[REPLY]
Jeg sendte et billlede til dem, og jeg valgte at jeg ikke ville have en prøve først. Da jeg fik mine badge et på dage efter, havde de ramt farverne helt rigtig, og billedet var som jeg havde tænkt det.
Et flot stykke arbejde
Super brugervenlig hjemmeside. Nemt at bestille og oploade eget design. Havde dog bedt om anden leveringsadresse, men modtog selv leveringen.
Fra bestilling til levering gik kun få dage, og da logoet var sendt blev det tilrettet og sendt tilbage til os til godkendelse - rigtig god service.
Vi vender garanteret tilbage.
Vi købte en mængde selvlysende badges og er ovenud tilfredse med hvor godt produktet er. Den selvlysende effekt er bedre end vi havde håbet.
Op til og efter bestillingen har vi været i kontakt med badgeland.dk over mail. De kontaktede os efter bestillingen for at tjekke op på alle detaljerne, da det var en kompliceret bestillingen. Vi føler virkelig at der er blevet taget hånd om vores bestilling.
Vi vil helt sikkert bestille fra Badgeland.dk igen.
Jeg har haft en god oplevelse med at designe og få leveret en Badge ekspres. Selvom tiden var knap, blev resultatet godt.
Badgen kom frem i tide til, at et par hundrede gæster på receptionen i Lumskebugten den 15. juni kunne pynte sig med fødselarens portræt.
Jeg er glad og tilfreds.
God kvalitet. Nemt at bestille. Fin pris. Hurtig levering.
Det hele kører fint MEN ville gerne haft oplyst at baggrund skulle være meget lys for at forgrunden kan ses!!! Så slutprodukt er for mig meget skuffende!!!
Hurtig levering, fint produkt og overskuelig hjemmeside.
Gode skabeloner og perfekt resultat. Top kvalitet og alt i alt lige som det skulle være.
Deres hjemmeside er super simpel at finde rundt på og vejledningen er virkelig god.
God og hurtig levering.
Kvaliteten af resultatet er langt over forventning. De har virkelig gjort et god stykke arbejde.
Jeg har nu brugt Badgeland.dk to gange og hver gang har det været helt i top. Superflot resultat, hurtig levering, rimelige priser og meget brugervenlig hejmmeside.
God og nem hjemmeside, hurtig levering, rigtig godt produkt, perfekt!
Vi bestilte vores ordre og afventede så spændt på at høre fra Badgeland, men da der var gået en uge og vi endnu intet havde hørt, tog vi selv kontakten.
De lovede at undersøge sagen og så vende tilbage - men intet skete.
Dagen efter tog vi kontakt igen og fik at vide, at der vidst var noget galt med den fil vi havde sendt dem... De lovede endnu en gang, at undersøge sagen og ringe tilbage inden for 5 min. - hvilket de ikke gjorde. I stedet modtog vi en mail om, at vores medsendte dokument så ud til at mangle noget og at de gerne ville modtage filen endnu en gang. 2 min. efter modtog vi endnu en mail, hvor de skrev at dokumentet alligevel var som det skulle være og at de straks ville gå i gang med at producere vores ordre.
Dagen efter lå vores badges i vores postkasse - så når først Badgeland kommer ud af starthullet, så går det stærkt;o)
Bestilte nogle magneter til mit køleskab for at pifte det lidt op.
Jeg havde lidt forskellige billeder på min pc der skulle på magneterne..
Det blev bedre end forventet og havde dem efter et par dage..
Super nice..
Dog ville det være bedre hvis det var med postDK..
Har fået lavet nogle badges, som stemmer helt overens med mine ønsker om farver og design. Har fået en super god hjælp over mail, til hvordan det skulle sendes, når man ikke lige er en computernørd.
Jeg vil helt sikkert benytte badgeland en anden gang.
Det er altid en fornøjelse at handle med Badgeland.dk.
Super hurtig levering
Det var forvirrende at der stod at man ville få en mail med billede af hvordan min badge ville se ud og det aldrig kom. Jeg blev overrasket da pakken kom for troede ikke de ville blive produceret før jeg havde godkendt det.
God kvalitet og hurtig levering til en rimelig pris.
Super duper, svarede til forventningen
Produkt og levering er i orden - dog skal man være meget nøjagtig med at bestille rigtigt på deres hjemmesiden FØRSTE gang - ellers bliver man straks gjort opmærksom på at man er en besværlig kunde, at det er besværligt at rette bestillingen til efter de ændringer man har til sin ordre. De er meget arrogante i deres formulering og svar på mail. Her har kunden ALDRIG ret!
Sendte en docx-fil, og uden at se produktet før modtagelse, som var inden for lovet tid, kunne det ikke være bedre..
Badgeland har nogle gode produkter, som vi nu har brugt gennem flere år - desværre har de skåret ned på lageret i deres butik i Århus, så i år skulle vi have tilsendt en pakke. Her gik det galt - uvist om det var Badgeland eller DHL, men pakken blev sendt til faktura adressen i stedet for leveringsadressen - hvilket jo ikke er så smart... Leveringsadressen blev sendt til DHL og pakken kom frem i 2. forsøg.
Hjemmesiden instruktiv for en ikke-nørd som mig, bestilte, kom i tvivl, ringede lige efter online-bestillingen, super svar fra en medarbejder, der sad med min bestilling i hånden og kunne svare med det samme og give god faglig professionel vurdering af min bestilling, varen kom som lovet, resultatet perfekt.
Kan varmt anbefales
Bestilte badges til ekspreslevering senest fredag morgen og betalte ved bestillingen med kreditkort. Modtog intet fredag og brugte chatfunktionen på hjemmesiden - dette blev ikke besvaret. Ringede herefter og fik at vide at ordren ikke var afsendt. Modtog badgene mandag, men har stadig ikke hørt noget om hvornår jeg får mit ekspresgebyr tilbageført.
Jeg havde bestilt 75 badges. Heldigvis havde jeg også betalt for en korrektur. Men da jeg opdagede en fejl, lå der en ny korrektur klar dagen efter. Fra jeg klikkede OK til ordren, gik der 3 dage til varen var hos mig.
Det var hurtigt og det var nemt. Samtidig er prisen særdeles OK.
Hurtigere levering end lovet. Hjælpsom mand i telefonen. Badges over al forventning!
Jeg har modtaget nogle meget fine badges, præcist som ønsket. Det var dog lidt svært at finde rundt i alle forkortelserne af de forskellige dokumenttyper bestillingen skulle udføres i, hvis man ikke lige har meget forstand på IT.
Det er nogle helt perfekte badges, jeg har modtaget.
Og leveret i expresfart!!!!
Jeg havde lige sendt ordren og fik varen 3 dage efter.
Herligt. Jeg vil anbefale Jer til andre og selv bruge Jer igen, nmår jeg får behov derfor.
Hele forløbet var rigtig godt, brugte endda chat muligheden for at sikre mig at det var det rigtige jeg sendte ind så det var perfekt. Hurtig levering hvilket var det største kriterier... Summa summarum så var alt perfekt..
Vi bestilte et komplet badge-magersæt, som kom efter de aftalte 4 dage. Pakken var komplet med kortfattede og overskuelige brugsanvisninger skrevet i en dejlig personlig tone. Alt i alt levede badgeland.dk til fulde op til forventningerne.
Jeg fik en glimrende service, over en kortere mail udveksling, som omhandlede motivet, jeg ville sende og dets format. Jeg er også fuldt tilfreds med mit endelige produkt. Dog er jeg utilfreds med at der aldrig blev svaret på mit spørgsmål om muligheden for selv at afhente badges, istedet for at få dem sendt.
Badgene var fine, men jeg er skuffet over, at jeg ikke fik den gennemsyns mail, som jeghavde bestilt. Det er dog positivt, at den er fjernet fra fakturaen.
Badgeland leverede utrolig hurtigt, vores badge med vores ungdomsråds logo på.
Badgene levede fuldstændig op til vores forventning og det er klart det sted vi ønsker at bestille vores badges fra i fremtiden. Badgeland kan klart anbefales til andre virksomheder, ungdomsråd eller kulturelle organisationer, hvor deres logo flot vil blive vist frem.
Vi havde bestilt 1.000 badges og ingen af dem var fejlproduceret eller havde mangler.
Hurtig levering, rigtig tekst, dog var farven på badgen en anden end den jeg havde bestilt.
Men de er brugbare alligevel
Kvik og hurtig levering, farverne ikke helt præcise, men det er jo forskellen på skærmen og metal.
Produktet levede ikke op til mine forventringer, uret er mindre end jeg regnede med, øreringene er flotte, men det stykke som skal igenem øret, sider ikke som det skal, det gør at øreringen pejer ned af når man har dem på. Lidt øv da jeg gerne vil gå med dem tit.
Dog skal det siges at min bestilling gik som smurt, og pakken kom hurtigt, super!!!!