We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (15)
Bedst og Billigst

Super tilfreds - ingen anmærkninger!

Har KUN godt at sige om vores vinduer fra Bedst & Billigst - er super flotte og lever klart op til vores forventninger! Et plus oveni er, at de blev leveret til tiden. Dejligt ;-)

Så tak Bedst & Billigst - i får de bedste anbefalinger herfra!

Usandsynlig dårlig service

Bestilt en dobbeltdør til levering i Kirke Hyllinge, Sjælland.
Af to omgang tog jeg op til mine forældre for at hjælpe med at tage imod en dobbeltdør.
1. gang sad vi og ventede indtil kl. 22:30 uden mulighed for at komme i kontakt til virksomheden. Der var flere undskyldninger, om at chaufføren sad fast. Chaufføren ringede næste morgen, nu stod han med døren og ville gerne have betaling før han kunne leverer døren. Da de var taget på arbejde, tog han døren med retur til Fåborg.
Herefter skulle Bedst og Billigst igen kontaktes - ny tid - tirsdag, levering mellem 16-18.
2. gang tirsdag kl. 18:10 fandt vi et mobilnr. til en medarbejder hos Bedst og Billigst, der hurtigt ringede tilbage, chaufføren var der om 5 min.
15 min efter ankom chaufføren, på hans seddel stor der til levering mellem 18-20? Kan kontoret ikke give den samme besked til kunden som chaufføren?

De er ikke billigst når man tager alt i betragtning, ekstra fri fra arbejde, for at vente på ingenting og de er ikke Bedst i at overholde deres del aftalen.

Få et telefonnr i tilfælde de ikke kommer til aftalt tid.

Fordelen ved bedst-billigst, er at der skal betales ved modtagelsen, så hvis de kommer for sent, så har de ikke leveret varen og der kan undlades at betale for dette.

Winnie Holbech Stuwitz found this review useful

Hej Flemming,

Vi beklager meget den ekstra ventetid, som desværre skyldtes at lastbilen var havareret og derfor ikke kunne fortsætte den planlagte rute.

Vi forsøgte, så hurtigt vi kunne at få den repareret og få planlagt en ny rute samt aftalt et nyt tidspunkt med dig, men beklager hvis det ikke har været godt nok.

Bedst&Billigst

Havde syltet min ordre

Bedst og billigst syltede min ordre.
Prøvede at give mig skylden for ikke at have accepteret deres tilbud.
Kunne jo se på min mail at de havde svaret på min accept.
Finder et andet sted at købe mine vinduer og døre.
Så desværre bliver en del af mit hus ubeboligt i et par måneder endnu.

Kennet found this review useful

Hej René
Vi er meget kede af den opståede situation, som jo også går ud over os.

Heldigvis sker det sjældent, at en ordre går tabt, men vi er klar over at fejlen ligger på vores side. Vi prøver ikke at give dig skylden, men blot forklare at normalt siger vi: hvis kunden ikke har modtaget en bekræftelse inden 7 dage, så bør han kontakte os.

Selvom vi hellere end gerne ville kunne have tilbudt dig en ekstra hurtig levering, så er det begrænset hvor meget vi kan haste en sag igennem produktionen da vi også afhænger af underleverandører til nogle af delene.

Vi ønsker og håber at du finder en tilfredsstillende løsning til dit hus, selvom vi naturligvis gerne ville have haft muligheden for at kunne råde bod på sagen.

Bedst&Billigst
Serviceafdelingen

God service og kvalitet

Meget tilfreds med hele forløbet fra opmåling til færdigt resultat!

Eneste lille minus: Blev leveret en uge senere end lovet.

Bedst og Billigst

Flotte vinduer og god service

Vi fik en ny dobbelt havedør, og skiftet et stort parti køkkenvinduer (med et fast i midten , og 2 der kan åbnes i siderne).
Vi fik leveret til tiden, og snedkerne der satte vinduer og døre op, var dygtige, hurtige og lavede et flot arbejde, med flot finish.
Træ'et i vinduerne holder den lovede kvalitet, og efter 3-4 år, er de stadig flotte og ser ikke brugte og slidte ud.

Men husk selv at måle præcist op - fik af vide, at det ikke er altid, at kontrolopmåleren måler rigtigt op....

godt net køb

31 vinduer og 4 døre købt hos bedst og billigst, vi er godt tilfreds,havde de ikke trukket leveringstiden lige til det sidste havde de fået 5 stjerner

5 stjerner til Bedst og Billigst

Har købt vinduer for anden gang hos Bedst og Billigst og er bestemt heller ikke denne gang blevet skuffet! Nu mangler vi blot 5 vinduer mere før vores hus er færdigt, og gæt hvem vi med STOR sandsynlighed vil købe dem hos? Ja, det er rigtigt, Bedst og Billigst!! :-) :-) :-) :-) :-)

fin og hurtig service

Jeg har fået råd og vejledning og super service. Jeg kan kun anbefale virksomheden til andre.

5 stjerner.
Kontakt ved ombestilling og levering OK.

Bedst og Billigst vinduer

Køb af vinduer fra "Bedst og Billigst" forløb sig rimelig smertefrit, og servicen fra bestilling til aflevering var generelt god, på nær en medarbejder der var noget stresset.

På minus siden skal der nævnes at varene leveres på en 17 meter lang vogn, og det kan begrænse mulighederne til levering til døren når man bor i en storby med mange smalle gader og stræder. Dette var i hvert tilfælde for mit vedkommende et irritationsmoment da jeg måtte skaffe en gaffeltruck med chauffør til at køre det fra vejen og hjem og betale ekstra hertil.

Bare to enkete vinduer.

Alt har fungeret perfekt, vi besøgte forretningen ved Karlslunde strand, her fik vi en god og fyldestgørende information," selv om det kun drejede sig om to vinduer", der blev lavet et tilbud som vi kunne tage med hjem og se på , om det var det vi ville med de nye vinduer.
Fra Fyn fik vi ordrebekræftigelse sendt pr. mail samt tilsendt med post diverse produkt oversigt, leveringen var helt som det skulle værer, vinduerne var som vi forventede, alt i alt en god oplevelse.

Dejligt med forbedringer

Vi har været igang med en længerevarende renovering af vores hus. For ikke at skulle optage lån har vi skiftet alle vinduer, døre og isoleringer lidt efter lidt og selv monteret det med hjælp fra en kammerat som er tømrer.

Endelig er vi blevet færdige med arbejdet, og vi vil her også sende en stor tak til Bedst og Billigst som har overholdt alle leveringer til punkt og prikke og i det hele taget været meget hjælpsomme.

Vi har siden vi startede i efteråret 2007, været tilfredse med kvaliteten, men har også positivt kunnet bemærke at der løbende er blevet gjort mindre forbedringer bla i den malede overflade. Man kan næsten ikke se, at det er trævinduer/døre.

Så jeg synes at Bedst og Billigst fortjener at få fem stjerner.

Bedst og Billigst

ordre behandling, kundeservice, produkter, levering er til 5 stjerner. det er ikke muligt at opnå rabat v. storkøb, derfor kun 4 stjerner.

Jeg har købt døre og vinduer hos Bedst og Billigst over 4 gange (ialt 20 elementer).

Jeg har selv foretaget opmålingen, og elementerne har bare passet 100% på millimeter hver gang.
træet som er anvendt i produktionen er bare 1. klasse (kærnetræ). Jeg har haft 2 tømrer m. speciale i døre/vindues mont. til at montere dele af mine bestillinger. Deres udmelding var, at varen bare var iorden, absolut kvallitets træ og nøjaktige i mål.
Der er ingen ballade med Bedst og Billigst hvis leveringen ikke svare til ordrebekræftigelsen. Så betaler man bare ikke. Der skal ikke betales noget forud. Betal først når du står med varen i hånden og du har godkendt den "sårdan".

Jeg kan kun give min allerbedste anbefaling til at handle hos "Bedst og billigst". Det er klart det sikreste og jeg har svært ved at forestille mig at kvalliteten kan blive meget bedre.

Bedst og Billigst

God service og fine vinduer

Det har været svært som totalt uvidende omkring vinduer og døre, at finde et pålideligt eller rettere det "rigtige" firma. Man vil jo helst ikke købe katten i sækken. Men, hvad skal man være opmærksom på, hvor meget bør det koste osv.. har været lidt af jungle at finde ud af.
Vi valgte til sidst firmaet Bedst og Billigst, nok mest pga en god vedledning i deres udstilling i Århus og fordi man ikke skulle betale noget forud. Det var alligevel godt 30.000 kr. så vi ville gerne have en vis sikkerhed.

Men vi må sige at vi har fået en rigtig god behandling hele vejen igennem. Chaufføren var ved leveringen sød og hjælpsom, vinduerne ser flotte ud og vi har kun gode ord om dette firma.

Bedst og Billigst

Bedst og Billigst snyder kunderne...

Virksomhedens navn : Bedst og Billigst
Købte vinduer og døre, 18 elementer ialt
Bedst og Billigst skulle levere elementer og også opmåle og montere i hele mit hus. Opmålingen var forkert så ingen vinduer passer i størrelsen. Alle elementer havde grove fejl lige fra levering.
Jeg klagede straks, blev lovet at det hele ville blive udbedret. Jeg indgik aftalen i 2006...sagen kører stadig.
Da Bedst og Billigst havde monteret elementerne havde de lavet store skader på vores hus, udover det, var vinduerne/døre skæve og passede ikke i målene. Malingen skallede af allerede efter få måneder og træet flækkede mange steder, både inde og ude. Ud over dette var der ikke fuget de fleste steder hverken udvendig eller indvendig. Bl.a også pga de store skader Bedst og Billigst havde lavet. Samtlige vinduer og døre er totalt utætte.
Alt blev der klaget over. Men eftersom jeg havde måttet betale forud for levering, var firmaet ligeglade med at rette op på fejl og skader. Et mareridt begyndte.
Jeg gik til Håndværkets Ankenævn, som gav mig medhold og i kendelsen påbød Bedst og Billigst at udbedre skader eller betale 100.000 kr tilbage (oprindeligt betalte jeg næsten 150.000), Det ville Bedst og Billigst ikke rette sig efter.
Deres direktør [Privat data fjernet] mener nemlig selv at firmaet har lavet et fint stykke arbejde.
Gik til en advokat, som siden har forsøgt at få Bedst og Billigst til, at få orden på det kaos de har efterladt, men firmaet er ikke til at tale med. De er ligeglade med kunden. De har løjet utallige gange, påstået, at jeg har skrevet under på at arbejdet var godkendt og færdigt... løgn, hvorfor skulle jeg dog gøre det? Jeg er ikke idiot. Hvis de ligger inde med et sådant papir vil jeg påstå at der er lavet dokumentfalsk.
Firmaet afviser kunden, lyver overfor kunden, taler grimt og smækker røret på når man forsøgte at komme i kontakt med dem. Derfor blev en advokat en nødvendighed, da al kommunikation bør kunne dokumenteres eftersom firmaet lyver og nægter at samarbejde.
Flere uafhængige tømrere har set det omtalte arbejde og siger det er byggesjusk af værste skuffe. Men Bedst og Billigst vil intet gøre. De trækker bare sagen i langdrag, min advokat har klar dokumentation for, hvordan Bedst og Billigst bevidst forhaler sagen.
Bedst og Billigst laver falsk markedsføring, de gjorde et stort nummer ud af at sige at de brugte Nord Nordisk Kernetræ til deres produkter. Det er det så ikke, træet er fra Litauen, hvor elementerne også produceres. Vi fik også pludselig et hold Litauere til at gå og forsøge at udbedre malingsskader ved at tjatte lidt med et æggebæger maling! (Det er sandt!) Bedst og Billigst mente det kunne bøde på alle revnerne, det flækkede træ osv!
Dette er en meget kort version af sagen der har kørt i snart 4 år! Der er stadig ikke tegn i sol og måne på, at Bedst og Billigst gider at finde en løsning. Imens bor jeg og min mand i et ødelagt, utæt hus, et helvede der i høj grad tærer på éns resurcer på alle måder.
bedst og Billigst burde blacklistes - så andre sagesløse kunder ikke kommer i samme klemme. Det er opslidende og meget meget dyrt for kunden!
Lidt af Bedst og Billigst grimme arbejde kan ses på denne hjemmeside
[ekstern reference fjernet]

Ann-Sophie, JT., Winnie Holbech Stuwitz and René Pedersen found this review useful

Reply from Bedst og Billigst

Fejl og mangler er blevet udbedret, samt godkendt af kundens selv og ikke mindst deres egen valgte tømrer, der endda rosende nævnte at arbejdet ikke blot var godt udført, men rigtigt godt. Kunden har også selv skrevet under for udbedringen (dato 8/4)