We are hiring!

• Reviews (442)

udemærket

Udemærket service.

Reply from BE Fashionable

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os :)

Review by confirmed purchaser

Lang leveringstid med dårlig oplysnings niveau.

Varen kom i restordre efter bestilling var afgivet, butikken informerede ikke omkring dette og var langsomme til at svare på efterspørgsler på varen.

Hej Martin,

jeg beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse. Vi har forsøgt så godt vi kunne at underrette alle om eventuelle forsinkelser/udsolgte varer, jeg er ked af vi ikke har gjort det tilfredsstillende i dit tilfælde.

Be-Fashionable.com

Review by confirmed purchaser

Måtte ringe efter 10 dage efter bestilling, for at få at vide at varen var udsolgt. Glad for at jeg bestilte varen så tidligt, så jeg blev tilbudt en anden vare og den kom efter 2 dage.

Jeg kunne godt tænke mig en opringning om at varen var udsolgt, i stedet for at gå og vente, indtil man selv ringer og får at vide at varen er udsolgt.....Ps. Det var en venlig betjening jeg fik pr telefon.

Smykker

Ok service. Desværre var den ene vare ikke i sortimentet længere og kunne derfor ikke leveres. Det ville have været rart hvis det havde fremgået allerede ved bestillingen så man evt havde kunnet vælge noget andet.
Varene er i orden

Cecilie De Crook Weikop found this review useful

Kære Helle,

tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vores system har desværre ikke kunne følge med mht. lagerbeholdning, og jeg beklager at den ene af de ting du havde bestilt, ikke længere var i sortimentet. Håber du alligevel ser det som en god handel :)

Be-Fashionable.com

Rar og venlig betjening

Let og overskuelig at handle med. Varen leveret til tiden. Alt i alt en god oplevelse.

Kære Tinna,

tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Jeg er glad for du havde en god oplevelse :)

Gerne igen

Varen som beskrevet - hurtig behandling og levering

Kære Bent,

tak for din positive tilbagemelding :)

Review by confirmed purchaser

God service og fint produkt som er fornuftigt pris.

Jeg glade at handler hos befationabel , mange god produkt til fornuftige pris. Meget hurtigt levering. Vil handler igen næste gang.

Kære Mitta,

tak for din positive tilbagemelding :)

Review by confirmed purchaser

Problemfri handel med hurtig levering!

Intet at sætte en finger på. Tak!

Kære Kristoffer,

mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os :)

Hurtig levering af ring.

Jeg ringede til Be Fashionable efter at jeg havde indsat ordre og sagde at det hastede. Jeg havde ringen næste dag. Flot service, tak for det.

Kære Tom,

godt ringen nåede frem i tide, håber modtageren blev glad for den :)

Review by confirmed purchaser

Personlig og hurtig betjening.

Jeg bestilte en halskæde til min kæresten fødselsdag.
Jeg var en kende sent ude, så derfor ringede jeg ind for at høre, hvornår den ville dukke op. Da jeg fortalte, at det var til fødselsdagsgave, og at den skulle gives snart, der fik jeg at vide, at de ville sørge for at sende den med det samme, så min kæreste havde noget til sin fødseldagsmorgen.
Derudover blev jeg taget meget venligt imod, og der gik ikke mange sekunder før mit opkald blev besvaret.
- Jeg er ovenud tilfreds

Kære Anders,

mange tak for din venlige tilbagemelding, håber din kæreste blev glad for halskæden :)

Super godt service

bestildt, modtaget og ja så er alle jo glade ;O) god jul herfra

Sendte en forkert vare

Jeg havde bestilt een enkelt ørering til højre øre, men fik sendt en til venstre, hvilket jeg selv opdagede og tog kontakt til firmaet.
Mailkorrespondancen var hurtig og fin, men jeg er selvfølgelig irritereret over at skulle bruge tid og kræfter på at sende en vare direkte tilbage hvor den kommer fra, hvilket endte med at jeg først stod med den rigtige ørering i hånden 8 dage efter jeg modtog den første forkerte.
Jeg fik dækket mine portoomkostninger for returfragten, hvilket jeg er tilfreds med, men det har stadig været en irriterende oplevelse, som dog endte godt.

fantastisk behandling

Jeg føler mig dejligt behandlet både over nettet og pr. telefon
Glædelig jul og godt nytår

Review by confirmed purchaser

Lang ventetid og udsikkerhed om varen overhovedet ville komme!

Jeg måtte ringe og høre om varen var på vej. Fik at vide den ville blive sendt samme dag. Da den ikke var kommet efter et par dage, måtte jeg igen rykke for den.
Varen er som den skal være og servicen var også god da jeg først havde kontakt. Men en ærgerlig oplevelse der nok gør jeg ikke vil handle der igen.

julegave

Indtil videre har leveringen været perfekt, men da det er en julegave har jeg ikke lukket pakken op, jeg ved derfor ikke hvordan ringen ser ud.

Review by confirmed purchaser

Jeg ville handle der igen

Ventede godt nok omkring 9 dage på min bestilling, men er godt tilfreds med købet og betjeningen

Ok, webshop

Standard webshop som fungere men kunne dog godt ønske en "leverings status" mail når pakken blev sendt i stedet for faktura som ikke indholdt noget om pakkens status

Kan sagtens BE-Fashionable!

Supernemt at finde rundt på sitet, og pakken kom næsten, som jeg havde sluppet tasterne! Virkelig fin service. Absolut anbefalelsesværdig.

Kan 100% anbefales

Jeg er meget tilfreds med firmaet;hurtig levering og omhyggelig forsendelse.

Som lovet

Fin behandling. Varerne kom som lovet

Perfekt!

Hurtig levering - nem hjemmeside - skønne produkter

Hurtig og nemt

Hurtig og nem ekspedition - fin gavepose til indpakning og bolsher var der også med - super hyggeligt :o)

Fungerer perfekt

Jeg syntes de giver en kanon service og hurtig levering.

Kvalivare

Fede varer, kanon service... De følger moden, nytænkende og er på forkant! Total anbefalesværdig!!!! Alle mine ønsker kan opfyldes samme sted!

Utmerket service

Kjempra produkter og service.

super god butik

jeg er meget glade for at handle be- fashionable . Rigtig god service, vare kommer næste dag efter bestiling. Altid god emballage og varen`s stand er perfect.

Super nemt og hurtigt!!!

Billigere, nemmere og hurtigere handel - vil til enhver tid anbefale Be Fashionable.

Review by confirmed purchaser

EKSTREM lang leveringstid! Kedelig oplevelse.

Der fremgik INGEN steder, at min bestilte varer var i restordre, der gik over 30 dage før jeg fik min bestilling. Og jeg måtte selv ringe og rykke 2 gange. Fik ingen mails herom..En kedelig oplevelse, som kunne være undgået, hvis bare man kunne oplyse at mine bestilte varer var i restordre!!!

Review by confirmed purchaser

Rigtig god service på trods af at varen stadig ikke var på lager længe efter den oplyste tidspunkt. Jeg fik altid hurtig og venlig svar fra kundeservice, når jeg spurgte hvornår varen kom på lager igen og kunne blive sendt til mig. Da den så kom på lager, kom den allerede hjem til mig dagen efter. Super!

ups & downs

Jeg havde bestilt en ring, hvor de ikke havde størrelsen hjemme - og efter to mails, der ikke blev svaret på ringede jeg..... Så startede den gode service... jeg fandt en anden ring og den kom med posten allerede næste dag.

Super god betjening

Jeg bestilte en fingerring via hjemmesiden. Efter godt en uges venten på modtagelsen, kontaktede jeg butikken pr. telefon og det viste sig at de ikke havde den ønskede størrelse på lager, men fik tilbudt en anden størrelse og dagen efter modtag jeg min varer.

Nemt og hurtigt

Hurtig levering og glimrende service

You can trust them !!!

Jeg fik en supergod service. Det Julie Sandlau armbånd jeg havde bestilt til min datters fødselsdag, var desværre udsolgt. Men jeg blev ringet op og fik tilbudt et andet armbånd til samme pris, selv om det egentlig var lidt dyrere. Fødselsdagen blev reddet. Hurra !!!

Det kalder jeg god kundeservice.

Venlig hilsen Inga.

Kære Inga,
tusind tak for din søde anmeldelse, vi håber din datter blev glad for armbåndet :)

Professionelt firma

En af varene jeg havde bestilt, fandtes ikke mere, fik derfor en opringning, da det ikke viste sig ved bestillingen. Sagen blev hurtigt klaret, og derefter sendt til mig. Super

Kære Connie,
mange tak for din søde anmeldelse, godt der blev fundet en god løsning! :)
Mvh. Jennifer, Be-Fshionable.com

Altid en god oplevelse

Jeg har nu benyttet BeFasionable en håndfuld gange, og jeg er aldrig blevet skuffet. Masser af lækre smykker og pålidelig, venlig og hurtig service.

Kære Charlotte,
hvad ville vi være uden trofaste kunder som dig :) Tusind tak for din anmeldelse!

Review by confirmed purchaser

Overskuelig hjemmeside og hurtig levering!

Der gik ikke lang tid før jeg modtog mail om afsendelse af den købte vare.
Herefter lå der efter meget kort tid en fin pakke med et kært frimærke af kronprinsessen.
Be-fashionable har sans for detaljen...

Kære Amalie,

tak fordi du tog dig tid til at anmelde vores hjemmeside, og dejligt du bemærkede vores frimærke med Kronprinsesse Mary, som vi køber for at støtte Hjerteforeningen :)

Super service!

Fin shop og enkelt at handle. Fik lynhurtigt svar på spørgsmål og varerne blev sendt kort efter gennemført handel. Vil til enhver tid anbefale at handle hos BE Fashionable!

Kære Signe,
tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde vores shop! :)

Review by confirmed purchaser

utrolig farligt men dejligt.

Jeg har handlet hos Be Fashionable 4
gange og det har været meget positivt alle gange. Fået leveret varene efter et par dage og alle har levet op til forvendtningerne. Fik oven i købet en fin gave - kommer lige pludseligt tilbage:-)

Kære Lene,

vi er "kede" af at vi sådan er "til fare" for dit dankort ;) Det håber vi, vi bliver ved med at være ;) ;)

Review by confirmed purchaser

Jeg synes servicen har været rigtig god. Jeg havde nogle problemer med et gavekort og de har været rigtig søde og hjælpsomme at snakke med i Be-fashionable.

Det eneste jeg synes er irriterende er, at man bliver tilmeldt nyhedsbrevet medmindre man fravælger det og det blev jeg ved et uheld og så er det svært at finde ud af, hvordan man afmelder sig igen.

Kære Lene,

mange tak for din anmeldelse! Hvis du ønsker at blive afmeldt vores nyhedsbrev, kan du til enhver tid blive det, ved at besvare et nyhedsbrev med "afmeld" :)

Super forretning

Det er et super sted at handle

Kære Lene,

tusind tak fordi du tog dig tid til at anmelde os :)