[REPLY]
Fiets met garantie gekocht, zadel zelf niet los gekregen, dus naar winkel, B2B pen kapot gemaakt, en ik moest het betalen??
Geen garantie ? geen service !
Tis geen dure zaak, maar de winkel-afdeling verkoopt beter dan de service op de reparatie-afdeling kan waar maken.
Al met al, niet echt te vreden.
Denk na voor je iets goedkoop koopt.
even als tegenwicht voor alle mindere reviews die ik heb gelezen; 2 dagen geleden bestelde ik een mega-afgeprijsde lange fietsbroek. Vandaag kwam die al, keurig per TNT. De broek is super en de levering wat mij betreft dus ook.
Super goede service en uitgebreid assortiment. Bestellingen werden snel geleverd. Top! Ik bestel graag weer.
Voorraadindicatie klopt doorgaans, goed en groot assortiment en ben prettig geholpen toen een artikel wat later zou komen.
Wij hebben al diverse keren dingen besteld bij bike2build. Ook een paar keer iets verkeerd besteld of besteld terwijl het niet op voorraad was. We hebben hierdoor ook een paar keer telefonisch kontakt gehad met dit bedrijf. We werden steeds te woord gestaan door een uitermate vriendelijke man en alles werd keurig opgelost tot op heden.
De bestellingen zijn altijs snel binnen.