We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (328)

Review by confirmed purchaser

har ikke noget at klage over

jeg fik mine vare som aftalt det vil jeg gerne benytte igen.

Fantastisk

Let at bestille.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering - selv i juletravlheden

Alt som det skal være

Det gik nemt og hurtigt helt perfekt

Fint nok

ingen problemer.

Super handel!

Bestilte onsdag eftermiddag en autostol, fik leveret den fredag. Flot pakket ind som gave, med byttebon inde i selve pakken så jeg ikke skulle til at bøvle med den rigtige bon hvis stolen skulle byttes. Anbefaler helt klart at handle her :)

Hurtig ekspedition

Varene kommer frem og lever op til forventningerne hver gang!!

Stressing

It was very easy to place the order on the webshop. In the other hand, different from others orders I placed before, this time there was a mistake and my order was delivered to another person. I have my order back one week after it was delivered.
It was also difficult to have an answer both by e-mail and telefone from the web shop support.

Hurtig og fin levering

Hurtig levering og fin vare.

Review by confirmed purchaser

Lad os selv printe gavekortet ud så man kan få det med det samme og ikke skal vente på posten.

Det havde været bedre hvis man kunne printe sit gavekort ud selv.
Måske havde det også være noget bedre, hvis man så havde vidst at den tekst man valgte til gavekortet blev skrevet i hånden og ikke med en pæn sat tekst, jeg syntes ikke det var særligt pænt skrevet.

Review by confirmed purchaser

Fungerede fint med levering fra BabySams side - ville dog foretrække levering til døgnboks

Jeg bestilte varer fra BabySams hjemmeside til levering i en vinbutik på Vesterbrogade. Varerne kom hurtigt men da jeg skulle hente dem, var det meget vanskeligt at finde parkering i nærheden af butikken. Da jeg endelig fandt en plads duede betalingsautomaten til P billet ikke, hvorfor jeg måtte fejlmelde den. Da jeg ikke kunne finde en anden automat i nærheden måtte jeg løbe hen og hente pakkerne og løbe tilbage til bilen af skræk for at få en bøde. Jeg vil hellere have leveret varerne til en døgnboks.

bare 10 - 4

Skriv som du taler med en ven.

Review by confirmed purchaser

Nem betjening på hjemmesiden og hurtig levering! Super service - da jeg havde et par spørgsmål til produkterne og kontaktede BabySam Frederikshavn.

Forvirring på hjemmeside

Jeg syntes at det er træls at sidde og handle og så midt i det hele så forsvinder nogle af de ting jeg havde puttet i kurven.. Og at når man næsten er færdig så er tingen udsolgt så er den ikke, så er den..

Forkert levering og bytte-sjusk

Fik leveret en madras i forkert størrelse. Blev oplyst om at jeg skulle kontakte nærmeste Babysam for ombytning. Ringede til babysam i Hillerød som forsikrede, at ombytning kunne ske uden problemer, hvis blot jeg kom med madrassen.
Da jeg kom til Babysam i Hillerød var der ikke andet end problemer. De ville alligevel ikke bytte madrassen grundet rod i regnskabet, da de skulle modtage en madras til en pris og udlevere en madras til en anden pris. Uanset at jeg kunne fremvise kvittering for mit køb, og at jeg havde forklaret, hvad der skulle ombyttes ved min opringning, ville de ikke ombytte den. Jeg forsøgte derefter forgæves at få fat i både Babysam regnskab og webshop.
Først da jeg virkelig hidsede mig op og hævede stemmen i babysam Hillerød, fik jeg ombyttet madrassen.
Utrolig dårlig service. Og jeg fik heller ikke refunderet min betaling for fragt.

Maja found this review useful

Review by confirmed purchaser

Meget godt men, efter min mening er pris på posten er lidt for høj

Vi elsker at købe ind med babysam. Men når man lever med et spædbarn, skal man være opmærksom ved prisen på alt for at holde koster ned. Det er lidt hårdt i økonomi nu og selv om vi stadig handler med babysam, det er lidt svært til at betale 75,- for posten næsten hver gang vi bestiller online.

nemt og bekvemt

Det var let at bestille.
Det er nemt at afhente GLS pakker når det passer en.
Varene levede op til min forventning.

Kanon service

Hurtigt nemt og syns det var såå kanon bon lå i det gjorde det nemt at returnere!

Skuffelse

Jeg har købt et produkt 6 minutter efter nyhedsbrevet var sendt. Et par timer senere fik jeg en e-mail, at produktet er udsolgt. Jeg har fået en kode med en rabat, men jeg mener at det er useriost at handle med udsolgte varer.

Review by confirmed purchaser

Godt service hele vejen igennem.

Leveringstid blev overholdt. Nemt og lige til. Tingene fra pakket flot ind, til og med gratis :D

Let og ligetil.

Hurtig ekspedition, let at følge varen på rejsen og hurtig levering. Absolut ingen kritik.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og venlig betjening på webshoppen

Jeg lagde en bestilling på BabySam's webshop i julen og kunne hente varen inden nytår. Vedlagt mine varer var en seddel, som kort og godt sagde tak, fordi jeg valgte at handle hos babysam.dk, oplyste, at jeg havde 30 dages returret, og oplyste kontakttelefonnummer, åbningstider og e-mail. Sedlen var underskrevet personligt af den medarbejder, som havde pakket min ordre, og der var vedhæftet et lille stykke chokolade.
Jeg havde en forventning om en hurtig og problemfri betjening, men blev positivt overrasket over den lille seddel, som viste, at babysam.dk ønsker, at jeg bliver tilfreds med handlen - uden at det var nødvendigt at skrive 4 sider med småt.

Hurtigere end forventet

Trods juledagene kom pakken uden forsinkelser og før jeg egentlig havde forventet at modtage den. Og lige inden bestilling modtog jeg en fin rabetkode, som uden problemer kunne anvendes selv om varen i forvejen var på tilbud :)

Ventede

Jeg fik en rigtig dårlig service min vare var blevet sendt fik jeg mail om vil hente den på posthuset da de siger de intet har modtaget rigtig til babysam for at høre de svare det er en fejl den er slet ik sendt.. Snakker med en sød medarbejder som fortæller hun liver den bliver sendt og jeg har den inden for to dage for de var ik i orden

forkert sted

Jeg ønskede pakken leveret til ørslev, men blev leveret til præstø.
Men ellers var alt som det skulle være.

Review by confirmed purchaser

nemt at handle hos babySam

Kan sagtens anbefale andre at handle her.

Nemt og hurtigt levering

Nemt og hurtigt levering.

Dårlig service i Babysam i Tåstrup flere gange nu

Jeg har handlet hos Babysam i Tåstrup flere gange nu siden min søn blev født i sommeren 2011. Jeg oplever hver gang at de medarbejdere der er på arbejde ikke fordeler arbejdet ud så der er medarbejdere både på gulvet og bag kassen til at ekspedere. Så man kan snildt stå i lang tid og vente ved kassen uden at der står nogle medarbejdere. Men det værste er dog at jeg har købt en padwico babyalarm til 1099 kr. Jeg var første gang nede i butikken med den da den var 2 mdr gammel, fordi den periodisk ikke virkede. Der skete simpelthen ingenting i modtageren selvom min søn lå og græd i barnevognen på altanen. De afprøvede den i butikken og selvom jeg sagde det var en periodisk fejl der kom og gik, konstaterede de at den virkede fint ved afprøvningen, så de kunne ikke hjælpe mig. Og de fortalte mig samtidig at en babyalarm jo aldrig kunn erstatte et menneske, så jeg måtte jo huske også at tjekke mit barn selv. Jeg skulle ikke bare sætte min lid til et stykke elektronik og tro at den skulle fungere som babysitter.
Da den var et halvt år gik jeg ned med den igen pga samme periodiske fejl kom hyppigere nu. Igen konstaterede de det samme. Jeg måtte tage hjem med min babyalarm igen og affinde mig med at jeg ikke kunne stole på den. Indtil nu i december 2012, har jeg været nede med den i butikken adskillige gange med samme fejl der blev mere og mere udtalt. Intet ville de gøre fordi fejlen ikke var konstant.
Min far som bor i Køge tog alarmen og kvitteringen med sig ned i deres butik og fortalte dem situationen. De var forargede over den ekstremt flabede og ubehøvlede behandling medarbejderene havde givet mig i Tåstrup. Min far fik uden problemer en spritny alarm og en fantastisk kundeservice. I øvrigt med beskeden om at der havde været flere fejlmeldinger på lige præcis model babyalarm. Jeg gider aldrig handle i Babysam i Tåstrup længere.

Janni Hansen found this review useful

Reply from BabySam A/S

Hej Sandra

Jeg er enig med dig. Det var dårlig kundeservice og slet ikke lig det som BabySam står for. Selvfølgelig skulle du kunne få din defekte BabyAlarm byttet i Tåstrup (tak til Køge) - og selvfølgelig ved du bedre end nogen anden, hvordan du skal holde øje med din søn (undskyld på Tåstrups vegne). Jeg takker for din beskrivelse, der gør det muligt for os at stramme op. Og til din information, er din beskrivelse netop sendt afsted til den butiksansvarlige for Tåstrup. Jeg er ærgelig over dette, og håber at vi trods alt stadig kan få dig at se igen - måske i en af vores andre butikker :o)

Hilsen
Kurt, Kundeservice

Babysam Tåstrup - helt horibel dårlig butik og service

Ja det er deres internet butik nu også.....

Købte babynova alarmer til 1399,- i starten af 2011 - i efteråret 2012 virker de så ikke mere. Da jeg ønskede at reklamere over varen (dyr fornøjelse for så kort tid tænker jeg) måtte jeg bruge en time på at forsvarer at jeg ikke havde mishandlet produktet, hældt vand i dem, ladet dem forkert osv osv osv - slutteligt sagde ekPedienten at de jo også var tæt på 2 år gamle så det var ikke sikkert at det gik under garantien. Jeg endte med at opgive babysam for good. De sidste 3 gange jeg har været i deres butik i Tåstrup og Spurgt efter en vare har de kigget på hinanden for efterfølgende at sige i kor at hvis varen ik er på hylden, så har de nok ik flere eller også forhandler de nok ik produktet mere - ord som jeg tror ik vi har flere - mit sp: er du så sød at tjekke det?? Jamen det har vi nok ik hvis det ik er på hylden!!! Super service. Eller min stakkels mor der betalte 60,- for en sut der kunne lyse i mørke - det ku den så ikke, den var bare i neon farver ..... Ok har så droppet deres butik i hvert fald i Tåstrup. Prøvede så deres webshop, de har jo gratis fragt ved køb over 600,- det er ogÅ sandt nok hvis du vil ha den sendt til nærmeste gls pakkeshop - vil du ha den sendt til din hjemadr er der så stadig fragt på.

Konklusion = Babysam er no go - ærgerligt da man med 3 børn jo egentlig ku være en pænt go kunde gennem årene. Mon ikke ønskebørn står med åbne arme og tar imod - det er da i det mindste ikke en kapitalkæde med forkert fokus😄

Reply from BabySam A/S

Hej Camilla

Det er jeg ked af at høre. Det er helt uacceptabelt, og skal ikke ske igen. Butikschefen er blevet bedt om at se på dette og sørge for, at kundeservicen kommer helt til tops. BabySam mange ansatte arbejder dagligt på at yde en god kundeservice, så du og alle andre kunder kan få en god og professionel oplevelse i vores butikker, og vi vil aldrig acceptere, at kunder tiltales og behandles på denne måde. Derfor får du en klar undskyldning herfra.

Hilsen
Kurt, Kundeservice

Afdeling Lyngby

Havde bestilt en easylift til afhentning, dog var der ikke flere tilbage da den skulle afhentes i Lyngby. Men heldigvis kunne den erhverves hos nabo butikken på hovedgaden. Vi handler ikke hos babysam fremover, og vil ikke have gaver derfra heller.

BabySam A/S

Mistænkelige priser og rabatter, falsk markedsføring.

Når man venter sit første barn, begynder man at sætte sig ind i en masse ting og priser for alle de ting som skal handles ind. Overbeskyttende hønemor. ;)

Jeg bemærkede noget meget luskede ved BabySam.
Her er 2 konkrette eksempler:

1. Nuby (Nüby) Sterilisator til flasker og sutter.
Hjemmeside normalpris: 299,95 kr.
LINK: http://www.babysam.dk/damp-sterilisator
BabySam Valby normalpris: 499,95 kr. TILBUD 50% 249,98 kr. (Tilbudsvare ingen bytteret) -træls, da det er købt som gave.

Man kan godt forstå at der kan være mindre prisforkelle på køb fra internettet frem for butik, men at forkellen er næsten 50% i samme kæde er yderst besynderligt.
Jeg følte mig som forbruger snydt. Da jeg kontakter butikken skriver de udenom og svare ikke konkret på mit spørgsmål. Besynderligt HMMMM.

2. I'm TOY gåvogn, Varenummer: 230397
I BabySam's Gaveguide, side 6, har de nedsat I'm Toy gåvogn.
Normalpris: 469,75 kr.
Gaveguide pris: 379 kr.
LINK: http://viewer.zmags.com/publication/c463aeeb#/c463aeeb/20
Kataloget gælder fra 15/11 til 23/12 - 2012

Man har fået en mail d. 13/12-2012 af BabySam at de har 25% på alt legetøj fra d. 13-16 December 2012. Fantastisk tænker jeg. :)
Blot for at finde ud af at de har hævet priserne for det i forvejen nedsatte legetøj ifl. deres Gaveguide 2012 som gælder til 23/12-2012 og så givet 25% på normalprisen.
Normalpris: 449,95 kr.
Tilbudspris 13-16 dec: 337,46 kr.
LINK: http://www.babysam.dk/gavognko-8850714871302

I dette tilbud er der 3 ting som er lidt galt på den:
- Før prisen er forskellige af hvad der står i Gaveguiden, butikken & hjemmesiden.
- Hjemmesiden skriver at tilbudet gælder til d. 23/12-2012 i modsætning til havd mailen skriver.
- Rabatten, tja hvilken rabat???

Review by confirmed purchaser

Varen i restordre - ingen tilbagemelding på trods af at leveringstiden overskreden

Bestilte en dyne den 11/11 - den 18/11 skrev i at jeg ville få den i uge 48 - godt nok skrev i et andet navn. Her i uge 49 er dynen fortsat ikke kommet og ingen reaktion fra BabySam

Er rigtig skuffet

Vi købte en Odder vogn (victory) til vores lille pige, men efter at have brugt den i 2 måneder begyndte hjulene at knirke som om de var punkteret, ( vi har punkterfri dæk) vi ringede til Babysam for at høre hvad vi skulle gøre, de sagde vi skulle komme ud det gjorde vi så, de sagde at de ville ringe til Odder dagen efter for at høre om vi kunne få nogle nye, vi hørte aldrig noget, så vi ringede selv igen en 3 uger senere, hvor de bad os komme ud igen, de kiggede på dem, sagde at det var mærkeligt, smurte dem med olie og så var den ordnet fik vi afvide, 3 uger senere larmer de sørme igen, og ikke nok med det manglede vi også at få et rygstykke med til vognen det måtte vi også selv kører ud og hente endnu engang!!! Hmm og ja hjulene larmer stadig !!
Virkelig dårlig service!!!

Nemt og pålideligt

De lever op til deres ord og vi har fået god behandling og levering.

Det virker

Har ingen egentlig kritik udover at der i første omgang ikke kom en odrebekræftelse på mail. Men varerne fandt frem alligevel og det endda før Babysam fik sendt mig en ny ordrebekræftelse.

Review by confirmed purchaser

Gode varer til billige penge.

Jeg er gravid for første gang. Skal føde sidst i Januar 2013.
Jeg meldte mig ind i Babysam, for jeg synes de gør meget godt for gravide.
Gratis babystartpakke er bare en af tingene.
Et super godt tilbud på jubilæums Tripp Trapp stol er en anden. (Halv pris!) Som jeg købte d. 17. November og d. 21. November blev den leveret direkte til min hoveddør. Jeg fik en bekræftelse på mail d. 17. Og d. 20. fik jeg en mail om at pakken var afsendt, så jeg kunne følge med i hvor langt min vare var nået i systemet.
I det nyeste Babysam katalog, er der en huskeliste over de ting man får brug for til den lille nye, hvilket er dejligt, da man har et værktøj til at få købt, låne, få eller ønske sig de ting.
På Facebook, kan man synes godt om Babysam's side, og få specielle tilbud til gode priser. Jeg har lige benyttet mig af tilbuddet på AngelCare poser til blespanden, som er en af tingene, der er med i babystartpakken.
Der er næsten dagligt en mail fra Babysam, med gode tilbud og rabatter. Og har nu 2 gange inden for kort tid oplevet at få en værdikupon på 100,- ved køb af varer for minimum 200,- Det synes jeg er god kundeservice.
Jeg har endnu ikke noget dårligt at sige/skrive om Babysam. Og forhåbentligt får jeg det hellere ikke.
Det næste jeg skal, er at få den brugte barnevogn jeg har købt, ud til "mekanikeren" hos Babysam. Regner med at den bliver i tiptop stand til en overkommelig pris, så det ikke bliver dyrere end hvis jeg havde købt en helt ny.

Super

Jeg har været godt tilfreds med de gange jeg har bestilt noget på WEB-shop. Fungerer fint hurtig levering.

Super

Hurtig levering og god kvalitet i varerne

Hurtig og nem levering.

Savner, at der ved bestilling, ikke var et felt, hvor jeg kunne krydse af, om tingene skulle pakkes ind. Ved levering, var mange af tingene enten åben/eller havde været åben tidligere, og var ikke pakket sæelig pænt ind i deres emballage. Det har jeg selv rettet til, men træls, når det er gaver til venner og familie, og de kan se, tingene har været åben før.

Review by confirmed purchaser

Super nemt og lige i skabet

I har et nemt system og lækkert tøj lige til at putte i skabet med god samvittighed.