[REPLY]
Vi har et baxi multiheat 1,5 og det kører upåklageligt. Da vi købte huset var fyret installeret for ca. 3 år siden. Vi har boet i huset 6 år nu så baxien er så ca. 9 år og det kører bare. Det eneste der er skiftet er røggas føleren ellers intet. Vi bruger knap 30 kg. Piller i døgnet til at opvarme 228 m2 gammelt hus med der er nogenlunde isoleret. Det er da ikke galt. Rensning af et baxi er da noget af det letteste at have med og gøre. Vi er fuldt ud tilfreds.
Jeg blev så glad da jeg overtog ejendommen i 2005, der var jo et godt pillefyr. Men min glæde skulle snart ændre sig til skuffelse. På trods af lovprisninger fra Baxis konsulenter på diverse messer har jeg fundet ud af at det er umuligt at undgå sod og snavs når der skal renses røgrør.
Det vælter ud med sodpartikler og røg der lægger sig overalt i fyrrummet, så glem at have vasketøj eller andet af værdi i samme rum.
Uanset om fyret kører på fuld ydelse og har godt træk i skorstenen ved rensning så kommer der en del sod lige ud i ansigtet på den der renser det.
Det er klodset bygget.
Min 3 års serviceaftale udløber snart, og derfor spurgte jeg på prisen på en ny.Udregnet på månedsbasis kostede den gamle aftale knapt 100 kr., men den nye vil koste næsten 150!!!!!!!!!!!! Stigning 50% på 3 år??????? Så kom den endelige pris: 6300 for 4 år med reservedele og frie udkald. Den gamle på 3 år kostede 3500 med samme vilkår!! Måske er BAXI ikke så godt et fyr som fabrikken skriver overalt! :-(
Serviceaftalen har været en rigtig god idé - 7 år gammelt har vores gasfyr lige været igennem en større reparation.
Hurtig respons fra Tarm, alt var fikset dagen efter.
Det ville selvfølgelig være bedst hvis der ikke havde været noget i vejen...men når det nu skulle være
Har købt nyt hus i 2008 med nyt baxi fyr. På daværende tidspunkt var fyret 1,5 år gammelt. I de tre år vi har boet i huset har der været løbende problemer med manglende varmt vand og varme. Vi har brugt snart 25.000 på reparationer og det samme sker hver gang vi nærmer os vinter. Så er der problemer med fyret igen.
Da de første problemer opstod lige efter garantien udløb, og der var ikke noget at hente på garantien.
Vi har skiftet diverse ventiler, 2 printplader, gasarmatur og nu også en gaspumpe. + mange timer til vvs reparatør.
Vi har dog senere hen fået en serviceaftale, men med sådan et nyt fyr regner man ikke med at skulle bruge så meget tid / bekymringer og penge på at få varme!
Vores gamle fyr fra Baxi mangler nogle reservedele. De er for længst stoppet med at producere dem, men Baxi har en reservedels garanti.
Den er desværre værdiløs, for i virkeligheden mener de blot:
"hvis vi har dimsen må du gerne købe den. Har vi den ikke gør vi intet for at hjælpe dig med at finde den andet sted. Vi vil heller ikke give dig specifikationerne på den, så du let kan få den lavet andet sted."
Så køb kun fra baxi hvis du tror du ikke få brug for reservedele mere end 10 år efter produktet er udgået af produktion.
Vi byggede et helt nyt hus og indsatte et helt nyt baxi fyr. Der var problemer lige fra start. Ved en tilstandsrapport fik vi K3 på kedlen. Baxi ville ikke engang komme og tilse kedlen.