We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (34)

Utroligt Skuffet..

Jeg bestilte for en månedes tid siden 3 pakker tape extensions 50 cm platin blond. varen kom utroligt hurtigt, ingen problemer der. og det virkede utroligt lækkert, og blødt. efter at have haft det i i knap 2 uger begyndte det at filtre helt ubeskriveligt og kruse. jeg kan redde det og ikke engang to minutter efter er det forfærdnetlig kruset og filtret igen. og det knækker og fælder også helt vildt.. og jeg bruger ren argan olie og vasker det i plejende shampo og balsam og giver det tit kur, og så bliver det kun vasket 3 gange i ugen, så det må simpelthen være kvaliteten den er gal med.. det føles faktisk som hestehår.. så jeg er meget skuffet over kvaliteten , og føler jeg har smidt 1500 ud af vinduet.. jeg kan jo ikke bruge det....

www.bd-store.dk

Lækre produkter og hurtig levering

Super lækre produkter, gode priser, hurtig levering og god service. Kan varmt anbefales!!!

Super lækker forretning..

Rigtig hurtig handel, fik endda små prøver med :) Der handler jeg gerne igen. Produktet var selvfølgelig det bedste af det hele, rigtig god kvalitet. Jeg købte 60 cm. extensions som bestemt levede op til forventningerne. Har netop bestilt en masse hårprodukter på sitet som jeg er meget spændt på at prøve.

Hurtig levering som forventet

De er hurtig leverandør, bestilte produkterne søndag nat og fik dem tirsdag formiddag. Købte produkterne for ca. 800 kr. for første gang, men fik intet små prøver af en ny kunde at være som de andre kunder. Lidt unfair, da man forventer at prøve andre produkter burde man få små prøver lidt af hvert.
Deres hårkur er godt som de reklamerer til stressede hår. Nu slapper mit hår mere af end før.
Kromask/mask color silver er lidt for tyndt, det burde være tykkere for at give mereffekt. Det tager en del behandling før man opnår nuancen der reklameres for. Golden blond/beige kan sagtens købe silver, da det trækker før man opnår silver blond hair color. Efter min egen mening

Fantastisk!

Bestilte endda efter kl 13, og alligevel var pakken her dagen efter..

bestilte tape extensions, med tape og remover

påsatte det selv, efter deres guide, super nemt!
og virkelig godt

kun + herfra!

i får lige et billede, efter jeg selv påsatte tape extensions :-)

bd-store.dk, Peter Mühlmann and Daniel Klinge found this review useful

Effektivt!

Meget hurtig levering og overskuelig hjemmeside (med brugeranmeldelser og gode råd). Priserne er nogenlunde standard, men man kan her få produkter, som man ikke kan få andre steder.
Mit eneste irritationsmoment var, at låget til shampooen ikke var lukket, så der var shampoo i kassen, og låget til conditioneren var i stykker, så den ikke kan lukkes.
Desuden er fragten lidt pebret, 71 kr. (men vi skylder skylden på postdanmark).
Men udvalg og levering er der ingen problemer med - så dem kan man sagtens stole på :)

Reply from www.bd-store.dk

Tak for anmeldelsen, Jane. Vi er kede af at høre, at emballagen var beskadiget. Skulle det ske en anden gang, skal du altså kontakte os, så vi kan rette op på det. Det er ikke meningen, du skal modtage varerne sådan.

Portoen er Post Danmarks skyld. De 71 kroner er det beløb, vi betaler for at få varen sendt. Men husk, at køber du for mere end 600 kr., sender vi gratis.

Lækker kvalitet

Helt igennem professionel betjening. De ringer en op med det samme hvis der tilfældigvis er udsolgt eller andre ting galt med ens bestilling. Din pakke sendes allerede samme dag, hvis du bestiller inden kl. 13, hvilket er noget af en service.

Kvaliteten af hårfarverne er ekstrem høj. det er nemt at dosere og bruge, og langt mere intenst i farve og glans end det du køber i butikkerne. Kan bestemt anbefales.

Reply from www.bd-store.dk

Tusind tak Vicki for den flotte anmeldelse - det betyder rigtig meget for os.
Tak for at være kunde hos os :)

virkelig godt !

service er virkelig godt, anbefaler jer til alle det super, jeres produkt er det bedste især jeres hair extensions, det holder og det er virkelig tykt, og prisen er måske lidt høj men man får alt for pengene. :D nu har jeg købt herfra mange gange og er aldrig blevet skuffet, i modsætning til andre steder!

Reply from www.bd-store.dk

Tusind tak for de pæne ord. Det er vi glade for!

Service i særklasse!

Jeg købte 2 fantastisk produkter til slidt hår. Og det gav ny næring med det samme. Derudover må jeg nævne, at den skriftlige dialog omkring købet var positiv, frisk og anderledes. En oplevelse der efterlod mig i højt humør - med stor lyst til at anbefale en shop med en fantastisk kundeservice!

Fantastisk

Jeg har kun positive ting at sige om www.bd-store.dk.. jeg bestilte clip-in hair extensions og håret er virkelig blødt og der er utrolig meget hård i en pakke! man får altså meget hår og god kvalitet for pengene.
Jeg har fået farvet hair extensionsene ved frisøren så det passer til mit eget hår og det har ikke taget skade og det er stadig som da jeg modtog det.
Jeg anbefaler bd-store og jeg vil uden tvivl handle der igen.

www.bd-store.dk

Inebrya hårfarve - i den helt rigtige farve

I tre år har det ikke været muligt for mig at finde den rigtige nuance hårfarve, efter at den jeg normalt brugte til hjemmefarvning var udgået - men nu har jeg endelig fundet den hos BD Store. Resultatet er virkeligt godt, og jeg har nu "min egen" hårfarve igen :-) Jeg vil helt bestemt købe hårfarve hos jer de næste mange år :-) Tak for det store udvalg og den meget hurtige levering.
Mvh Mette Markus Christmas

Den helt rigtige farve

Jeg har købt hårfarve, og er super tilfreds med resultatet.
Kvaliteten kan ses, også på de mange lækre farvenuancer der er at vælge mellem. Super med dansk brugsanvisning.
Ekspeditionen gik tjept, og så var der ovenikøbet små "overraskelser" med:-)

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering, gode priser og god kvalitet

Jeg synes at BD store de gange jeg har bestilt har givet mig gode priser og de ting jeg har købt har været af god kvalitet. Pengene værd. Og super hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Super go' hjemmeside, med en masse muligheder og hurtig levering !

Super godt med jeres vejledning i hvordan man vælger hårfarve, og hvilke midler man skal bruge hvornår. Den brugte jeg meget og endte med super fantastisk hår.

Hurtig levering, der gik 2 dage .

Minus 1 stjerne, da priserne ligger lidt for høje i forhold til andre hjemmesider

Hej,
Tak for roserne! Det er vi rigtig glade for.
Mht. priser så hænger pris og kvalitet jo tit sammen ;)

Superfin service

Bestillingen kom efter et par dage og helt uden problemer, så højeste karakter herfra :o)

Virker bare

Jeg har købt varer hos BD store i et par år og der har aldrig været nogen problemer med hverken bestilling eller levering :)
+ produkterne er virkelig gode... :)

WAOW

Det er nogle yderst tilfredsstillende produkter! Alt hvad jeg har købt her har hjulpet mit så før ødelagte hår, til at se sundt og skinnende ud igen:) jeg har primært brugt she care repair serien + deres hårfarver uden parabener>>
det er bare GODT!!!

Hej Bente
TUSIND tak for din anmeldelse. Det er vi så glade for at høre. Herligt at høre, at She Care serien har hjulpet dig. Tak igen :-)

:-)

Det er anden gang jeg bestiller hos BD Store. Hurtig levering og meget tilfreds med det jeg har bestilt.

alt fungerede fint

Det fungerede fint, produktet levede bare ikke helt op til forventningerne. Krøllede ekstensions forventes at blive ved med at være krøllede! vi kunne have brug for en vejledning i hvordan disse bevares

Reply from www.bd-store.dk

Hej Anette! Tak for din anmeldelse. Du kan komme et produkt til krøller i efter vask og sno håret i totter. Læg det fx på et tørt håndklæde snoet i totter. Så er produktet med til at "holde" på krøllerne. Husk, at håret skal være absolut tørt, inden du pakker det væk.

100% troværdig forretning:-)

Jeg har aldrig haft problemer med BD Store, deres produkter er virkelige gode, og man får sine vare meget hurtigt:-)

Reply from www.bd-store.dk

Hej Emily! Tusind tak for de flotte ord. Det sætter vi stor pris på. Charlotte, bd-store.dk
www.bd-store.dk

Lækre produkter til fornuftige priser

Jeg handlede hos BD Store og fik leveret produkterne direkte dagen efter. -En super fed service..

Alle deres produkter jeg har købt, lever op til mine forventninger og vil helt sikkert handle hos BD Store igen.

www.bd-store.dk

Hurtig levering og god service.

Mine varer kom dagen efter, og der var et par gratis prøver med. God og hurtig service. :)

www.bd-store.dk

super nemt og hurtig levering

har købt tape og det er super kvalitet.. noget som holder...

www.bd-store.dk

Godt kvalitets hår og rimelig priser

Jeg har længe været på udsigt efter godt og billigt hår. Jeg fik varen 2 dage efter jeg har afgivet ordren.. hvilket er fint og efter hvad de oplyste på siden.

Ikke de billigste men fin pris til deres kvalitet.

Vil komme forbi siden igen...

Genial e-butik !!

She-Care produkterne samt No-Yellow shampooen reddede fuldstændig mit hår, efter at jeg endelig have besluttet mig for at afblege det og få det helt lyst. Efter afblegningen var det gult og stift og umuligt at redde ud. Produkterne reddede det fuldstændig - mit hår er nu silkeblødt og har fået den rigtige farve.

bd-store.dk's kundeservie er også helt i top. Har bestilt derfra flere gange, og har altid modtaget de rigtige produkter på meget kort tid. En enkelt gang var der er problem med en flaske der havde været utæt, og der var bd-store helt fantastiske og fik løst problemet til min fulde tilfredshed..

Jeg kan helt klart anbefale bd-store.dk!!!

BD Store kan anbefales!

Igår bestilte jeg nogle hairextensions, og idag har jeg allerede modtaget dem! Er super glad for den hurtige ekspedition og gode kundeservice.
Det er ikke sidste gang jeg handler her :-)
-----------------------------------------------------------------------------------------
*Opdatering*
Hårets kvalitet er bare det bedste man kan få. Så hvis du søger gode extensions, kan BD-Store helt klart anbefales. Jeg har brugt BD-Stores hairextensions gennem længere tid, og er meget tilfreds med det. Håret er rigtig blødt og tykt, hvilket som giver det bedste look. Og så holder det i lang tid, hvis man behandler håret ordentligt med div. produkter. Priserne er gode, for du får det bedste du kan få!

De bedste håtprodukter

Fantastiske produkter,de bedste jeg til dato har prøvet.Jeg har altid købt dyre produkter,disse er meget prisvenlige,og flere niveauer over de kendte frisør produkter.I har fået en fast kunde.

www.bd-store.dk

Super gode produkter og god kundeservice!

Jeg har efterhånden bestilt en del derinde nu, og jeg har INTET at klage over (:
Produkterne er billige når man tænker på kvaliteten, har ikke oplevet den kvalitet på hverken shampoo'er, hårfarver eller noget af det andet der kan købes på siden - Andre steder.
Har man spørgsmål kan man sende en mail, og man skal være meget uheldig hvis ikke der er kommet svar inden for 1 døgn (: super god service, gode og brugbare svar og hjælpsomheden er i top (:
Bd-store er der jeg for resten af livet vil købe mine hårprodukter, det er helt sikkert ! (:

Sublim service!

Jeg køber ofter hårfarve hjem fra bd-store. Hver gang lever forsendelserne op til mine forventninger, både når det angår kvalitet og leveringsoverholdelse.

Serviceniveauet er helt i top hos bd-store, det er nemt at komme i kontakt med bd-store ligegyldigt hvad ens henvendelse nu måtte handle om. Jeg har altid fået svar på mine henvendelser indenfor samme døgn, det er hvad jeg kalder service!

Jeg vil med glæde anbefale bd-store til alle!

Fantastiske produkter

Jeg har brugt ekstensions i nogle år nu og siden BDSTORE kom på markedet har jeg købt der. Jeg har aldrig fået bedre ekstensions. Håret er fantastisk og meget lækkert. 100 stjerner fra mig for det!

Både mig og min kærreste bruger shampoo, balsam og hårkur fra Inberya og det slår altså bare alt. Det kan vi ogse kun anbefale.

Charlotte der passer telefonen er bare den sødeste og venligste pige og altid parat med gode råd. Tak til BDSTORE.

www.bd-store.dk

SÅ gode hair extensions og god kundeservice!

Jeg købte hair extensions hos bd-store i august 2009, og de holdte helt frem til efteråret i 2010. De er super gode, og så er kundeservicen bare helt i top. Jeg har haft skrevet et par gange til deres kundeservice med spørgsmål, og har altid fået hurtige svar! :-) De kan helt klart anbefales! :-D

Farven på billederne snyder dog lidt, synes jeg :-) Jeg købte disse: http://www.bd-store.dk/shop/clips-lysblond-4-425p.html, og de var lidt lysere i virkeligheden, men det gør ikke noget, da det faktisk var den farve jeg allerhelst ville have.

En pige med en normal tykkelse har brug for to af pakkerne, dvs. 100 g i alt, da hver pakke kun indeholder 50 g. Men de er helt klart pengene værd!

Kan anbefales :-)

PS. Billedet nedenunder er taget lige da jeg kom fra frisøren, hvor jeg havde fået farvet præcis den samme farve som mine extensions, efter de havde været brugt en gang i mellem i 7-8 måneder ;-)

Terkel Hansen found this review useful

Gode tilbud, hurtig ekspedition

Jeg har flere gange købt shampoo, balsam, hårkur, hårlak og andre stylingprodukter. Som lovet kommer pakken dagen efter, når jeg har bestilt inden kl. 13 - naturligvis altid forsvarligt indpakket. Jeg har en enkelt gang haft en forespørgsel ved afgivelse af en ordre og fik hurtigt svar.
Kort sagt:
- God service
- Nem og overskuelig shop
- Fantastiske produkter til overskuelige priser
- Hurtig Levering

Hurtig og korrekt ordrebehandling

Jeg har handlet én gang hos BD Store (shampoo, balsam og hårkur). Varerne kom dagen efter bestillingen var indgivet, og de havde endda sendt et par vareprøver med.
Kan varmt anbefales.

Kanon godt

Jeg har købt shampoo og hårprodukter der over to gange. Begge gange kom varen dagen efter bestilling. Ringede den ene gang med et par spørgsmål og fik en super service af en sød pige der.

bd-store.dk and Facehunter found this review useful