We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (232)
BAUHAUS Danmark A/S

Sælger brugte defekte varer.

I Bauhaus overholder man ikke købeloven.

Hvis man køber et produkt, som viser sig at være defekt fra starten af, kan man ikke regne med, at få det fulde beløb tilbage, eller få en ny tilsvarende vare, selvom man kommer inden for de 14 dage. Næ man kan få lov til at betale for reparation. Som de siger, de skal jo kunne sælge produktet igen som ny.

Rent fusk. Ingen Service. Sælger gamle repareret varer som nye, hvor kunderne har betalt for reparationen, Selvom varen var defekt fra starten af.

Elendig ikke eksisterende service

Det var så sidste gang jeg besøgte Bauhaus i Aalborg.!
Køre derud i dag klokken lidt over 10:00 og der er ikke ret mange kunder i butikken, stiller mig derfor ved en af de service skranke de har i afdelingen.
Tiltros for flere kommer forbi har ikke en af dem nogen med afdelingen at gøre, deres kommentarere er at der kommer en om lidt men efter godt og vel 20 min. bliver jeg træt af at vente. Hvorpå jeg går op til deres information for at få dem til kalde en til afdelingen, hvorpå jeg går tilbage og venter.
Efter yderligere 20 min er der stadigvæk ikke kommet nogen til afdelingen.

Det er simpelthen uacceptabel at når der ikke er ret mange kunder i butikken at man skal vente 40 min. for at få hjælp, med den service lægger jeg for fremtiden mine penge et andet sted.!
Der er heldigvis flere at vælge imellem i Aalborg.!

Peter Riis found this review useful

BAUHAUS Danmark A/S

Har slet ikke de ting de har på tilbud i avisen..

Var i Bauhaus Hjørring lørdag for at finde en bestemt vandhane. De havde ikke flere. Jeg kiggede tilfældigt i næste uges tilbudsavis og så, at vandhanen faktisk var på tilbud fra om mandagen.. For en sikkerheds skyld spurgte jeg, om jeg kunne være sikker på at de så også havde vandhanen til mandag..
Svaret var "ja selvfølgelig". Efter at have kørt 50 km, stod jeg mandag morgen igen i Bauhaus, men men men..... NEJ stadig ingen vandhane.
En medarbejder gav mig ret i, at det var en dårlig politik, at de ikke havde de ting hjemme, som stod i deres tilbudsavis. Han kaldte på sin overordnede (hvis fremtoning ikke var spor venlig). Jeg forklarede sagen og fik det svar at hvis jeg forventede at de havde alt hvad der stod i tilbudsavisen - ja så havde jeg kke forstand på handel - for sådan fungerede det slet ikke - og så gik han ellers??? Øh hvad - NÅ???

Jonny Nielsen and Elsebeth found this review useful

BAUHAUS Danmark A/S

Har ikke det de reklamere med i avisen!!!

Var derude i dag i Skalborg(Aalborg), for at købe nogle radaitorventiler smart, sat ned fra 250,- til 50,-. Reklamen gælder fra den 22 (Idag) og uge 30. Vi var der 9:15 (De åbner kl 9), kan ikke finde dem, og spørger så om hjælp. De siger der ikke er flere hjemme, og kun nogle butikker på Sjælland har dem hjemme. Det forstår vi jo ikke, da de kun har haft åben i 15 minutter. De forsvare det med at de må have været med i sidste uges avis, derfor de er udsolgt. Men har kikket, og de er hverken med i uge 28 eller 29 avisen!!!!

Jimmy Sigenstrøm found this review useful

Dårlig service i butikken og meget lidt viden - Smut i Silvan i stedet for

De ved ikke meget om de ting de sælger, man ender med at blive henvist til en anden som henviser til en tredje person. Ikke godt nok. Ofte er der kun få kasser åbne, så man skal stå lang tid i kø (Ishøj og Glostrup) - Nu er Bauhaus opsagt samarbejde med Forbrugsforeningen, men så går vi bare i Silvan, fordi de ved da lidt mere og tager gerne imod forbrugsforeningen. Bauhaus har i stedet lavet deres eget rabatkort "Plus Card Privat" som er gratis, men du skal købe for over 20.000 kr. om året for blot at få 5%, som du så kan købe for i Bauhaus. Come On, alle kan opnå 5-10 % rabat. Så er der lige en masse skjulte gebyrer ved at få oprettet og have kortet, så at give rabat er så meget sagt - Mine ord og gode råd er - "Smut i Silvan i stedet for"

Udsolgt som altid...

Kørte fra Kalundborg til holbæk for, at købe en brændeovn. Det var mandag, og tilbudsavisen gjaldt fra søndag. Alt var selvfølgelig udsolgt, og de havde kun haft 3 til salg.

Som Susanne skriver, er de gode tilbud kun med i avisen, så man kører derned, og så håber de man køber noget andet. Svindel.

Der skulle være en lov, om minimumsantal, for at kunne komme med i tilbudsavisen.

Ringe service

Fint sted at handle, med mindre man gerne vil vide hvad man skal betale for at få kørt større ting hjem, så kan de ikke oplyse prisen på transporten, selv om de bruger et fast transportfirma, det er godt nok ringe...

3. gang i træk

Så er det 3. gang i træk de har en avis ude, med uhhh så gode tilbud.

En el-scooter til seniorer. Rabat 5995,- så pris kun 1000,- - Skal nok lokke mange i butikkerne. Men problemet er bare - som så ofte hvor jeg vil have noget fra deres avis er det kun lokkemad - de har ikke varen.

Ringede til 4 varehuse og forhørte mig, inden jeg tog derop i morgen hvor avisen gælder fra og de sagde alle. "Vi har den ikke i morgen desværre. Men vi kan bestille en hjem til den normalepris."

Bedrageri !

FRÆKHED !!!! Gang på gang.

Greg Johansen, Cato Runner and Elsebeth found this review useful

BAUHAUS Danmark A/S

gode tilbud, dog med stor forskel på serviceniveau

de har af og til gode tilbud.
servicen er lidt varierende, mine erfaringer med kolding afdelingen, er knap så positive, mens esbjerg er flinke og gode til at hjælpe

på ingen måde billig

man kan købe mange ting billigere end i Bauhaus, hvis man ser sig for

Utroligt mange varer

De har sgu det hele, og masser af personale til at tage sig af en. Tak for gentagende ganges god kundeservice, og retur/bytte politik. Excellent.

BAUHAUS

Har du grønne fingre, har Bauhaus planter og har du hænder der vender rigtigt, så der alt i gør det selv materialer

Super byggemarked - førende

Aldrig i tvivl om hvilket byggevarehus jeg skal vælge. Bauhaus, det går maniske forgæves. Varerne er på hylderne og personalet kan svare og hjælpe med havd end man spørger om. Og nu har de også åbent om søndagen, super..

dårlige

made dårlige dansk hjemme side.

man kan ikke finde produktsortiment.
at der tilbud avise kun ligge i PDF som bruge made linge og data...

det ville være redt hvis de fik en gode hjemme side så man hvad om man kan få det man mangle hos dem...

bruge made at kigge på hjemmeside inden jeg gå end i butiken og købe ind.

En elendig side.

Tja, sådan kan også vælge ikke at lave en side.

Det eneste der gør at jeg overhovedet giver 3 stjerner er fordi man kan finde tilbudsavisen der.

Hvad mangler jeg ?

Hvorfor kan jeg ikke søge i alle vare?
Hvorfor skal jeg tvinges ind for, for 4 gang at finde ud at at en bestemt ting ikke er kommet på lager endnu.

Lad dog jeres kunder søge data om alle vare og se en lagerstatus.
T-hansen gør det. Harald-Nyborg gør det.

Se så ville det gøre denne side langt mere anvendelig.

BAUHAUS Danmark A/S

Generelt dårlig oplevelse (Næstved afdelingen, udelighedens højborg!)

Er godt og grundigt træt af Bauhaus.
Det hele startede da jeg bestilte (28/03) en dampkabine til levering på min adresse. Sælgeren var heller ikke til megen hjælp vedr. tilbehør og hvad der var inkluderet.
Ca en uge senere (04/04) får jeg en sms om min bestilling er kommet hjem og kan afhentes? Ringer til dem og de lover at ringe tilbage indenfor kort tid. Da jeg prøver at ringe igen bliver der lagt på.
Ender med at jeg kører fra Algestrup til Næstved alene for at komme til at snakke med en i afdelingen. Får fat i en leder fra vvs der nærmest med det samme får arrangeret transport til min adresse, og samme dag trods kl var 15. Her tror jeg så alt er iorden. Men kabinen ankommer inden jeg selv er nået hjem. Og den har fået en transportskade. Ringer 2 gange samme dag og fortæller om problemet (Det var vigtige dele som gør kabinen ubrugelig pt) Men får svaret at hende der har med reklamationer går på ferie og leverandøren har lukket, men jeg kan sende nogle billeder af skaderne og så vil de kigge på det hurtigst muligt. Jeg sender billederne indenfor en time.
Jeg hører intet fra dem og kontakter dem IGEN den 11/04-2012.
Endnu en gang snakker jeg med en leder i VVS (samme person) som lover at ringe tilbage samme dag. Det gør han ikke. Heller ikke dagen efter. Så igen ringer jeg (13/04-2012) og snakker med samme person, samme pis med han vil ringe tilbage. Denne gang gør de det også, men for at høre om jeg har sendt billederne, og har ellers intet nyt i sagen.
Efter adskillige opkald ringer de til mig den 26/04-2012 og nu lover de kabinen vil blive byttet inden ugen er omme.
Nu er det idag den 09/05 og Bauhaus Næstved har INTET gjort for at rette op på deres egen brøler.
Ville ikke anbefale dem til min værste fjende.

Grinagtig service

Vi har bestilt en glasdør til vores nye bruseniche. Den er forsvundet af flere omgange og vi har fået lovning på at få en ny leveret til døren to gange uden dette er sket.

Jeg har vel at mærke siddet herhjemme og ventet på døren den ene gang.

Aldrig har jeg oplevet så elendig service og jeg vil råde enhver til at holde sig langt, langt væk fra Bauhaus.

Grotesk dårlig forretning...

Mødte op med en udprintet bestillingsliste til komplet skorsten til en brændeovn (kr. 7000,-). Ekspedienten var ude af stand til at betjene PC'en og efter 30-40 minutter, og en voksende kø bag mig, blev vi enige om at stoppe.

Mødte op efterfølgende dag, hvor en ny medarbejder med noget besvær fik gennemført bestillingen. Ca. 2 uger senere kunne jeg afhente skorstenen - taginddækningen var imidlertid den forkerte type (desforuden manglede 2 komponenter til taginddækningen).

Efter en perlerække af inkompetance, lykkedes det 2 måneder efter den oprindelige bestilling, at afhente den sidste del til skorstenen. 2 måneder!
Det skal tilføjes, at det bla. lykkedes tilsidst pga. stor hjælp og pres fra skorstensleverandøren.

Hvad der især falder mig for brystet, er at der på intet
tidspunkt er en medarbejde i Bauhaus som har syntes, at det på sin plads med en undskyldning eller en beklagelse. Det kan man ellers komme rigtig langt med....
På min egen arbejdsplads ville et lignende forløb have kostet øretæver til de involverede.

Prisgaranti er fup

Indkøbte en Bosch Rotak 43 LI plæneklipper m. 2 batterier: 3499 i Bauhaus. 10 dage efter, samme maskine 2999 hos Harald N.

Hen til Bauhaus, Viby, og bede om differencen retur jf. deres prisgaranti. Næh, sagde ungersvenden, for det er ikke den samme. Til den vi sælger, er der en "Bio-prop" med, det er der ikke i Harald Nyborgs - så det er ikke den samme.

Til orientering er "Bio-proppen" et ret tyndt formstøbt plastikskjold til græsudkastet, som de for min skyld godt måtte have fået for kr. 500 - men det kunne der ikke være tale om.

Henrik Krøyer found this review useful

Køb af Stiga plæneklipper i Herning

Købte en Stiga selvkørende plæneklipper og tog den i brug 2 dage efter købet. Varen viste sig at være defekt ved udpakning. Den selvkørende plæneklipper trak kun på det ene hjul og ikke begge. Istedet for ombytning skulle den sendes til reparation. Synes at det er en meget dårlig service at man ikke udleverer en SPLINTERNY. Nu står jeg her uden plæneklipper og kan ikke få slået mit græs. Hvor lang tid tager reparationen -ingen ved ????...DÅRLIG SERVICE.....

Ps! Jeg kontaktede Stiga distributøren i Danmark og de mener det samme som Bauhaus og sammenlignede med at man fik jo heller ikke en ny bil hvis den var defekt.....sådan en tosset udtalelse skal man lede længe efter.

Superservice

For et år siden købte ve et soft close toiletsæde til 649,-
Pludselig opdagede vi at den ene knop på det underste bræt manglede. Vi var i Bauhaus for at købe en ny, da den nok er skyllet ud, men det kunne man ikke bare. Jeg sendte en mail til kundeservice, me kopi af kvitteringen, så de kunne se hvad mærke og type det var. Vi har lige modtaget et brev med 4 nye knopper U/B det kalder jeg service.

Forældet hjemmeside

... hvor man ikke engang kan søge i deres produktsortiment.
Virker mest af alt som en hjemmeside de blot skal have - men ikke har tænkt sig at bruge særlig informativt overfor sine kunder.
At man kan åben/hente ugens brochurer som PDF er bestemt ikke banebrydende.
Måske de skulle overveje en webshop el.lign.? Internettet ER jo kommet for at blive! ;-)
ovenstående anmeldelse er udelukkende på deres hjemmeside!
Butikkerne er meget konkurencedygtige på prisen, men det er nærmest umuligt at finde hjælp, eller at komme igennem til dem på telefonen.
Hjemmesiden: 2 stjerner
Butikkerne: 3 stjerner

BAUHAUS Danmark A/S

Kan ikke give tid på reparation af havefræser

Købte en fræser i Tilst sidste efterår, den er nu gået i stykker, henvendte mig til Bauhaus og fik at vide at de ikke kunne give en tid på reparation det kunne tage op til 2 måneder.

Og hvad skal jeg bruge det til, har nu selv købt reservedelen ved Texas det tog 1 dag at få det leveret og 20 min at udskifte.

Så køb ikke noget som i skal bruge, det kan være at i skal undvære det i lang tid hvis det skulle fejle noget.

Så kundeservice, glem det. Min sidste krone er brugt der.

Bil der ikke kunne reserveres var reserveret, i Viby J

Bauhaus tilbyder at man kan låne en lastbil ganske billigt, men den kan ikke reserveres. Så jeg stod tidligt op og var den første ovre ved kundeservice da de åbnede, men beklager: Bilen var reserveret. Det var et undtagelsestilfælde, men de kunne ikke gøre en undtagelse selvom de allerede havde brudt reglerne og jeg var kørt med bilen hvis de ikke havde. Faktisk stod ham, der tilsyneladende bestemte i kundeservice, og sagde ud af mundvigen, til hende der betjente mig, at den kan ikke reserveres.
De lovede godt nok at ringe når den kom tilbage, men lød meget tvivlende på om den kom tilbage den dag, og nej: De ringede aldrig.

Kundeservice = ikke eksisterende

Vi købte 1/3-12 en havefræser i Hillerød afd. for at kunne fræse vores jord. 11/3 falder hjulene af i svejsningen, og vi kontakter d. 12/3 afdelingslederen og sender ligeledes billeder som eftersigende blev sendt videre til Texas.
Vi hører dog intet herom og andre ansatte i afd. ved intet om sagen.
D. 21/3 knækker så også træk håndtaget/start håndtaget af ved at maskinen suger snoren ind i sig.

Vi henvender os derfor med det samme med maskinen i Bauhaus Hillerød, for at sende maskinen til reklamation her får vi af vide 5 max 10 arbejdsdage vil det tage. Vi siger ok og må leve med det, men spørger om der er mulighed for at låne en maskine. Det er det slet ikke.

D. 27/3 henvender vi os i butikken og spørger hvordan det ser ud med reklamationen. Her får vi af vide at den er sendt afsted, men vi hører intet om hvordan det ellers står til, og desværre var der lukket hos reparatøren da vi var der efter kl. 18, så det blev lovet at de ville ringe tilbage dagen efter med informationer.
Da vi når i dag 30/3 hørte vi stadigvæk intet, så vi henvendte os da vi alligevel skulle købe noget andet.
Vi bliver her sendt rundt fra kasse til kasse uden at få et svar på hvordan det står til med reparationen. Ved varemodtagelsen - ringer de til reparatøren og får besked på at de ikke har delene der skal bruges og ikke ved hvornår de kommer hjem. Men det forventes at der går meget lang tid, da de ikke er i Danmark.

Vi går derfor tilbage til medarbejder nr. 10 og han tilkalder derfor afdelingslederen, som er meget uforskammet og meget lidt servicemindet.
Han siger at han ikke har mulighed for at gøre noget, andet end at vente på maskinen, og beklager ikke engang for at vi intet har hørt vedr. billederne vi sendte til ham.

Vi får at vide at de ikke kan gøre noget for os, og vi ikke kan få penge eller ny maskine, da der jo står i forbrugerloven at det skal kunne løses indenfor rimelig tid og uden at være til stor gene for forbrugeren.
Men nu forholder det sig sådan at vi netop købte maskinen for at få fræset jorden, så vi kan dyrke vores køkkenhave til de grøntsager vi skal lave af hele sommeren og vinteren, men den holdt kun til 2-3 dages arbejde. Så det er ligesom afblæst.
Men vi kan altså ikke undvære maskinen, da jorden skal fræses ordentlig igennem inden vi kan så, derfor er det ikke rimeligt at der ikke kan gives nogen tid. Afdelingslederen siger at han vil love at vi har den efter maks 20 arbejdsdage, nu forholder det sig sådan at det vil være omkring 18 april.

Det finder vi ikke er "rimelig tid" da maskinen var helt ny ved køb og den har flere ting der er gået i stykker efter kun 20 dage på vores adresse. Det er ret simpelt at lokalisere fejlen, eftersom vi havde alle dele med til reklamationen.

Vi siger derfor handl aldrig hos BAUHAUS, du får dårlig service og intet at vide. Det er simpelthen under al kritik.

dårlig service

kørte idag 80 km for at hente nogle hvide jordbær som de ifølge deres katalog skulle have fra idag men det havde de ik de var ikke kommet men vi kunne da få nogle stillet til side og så komme igen (ja og køre 80 km igen)og så sagde de enda at avisen var lavet for 6 måneder siden hvor svært er det så lige og have varen klar
de burde som god kundeservice have tilbudt at sende de planter som vi skulle have haft når de får dem hjem

som et minimum burde der på deres hjemmeside stå at de ikke havde dem men kigger man der står tilbudet det bare som om de har det

God betjening

Handler for det meste altid her, da de levere en god service. Deres udvalg af materiale er rigtig godt

BAUHAUS Danmark A/S

Erstatter ikke revne i bordplade

Jeg har for få uger siden købt to nye mahogni bordplader, som efter en uge revnede to steder. Det ene sted var i staven, det andet sted var i limningen. Bauhaus har været ude og se det, og vil nu give noget spartel til revnen i træet og EN plade til revnen i limningen.
En mand fra Bauhaus kom ud og påstod at bordpladen var monteret forkert. De påstår at tømren har lænet sig op af pladen ved udskæring til vask, at revnen var der i forvejen, samt at der ikke var boret for, ved fastgørelsen af bordpladen. Jeg har efterfølgende taget en af skruerne ud og kan konstatere at der er boret for. Revnen i træet, sidder som nævnt i vask siden, hvilket betyder arbejdsløn til både vvs og tømrer, grundet Bauhaus sælger vare med fejl i. Bauhaus vil hverken erstatte arbejdsløn eller denne plade.
Det er sidste gang jeg handler i Bauhaus.

Elsebeth found this review useful

BAUHAUS Danmark A/S

Stort udvalg men ualmindelig dårlig service i Hillerød afd.

Ingen tvivl om Bauhaus, Hillerød har et stort udvalg af varer. Desværre er de LANGT FRA de billigste altid, ligesom det er ualmindeligt svært at få hjælp af en sælger i specielt VVS afdelingen. De har travlt, det er jeg ikke i tvivl om, men det er alligevel irriterende at vente i halve og hele timer på hjælp. Det er så hvad det er, men det der fylder mest i min irritation over Bauhaus Hillerød, er at de ALDRIG ringer tilbage ved reklamation eller når der er varer kommet hjem. Har ved to forskellige lejligheder (en reklamation og en afventer vare hjemkomst) haft kontakt med VVS afdelingen. Kontakten har bestået i adskillige henvendelser, hvor de HVER GANG lover at ringe tilbage. Det sker bare IKKE. Det er simpelhen ikke i orden og er et udtryk for manglende indlevelse i kundernes behov. Kan kun tolke det som rigtig ringe service. Hvis jeg nogensinde skal handle i Bauhaus igen, bliver det KUN et produkt jeg ikke kan få andetsteds.

Ved med 100 % sikkerhed at jeg IKKE er alene om mit synspunkt med Bauhaus, Hillerød. Har ofte stået og VENTET på en sælger og har overhørt andre kunder "brokke" sig over samme oplevelser som jeg beskriver her. Derfor kære varehuschef - "Få styr på din butik og lær dit personale at det er kunderne og den gode service der holder jer kørende og i job".

Billig og god

Bauhaus er en god byggeforretning. Stort udvalg til tæt-på-rimelige priser.

Øv..

Meget uoverskuelig hjemmeside med dårlig søgning på varer! Men i butikken har de mange fine ting :)

dårlig service i ishøj

alt personale er væk fyret vel, så det er børn der er ansat de er vel også billiger , så ingen hjælp af få .

Atter en god oplevelse !

BAUHAUS, Kolding har atter givet mig en positv oplevelse.Smilende og god vejledning fra personale, så ros for dette !

Både godt og skidt

Plusser: Dejligt stort udvalg til gode priser

Minusser: Til tider umuligt at finde noget
Stort set ingen hjælp fra personalet, de peger bare i en retning
Skal der bestilles varer hjem, kan man lige så godt give op

Så alt i alt kan det kun blive til 2 stjerner

Fænomenal service

Hver gang jeg har haft brug for hjælp og har spurgt en medarbejder, har jeg fået god, venlig og effektiv service.

Sådan en service får mig til at komme igen.

super service af elev

Torsdag den 13.1 skulle vi købe udstyr til badeværelse og eleven jorde alt for at hjælpe med at finde de sager vi skulle bruge. ingen kunne finde et skab selvom der var tyve på lager. forsøgte at få hjælpe af chef som desværre ikke kunne træffes. næste dag sms at jeg kunne hente skabet.
Vi var færdig lige inden lukketid kl 20 og da jeg stod på parkeringspladsen sammen med to kvinder og skulle læsse de tunge ting, havde vore elev fri, og selvom der holdt en bil og skulle hente ham, kom han over og hjælpe med at læsse tralier. Super service af elev.