[REPLY]
Har handlet der en gang.
Mine varer kom 2 dage efter de var bestilt.
Solidt pakket ind.
Deres fragtfirma fandt mig ikke hjemme, men jeg mailede dem at min pakke skulle leveres på mit arbejde og den ankom under 24 timer senere. Det er god logistik!
Nu har jeg købt 2 cykler hos bike-discount det har været en god oplevelse. cykel nr 2 kom faktisk før en de havde loved.
De kan dog være lidt svære at få fat på telefon (ikke sværere end mange af de danske cykelhandlere) De er flinke og hjælpsomme når man træffer dem på telefon. De bestilte cykler blev korrekt leveret
Michael found this review useful
Super priser og altid 3 dages leveringstid inkl. track & trace. Har handlet med firmaet mange gange og har aldrig oplevet problemer. Har altid fået sød og rar service ved telefonisk henvendelse. Super oplevelse og KLART anbefalelsesværdig
Michael found this review useful
endnu ikke modtaget cyklen - pengene er trukket fra min konto, men jeg har intet hørt fra dem i den forbindelse. Har hørt fra dem en gang på mine utallige mails og der fik jeg at vide at 14 dage var normalt. Nu er der gået 21 dage - i går bad jeg dem annullere, hvis ikke de kunne levere inden en uge - idag er pengene trukket på kontoen, men har intet hørt vedrørende min bestilling???? Kritisabelt - vil holde mig til Chainreaction og bikebuster.
Niels W. found this review useful
Har nu handlet hos dem 3 gange.
Fornuftige priser.
Hurtig levering.
Ikke prøvet at returnere varer, så intet kendskab til deres reklamation.