[REPLY]
Udemærket service.
Varen kom i restordre efter bestilling var afgivet, butikken informerede ikke omkring dette og var langsomme til at svare på efterspørgsler på varen.
Jeg kunne godt tænke mig en opringning om at varen var udsolgt, i stedet for at gå og vente, indtil man selv ringer og får at vide at varen er udsolgt.....Ps. Det var en venlig betjening jeg fik pr telefon.
Ok service. Desværre var den ene vare ikke i sortimentet længere og kunne derfor ikke leveres. Det ville have været rart hvis det havde fremgået allerede ved bestillingen så man evt havde kunnet vælge noget andet.
Varene er i orden
Cecilie De Crook Weikop found this review useful
Let og overskuelig at handle med. Varen leveret til tiden. Alt i alt en god oplevelse.
Varen som beskrevet - hurtig behandling og levering
Jeg glade at handler hos befationabel , mange god produkt til fornuftige pris. Meget hurtigt levering. Vil handler igen næste gang.
Intet at sætte en finger på. Tak!
Jeg ringede til Be Fashionable efter at jeg havde indsat ordre og sagde at det hastede. Jeg havde ringen næste dag. Flot service, tak for det.
Jeg bestilte en halskæde til min kæresten fødselsdag.
Jeg var en kende sent ude, så derfor ringede jeg ind for at høre, hvornår den ville dukke op. Da jeg fortalte, at det var til fødselsdagsgave, og at den skulle gives snart, der fik jeg at vide, at de ville sørge for at sende den med det samme, så min kæreste havde noget til sin fødseldagsmorgen.
Derudover blev jeg taget meget venligt imod, og der gik ikke mange sekunder før mit opkald blev besvaret.
- Jeg er ovenud tilfreds
bestildt, modtaget og ja så er alle jo glade ;O) god jul herfra
Jeg havde bestilt een enkelt ørering til højre øre, men fik sendt en til venstre, hvilket jeg selv opdagede og tog kontakt til firmaet.
Mailkorrespondancen var hurtig og fin, men jeg er selvfølgelig irritereret over at skulle bruge tid og kræfter på at sende en vare direkte tilbage hvor den kommer fra, hvilket endte med at jeg først stod med den rigtige ørering i hånden 8 dage efter jeg modtog den første forkerte.
Jeg fik dækket mine portoomkostninger for returfragten, hvilket jeg er tilfreds med, men det har stadig været en irriterende oplevelse, som dog endte godt.
Jeg føler mig dejligt behandlet både over nettet og pr. telefon
Glædelig jul og godt nytår
Jeg måtte ringe og høre om varen var på vej. Fik at vide den ville blive sendt samme dag. Da den ikke var kommet efter et par dage, måtte jeg igen rykke for den.
Varen er som den skal være og servicen var også god da jeg først havde kontakt. Men en ærgerlig oplevelse der nok gør jeg ikke vil handle der igen.
Indtil videre har leveringen været perfekt, men da det er en julegave har jeg ikke lukket pakken op, jeg ved derfor ikke hvordan ringen ser ud.
Ventede godt nok omkring 9 dage på min bestilling, men er godt tilfreds med købet og betjeningen
Standard webshop som fungere men kunne dog godt ønske en "leverings status" mail når pakken blev sendt i stedet for faktura som ikke indholdt noget om pakkens status
Supernemt at finde rundt på sitet, og pakken kom næsten, som jeg havde sluppet tasterne! Virkelig fin service. Absolut anbefalelsesværdig.
Jeg er meget tilfreds med firmaet;hurtig levering og omhyggelig forsendelse.
Hurtig og nem ekspedition - fin gavepose til indpakning og bolsher var der også med - super hyggeligt :o)
Jeg syntes de giver en kanon service og hurtig levering.
Fede varer, kanon service... De følger moden, nytænkende og er på forkant! Total anbefalesværdig!!!! Alle mine ønsker kan opfyldes samme sted!
jeg er meget glade for at handle be- fashionable . Rigtig god service, vare kommer næste dag efter bestiling. Altid god emballage og varen`s stand er perfect.
Billigere, nemmere og hurtigere handel - vil til enhver tid anbefale Be Fashionable.
Der fremgik INGEN steder, at min bestilte varer var i restordre, der gik over 30 dage før jeg fik min bestilling. Og jeg måtte selv ringe og rykke 2 gange. Fik ingen mails herom..En kedelig oplevelse, som kunne være undgået, hvis bare man kunne oplyse at mine bestilte varer var i restordre!!!
Rigtig god service på trods af at varen stadig ikke var på lager længe efter den oplyste tidspunkt. Jeg fik altid hurtig og venlig svar fra kundeservice, når jeg spurgte hvornår varen kom på lager igen og kunne blive sendt til mig. Da den så kom på lager, kom den allerede hjem til mig dagen efter. Super!
Jeg havde bestilt en ring, hvor de ikke havde størrelsen hjemme - og efter to mails, der ikke blev svaret på ringede jeg..... Så startede den gode service... jeg fandt en anden ring og den kom med posten allerede næste dag.
Jeg bestilte en fingerring via hjemmesiden. Efter godt en uges venten på modtagelsen, kontaktede jeg butikken pr. telefon og det viste sig at de ikke havde den ønskede størrelse på lager, men fik tilbudt en anden størrelse og dagen efter modtag jeg min varer.
Jeg fik en supergod service. Det Julie Sandlau armbånd jeg havde bestilt til min datters fødselsdag, var desværre udsolgt. Men jeg blev ringet op og fik tilbudt et andet armbånd til samme pris, selv om det egentlig var lidt dyrere. Fødselsdagen blev reddet. Hurra !!!
Det kalder jeg god kundeservice.
Venlig hilsen Inga.
En af varene jeg havde bestilt, fandtes ikke mere, fik derfor en opringning, da det ikke viste sig ved bestillingen. Sagen blev hurtigt klaret, og derefter sendt til mig. Super
Jeg har nu benyttet BeFasionable en håndfuld gange, og jeg er aldrig blevet skuffet. Masser af lækre smykker og pålidelig, venlig og hurtig service.
Der gik ikke lang tid før jeg modtog mail om afsendelse af den købte vare.
Herefter lå der efter meget kort tid en fin pakke med et kært frimærke af kronprinsessen.
Be-fashionable har sans for detaljen...
Fin shop og enkelt at handle. Fik lynhurtigt svar på spørgsmål og varerne blev sendt kort efter gennemført handel. Vil til enhver tid anbefale at handle hos BE Fashionable!
Jeg har handlet hos Be Fashionable 4
gange og det har været meget positivt alle gange. Fået leveret varene efter et par dage og alle har levet op til forvendtningerne. Fik oven i købet en fin gave - kommer lige pludseligt tilbage:-)
Jeg synes servicen har været rigtig god. Jeg havde nogle problemer med et gavekort og de har været rigtig søde og hjælpsomme at snakke med i Be-fashionable.
Det eneste jeg synes er irriterende er, at man bliver tilmeldt nyhedsbrevet medmindre man fravælger det og det blev jeg ved et uheld og så er det svært at finde ud af, hvordan man afmelder sig igen.
Det er et super sted at handle