[REPLY]
Jeg deltog i Januar 2013 kurset i London og blev mødt med mere seriøsitet og et hårdere program end jeg havde turde håbe på. Niveauet er rigtig højt, og du skal være til stede fra dag et af hvis du vil slutte med en god karakter, men det er alt arbejdet værd.
Dine lærer er ikke bange for at bruge tid efter skole, vise og forklare dig ting hvis du har spørgsmål udenfor dit pensum og er altid klar til at dele ideer og holdninger.
Det eneste negative der var ved min tur, var at det hostel vi boede på virkelig var under kritik, hvilket resulterede i at ledelsen tog fat i dem, og nu bruger et andet hostel til fremtidige elever. så selv sådanne problemer blev der taget hånd om.
Derudover hjælper de gerne med at sende dit cv rundt hvis du vil blive i London og hjælper dig både med job og med at finde kontakter til at få et sted at bo.
Vil helt klart anbefale andre at tage afsted hvis de har in interesse indenfor bar området. Gør det - det er en oplevelse for Livet
Det var fantastisk at være afsted. Man lære så meget på bare den første uge at det er utroligt. Det er helt klart noget jeg vil foreslåfolk at gøre hvis de gerne vil være bartendere. Stedet har masser af plads til alle typer så kom uanset hvilken slags person du er!^^
Før jeg startede på bartenderskolen, troede jeg der ville være en del mere fest og ballade. Men uddannelsen er meget seriøs, og man skal være forberedt på at arbejde meget hårdt, og sætte tid af til at læse/studere næsten hver dag efter undervisningen er afsluttet. Kurset er så intensivt, at det er vigtigt man kommer til alle timer, hver dag, ellers er det meget let at komme bagud. Ens udvikling fra dag til dag er meget stor.
Med det sagt, møder man en masse andre unge i samme situation som én selv, og man får derfor nye venner og et nyt netværk.
En anden ting jeg vil gøre opmærksom på, er at man på kurset, lærer det grundlæggende ved at være bartender. Jeg havde meget store forventninger, og en eller anden forestilling om, at når jeg var færdig ville være ligeså god som de dygtigste bartendere, man ser rundt omkring på de fine cocktail-barer.
Når man har taget uddannelsen, er man rigtig godt rustet til engang at blive det, men det er først bagefter, når man kommer ud af arbejde rigtigt, at man "lærer" og udvikler sig til de dygtige bartendere man ser i byen osv.
Jeg havde forventet af der ville være lidt mere undervisning/gode råd om hvordan man bedst søger arbejde bagefter, men det fik vi ikke rigtigt noget at vide om på kurset
En ting jeg manglede, var et "skole-skema", så man på forhånd vidste hvilke fag man skulle have og hvornår. Og endnu mere; en eksamensplan fra dag et, så man havde et overblik over hvornår man skulle være klar til hvad. De 4 uger går utroligt hurtigt.
Et ophold på EBS er uden tvivl eller sammenligning det hele værd! En perfekt kombination af læring, træning, vener og fremtid. Med professionelle instruktører og fantastiske omgivelser er muligheden for succes lige indenfor rækkevide! Hvis du har bold på tanden og ønsker at give alt hvad du har og kæmpe for hvad du vil opnå er EBS klart bartender skolen for dig! Intet kommer til den der ikke arbejder for det og EBS er ingen undtagelse. Det kræver selvdisciplin og gå-på-mod, men skal nok lykkes for eleven som ønsker det. Et 4 ugers ophold på EBS kan med sikkerhed gå hen og blive en af de bedste oplevelser i dit liv og blive et springbræt til en lovende fremtid inden for nattelivet! Jeg kan på det varmeste anbefale at tage en uddannelse på EBS! it can be the time of your life!
Jamen jeg har ikke andet at sige at EBS klart kan anbefales.
Jeg havde mine fordomme, men ingen af dem blev opfyldt. Uddannelsen er seriøs, og der skal arbejdes hårdt for at man kan komme derfra med et eksamensbevis!
Instruktørerne var seriøse og dygtige -og lod ingen springe over hvor gærdet er lavest.
Desuden har jeg dette råd: Hvis i gerne vil på drukferie -så vælg noget andet! Man kan IKKE drikke sig igennem EBS, hvis man gerne vil bestå!
Jeg kan kun give denne uddannelse god omtale, da det hele var i orden. Instruktørene var super dygtige til og lære fra sig, og de var gode til og lave det sjovt samtidige med at det skulle være seriøst/prof.
Det er en seriøs uddannelse, og man skal derfor også kunne li' bartender livet før man føler at det er fedt.
Man får nogen venner for livet dernede, nogen man altid kan dele denne oplevelse med.
Jeg fortryder overhovedet ikke jeg tog denne uddannelse, det har givet mig mange muligheder for at få et fedt fritids job & en fed oplevelse i udlandet, da man kan komme hele verden rundt.
Spring ud i det, det er helt sikkert ikke noget man fortryder !!
Starten på det nye liv!
Niveauet er i top, professionelt fra første dag du træder ind på skolen til den dag instruktørerne giver dig diplomet.
Du er "in it, to win it", så det er nødvendigt at du som person gerne vil gøre noget ud af det. For laver du ikke dine ting, så kan det hurtigt gå hen og blive besværligt. Hvis du der imod følger med i skolen, så skal man nok klarer den, det gælder også om at få en oplevelse ud af det, så man må ikke glemme at have det sjovt!
- Det er intet problem at få sig en masser nye venner, og en masse fede oplevelser. Skolen i sig selv er gode til at få lavet noget events, som man bare er nød til at deltage i! For trives du ikke med dem på dit hold bliver det hurtigt svært at nyde opholdet.
Så kort opremsning:
- Professionelle instruktører
- Godt socialt liv
- Seriøsitet
- Masser af erfaring på 4uger
- Udrustet til job i branchen allerede efter kurset
Det har været fire af de bedste uger i mit liv! Jeg har fået en masse med hjem i rygsækken som jeg vil tage med mig videre. Det fede ved EBS er at det er seriøst, men samtidig er der stadig plads til det sjove ved siden af. Man får venner for livet og en uddannelse man ikke kun kan bruge i DK men også andre steder rundt verden, som gør det mere spændene at man tør at udfodre sig selv og prøve noget nyt. Jeg vil bestemt anbefale det til andre som vil have en uddannelse og fed oplvelse samtidig der giver venner for livet. Det eneste ulempe der var, at jeg var på et stort hold på Kos, som nok var lidt for stort i forhold til dumpeprocenten var højere end normalt.
EBS' slogan "Hard Work, Spirit & Soul" passer 100 % på denne uddannelse.
Det er en hård uddannelse, der kræver meget af en - på den gode måde. Samtidigt er det en sjov og udfordrende uddannelse, der giver en alle de rigtige værktøjer til at komme langt som bartender.
EBS kan uden tvivl anbefales! :)
Ikke nok med det er utrolig lærerigt og spændene, er det selvfølgelig også udfordrende!
Fedeste oplevelse nogensinde og jeg fik et job efter kun én uge da jeg kom hjem til Aarhus!
EBS, er det mest seriøse jeg har kunne finde indenfor bartender uddandelse. Der er styr på tingende, ud over vi i Juli-August var en smugle overbooket.. Men ud over det har alt været absolut klasse !!
EBS, er nok den mest seriøse skole på markedet ! - hvis du falder for stedets fristelser i by livet om natten, er dine chancer for at bestå, ikke ret store, man skal virkelig lægge kræfter i og lave sine ting, ellers kan man ikke følge med. Man får en grundig gennemgang af alle former for spiritus, som man også bliver testet i, derudover får du en masse bar træning og flair, så man er klar til at træde ud i det virkelige barliv bagefter kurset. - skolen har et hav af dygtige instruktøre, der altid er parat til at hjælpe med gode råd, træningsmetoder og en snak, hvis det er det man har brug for ! - på de forskellige destinationer, laver skolen en masse forskellige sjove fritidsaktiviteter, som slår eleverne sammen, man kan i den grad sige at man får venskaber for livet her og man skaber sig et godt grundlag for et fantastisk netværk inden for barbranchen ! - hvis du har en drøm om at blive bartender, er EBS, det bedste valg for dig og du vil ikke fortryde det !
Jeg var afsted i juni måned 2011 på Kos. Mine forventninger til opholdet var meget høje, der jeg havet læst rigtigt mange gode anmeldelser gennem deres hjemmeside og ikke mindst hørt rigtigt gode ting om dem
Før jeg tog afsted havet jeg aldrig stået bag en bar før så jeg var lidt bekymret om hvorvidt jeg kunne følge med, det viste sig dog at instruktørene,det var efter min mening nogle meget dygtige og erfaren, hjalp mig hele vejen både på opture og nedture. Fordi ja det var en pisse fed tid med masser af sol, sprut og fester men det er ikke for sjov, det kræver seriøs læsning og træning i hverdagene for at nå sine mål. Omgivelserne dernede var virkelig fede. Skolen var lækkert indrettet, der var lidt at vært der gjorde det hyggeligt at være på skolen når man havet fri eller holde en pause
Udover det er Kos et fantastisk sted. De lokale er simpelthen så flinke og rare, jeg oplevede ikke nogen tidspunkter hvor jeg ikke følde mige tryg dernede, heller ikke om natten. Så generelt et pisse godt sted at bruge 4 uger på.
Til sidt vil jeg sige efter min mening at EBS er den mest seriøse bartenderskole, du får så meget ud af undervisningen, du lære så mange nye ting og mennesker og du får 4 uger du aldrig glemmer.
HARD WORK SPIRIT AND SOUL !!!!
Jeg bestod med et A og det har hjulpet mig meget da jeg efter et år i bartender branchen nu stå bag baren på en meget fed cocktailbar i indre kbh og bedre kan det jo næsten ikke blive :D
Jeg tog kurset i juni måned 2011 på Kos. Jeg havde læst meget om skolen inden da, og kendte et par stykker der før havde taget kurset, og anbefalede det. Så mine forventninger til opholdet var meget høje.
Og jeg vil i den grad sige kurset levede op til mine forventninger!
Jeg havde været bartender i flere år inden jeg tog til Kos. Men på de 4 uger lærte jeg ikke bare en masse drinks og cocktails, udover dem jeg kunne i forvejen. Men jeg lærte også rigtig mange andre ting og redskaber, som jeg aldrig før selv havde tænkt på når jeg var på arbejde. Men som har gjort mig til en bedre og mere kompetent bartender i dag.
Man kunne mærke instuktørerne virkelig gik op i undervisningen, med liv og sjæl. Og det var efter min mening nogle meget dygtige og erfarene instruktører vi havde.
omgivelserne dernede var virkelig lækre. Skolen var lækkert indrettet. Der var lounge område, hvor man i sin pause kunne sidde i skyggen og ryge en smøg. Eller man kunne tage sig en kølig dukkert i poolen.
Udover det er Kos et fantastisk sted. De lokale lokale lever jo udelukkende af deres turister så de er simpelthen så flinke og rare.
Jeg oplevede ikke nogen tidspunkter hvor der var grund til ikke og være tryg dernede. Heller ikke om natten. Jeg så en enkelt slåskamp dernede på den måned. Og så slet ingen stoffer. Og ud over det så har Kos har et fantastisk natteliv, med en masse fede barer og diskoteker der alle ligger centralt i forhold til hotellet og skolen.
Der var mere lektie læsning dernede end jeg lige havde regnet med. Så hvis man ville hænge med blandt de bedste krævede det at man brugte aftenerne i hverdagene til at læse og øve, i stedet for at gå i byen. Men det var ikke sværere end alle kan lære det, hvis man bare møder ædru op til undervisningen så man kan følge med, og laver sit hjemmearbejde.
Gør man ikke det, og vil man hellere bare feste. Så snup en uge i sunny beach i stedet.
Jeg bestod med et A, og har efterfølgende fået arbejde i København, gennem EBS's jobportal.
En helt igennem fantastisk oplevelse!
Undervisningen var meget seriøs, og det krævede hårdt arbejde at blive god! Men samtidig var det enormt sjovt! Så man følte virkelig at man fik noget med hjem i bagagen, og føler sig bagefter godt rustet og motiveret til at arbejde i bar-miljøet!
Derudover møder man også en masse dejlige mennesker, og man får med garanti en større vennekreds, hvis ikke venner for livet. Kan stærkt anbefales til de som drømmer om at blive bartender og få sig en oplevelse for livet!
TAG PÅ BARTENDERSKOLEN du vil ikke fortryde det. Jeg havde mit livs oplevelse på Kos og har efterfølgende igennem bartenderskolen fået job i London.
På kos er vejret altid godt og skolen havde de fedeste faciliteter.
Jeg har fået en masse nye venner både fra danmark og ellers fra resten af verdenen. Jeg er blevet rigtig godt klædt på til at arbejde som bartender og personligt er jeg blevet meget mere udadvendt. Bartenderskolen blev til en ny æra i mit liv!
Geniale instruktøre - Tjek
Lækker location - Tjek
Udfordrende og lærerig uddannelse - Tjek
Og sidst men ikke mindst:
BANGLA ROAD ;) - Tjek Tjek Tjek
Jeg sad derhjemme, og druknede i arbejdssøgningshelvedet, da jeg besluttede mig at drage alene til thailand for at finde ud af, hvad dælen det der bartenderkursus var for noget. Med tårnhøje forventninger pakkede jeg kufferten og drog østpå. Jeg sagde farvel til de trygge efterårsrammer i Danmark, og hej til 4 uger i Phuket med varme, sved, nye bekendtskaber og udfordringer.
Med svenden konstant dryppende fra panden og nysgerrigheden i højsædet, gik jeg i gang med den mest intensive og fantastiske måned i mit liv.
Med de mest engagerede instruktører der kan støves op i denne verden, fik man hurtigt smag for bartenderlivet, og deres passion smittede fuldstændig af på alle os elever. Hurtigt blev vi indkapslet i vores egen lille bartenderboble hvor hele vores liv handlede om cocktail, flair, free-pouring osv.
Hverdagen på skolen er stressende og hård, men dog ikke uden sjov og spas. Da man i starten (i hvert fald for de flestes vedkommende) fuldstændig er bambi på glatis, så er skoletiden er blanding af op-og nedture. Der går både nederlagsfølelser gennem én og samtidig oplever man et kæmpe kick når det kører for én bag baren. Konkurrence-genet får konstant næring, fra de seriøse og benhårde instruktører, der gør at man hele tiden yder sit ypperste. Samtidig er de gode til at dele high-fives ud og være hjælpsomme hvis man har en lorte dag. De presser konstant én. Der er fart over feltet og fuld knald på, hele tiden. Det er et kæmpe følelsessus hvor man konstant udfordrer sig selv, ens nerver gløder og man har en uopslidelig trang til at lære mere.
I weekenderne var der abefest, gak og løjer til den helt store guldmedalje. Med Phukets festgade Bangla Road var den ingen grænser for hvad man kunne rode sig ud i, af mageløse morsomheder når natten faldt på.
Som en glad tilfreds myggestiksbefængt blå-flair-mærket EBS-student vil jeg klart anbefale kurset. Jeg har mødt så mange fantastiske mennesker fra hele Europa, oplevet et af verdens smukkeste lande, udfordret mig selv og fået en oplevelse som aldrig vil gå i glemmebogen.
Selve indholdet af uddannelse, synes at vaere rigtig god og serioes. Jeg har selv faaet job i Australien gennem uddannelsen. Man laere en masse forskellige drinks at kende, og en masse om forskellige alkoholde som ogsaa kan bruges ved arbejde som tjener.
Dog synes jeg ikke deres mad var saerlig god men det er til at leve med. Instruktoerene er fantastiske! Det er en sjov men serioes uddannelse, og man moeder ogsaa utrolig mange soede mennesker!
Skolen er det perfekte sted hvis man trænger til en ny oplevelse. Jeg var selv i Phuket, Thailand og det var det fedeste! Instruktørerne er dedikerede og klar på fest, de medstuderende er fantastiske og det internationale præg gør det super fedt! Det er en ikke bare en uddannelse men en super oplevelse for at se Thailand og lære en ny og spændende kultur at kende. Det er helt klart noget jeg kan anbefale!
Og hvis det ikke er nok så får man den bedste bartender uddannelse i verden!
Jeg kan stærkt anbefale EBS i Phuket, hvis man ønsker at rejse videre i Asien bagefter. Det er utrolig lærerig uddannelse, der giver én mulighed for at arbejde over hele kloden. Det er hårdt arbejde, men du får samtidig nogle venner for livet og måske er der en iblandt du kan rejse videre med! ;)
Beslutningen om at tage på EBS som starten på min rejse i Asien, er det bedste jeg nogensinde har gjort. Jeg kan stærkt anbefale det.
Måneden på Kos, hvor jeg gik på bartenderskolen, var nok en af de bedste i mit liv. Dels pga. de mange nye venner man fik, men også fordi man på skolen virkelig lærte en masse og ikke følte på noget tidspunkt, at man spildte tiden. Instruktørerne var hårde, men rigtig gode og de var selvfølgelig også med til at gøre opholdet helt fantastisk! Jeg kan kun anbefale at tage afsted! Det er virkelig en oplevelse for livet!
Jeg var på bartenderskolen i københavn
Jeg valgte at tage bartenderskolen, fordi jeg ønskede et ekstra job ved siden af studiet og tænkte at et bartenderjob vil være ideelt!
Jeg kiggede på nettet efter flere stillinger og søgte endda også to steder, men fik afslag begge steder og forsøgte derfor at gå andre veje.
Jeg var allerede faldet over bartenderskolen flere gange, og må indrømme jeg ikke troede hundred procent på alt de lovede. Mine fordomme blev sat på plads allerede på første dag. Der var sammensat et hårdt og lærerigt program, hvor der stadig var plads til det sociale. Instruktørerne løftede hele skolen op på et rigtig højt niveau. Derudover er skolens facilliter rigtig lækre.
Jeg bestod kurset og forsatte jagten på at finde et studiejob som bartender og det første sted jeg søgte efter kurset ansatte mig.
Jeg giver hermed de varmeste anbefalinger til bartenderskolen! Det er et valg du ikke vil fortryde om du tager det for at udvikle dig eller for at få nye muligheder.
Annika Clara Jørgensen found this review useful
Fantastisk undervisningsprogram
Dygtige og dedikerede instruktører
Skønne medstuderende
Dejlige omgivelser
Jeg var på kos juli 2011.
Jeg synes oplevelsen var det hele værd!! Jeg boede sammen med nogle rigtig gode og sjove mennesker, så det kunne ikke være bedre!!
Selve uddannelsen var lidt overvældende!! Vi var 200 danskere.. Og det synes jeg var alt for mange!! Der blev ikke brugt så meget tid på kvalitet som de lover på hjemmesiden, så skal man hvert fald vælge London eller Kbh!!
Man skal lære rigtig mange ting rigtig hurtigt og udenad, og det er det der gør det så svært og hårdt!! Og man lærer noget hele tiden!
Servicen synes jeg ikke var så godt, taget i betragtning af at jeg havde betalt 16500kr. Maden var elendig!! Så det skal man helt klart selv købe, hvad der også var mange som gjorde!!
Men alt i alt, har det været den bedste ferie nogensinde!! Og den fedeste oplevelse!!!!! Det kan klart anbefales - men man skal bare lige gøre op med sig selv, om man vil på badeferie eller og man virkelig vil det her!! Der var rigtig mange som hoppede fra og bare holdt badeferie..
Jeg var på Kos August 2011.
Jeg havde hørt en del om bartenderskolen gennem venner, og læst en del på nettet inden afrejse, så jeg synes jeg var godt forberedt på hvad der skulle ske.
Jeg havde dog ikke i min vildeste fantasi troede at undervisningen skulle være så seriøs, intensiv og HÅRD. Ja... på vores værelse blev vi enige om, at vi næsten lavede flere lektier, end vi havde gjort i vores gymnasietid! ;-) Når der er sagt, skal det dog siges at det var sjovt! Det var sjove lektier, fordi man interesserede sig for det man sad og lavede, og derefter kunne se fremskridt når man stod i baren næste dag, eller havde den daglige prøve.
Derudover har jeg kun rosende ord til instruktørerne, som virkelig forstod at gøre det seriøst og sjovt på samme tid! +++++++++!
Fritiden på Kos var nok det fedeste med alle de nye venner man hurtigt fik, og de vilde byture i specielt weekenden! For ikke at nævne poolparty på skolen og et partyboad trip! Simpelthen alle pengene værd!
Skal jeg komme med lidt kritik, som for mig ikke betød det store, var maden ikke i top! Men stadig billigere end hvis man skulle ud og købe hver eneste dag, som i sig ville være trættende. Derudover synes jeg personligt at det var hyggeligt at alle spiste sammen.
Det andet kritikpunkt er klarheden omkring jobmuligheder efter endt kursus, som der overhovedet ikke blev nævnt noget om. Først når man gik til instruktørerne, var de klar på at hjælpe og give gode råd, som dog ikke førte til så meget.
Det skal dog siges, at den jobportal man bliver en del af, er virkelig god, hvor man får jobtilbud fra hele verdenen på sin mail.
MEN MEN disse to kritikpunkter kan slet ikke trække mit helhedsindtryk ned, som også er 5 ud af 5 stjerner. Fordi som overskriften siger: Fed og lærerig oplevelse!!!
Ses på Kos! +++++++
Annika Clara Jørgensen found this review useful
Jeg var på Kos, August 2011 med et par gamle klassekammerater.
Det var en meget spontan idé at tage til Kos og blive udlært bartender, men oplevelsen i sig selv, viste sig at være det hele værd.
Eneste jeg egentlig ville "klage" over er maden, som ikke er af særlig høj standard, hvis man altså vælger at betale for madordning. Hellere købe ind og lave maden selv :-)
Jeg var på bartenderskolen i juli 2010, og det er nok noget at det bedste jeg nogensinde har gjort.
Undervisningen var rigtig god, og man lærte en masse ting om forskellige slags spiritus, og selvom jeg havde arbejdet lidt som bartender i forvejen, lærte jeg stadig en masse nye ting, og blev bare hjem at han virkelig kunne se forbedringer og at jeg var blevet rigtig en endnu bedre bartender. Min chef fortalte mig da jeg var kommet dygtig.
Man kommer til at møde en masse rigtig søde mennekser og så er Kos også bare en fantastisk ø at være på. Der er både plads til afslapning og en vild bytur på barstreet! :-)
Jeg var på Kos Juli 2011.
For mig var det en lidt blandet fornøjelse, jeg havde orientret mig grundigt inden min afrejse, spurgt tidligere elever om skolen og andet der hørte til, heraf fik jeg igen en blandet oplevelse, men alligevel så havde jeg et positivt syn og glædede mig meget.
Jeg havde meget høje forventninger til hele skolen, hotellet, maden etc. Fordi jeg havde set Bartenderskolan, på svensk, så havde jeg forventet et hotel med en pool. Som minimum. Og forventet en graduationparty der var lidt mere, festlig.
Flyveturen og bustur forløb uden problemer, men problemerne kom alle værelser havde væsentlige mangler, da der ikke var et værelse der var i tip top stand. Vores værelse havde, toiletproblemer, problem med køleskabet etc. Andre værelser manglede lås på døren etc.ved indkvarteringen hvor det tog op mod to timer at blive indkvarteret,
Ham der skulle reparere ting kommer aldrig til den tid han skal, derfor sad mange og ventede på ham i nogle timer, før han endelig kom, og tingene fungerede ikke efter at han havde set på dem.
Angående maden, havde jeg forventet en del mere, morgenmaden var ikke noget at råde hurra for, og maden var ydermere så fed i sit indhold at man kunne få direkte maveproblemer. Samt for mit vedkommende der har haft galdestensproblemer så er fed mad bare et stort minus, da det frembringer galdestensanfald. Så oftest selvom jeg havde betalt mange penge for maden, blev nød til at købe mad ud over det, for at få noget ordentligt mad.
Til graduationsparty, der var maden igen helt uacceptabelt, meget af maden blev smidt ud, og nogle fik slet ikke noget, af det meget meget lille udvalg af mad der var.
Som andre så har jeg også klager over bogen, der indeholder flere fejl, lige fra stavefejl til forkerte opgivede årstal, christopher columbus har forkert årstal, og så kommer det forkerte i drinksne hvor lærerne blev nød til at fortælle os rettelserne før vi lærte dem.
Mindre klage over larm på hotellet, det var jo så elever, hvilket jeg syntes burde holdes mere fast med de tider der er sat. Syntes ikke det er fair at en stor hotellet larmer til kl 4-5 om morgenen uden at der bliver gjort noget ved det. Så man ikke kan få en ordentlig søvn.
På hotellet kunne man også få lov til at betale 150 euro bare for at få aircondition. Hvilket jeg absolut syntes skulle være med i prisen, og ikke en ekstra udgift. Jeg havde lagt budget hjemme fra og det blev ødelagt af ekstraudgifter på cykel, aircondition osv.
En anden lidt dårlig ting, jeg lå syg hele den fjerde uge, hvor jeg blev lovet en sygeeksamen, hvor jeg heldigvis fik den den da vi skulle hjem (tak til den svenske lærer - hvor jeg bestod)der var konplikationer med min sygeeksamen hvor det først kunne lade sig gøre, og så ikke alligevel, og så kunne det godt. Hviilket gav stor forvirring og frustration.Ydermere blev jeg irriteret over at jeg skulle betale 50 euro for en sygeeksamen, hvor jeg ikke havde været oppe til nogen eksamen før og derfor ikke havde taget en eksamen.
Men mest irriterende var at jeg ikke var blevet informere om det, så til rent held havde jeg 50 euro efter hævning til medicin i følge af sygdom der krævede antibiotika og mange andre midler, hvilket løb op i en del euro.
Spiritussmagning var knap så sjovt i 40 graders varme,
Nu har jeg vidst været igennem de dårlige ting. Nu til de gode ting.
Virkelig gode og engagerede lærere, gode til at holde foredrag og videregive deres viden på en god og lærerig måde. (især Rikke, hun var rigtig god til sine foredrag, der var over al forventning.)
Jeg lærte rigtig meget og var ud over de dårlige ting meget glad for mit kursus, hvor jeg har fået arbejde på et diskotek ret efter jeg kom hjem. Nu søger jeg ud i verden og på cocktailbarer.
Og jeg er sikker på at jeg får det, fordi EBS er et stærkt kort at have på hånden, man lærer meget på de 4 uger. Og hvis man bare vil læse lektier og høre med i undervisningen så kan man udemærket bestå og huske de 70 drinks det kræves.
Så alt i alt så var jeg godt tilfreds med oplevelsen der giver jeg de 4 stjerner, hvor det er selve undervisningen og lærerne der trækker op.
Christian Brandt found this review useful
Jeg tog til kos i 2011 !
Jeg havdet arbejdet som bartender og barchef før jeg tog afsted i mange år , og der var rigtig mange der sage hvorfor gør du det du er jo en super god bartender ,
Jeg er så glad for jeg gjorde det , jeg er blevet professionelle bartender nu!! og bestyr af en cocktail bar ,
Har fået venner for livet og nogen fantastiske oplevelser
Kan kun råde alle til at tage denne uddannelse
Det skal da prøves!!!!!!!!!
Jeg rejste til kos i 2011 alene og med høje forventninger, men som alle blev indfriet med stor tilfredshed!
Undervisningen var utrolig professionel - instruktørerne kunne deres kram og var utrolig gode til at lære videre til os.
Jeg fik nogle fantastiske venner som jeg stadig har kontakt til og som jeg ved har haft lige så stor succes senere som jeg selv.
I løbet af de 4 uger blev jeg tilbudt arbejde og blev derfor på øen som bartender, det var en fantastisk oplevelse, som kun har styrket mig siden.
Det var alle pengene værd og jeg vil råde alle andre til at tage denne uddannelse, om det så er for at rejse, lære noget nyt eller skabe adgang til et fedt studiejob - mulighederne står åbne.
Gør det!! :)
Da jeg var på bartenderskolen var det sq lidt op og ned, maden var ikke til og spise, alt alt for mange på holdet, ikke nok tid til de elever der havde brug for lidt mere hjælp.
Det skal siges jeg er lidt ordblind, og selv om jeg havde sagde det til dem fik jeg ingen hjælp, og det var et STORT minus for mig.
Men når det så er sagde, synes jeg lærerne var super dygtige, og man kunne se de virkelig brændte for faget
Men alt i alt en rigtig god tur, men nok mest fordi man fik en masse nye kammerater.
Mit hold på Kos 2010 fik noget elendigt mad, for de mange betalte penge. Det blev forsøgt rettet men fungerede ikke. TRÆLS!
Der var overfyldt på skolen, så vi fik ikke alt den træning, vi havde krav på. DERUDOVER skal det siges at lærerne er dygtige - nok de dygtigste, stedet er lækkert, sammenholdet fedt.
Det er ikke en oplevelse man fortryder. Man kan sagtens klare kurset, hvis man bare giver sig tid til lektier osv. (Som med alt andet skole arbejde).
Piger og drenge... GØR DET.
Fik selv let job efterfølgende pga. kurset.
Jeg synes at de lover mere end de kan holde.
Synes instruktørene kunne virke meget arrogante, og satte mest deres fokus på de dygtige elever, frem for dem der havde det svært med de forskellige ting. (Her snakker jeg om de instruktører der var der i juli 2011) Derudover synes jeg det er rigtig ringe at hvis man ikke består med et C,B eller A så får man intet diplom, trods der stod på hjemmesiden at man ville få et hvis man GENNEMFØRTE kurset, det tolker jeg til at man bare skulle igennem det, ikke just bestå. Man betaler trods alt 17.000 for ingen ting så? Så er det fint at man kan få en om eksamen, men den skal man sørme også betale 500 kr. for. Som om de 17.000 ikke var nok? Det bør være gratis at tage eksamen igen, og selvom man ikke består bør man stadig få et diplom på at man har været igennem kurset. Om man så kun har bestået med et D.
For mig virker bartenderskolen bare som om de vil have penge ud af folk.
Så alt i alt.
- 17.000 er alt for mange penge jeg har spildt væk, og kurset har slet ikke været det værd
- Man blir nærmest set ned på hvis man er dårlig til tingene, i stede for at få hjælp
- 500 kr for en om-eksamen er latterlig bør være gratis!
- Der bør gives diplom til alle selvom man ikke består
Grunden til de to stjerner:
1. stjerne er for stedet, Kos var en fantastisk by.
2. stjerne er for at jeg lærte nye mennesker at kende!
Alt dette er selvfølgelig for mit syns punkt, så der er sikkert andre der har oplevet det anderledes.
Fedeste måned nogensinde. Fede mennesker, fantastiske instruktører og en oplevelse for livet. Mulighederne for at få job med et ens bevis i hånden er rimelig gode. Personligt fik jeg selv hurtigt job da jeg kom hjem til danmark igen.
Jeg havde hørt gode ting om EBS og valgte derfor at tage deres 4 ugers kursus. Jeg havde høje forventninger til kurset, men blev alligevel overrasket over hvor seriøs skolen var og hvor dedikeret instruktørene var.
Jeg er SÅ skuffet, over at de lover at give en ny undervisningbog, uden at holde det.
Jeg synes, det er usmageligt, at give en undervisningsbog, som vi elever må rette på hver eneste side, da den indeholdte SÅ mange fejl..
EBS lover at hjælpe med at finde job efterfølgende. Lyder godt, men er desværre ikke sandheden..
Kan ikke anbefale andre at ligge sine penge hos dem.