[REPLY]
Jeg kan varmt anbefale at handle ved bagetid. Det tager ikke lang tid og få det og hurtig og nemt at handle der.
Jeg synes at bagetid er en super god hjemmeside, og man får sine ting meget hurtig, og det er aldrig noget problem at sende varer tilbage
Det kan være rart, hvis jeg kan få nyhedsbrev omkring nye produkter.
Det var første gang jeg købte hos jer. Alt var meget professionelt og jeg følte mig trygt under hele processen, altså med hensyn til betaling og levering af produktet. Jeg vil gerne anbefaler jer til andre. Jeg synes, at I er meget "serviceminded" virksomhed og det kan jeg godt lide. Man føler sig meget velkommen.
Mvh
Tarana
Jeg købte en tylle m1 ved dem og betalte med mit visa, så en halv time efter kom jeg i tanke om for pokker jeg skal jo også bruge en sprøjtepose skrev så en mail og de svarede hurtigt igen at jeg bare kunne bestille posen som afhentning, så ville de sørge for at den kom med i min pakke :) var lidt nervøs for om de huskede det men den var med så kan kun sige god service :)
Det lækre ved Bagetid er helt sikkert at de har så mange produkter at vælge imellem - det er specielt lækkert at de har så mange specielle produkter, som ellers ikke kan fåes andre steder.
Leveringen var super hurtig, bestilte en hverdagsaften kl 22 og varen blev sendt dagen efter. Lækkert lækkert!
... det eneste minus er omkostninger ved levering, og et højt mindtebeløb for gratis levering. Meeen det er et luksusproblem, da det nok mere er et spørgsmål om at man så småt er begyndt at vænne sig til gratis levering fra store firmaer ;-) - hos størstedelen af netbutikkerne skal man jo selv betale for levering.
Der gik knap tre dage fra jeg bestilte til jeg modtog varerne det er da kvalitet ikk
Endelig nogle der tænker på miljøet når der sendes varer!!. Siden er overskuelig og nem at navigerer i. Varerne kommer hurtigt.
Min bestilling blev afsendt 2 timer efter, jeg havde bestilt. Kunne følge den undervejs. Alt var i orden også telefonbetjeningen ( jeg havde ringet inden ). Her kommer jeg til at handle igen.
2. og bestemt ikke sidste gang jeg handler her! :D
Hurtig levering og gode varer :)
Der er intet at sætte en finger på
Har ikke modtaget min pakke endnu, så kan ikke vurdere dette.
bagetid.dk er en god side, med mange produkter at vælge imellem. Jeg var overrasket over den hurtige leveringstid og meget tilfreds med deres service.
Hos Bagetid kan du få tak i et hav av alt innen baking,både til hverdag og fest og masse av utstyr. :) Jeg har søkt internett rundt her i Norge,men fant ingen ting :( Jeg har virkelig fått blod på tann... :D
Jeg synes bagetid.dk er en super god hjemmeside/forhandler. Jeg fik mine ting billigere end så mange andre steder jeg kiggede på, og pakken var klar til afhentning to hverdage efter jeg havde afgivet min ordre! :-) super fedt, at alt var godt!
Jeg er vild med og bage, for den sags skyld lave alt hvad man kan i et køkken. Ledte efter sider på nettet, hvor jeg kunne få og afprøve ting jeg ikke har gjort før. Fantastisk side må jeg ærligt indrømme. Og til forholdsvis billige penge. Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet ved bagetid.dk..
Det var første gang jeg har handlet på Bagetid.dk, det var uden problemer og forholdsvis hurtig levering og produkterne er som de skal være,- så det er super!
Jeg har været glad for at handle da der var hurtig levering og tingene kom uskadt frem
Kan varmt anbefale, både produkt og betjening m
der er ikke så meget sige det hele gik som det skulle kun +++++ her fra
Jeg så siden og at der var det jeg skulle bruge. Det var let at overskue og rimelige priser. Derfor bestilte jeg og to dage efter havde jeg mine varer. Handler helt sikkert der igen og anbefaler til mine venner.
Bestilte før kl 12, det blev sendt samme dag, og kom 2 dage efter (da dagen efter var helligdag)
Der var desværre lidt længere leveringstid end forventet... Men jeg fik det dog inden jeg skulle bruge det... Fik også forskellige meldinger fra PostDanmark om hvornår det ville ankomme! Tingene der fra var der ikke noget at sætte en finger på, de var fine og i en god kvalitet!
Når man bestiller hos Bagetid.dk er der altid hurtig levering, eller kan afhentes samme dag.
Det var nemt at finde alle varerne, og priserne var bedre end andre websider.. Havde nogle spørgsmål, og fik super hurtigt svar tilbage.
Leveringen var også rigtig hurtig. :-)
Kan kun klart anbefales.. :-)
Det er rimeligt overskueligt at finde fondanten via deres hjemmeside, de beskriver bare ikke så godt hvad der er hvad ! Men ved du hvad du skal gå efter, så er det nemt og overskueligt og de sender hurtigt!
Fine varer, hurtig levering og gode priser. Vin helt klart handle hos jer igen :-)
Det hele gik let og uden problemer, kan varmt anbefale denne side
Rimelige priser, fin indpakning til forsendelse, hurtig levering. Helt igennem et sted jeg vil købe fra igen.
Jeg skulle bruge 30 sorte lys i holdere, fik dem her for 30 kr, hvilket er en tredjedel af prisen jeg skulle betale andre steder
Nemt, overskueligt og hurtig levering. Top service :-)
Jeg anbefaler gerne bagetid.dk til andre.
Nemt at handle og fik lige hvad jeg skulle bruge, varen kom hurtigt og lige som jeg skulle bruge
Jah.. hvad skal jeg sige det var bare en let og elegant handel... ingen problemer og super produkt...