We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (448)

God service.

Jeg har handlet hos Be Fashionable flere gange og er glad for kombinationen af stort udvalg, der er vist med gode billeder og beskrivelser, og den gode service med hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Hurtig levering og god service.

Det var nemt at bestille, leveringen var hurtig og produktet var præcis som forventet. Samtidig er det dejligt med alle éns yndlings mærker på samme sted.

Virkelig fin behandling

Det er et super sted at handle, fik virkelig god og hurtig betjening

Hurtigt og effektivt

Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller her, god service, overskuelig hjemmeside og hurtig levering ;-)

Fantastisk hurtig levering!

Min vare kom dagen efter, det er fandme god service!

Fin service

Fin service, blev ringet op fordi de ikke havde den rette størrelse, fik så rabat på et andet :-)

suveræn

fedt hurtig og flot indpak

Professionelt

God og venlig service, ingen problemer

Review by confirmed purchaser

Ufattelig lang leveringstid og ingen aktiv kommunikation

Bestiote for lang tid siden et par ørerings til konen, disse viste sig at være i rest ordre, problemet er at be fashionable ikke aktivt har holdt mig informeret om leveringssituationen.. Jeg har selv måtte rykke for information flere gange..

Varen er kommet.. Langt om længe! Men den ringe information ligger til grund for min vurdering.. Det er forretningens ansvar at informere når leverancen ikke er som forventet.. FOR DÅRLIGT og jeg vil ikke anbefale at handle med dem!

Hurtig Levering

Dejligt at varen blev leveret hurtigt.

Meget meget fin service.

Sender bestilling på øreringe der kommer 2 dage efter. Farven passer mig ikke. Er på job og ringer til Be-Fashinabel og forklarer hvad jeg ønsker af farve. Straks går de i gang med at undersøge hvad der findes i mine farver. Ringer tilbage at der er sendt 3 valgmuligheder jeg kan kigge på og vælge fra deres hjemmeside. Jeg bestiller et af disse 3 par (der ydermere er 8oo kr. billigere end de førstbestilte) og dagen efter ligger de øreringe jeg ønskede på min adresse. Tak
Flot service og venlige personer med stor hjælpsomhed

Kære Jette,

tusind tak for din søde anmeldelse, håber du bliver glad for de nye øreringe :)

Mvh Jennifer

Hurtig og korrekt levering

Jeg fik den vare, jeg havde bestilt hurtigt og fornuftigt emballeret.

Kære René,

mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os! :)

Review by confirmed purchaser

tilfredsstillende service og hurtig ekspedering

Jeg er meget tilfreds med hele forløbet, dog "snyder" nogle af billederne på jeres hjemmeside mht. farverne af de ringe jeg har købt. Det er lidt ærgerligt og bl.a. derfor at jeg returnede den ene ring.

Kære Mette,

tak for din feedback! Vi bruger de billeder vi får fra leverandørerne, da vi gerne vil have at I skal opleve så meget af det enkelte mærkes "univers" som muligt, jeg beklager hvis billedet ikke har været godt nok på den ring du bestilte!

Super inspirerende butik

Denne netbutik har nogle super fede smykker

Kære Tina,

mange tak for din søde anmeldelse, hav en dejlig weekend :)

Det er for ringe

Har modtaget en klemt æske med en bøjet ørering. Øv for en træls oplevelse.

Kære Rikke,

jeg beklager virkelig at dit smykke er blevet ødelagt under transporten. Som du sikkert kan gætte, er det Post DK der har været for hårdhændede ved pakken. Vi sender alle smykker i æske og med bobbelkuvert uden om, vi forsøger at gøre alt hvad vi kan for at smykkerne skal nå frem i hel stand. Du er selvfølgelig meget meget velkommen til at sende den til os og så vil vi sende dig en ny.

Review by confirmed purchaser

Intet at komme efter, hurtig betjening og pæn pakke der ankom dagen efter.

Dejligt at få en pæn pakke allerede dagen efter bestillingen!

Skøn webshop

Perfekt webshop med de fineste smykker og den bedste service :-)

Kære Katrine,

tusind tak for din søde anmeldelse, det er bare så dejligt at høre du er glad for at handle hos os :) Vi håber at byde dig velkommen på webshoppen igen en anden gang :)

Mvh. jennifer

Review by confirmed purchaser

Perfekt, hurtig - dejlig service- handler der hver gang

Jeg har denne gang bestilt et armbånd og blev ringet op samme dag, at de ikke have den længde jeg havde angivet. Vi blev så enig om at jeg ville modtage et måske lidt for stort - og når jeg så skulle give gaven kunne den altid byttes, for så var den valgte længde på lager igen.
Jeg anbefaler Be-fashionable til alle

Kære Nina,

mange mange tak for din søde anmeldelse, vi er virkelig glade fordi du har lyst til at handle hos os :)

Review by confirmed purchaser

Fedt udvalg og super service

Jeg har nu flere gange bestilt smykker fra Be-fashionable.com og er super glad alle smykkerne. De har et bredt og fedt udvalg af smykker, og det er et kæmpe plus at varerne bliver sendt til dig fragtfrit!
Bliver ved med at købe fra Be- fashionable, det er helt sikkert !

Kære Smeera,

mange tak for din søde anmeldelse, vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang :)

www.Be-Fashionable.com

Review by confirmed purchaser

Rigtig gode at handle ved og Rigtig hurtig levering - Dejligt!

Hej Gro,

mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde vores hjemmeside, håber du vender tilbage en anden gang :)

www.Be-Fashionable.com

Godt udvalg

Alt i orden - fine ting, hurtig levering...

Ekstraordinær service

Jeg havde købt et gavekort til be-fashionable, og kom desværre til at glemme at bruge det inden det udløb. Derfor kontaktede jeg jer via. mail, og fik så lov at bruge gavekortet alligevel.
Min smukke Jane Kønig ring kom meget hurtigt med posten, og jeg er meget glad for den.

Tak for altid god service! Det var ikke første gang, og bestemt heller ikke sidste gang jeg bestiller fra be-fashionable...

Kære Emilie,

tusind tak for din søde anmeldelse, du er altid velkommen tilbage! :)

Total god service

Jeg har været meget glad for at handle med firmaet,og kan kun anbefale det til andre

SUPER

Fine øreringe, som blev leveret dagen efter bestillingen:-)

Kære Rikke,

1000 tak fordi du tog dig tid til at fortælle om din købsoplevelse :) Hav en dejlig dag!

Rigtig god oplevelse

Jeg har handlet hos Befashionable flere gange, og jeg har aldrig oplevet problemer. Hvis en vare har været udsolgt/i restordre, har jeg altid fået hurtigt besked, og de hjælper gerne med alternativer el.a. Jeg har også altid fået mine penge hurtigt retur, så jeg har ikke noget at udsætte. Og så synes jeg det er rart, at alle smykkemærker er samlet et sted, så jeg kan altid finde et smykke til min kæreste, og så er det fri fragt, hvilket også er et stort plus.

Kære H.S.

mange tak for din søde anmeldelse! Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang :)
Hav en god dag! :)

Utroværdigt

En lang historie skal forsøges at gøres nogenlunde kort; jeg fik to identiske par Julie Sandlau øreringe - begge par købt hos be-fashionable.com Jeg skrev og kunne sagtens returnere og bytte til et andet par - efter jeg selv gjorde opmærksom på det - også få det resterende beløb returneret i kontanter. De er så fleksible, at selvom fristen er udløbet for de øreringene min mand har købt, så får vi lov at få beløbet returneret til hans kort istedet for, at det returneres til mine forældre, da det er nemmest. Så langt så godt- der var jeg faktisk rigtig tilfreds og forestillede mig en anmeldelse til 4 stjerner. MEN . Da det er en vare til næsten 1000 kr., så som den påpasselige person jeg er, sørger jeg for, at øreringene bliver sendt rekommanderet. Jeg skriver og fortæller 13/2, at de er sendt dagen forinden og spørger samtidig til, hvornår jeg kan forvente at modtage de øreringe, der ikke er på lager. Jeg får en mail retur samme dag, hvori jeg får at vide, at man satser på, at de er der med varerne dagen efter.

Så hører jeg ikke yderligere. Jeg rykker for info 18/2 kl. ca. 12.30 om, hvornår de ønskede øreringe er kommet og desuden rykker jeg for det resterende beløb retur. Jeg rykker igen for et svar 19/2. Jeg hører først noget 20/2 kl. 9.38. Så er der ingen grund til at annoncere med, at man altid svarer indenfor 24 timer på henvendelser.
Jeg får en undskyldning, om det sene svar og en meddelelse om, at der vil blive rykket for øreringen og at der vil blive fulgt op på forsendelsen.

Jeg svarer, at jeg hvis de ikke snart får øreringene hjem, så er jeg ikke interesseret i at få dem, men vil have hele beløbet retur. Den sender jeg 20/ 10.26. Jeg har intet hørt siden. Jeg har været et par dage i Sverige og er lige kommet hjem og får nu tjekket det track and trace nummer, der er på et rekommanderet brev - det viser sig, at forsendelsen er udleveret til modtaget 13/2 kl. 13.14!!!

Jeg har sendt en mail og venter spændt på, hvor lang tid, der går denne gang, før jeg modtager et svar. Jeg forventer, at pengene returneres absolut senest mandag og så kan der jo gå op til en bankdag før pengene er der.

Hej Maria,

jeg har svaret dig på mail, men nu får du også en tilbagemelding hér.

jeg beklager jeg ikke har kunne give dig en tilbagemelding vedr. om vi har modtaget øreringene fra din mand. Hende der sidder med returneringer har ikke været på kontoret, men jeg har nu fået bekræftet at de er modtaget, og vi returnerer naturligvis det fulde beløb til din konto.

Jeg beklager også at vi ikke har kunne få øreringene hjem fra Jane Kønig, det var nogen vi havde udsolgt af, som du ved, og Jane Kønig har dem ikke på lager, så det er desværre ikke lykkedes os endnu, vi har dog rykket Jane Kønig gentagne gange.

Til en anden gang synes jeg lige jeg vil informere dig om, at vi ifølge lovgivningen har 30 dage til at refundere din penge. Det er naturligvis ikke noget vi har tænkt os at gøre brug af, da vi jo ønsker at kunderne skal have deres penge retur så hurtigt som muligt, men til en anden gang ved du det.

23 dages leveringstid og manglende service

Havde bestilt nogle fine øreringe fra Kønig, som jeg forventede at modtage inden for 7 hverdage, som oplyst på deres site. Da jeg ikke havde modtaget noget fra dem efter 13 dage kontaktede jeg via mail og forventede svar indenfor 24 timer, ligeledes en garanti på sitet. Her fik jeg intet svar og måtte skrive til dem igen efter 3 dage. Fik herefter svar om at de beklagede den manglende service, men at varen jeg havde bestilt ikke var på lager, og de ikke kunne oplyse, hvornår den ville være hjemme.
Alt i alt, fin vare, men ringe information om status på ordre. Forventer selvfølgelig, at de oplyse, hvis man skal regne med mere end de oplyste 7 dages ventetid.

Kære Cecilie,

jeg beklager virkelig den lange ventetid på din ordre, og at vi ikke har fået svaret dig. Det er et sammenfald af flere uheldige omstændigheder, og jeg beklager virkelig, at du måtte vente så længe! Håber du alligevel bliver rigtig glad for dine øreringe, og endnu engang undskyld ulejligheden!
God weekend!

Super

Der var intet at klage over. Fik endda også god og hurtig hjælp da jeg kontaktede be-fashionable på mail og telefon!

BE Fashionable

Vi ringer og ringer, og ingen svarer!!!!

Min kæreste var så sød til at forære mig en ring i julegave, den var perfekt bortset fra str. Så han ringede ind til firmaet og fik besked på at sende ringen tilbage og skrive en seddel det ønskede nr og så ville de sende en ny(der var datoen D.2-1-2013, det gjorde han så fredag 4-1-2013 blev den sendt afsted med post Danmark , der gik en uge , der gik en mere og vi har ikke set skyggen af nogen ring, min kæreste har ringet til den nu i 3 dage i træk, flere gange om dagen , der ingen som tager den ellers går den på telefon svarer , hvad sker der??? Hvorfor er den ingen der svarer?? Man bliver nervøs for man er blevet taget røven på !! Synes det har været en skuffende oplevelse og er ked af jeg ikke har fået min ring...:(

Kære Malene,

du kan være ganske rolig, du er ikke blevet offer for et fup firma ;) Vi har nogle problemer med vores telefoner lige nu, men man er altid velkommen til at kontakte os på mail, vores mail adresse står på vores hjemmeside :)
Hende der sidder med vores returneringer er i fuld gang, jeg skal selvfølgelig nok undersøge hvordan det går med din sag, men det kan være fordi vi ikke har din størrelse på lager, at du ikke har modtaget noget endnu, jeg håber meget vi snart kan sende din ring til dig :)

Review by confirmed purchaser

God nem hjemmeside, hurtig levering, god service ved returvarer

Rigtig fin side med gode features og nem betjening

Kære Jesper,

tak for din venlige anmeldelse :)

Mvh. be-Fashionable.com

God Service

Varen jeg købte var til julegave og den var lidt forsinket pga af juletravlhed men det var ikke noget problem i sidste ende. Jeg fik hurtigt svar på alle mine henvendelser, og da modtageren af varen hellere ville have en anden udgave, var det ikke noget problem at få pengene retur og bestille en ny

Kære Lone,

tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os :)

For lang leveringstid

Bliver bedt om at give min mening til kende inden jeg har modtaget varen så jeg synes I har for lang leveringstid, og dette har jeg også tidligere oplevet, når jeg har handlet hos jer. Desuden synes jeg det er forkert at pengene bliver trukket fra min konto inden varen er afsendt fra Be Fashinable. Plejer at være godt tilfreds med varen og serrvicen når jeg henvender mig der er dog ovenstående irritaionsmomenter.

Kære Susanne,

vi har jo skrevet sammen over mail, men vil bare lige komme med en lille notits hér :) Jeg skrev til dig at vi havde sendt din ordre onsdag i sidste uge, men det var tirsdag (jeg havde kigget forkert i systemet), som også var dagen hvor vi trak pengene fra din konto. Vi kunne aldrig finde på at trække pengene før vi sender varen, det er jo imod loven og naturligvis også imod vores politik :)

så nemt...

sad et par dage før jul uden gave til konen. Gik ind på siden og bestilte et par øreringe. De lå i posten dagen efter. Blev pakket ind og under træet. Hvis bare alle firmaer var sådan....

Kære Jacob,

tusind tak for din positive tilbagemelding :)

Rigtig god weekend!

Fin kundeservice

Super

Hurtig og til tiden

Kære Allan,

tak for din positive tilbagemelding :)

Review by confirmed purchaser

Falsk leveringstermin - hurtig respons fra kundeservice

Jeg bestilte 7 dage før jul nogle smykker til min kone, med garanti for, at disse ville blive leveret inden jul. Jeg modtog den autogenererede ordrebkræftelse fra BE Fashionable umiddelbart efter min bestilling, men smykkerne dukkede ikke op inden jul. Skuffende når min bestilling blev udført i rimelig tid inden højtiden. Efter kontakt med kundeservice, viser det sig, at BE Fashionable har taget fejl af min bestilling, og ikke har været opmærksom på, det antal smykker jeg havde bestilt. Det medførte, at de først fik afsendt min bestilling fredag før jul, hvor lørdag var sidste postdag før d. 24. december. Jeg har udtrykt min bekymring for en webshop, der forventer at Post Danmark, leverer fra dag til dag, og i særdeleshed lige før jul. Der skal dog ikke kun være malurt i bægeret, da BE Fashionable skal have ros for deres responstid fra kundeservice. Jeg fik svar ganske får timer efter min henvendelse, og Jennifer som svarede mig, var både kompetent og imødekommende. Min endelige konklusion bliver dog den, at jeg ikke i fremtiden vil benytte BE Fashionable til køb af smykker, da jeg ingenlunde tør satse på deres leveringsaftale med Post Danmark, og deres håndtering af ordrer.

Kære Mads,

ja, jeg beklager meget at det lige gik galt med din bestilling, det er naturligvis vores fejl at vi troede du havde bestilt 1, og ikke 4 som det jo var tilfældet, og vi derfor fik sendt den i "sidste øjeblik" (vi havde håbet Post DK ville overholde deres leveringstid, men det var desværre ikke tilfældet) Endnu engang undskyld ulejligheden.

Alt for lang levering

Fin vare. Dog med for lang ventetid.

Kære Cecilie,

jeg beklager meget der har været lang leveringstid på din ordre. Håber du alligevel bliver glad for dit smykke :)

Aldrig mere!

Bestilte varer fra Be-Fashionable den 3. oktober, varen blev leveret 11 uger og 3 dage senere.
Det er for dårligt!
Jeg modtog en mail den 10. oktober, hvori der stod at smykket var udsolgt, men ville blive genbestilt og afsendt lige så snart de kunne. Herefter måtte jeg selv tage kontakt (adskillige gange), for at forsøge at få en dato for levering.
Det lykkedes mig aldrig at få en leveringsdato.
Årsagen til at jeg ikke annullerede ordren var et købsbevis, som skulle bruges indenfor rimelig kort tid.
Det ville have været en bedre oplevelse, hvis man blev kontaktet jævnligt med en opdatering om forventet leveringstid.
Næsten 4 måneders leveringstid er ikke i orden :(

Kære Birgitte,

jeg beklager meget at du har måtte vente så længe på dit smykke. Jeg synes dog det hører med til "historien", at vi jo har kontaktet dig fordi varen var i restordre, og tilbudt dig at vente på den eller annullere din ordre. Jeg er selvfølgelig meget ked af at du har måtte vente så længe, vi har virkelig gjort hvad vi kunne for at få dit smykke hurtigere hjem, men du har til hver en tid været velkommen til at annullere din ordre. Håber du alligevel bliver glad for dit smykke :)

Mvh.
Lis, Be-Fashionable.com

Hurtig og god service

Hurtig og god service, leverede det ordrede på den alternative adresse hurtigt og smertefrit.

Kære Brian,

tak fordi du tog dig tid til at anmelde os :)

Alt fungerede fint

Alt fungerede fint. Hjemmesiden er nem at bruge. Varen modtages hurtigt.

Kære Rikke,

mange tak for din positive tilbagemelding :)

Be-Fashionable