We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (543)

Review by confirmed purchaser

Førstegangsoplevelsen var meget positiv.Jeg havde angivet leveringsmåden uheldigt; men jeg blev hurtigt kontaktet og en anden måde aftalt. den blev fulgt og varen kom hurtigere end ventet. det var let at finde de relevante reservedele ( til en Partner slåmaskine); eneste lille minus var, at nogle numre skulle 'skrives over' i andre rubrikker manuelt; en form for kopieringsfunktion fandt jeg i hvert fald ikke

Super

Ekstrem hurtig levering.

Nemt, nemt, nemt..

Nemt af finde frem til den rigtige del.
Nemt at bestille den.
Nemt at montage den.
Mange bare at de kommer og monterer den for mig... :-)

Super ferfekt indkøbsforløb.

Fin oversigt og beskrivelse af produkter, præcis levering som lovet. Store forventninger blev indfriet. M.v.h. Povl Søderberg, 6580 Vamdrup.

Bahn-Larsen

Hurtig levering af reservedel til plæneklipper

Vi skulle bruge en ny del, da den gamle hastighedsregulator i plast var knækket.
Heldigvis kunne en ny fremskaffes, så vi undgik at skulle kassere en ellers velfungerende plæneklipper.

Savnede dog lidt en monteringsvejledning, men det gik alligevel at få det monteret rigtigt.

Fremragende service

Det var nemt at finde præcis den del, jeg manglede, og leveringen var hurtig. Absolut intet at klage over - jeg vender afgjort tilbage igen.

Review by confirmed purchaser

Nyt sværd til motorsaven - nemt og hurtigt

Skulle bruge et nyt sværd til motorsaven.

Var i tvivl om, hvilket jeg skulle vælge... fik svar på min mail inden for 24 timer - og varen kom med posten inden for yderligere 24 timer..

Savnede dog et billede af varen på hjemmesiden.

Men er ganske tilfreds.

hurtig levering

Markedets billigste. hurtig levering.

Hurtig.

Hurtig levering.

der er bare perfekt

det var rigtig fint at cristian meddelte mig at min ordre var forkert og sendte varnr på den rigtige vare bar så fint det er også monteret

Endnu en perfekt levering

Nem hjemmeside, problemløs leverance på meget kort tid

LIge efter bogen

Bestilt vare fredag ankom mandag sidst på eftermiddagen - i nethandel gøres det nok ikke bedre.
Varens funktionalitet kan vi ikke sige noget om endnu - den har ikke kørt endnu.
Blot dette: brugsanvisningen er meget kortfattet og illustrationerne lidt uklare. Men det er ikke Bahn-Larsens skyld.

Super Service.

Levering til døren på få dage.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering - men en fejl i monteringen

Jeg bestilte græsslåmaskinen fredag, og den stod ved hoveddør mandag. Det kan ikke gøres hurtigere.

Men da jeg skulle starte den, fik jeg lidt problemer. Der gik der en del tid før jeg opdagede, at gaskablet ikke var fastgjort i klemskruen ved gasspjældet, og maskinen derfor kun fik benzin nok til at starte i tomgang. Men da jeg rettede fejlen, var der ingen problemer.

Nemt og problem frit.

Alt gik som det skulle. Dejligt, at jeg kunne angive hvor pakken skulle stilles, hvis jeg ikke var hjemme.

hurtig levering

hej
Fantastisk hurtig levering,bestilt kl 14,45 leveret 22 timer efter (godt gået)
ved et tilfælde så jeg i papirerne ,og opdagede at der ikke er olie på maskinen,
og heller ingen med .
to dunke i en æske kan ikke vælte økonomien.
mvh.Mogens Lund.

Reply from Bahn-Larsen

Hej Mogens

Du blev gjort opmærksom på da du købte maskinen at du kunne få olie med som tilbehør.
vi kommer kun det ned i kassen som folk vil betale for.
Eller vælter læsset på den lange bane

Virkelig godt...

Bestilte nogen smådele til en gammel plæneklipper, kom hurtigt frem til mig, og de passede perfekt.

Nem bestilling - hurtig levering

Jeg kan varmt anbefale at handle via nettet hos Bahn-larsen.
Varerne blev sendt umiddelbart efter bestilling, og leveret hurtigst muligt med posten.

Perfekt service

Nemt, hurtigt og sikkert. Kunne følge hele processen.

Fin ekstraservice

Skulle bruge en motorsavs-kæde og -sværd. Efter forgæves at have stået i SIlvan og gloet på kæder uden nogen form for hjælp, fandt jeg denne side. Indtastede min motorsav mærke og type - og wupti så havde jeg et overblik over hvilke dele jeg kunne købe - og selvfølgelig også den rigtige kæde.
"Kom til" at købe lidt ekstra også..

Bestilte søndag, varerne stod ved døren tirsdag.

Sådan skal e-handel være!

Review by confirmed purchaser

Lyn hurtig og effektiv ekspedition

Jeg bestilte en græsopsamler samt beslag den ene dag, og dagen efter havde jeg modtaget varen. Fin opfølgning m. status på både faktura, kvittering samt forsendelse blev sendt til min mail adresse omgående. Perfekt indpakning, intet havde taget skade af forsendelsen. Kan varmt anbefale Bahn-Larsen

Review by confirmed purchaser

Problemfri bestilling og levering.

Bahn-larsen var bedst med prisen på den plæneklipper jeg søgte, og maskinen blev leveret 3 dage efter bestilling så alt I alt et firma jeg kan anbefale at handle hos.

Review by confirmed purchaser

Service og produkt i top

Bestilling via hjemmeside: Enkelt og uden problemer.
Information fra Bahn-Larsen efter bestillingen: Al den information jeg har brug for.
Levering: Hurtig og effektiv.

Alt i alt kan jeg kun anbefale at handle med dem.

Review by confirmed purchaser

Jeg manglede strømforsyning til Partner rotorklipper. Herinde er der både partskatalog samt priser. Er billigere end andre på nettet. Levering skete fra dag til dag. Fuldt ud tilfredsstillende. Handler ihvertfald herinde igen.

Levering til tiden !

Her kan man roligt handle.

Super

God behandling ved henvendelse om min ordre pr telefon og varen leveret dagen efter bestilling, bedre kan det næppe blive.

Perfekt og ligetil

Jeg havde fundet varen og bestilt i løbet af 5 min.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og god pris.

Varen blev leveret inden for 48 timer, og til den bedste pris på markedet.

Review by confirmed purchaser

Min fejl de hjalp hurtigt.

Bestilte motersav og komplet sikkerhedsudstyr dertil. Men valgte forkert str, i støvler de sendte den rigtige str. blot ved en opringning mange tak Bahn-Larsen.

Upåklageligt

Det fungerede upåklageligt

Perfekt

Det hele kørte bare som det skulle, jeg bestilte/betalte og fik min varer uden problemer

Review by confirmed purchaser

Et godt sted at at handle

Et godt sted at at handle, når man har brug for reservedele, store eller små.

S.E.Christensen

Review by confirmed purchaser

Super god og hurtig service

Jeg fik varen leveret iløbet af 2 dage af en flink fragtmand. Rigtig god service

Review by confirmed purchaser

det er ikke sidste gang jeg handler med dem suveren service

behaglig samtale og vejledning god service
hurtig levering til at stole på

Hurtigt og effektiv

Jeg er glad og tilfres

Varelevering

Perfekt ordrebehandling.Meget hurtig levering.Mange tak.med venlig hilen Harry.

PERFEKT LEVERING

GODT KLARET INGE PROBLEMER

Reservedel til en 10 år gammel kædesav

Bestilt om morgenen den ene dag, og leveret næste dag ved middagstid.
Kan ikke være bedre.