[REPLY]
Fandt netop det særlige knapbatteri jeg skulle bruge - meget hurtigere end at skulle finde det i en butik. Leveret dagen efter. Alt i orden.
Pakken kom hurtigt efter jeg havde bestilt den, men den var ikke så godt beskyttet, for det var på vej ud af pakken, heldigvis var der ikke noget som var gået i stykker
Fik ikke batterierne første gang da de åbenbart var blevet væk i posten, det er jo hva der sker, fik svar omgående på email, hurtig service og straks sendt nogle nye uden problemer, der så ankom dagen efter, det er service der virker
Har just købt et fladskærmsophæng. Varen er meget lækker og meget funktionel og prisen er hæderlig.
Jeg bestilte søndag, hvor jeg også stillede nogle spørgsmål til supporten.
Allerede mandag responderede support.
Varen blev afsendt mandag og jeg modtog den tirsdag i en nydelig og solid indpakning.
Det er sørme kvikt!
Kan anbefales :-)
Har købt batterier og hdmi-kabel.
Hurtig levering og varerne er i orden !
Firmaet kan anbefales.
Endnu engang supertilfreds med at handel ved batterinet.
Jeg har jo efterhånden handlet en del gange ved batterinet.dk, men har desværre ikke fået dem anmeldt før nu.
Altid en venlig person i røret når man ringer til dem, hurtig levering, tiptop kvalitet til rimelige priser. Deres telefonsupport er simpelthen helt i top.
Jeg vil helt sikkert fortsætte med at handle ved batterinet.
De bedste sommer hilsener herfra
Kaj
Sikken en fantastiks service jeg fik da jeg ringede til dem. min ordre var med posten den næste morgen. 5 stjerner til dem: www.batterinet.dk
Hilsen
Niels Svendsen
God service.
Hurtig levering.
Bredt udvalg af kvalitets produkter til vores familier....
Jeg kan varmt anbefale denne side til andre web kunder..
Hurtig tilbagemelding på min forspøgelse. fik tilsendt link på den vare jeg søgte.
Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med at handle på www.batterinet.dk
Godt udvalg af især batterier man ikke finder i supermarket mere.
Pakken ankom på anden dagen fra bestillings tidspunktet.
Thumbs up
bestilte et mobilbatteri i påsken og det kom så idag efter 2 normale hverdage så helt iorden
Har købt og betalt for 6x genopladelige C batterier 5000 mAh.
Efter en uge, kontaktede Jeg firmaet via telefon, og kunne forstå at de ikke var på lager. Han sagde at han havde sendt mig en mail, men den har jeg IKKE modtaget.
Efter tre uger modtager jeg så batterierne og er glad.
Problemet er bare at når jeg lukker pakken op er det ikke de batterier som jeg har bestilt, de er kun på 4500 mAh, til samme pris.
På min ordrebekræftelse fra da jeg købte varen står der 5000 mAh, på den ordrebekræftelse jeg modtag i pakken står der pludselig kun 4500 mAh???
Det virker ikke som om der er styr på tingene, og jeg vil bestemt ikke handle med batterinet.dk igen og aldrig anbefale dem til andre.
Batterier er noget som man normalt skal bruge her og nu, og tre uger og forkerte batterier går ikke. Jeg giver jer en stjerne, da jeg ikke kunne finde ud at at give NUL!
Bestilte et batteri på virksomhedens hjemmeside i december - men har intet hørt siden. Der svares ikke på mails og telefonen er død.
Har meddelt min oplevelse til E-handelsfonden, men udover et venligt svar, har de ikke handlet - butikken har stadig E-mærket, og deraf kan det udledes, at det intet er værd.
Efter Batco Nordic/Batterilageret har overtaget Batterinet er der gjort meget for at rette op på min ordre hos tidligere Batterinet. Således havde jeg bestilt 5 små batterier 7. december, men ikke modtaget varen. Men 11. januar modtog jeg 10 batterier fra Batterilageret!
Således sletter jeg min dårlige anmeldelse af Batterinet, da den kun gælder tidligere ejer af Batterinet.
Jeg kan fremover kun anbefale Batterilageret, der nu også er nye indehaver af Batterinet.
Den 2 Dec 2010 bestilte jeg 2 styks Panasonic blybatterier til 277,- kr og betalte med dankort på Batterinet.dk hjemme-side. Jeg har i skrivende stund (3 Jan. 2011) intet modtaget.. og al henvendelse til Firmaet er umuligt.. de svarer ikke på mails..og tager ikke telefonen.
Jeg kan kun sige en ting...hold jer væk fra dette firma.
Vibeke :-(
Bestilte 2 baterier, men p.g.a. oversvømmelse hos batterinet tog det en uge inden de ankom. Da jeg rykkede kom de dog allerede dagen efter.
prøver at bestille oplader og batterier. skal rykke for bestillingen. først er oplader ikke på lager og da jeg rykker igen er batterierne ikke på lager til trods for at lagerstatus stod som på lager.
det dur ikke
Den 15-09-2010 købte jeg:
1 stk. ANS-ENERGY-8PLUS - Ansmann Energy 8 PLUS Oplader
6 stk. TEC-4500-C - Tecxus Genopladelig Batteri C 4500 mAh
1 stk. TEC-1100-AAA - Tecxus Genopladelige Batterier AAA 1100 mAh pakke med 4
Efter en uge, hvor jeg stadig ikke havde modtaget min ting, syntes jeg det var mærkeligt jeg ikke havde hørt fra dem og sendte derfor en mail. (23-09-2010)
Den 24-09-2010 ringer de endelig til mig, og meddeler mig at de ikke har C batterierne og ved ikke hvornår de får dem igen, så han tilbuder mig nogle andre (camelion) som de har på lager.
ordren bliver sendt samme dag.
Da jeg endelig har modtaget min pakke sætter jeg batterierne til opladning.
opladeren som jeg har købt kan melde Error (fejl) til batterierne. 5 ud af 6 C batterier melder Error.
herefter skriver jeg endnu en mail. (Den 27-09-2010)
om at der var fejl på batterierne og om de ikke kunne sende nogle nye.
Den 29-09-2010 ringer de op til mig for at hører om det kan være rigtigt at de ikke virker. jeg får at vide at de gerne vil have de gamle retur og at de vil sende nogle nye.
jeg spørger så om de ikke kan sende en retur seddel med, da jeg ikke ønsker at skulle betale for fragten tilbage til dem.
han siger at han lige skal snakke med en anden medarbejder og at han ringer tilbage til mig.
Den dag hører jeg ikke mere fra dem.
Den 30-09-2010 hører jeg heller ikke noget fra dem, herefter da jeg kom hjem fra arbejde valgte jeg så at sende dem en mail om at jeg ønsker at retunere mine varer.
Den 05-10-2010 hører jeg endelig fra dem, om at de var klar til at sende nogle nye til mig, men jeg havde sendt alt retur og ønskede ikke at modtage ordren.
vi aftalte at slette ordren og så snart han fik tingene igen sætter de pengene ind på min konto.
Den 06-10-2010 de har modtaget pakken, penge er ikke kommet endnu, men der kan jo også gå en bankdag eller to.
Den 13-10-2010 jeg blev kontakte af dem, de siger at de har prøvet batterierne og at de ikke kan få en fejl på dem. han kan ikke sælge batterierne videre så derfor kunne han sende det hele retur til mig
igen. Så det blev så aftalen at vi prøver det.
Den 15-10-2010 har jeg modtaget pakken, og hvad han end har gjort fik han 5 ud af de 6 C batterier til at virke (det var jo dejligt nok at de fik dem til at virke) men der var dog stadig 1 der meldte Error.
Derfor sendte jeg en mail om dette med en film som viser mit problem.
og om han gad at sende et nyt.
Den 19-10-2010 modtaget 1 pakke nye batterier men disse meldte igen det sammen som jeg havde oplevet før error.
Denne her gang blev vi enige om at jeg fik 6 nye C batterier.
Den 26-10-2010 har ikke fået nogle af de 6 batterier som jeg var blevet lovet endnu. venter stadig på at få dem.
17-11-2010: de 6 batterier som jeg var blevet lovet for næsten en månede siden, har jeg stadig ikke set noget til.
i sidste uge sendte jeg igen en mail om hvor de blev af: deres svar var at de havde sendt dem den 19-10-2010 hvor vi havde skrevet om dem.
jeg har spurgt om han så ikke kunne sende den afsendelses kvitering som man får af post danmark når man sender en pakke.
har endnu ikke hørt noget fra dem omkring denne seddel. så det kan jeg kun tolke som at pakken slet ikke er blevet afsendt.
jeg vil nu prøve at efterlyse pakken hos post danmark, men regner ikke med at pakken bliver fundet.
her efter gør jeg ikke mere ud af denne ordre, kan kun sige at det er et rigtig dårligt sted at handle og der er igen kundeservice.
jeg syntes at det her firma virkelig skal arbejde på derers kundeservice da der stort set ikke er nogen service at hente her. ( De ringer til en dagen efter man har sendt en mail, nogle gange. God ting)
jeg kan ikke råde andre mennersker til at handle her det har kun været et problem for mig syntes jeg.
De er forlænge om at kontakte derers kunder, når de ikke kan skaffe en varer hjem.
De holder ikke hvad de lover om at ringe tilbage og er flere dage om at finde ud af hvordan deres retur system er (om de sender en retur seddel med eller ej)
fik aldrig nogensinde de 6 batterier som lovet.
vil fraråde alle fra at handle hos batterinet.dk
Derfor får de kun den ene *
Købte et enkelt knap-batteri; lav pris, dag til dag billig forsendelse på 9,- kr.
Bestilte Ipod datakabel m.m.
Selv om der stod leveringstid Inden for 6-8 dage på deres hjemmeside kom varen efter 2 dage fra bestilling.
Simpelthen Suverænt!
Ingen problemer.
Bestilte varer (AA batterier og lader) og havde dem efter 1 arbejdsdag.
Kender andre der henter varer på deres adresse. Heller ikke nogen problemer der.
Jeg bestilte 3 pakker a 3 genopladelige batterier ved batterinet.dk, og modtog dem også ret hurtigt efter bestillingen.
Imidlertid var det en forkert vare jeg bestilte, så jeg ville gøre brug af min returret. Jeg ringer til deres telefonnummer, hvor jeg får at vide, at deres telefontider står på deres hjemmeside, og at jeg i øvrigt altid kan kontakte dem på mail.
Ved kontrol af telefontider på hjemmesiden, prøver jeg igen. Det har ved opkald på 8 forskellige dage inden for telefontiden endnu ikke lykkedes mig at få fat på andet end deres telefonsvarer.
Da jeg skrev en mail til dem, om at jeg gerne ville møde op på deres adresse og få returneret min vare, fik jeg dagen efter en mail om, at jeg kunne møde op hos dem inden kl. 16. Jeg modtog mailen 5 kvarter inden, så jeg nåede selvfølgelig ikke derud.
Siden har det ikke været muligt at komme i kontakt med dem, og jeg vil på det kraftigste anbefale alle at holde sig væk fra dette tilsyneladende dybt useriøse foretagende.
Fortsat 9. maj 2010:
Efter min Trustpilot anmeldelse fik jeg følgende tilbagemelding fra Batterinet.dk:
"Hej Thomas.
Vi er meget ked af at du har fået den opfattelse af os som webshop / butik.
Via vor side vil man på vores forside med rødt få at vide at vi er midlertidigt lukket grundet ombygning.
Dette betyder at vi med hensyn ttil returret er mere flexible så du skal nok få lov at returnere og få dine penge igen eller bytte din vare, vi ønsker altid gerne at få vores kunder til at komme tilbage og handle hos os igen.
Der skulle være en i butikken mellem 13:30 - 15:30 alle hverdage i denne uge så måske du kan komme og returnere / bytte din vare i det tidsrum ?
Ellers blot medbring denne mail når du kommer og bytter din vare når vi åbner helt op igen, dette vil fremgå via siden da vores røde tekst så forsvinder fra forsiden.
Batterinet.dk"
Jeg sendte herefter batterierne med ovenstående mail udskrevet til Batterinet.dk, og bad dem sætte pengene ind på min konto. Dette er nu to uger siden, og jeg har endnu ikke modtaget mine penge.
Bestilte genopladelige batteri fra batterinet og de har et stort udvalg. Bestilte onsdag kl 19 og varerne ankom i dag, fredag kl 10. Super! Savnede dog at virksomheden sender en mail om at pakken er på vej, det er rart at vide. Men pyt med det nu. Jeg vil helt klart anbefale hjemmesiden til andre.
SÅ er Batteriet ankommet, bedre sent end aldrig.
Hurtig respons fra kundeservice, når der er problemer.
Sidder og venter i tlf slusen til batterinet og har derfor god tid til at anmelde batterinet.
Bestilte batteri for ti dage siden, og har ikke modtaget det, selv om der står at varen vil blive afsendt dagen efter.
Prøver at komme i kontakt med batterinet, men har nu siddet 36 min og ventet i tlf..
Batterinet.
Så kom jeg i kontakt med batterinet, efter at have skrevet anmeldelse her.
Og hurtigt.. Tak for det.
Jeg har dog stadig ikke et nyt batteri.. og kan stadig ikke komme i kontakt med jer telefonisk..
På grund af juletravlheden nåede Batterinet ikke at få min bestilling afsted samme dag. Til gengæld er de lynhurtige til at svare på mailen - og der kom sågar en pose kaffe med mit mobilbatteri (der var på lager), fordi jeg havde brokket mig over, at de havde glemt at slå telefonsvaren fra, så jeg sad og hang længe.
Så det korte af det lange er: Shit happens - men Batterinet.dk funker !!
Jeg blev straks kontaktet af batterinet efter at jeg havde givet dårlig karakter her pga. af manglende vare + svar på mails. Jeg fik omgående tilsendt mine vare og en undskyldning for mangle svar på e-mails, så nu er jeg atter kunde hos batterinet.dk
Jeg bestilte nogle batterier d 23/11 og d. 25/11 modtog jeg dem til en billig pris og en billig levering
Bestilte et par batterier ved dem, der ankom omgående.
Der var et mindre problem med leverancen, som kundeservice løste efter jeg tog kontakt til dem.
Jeg har kun købt fra stedet få gange, men der har i alle tilfælde været hurtig levering og ingen defekte varer. Jeg har ikke haft direkte kontakt til nogen personer der inde, så jeg ved ikke hvordan de er at tale med i tilfælde af defekter.
Det eneste der er at peje på er at deres lagerstatus ikke er helt opdateret.
Jeg bestilte en del varer hos dem en tidlig morgen og delte de varer som var på lager, op i en ordre for sig og den vare som ikke var på lager, i en ordre for sig selv, for at undgå ventetid.
Dagen efter modtog jeg begge ordre. Også dem som stod som ikke på lager. De kan selvfølgelig have fået den på lager den dag jeg bestilte varen.
God handel til gode priser. batterinet.dk kan godt anbefales.
købte telefonbatteri - modtog dagen efter - ville ikke oplades. Ved tlf.samtale skulle batteriet returneres, men jeg skulle selvfølgelig ikke vente på svar. De sendte samme dag et andet batteri og vedlagde endda frankeret svarkuvert til at returnere defekt batteri i. Super betjening af Maya og firmaet.
Jeg bestilte batterier derinde fra og da de så kom med postDanmark var der gået hul på batterierne inde i pakken, så jeg nægtede modtagelse og skrev til batternet.dk og bad om en ny forsendelse.
Jeg var forberedt på et langt helvede for at få varerne igen, men de skrev med det samme at det havde de ikke oplevet før, men at de da selvdfølgelig ville sende mig nogle nye med det samme og det gjorde de, jeg modtog dem et par dage efter.
Rigtig god service, jeg vil helt klart handle der igen!!
Ja hvad skal jeg sige ! det kommer hurtigt fra dag til dag . god oplysning om varene på siderne . jeg køber meget der , et stort udvalg .
SÅ jeg er kun fuld af tilfredshed for batterinet.
Nikolaj Iven
Sandra Nielsen found this review useful