We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (3)
Bajramibolsjer

Flabet sprog og levering der smadrede bolcherne

Cemal Bajrami er en mand som slet ikke kan finde ud af at drive virksomhed. Jeg søgte at få en større ordre igennem. Han lavede mange fejl i min faktura. Sendte en pakke som SLET ikke var emballeret ordentligt, så bolcherne gik i stykker. Dette betød forsinkelse og Camal Bajrami var uforskammet og meget flabet, da han så endelig kom med nye varer, der IKKE var knust! Jeg blev kaldt "dum" og fik at vide at jeg ikke kunne finde ud af noget. Vi er helt færdige med ham og hans firma. Desuden forlanger han betaling FØR man får bolcherne, hvilket er meget utroværdigt! Jeg ønsker IKKE at andre oplever det samme som jeg har, så benyt IKKE Bajrami Bolcher!!!

Fint og professionelt

Perfekt! Hurtig levering, serviceminded og meget fine produkter - og stort udvalg i sukkerfri "slik"! Min bedste anbefaling!

lækre hjemmelavede bolsjer

Det kan bare ikke gøres bedre! Super dygtig ildsjæl som laver disse bolsjer. De smager sindsygt godt. De er sprøde og porøse så man ikke knækker tænderne hvis man ikke kan lade være at knase.
Flot udvalg af sukkerfri bolsjer også. Har du ikke smagt bolsjerne endnu, så må det være på tide, de er hver en krone værd!!

Merete Krage found this review useful

Is Bajramibolsjer your company?