[REPLY]
Det er godt nok en dyr is, men for pokker, vi tager alligevel bilen ned til 7-11 og køber et bæger alt for ofte! Det smager bare af meget mere, og er en hel oplevelse.
Det er gået hen og blevet vores favorit hygge produkt. Vi har nogle gange prøvet at være fornuftige økonomisk og købe billigere produkter i Netto, og i dette tilfælde vil jeg sige at man får hvad man betaler for.
Is er ikke bare is! Ben & Jerrys ER is!
Der er ingen tvivl Ben & Jerry's is smager himmelsk godt.
Det koster dog også en hel del, men er absolut pengene værd.
Jeg vil hellere dele 1/2 liter med min kæreste, end købe 1 liter i Aldi til 10 kroner som l. kristensen vil :)
Nogen vil havde kvalitet andre kvantitet.
Ok... jeg kan ligeså godt starte med at krybe til korset. Ben & Jerrys is er alt for dyr. Det er jo crazy at give 50 kroner for en halv liter is.
Alligevel vender jeg gang på gang tilbage til Ben & Jerrys når jeg skal forkæle migselv eller når der skal skrues lidt ekstra op for hyggen.
Jeg elsker den ærke amerikanske måde de tilgår tingene på. Der er næsten for meget af det hele i deres is. Hovedingrediensen er fløde, der er kæmpe stykker chokolade, småkagedej eller hvad det nu ellers er for et tema du har valgt.
Thumbs up! det viser noget om indholdet at man trods alt kan sælge en halv liter is til 50 kroner når man kan købe en liter is til 10 kroner i aldi.