet samengesteld kan worden); blijkbaar een fout van de leverancier (Flexa) - kan gebeuren maar wel vervelend (ook voor het imago van de verkoper, Babypark in dit geval dus) als je een mooi tienerkamer voor je dochter wil samenstellen en het blijkt niet helemaal zoals je voor ogen had. Toen moest ik drie keer contact opnemen met de klantenservice: eerste keer via het contactformulier op de site (geen enkele reactie daarop gekregen - het lijkt alsof die helemaal niet wordt gelezen, waarvoor is dat formulier dan?) en dan drie keer telefonisch, pas na het laatste contactmoment had Klantenservice de juiste artikelnummers/ onderdelennummers genoteerd en correct/ volledig via email bevestigd, daarvoor was het nog onduidelijk of deze gegevens juist zijn overgenomen door Babypark en doorgegeven aan de leverancier. Bij het eerste telefonische contact werd beloofd om de afspraken via mail te bevestigen - dit gebeurde niet, en daarom moest ik nogmaals bellen, daarna was dit wel bevestigd. Nu al wacht ik nu met spanning op de levering van missende/ verkeerd geleverde onderdelen (hopend dat ze nu wel met de juiste kleur geleverd worden). Wel zo fijn is dat Babypark zelf langs komt om die verkeerde onderdelen te vervangen (die mocht ik wel gebruiken om de meubels alvast samen te stellen).

Een grootse service en aanbod voor de allerkleinste

In 1 woord geweldig! Wij hebben 2 weken terug ons complete babyuitzet bij babypark Gouda gekocht.. van 1 van de geweldige kamertjes en de bugaboo sahara tot de aankleding van het kamertje en alle artikelen die nodig zijn voor het kleine wondertje.. en vanaf dat we de winkel inliepen tot aan de uitgang erg goed geholpen! Je krijgt werkelijk over elk product alle nodige informatie.. overal heeft het personeel verstand van! En de beleefdheid en vriendelijkheid straalt er vanaf! Wij kijken erg uit naar dv 25 juli, de dag dat alles wordt geleverd en het kamertje zelfs wordt gemonteerd.. en tot die tijd shoppen wij lekker verder bij jullie voor kleertjes, de babys only producten en gewoon voor een lekker bakje koffie met appelflap! Nogmaals bedankt! Groetjes Stefan en Marielle Smit

Babypark

Ze hebben echt alles voor ons kleine wereldwonder

Ik zou echt iedereen aanraden om voor zijn spruit in wording naar Babypark te gaan. Het is de meest complete babywinkel van Nederland en je kunt er echt alles vinden voor je babyuitzet. Van ledikant tot flessenwarmer. En als je - zoals wij omdat onze eerste kind alweer 7 jaar oud is - een onderdeel van de kinderwagen kwijt bent is dat geen probleem....Ze hebben het zo voor je bij besteld. Babypark is echter niet alleen groot, ruim en overzichtelijk: het personeel is ook nog eens superkundig. In een handomdraai wordt je uitgelegd wat het verschil is tussen allerlei babymatrassen. En dat allemaal zonder je een bepaalde richting op te sturen. De verkopers geven je zoveel informatie dat je daarna zelf een goede keuze kunt maken. Fantastisch is ook dat Babypark regelmatig mooie kortingsacties heeft. Zo kregen wij onze babykamer
bijna een kwart goedkoper en wordt hij ook nog eens gratis thuisbezorgd op een moment dat het ons goed uitkomt. En toen we daarna ontdekten dat een parasolletje voor de kinderwagen ergens anders goedkoper zou zijn, was dat geen probleem. We kregen het prijsverschil direct teruggestort. Want Babypark is niet alleen de beste, maar ook nog eens de goedkoopste. Kortom, een winkel om nog vaak naar terug te gaan. Nu met de kleine op komst, maar ook later als onze kinderen groter worden en toe zijn aan een heuse tienerkamer. Want die hebben ze ook in alle soorten en maten.

Babypark

Super geholpen door het vriendelijke personeel

We waren op zoek naar een kinderkamer en alles wat erbij hoort.
We wisten helemaal niet waar te beginnen.
Aangekomen in de winkel kwam er een vriendelijke dame naar ons.
Ze heeft ons heel erg goed geholpen.
Ze gaf uitleg over alles wat we wilde weten.
Zo vertelde ze ons welk matrasje geschikt was voor ons. Welke lakens we nodig hadden, welke accesoires heel handig zijn en waarom ze handig zijn, enz...
We hebben bijna 3 uur met haar in de winkel rond gewandeld. Door alle uitleg zijn we meer gerust gesteld en beter voorbereid op de komst van ons kleine ukkie.

De kamer is ondertussen netjes geleverd, en hij is super mooi! We zijn helemaal verliefd.

Bedankt voor alle hulp! Het was een geweldige ervaring en we raden jullie bij iedereen aan ;-)

Babypark

Perfecte uitleg en demonstraties van de producten, volledige onafhankelijkheid en vooral alle tijd voor de klant!

Voor ons was dit het eerste bezoekje ooit aan een babywinkel. Je komt binnen, ziet al die mooie spullen en denkt 'waar en met wat moeten we beginnen'. Kortom, lichtelijk paniek. We hebben beloten direct hulp te vragen en dat was een erg goede beslissing.

De verkoopster is met ons bij het begin begonnen en gaf overal een hele duidelijke uitleg bij en liet zien hoe alles werkte. Wat wij erg belangrijk vonden was dat het allemaal heel onafhankelijk ging. Er was dus geen voorkeur van haar kant naar een bepaald merk.

Uiteindelijk hebben we de grootste zaken (kamer, kinderwagen etc.) doorgelopen en wisten we precies wat we wilden. Hier zijn we vrij lang mee bezig geweest, maar al die tijd werd er overal de volledige aandacht aan besteed. Daarna hebben we een offerte laten opstellen en al snel hebben we het gekocht. Waarom verder zoeken als de spullen helemaal naar wens zijn, het advies perfect was en het gevoel goed. Binnenkort komen we terug om de kleinere dingen aan de offerte toe te voegen

Babypark

Heel enthousiast, fijn en professioneel geholpen!!!

We waren meteen helemaal weg van een babykamer bij Babypark Amersfoort, waren er dus snel uit. De winkel in Amersfoort is ook een erg mooie winkel, overzichtelijk, netjes en verzorgd en de styling van alle kamers is top, we hebben veel inspiratie op kunnen doen. Toen we uiteindelijk de kamer bestelde, werden we heel vriendelijk en enthousiast geholpen en kregen we goed advies over matrassen en Aerosleep, geheel vrijblijvend, absoluut niet opdringerig. Er hoeft ook niet aanbetaald te worden en de bezorgkosten zijn heel laag. Gratis zelfs als je alles direct betaalt. Al met al een hele goede ervaring met Babypark, wij komen zeker terug voor de rest van onze babyuitzet :D

Geweldig

Recentelijk babykamer aangeschaft bij Babypark Zaanstad. Uitstekend assortiment, geweldige service en met een heel goed gevoel de deur uitgegaan.

Echt een aanrader!

Babypark

Geweldig advies, goede service en fantastische spullen!

Onlangs onze spullen voor ons eerste wonder gekocht in Kesteren. Geweldige zaak, deskundig en prettig advies. We kunnen niet wachten alle spullen daadwerkelijk te gaan gebruiken!

Babypark

complete babykamer naar ons zin

We hebben vorige week onze complete babykamer gekocht In wormerveer. Erg veel keus. Door goed advies ook matras en aerosleep gekocht.en een box uit sale kon gelijk meebezorgd worden met spullen. We gaan zeker terug voor aankleding vd babykamer als alles staat.eerst even sparen.........voor de rest van de leuke spulletjes.

Super personeel en budgetvriendelijk

Wat een service, personeel dat alles klaar neemt, vriendelijk is, en waar je je geen nummer voelt, een heel verschil met de winkels in België!

Goede service!

Kwamen om half 5 bij babypark Eindhoven, werden vriendelijk geholpen. Dat de sluitingstijd half 6 was werd niet moeilijk over gedaan. Wij vertrokken om half 7 met de spullen de we nodig hadden, de rest wordt thuisgebracht.

Goede service!

Wij zijn ongeveer een maand terug voor het eerst bij Babypark Enter geweest, we verwachten een tweeling en werden aangenaam verrast dat de verkoopster ons attendeerde op de tweelingkorting... Wist niet dat het bestond! We werden goed begeleid en hebben een mooie babykamer met twee ledikantjes, matrassen, dekentjes, box etc uit kunnen zoeken, kortom: helemaal top!!

Babypark

Babypark is goed alles te koop en een goede servise,wat wil je nog meer

babypark
Bij mijn eerste docter heb ik nog stad en land afgelopen om alles uit te zoeken en uiteindelijk veel gekocht bij babypark,bij mijn tweede dochter heb ik het wat makkelijker want wij gaan gewoon gezellig naar babypark lekker schoppen, je weet dan dat het allemaal goed is en als er iets is word het goed opgelost.
groetjes Ans

Babypark

ruime keuze en alles wat je nodig heb voor je wondertje onder 1 dak met uitstekende service!

als je vragen hebt over artikelen, kinderwagens, autostoel, inrichting van de kinderkamer tot sokjes je vind je bij babypark.

als je vragen heb uitleg wil over de artikelen wordt hier de tijd voor genomen. zodat je de juiste kinder spullen in de gewenste kwaliteit prijs verhouding kunt kiezen naar wens.

hier maken wij vaak en graag gebruik van!

Babypark

Altijd professioneel en prettig te woord gestaan

Met het filiaal in Kesteren zeer goede ervaring. Wat een enorme winkel is het geworden met een speelhoek waar peuters zich ook heerlijk kunnen vermaken.

Een perfecte service door de medewerkers die je wijzen op prijs kwaliteit verhouding en hun kennis over de producten doorgeven zodat jezelf een gewogen keuze kunt maken.

Kom zeker weer terug!

Babypark

alles wat je nodig hebt vind je hier:-)

We zijn heel goed geholpen en het personeel was uiterst vriendelijk:-)
We hebben onze kinderwagen daar gekocht en een lieve mevrouw heeft naar onze wensen geluisterd en ons geadviseerd welke kinderwagen het beste bij ons paste.
Ze heeft ons allerlei modellen laten zien en al onze vragen heel goed beantwoord,ze heeft zelfs laten zien hoe je de kinderwagen uitelkaar haalt en terug in elkaar moest zetten:-)
Wij wonen in belgië vlak over de grens en ze zijn de kinderwagen langs komen brengen in nog geen week tijd:-)
Super goede service,wij waren uiterst tevreden..
Reden genoeg voor n bezoekje.
Wij waren trouwens in filiaal heerlen woonboulevard geweest:-)

Waar voor je geld

We hebben een uitstekende en super goede service gehad in Babypark Veldhoven en Amersfoort.

Beide filialen namen uitgebreid de tijd voor ons als nieuwe ouders zijnde waarbij wij vol zaten met zoveel vragen en zoveel bij ons nog ontwetend was.

Beide bezoeken waren meer dan waardevol en zo een schat aan informatie is onbetaalbaar. Verder hebben zij verreweg de meeste keus en de sfeer is uiterst prettig en vriendelijk.

Kortom; voor elke zwangere of ouders is een bezoek aan Babypark zeker de moeite waard!!

Babypark

Hier werden we veruit het beste geholpen, super!!!!

Als je goed advies wilt hebben voor de complete inrichting van je babykamer moet je hier heen gaan. En ook nog eens heel veel keuze uit A-merken.

Babypark

Goede info en handig alles 'real life' te kunnen zien

We hadden al online gekeken naar een kinder-meegroeistoel, maar wilden hem toch graag in het echt zien voordat we hem bestelden (bloom). We wilden niet zo'n stoel die er plastic uitzag. We werden goed geholpen, de kleuren waar tussen wij twijfelden werden erbij gepakt vanuit het magazijn voor zo er deze er waren.
Ipv 6 weken levertijd (zoals aangegeven in de winkel) werd hij al binnen 1,5 week thuis bezorgd.

Klantvriendelijk

Wij hebben onze babykamer, matras en beddengoed gekocht bij Babypark. We zijn heel vriendelijk te woord gestaan en kregen daarbij alle informatie over veiligheid e.d te horen. Hierdoor zijn wij erg tevreden over onze aankopen en kunnen hier volgende week al van genieten, want dan wordt alles geleverd.

Babypark

Wat een topservice! Ik ben om!

Ik ging naar de winkel voor oa een matrasje, dekentje en ander beddengoed. Niet alles was voorradig maar de volgende had ik alles in huis opgestuurd per post zonder extra kosten. Dat noem ik nog eens service, want met kleine kindjes rij je niet zo makkelijk op en neer.

Klantgericht!

Duidelijke antwoorden en informatie aan de servicebalie in Veldhoven. Bij het plaatsen van de bestelling waren we dus al meteen op de hoogte van alle informatie rondom de levering van onze babykamer. Topper!

Babypark

Goede, snelle en betrouwebare service!

Van het uitzoeken van de babyspullen in de winkel tot het afleveren aan huis, zijn we erg tevreden over Babypark. Het was even zoeken hoe het werkt in de winkel, maar toen we eenmaal wisten dat je je moet melden aan de balie kwam het goed. Vervolgens had een verkoopster alle tijd voor ons en hebben we samen met haar de spullen bekeken, geprobeerd en uiteindelijk gekocht. We ontvingen een duidelijke factuur en konden enkele dagen later al bellen over de bezorgdatum. Amper 3 weken later werd alles gratis thuisbezorgd. Helemaal goed dus!

Super

Wij hebben de Stokke kinderwagen en een babybox gekocht van Babypark. Wij zijn hier hardstikke tevreden over. Leuke uitgebreide winkel waar je vanalkes en nog wat kunt vinden.

Babypark

Goede service en tijd ervoor nemen

Wij wilde informatie inwinnen over wipstoeltjes en een draagzak. Wij waren zo goed geholpen dat wij maar direct de spullen aanschafte.

Prima service!

Laagste prijsgarantie is inderdaad van toepassing bij Babypark, fijne service!
Toen bij aankomst van onze kinderwagen er een deuk in de duwstang zat zijn wij telefonisch goed geholpen. Uitindelijk is deze deuk vanzelf weggetrokken.
Hopelijk kunnen we binnenkort de kinderwagen in het 'echt' gaan uitproberen.